Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS, Yargıtay ve İFM Onadı!

Ulan böyle fenerasyonunda böyle uefanın da......
    Olayı kapattılar. Ceza veremem diyor herif alenen. Yetkim yok diyor.
    Uefa denen şaibeli kurum ise ben 2 yıl zaten ceza verdim konu kapanmıştır diyor.
    Beyler biz fifaya gitsekte bişey çıkmaz. İt iti ısırmaz. Boşuna heveslenip beklemeyeceğim bu sefer. Allah belasını verain bunların.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yorum

• Ersun Yanal kapa bildirildi hayırlı olsun....
      2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• "Atilla Dilaver@AtillaDilaver5 dk.5 dakika önce "
        UEFA'nın aleyhimize açtığı soruşturmadaki savunma stratejimiz, dersliktir. (Biraz da biz övünelim) ))))"

Şu adamın şu hareketlerini sevmiyorum. Sonuç almadan hiçbirşeye sevinme Atilla Dilaver demek isterdim , dedim de twitterdan ama pek kaale alınmadım.
        Seni ölüme de götürse doğruluktan sakın ayrılma.
        Hz. Ömer.

Yorum

• AÇIKLAMA:

Profesyonel Futbol Takımımız Teknik Direktörlüğü konusunda Sayın Ersun Yanal ile görüşmelere başlanmıştır.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

TRABZONSPOR SPORTİF YATIRIM VE FUTBOL İŞLETMECİLİĞİ TİCARET A.Ş. / TSPOR [] 11.11.2014 16:40:51
          ölümüne trabzon !

Yorum

• İlk olarak signal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            "Atilla Dilaver@AtillaDilaver5 dk.5 dakika önce "
            UEFA'nın aleyhimize açtığı soruşturmadaki savunma stratejimiz, dersliktir. (Biraz da biz övünelim) ))))"

Şu adamın şu hareketlerini sevmiyorum. Sonuç almadan hiçbirşeye sevinme Atilla Dilaver demek isterdim , dedim de twitterdan ama pek kaale alınmadım.
            kendilerinden aminler ama bu güzel bence şimdi bu yazıyı okuyan fenerlileri düşün birde

bırakalım böyle yazsın

ama önemli açıklamaları twitterden değil resmi siteden yapsın...
            2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• Bence tekrar mail kampanyası olmalı Uefa ve Juventus'a
              Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• İlk olarak Mert' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Bence tekrar mail kampanyası olmalı Uefa ve Juventus'a
                Fifa'ya maıl kampanyası baslatılmalı .Ozellıkle Fıfa'dan ceza almıs olan ulke federasyonları ve kuluplerinin dikkati çekilmeli bu süreçte
                Çünkü sevdim ve ben kalbiyle yaşayanlar zümresindenim.

Yorum

• İlk olarak hyasin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Fifa'ya maıl kampanyası baslatılmalı .Ozellıkle Fıfa'dan ceza almıs olan ulke federasyonları ve kuluplerinin dikkati çekilmeli bu süreçte
                  Evet haberdar edilmeli kulüpler
                  Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Uefa madem Türkiye deki cezalara karışmayacaktın,ne diye Türkiye de yapılan şikeden dolayı avrupa cezası verdin?
                    En son Berat Akçay tarafından düzenlendi; 11.11.2014, 20:24.

Yorum

• 11 aralıkta uefa rapor doğrultusunda karar verdikten hemen sonraki gün casa ya da fifaya başvuru yapılmalı
                      hangisine önce başvurulacağı zaten bellidir
                      bu sürecin buralara geleceği zaten belliydi

ayrıca bir sorum olacak
                      astanada alınan yerel lige karışma yetkisi sadece kararın alındığı tarihten sonraki dönemi mi kapsamaktadır
                      o karardan sonra uefanın bu işi bitirebileceğini düşünmüştük
                      ama sanırım yapı kredinin şampiyonlar ligi ana sponsorluğu epey etkili olmuş uefa nezdinde

Yorum

• UEFA nin aciklamasi sürpriz değil.Bunu bilen federasyon çok rahatti.Alinan kararin altyapisi UEFA nin İstanbul daki toplantisinda ,platini ile yapilan görüşmelerde oluşturulmuştu.Orada verilen sözler vardi.Maalesef nereye gidersek gidelim sonuç cikmaz ve UEFA artik bu ayibiyla başbaşa kalacak.Bizde tescilli sikeci bir takimin olduğu ligde beraber mücadele edeceğiz.Aklama yargilamasi ile de tertemiz bir FB yoluna devam edecek!

Yorum

• Yönetim ve ekibi tarafından yürütülen süreç zaman kazanmaktan başka bir şey olmadı.

Vaatler,umutlar...

İşler olumsuz gittiğinde taraftarın önüne oyalanması için atılan Malouda'lar,Cardozo'lar.

Şimdi de Ersun Yanal kartı açıldı.

Biraz süre de buradan kazanır,sonra yeni meşgale elimize tutuşturulur.

3 yıllık süreçte bize açılan soruşturmanın lehimize sonuçlanması başarıdır noktasına geldik.

Sevinelim bari şikeden ceza almadığımıza!!!
                          En son winner tarafından düzenlendi; 11.11.2014, 17:45.
                          ÖNCE TRABZONSPOR DİYECEKSİN…ENDÜSTRİYEL FUTBOLA HAYIR!!! #DİREN TRABZONSPOR

UNUTURSAK KALBİMİZ KURUSUN...#KORAY ÇAPOĞLU

Yorum

• Ynt: Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS, Yargıtay ve İFM Onadı!

İlk olarak hyasin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bu angut sıkecıler nıye bu kadar sevındı kı bu duruma ?
                            Bunlara boşuna kuş demiyoruz.

Yorum

• 11 aralikdaki toplanti sonrasi uefanin verecegi kararin mecburen trabzonspor tarafindan uefa tahkim kuruluna tasinmasi ordanda tercihen casa basvurulmasi gerekiyormus sanirim fifa basvurusu oncesi ..cas sureci tercihen oldugundan es gecilebilir ancak uefa tahkim kurulu gerekliymis..anlayacaginiz adim adim ilerleniyor sjrec bunu gerektiriyor ..fifa basvurusuda son nokta sureci bitircek olan..tekrarliyorum bu is fifa basvurusuyla bitcekdir..biraz daha sabir..
                              1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
                              2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
                              3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• İlk olarak Abdullah Altıntaş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Uefa madem Türkiye deki cezalara karışmayacaktın,ne diye Türkiye de yapılan şikeden dolayı avrupa cezası verdin?
                                O cezalar sikeden verilmedi..sorusturma kapsaminda tedbir amacli mendi..elmayla armutu karistirmayalim..
                                En son Berat Akçay tarafından düzenlendi; 11.11.2014, 20:24.
                                1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
                                2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
                                3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X