Helal olsun Trabzonumuza hedef 75
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
Twitter dan alinti,http://galeri12.uludagsozluk.com/552...sin_743710.jpg
No one wins. One side just loses more slowly.
Yorum
-
Trabzonda akp sevgisi TRABZONSPOR sevgisinin önüne gecmistir. Bu is coktan bitmistir. Bence de artik ya takim ligden cekilsin ya da istanbula tasinsin. Kiymetini bilmediginiz menfaatiniz icin maddi kaynak olarak gordugunuz ve sattiginiz TRABZONSPORUMUZUN trabzonda yasamasi kulubu olume terketmektir.
Yorum
-
İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu arada secim sonuclari daha önce hic bu kadar hizli sayilmamisti, bu isde bir gariplik mi var ben mi yaniliyorum ?
Yorum
-
Ankara'da ölen 102 kişi, nur içinde yatın.
Suruç'ta ölenler
Askerler, polisler, siviller
Son 5 ayda tek başına iktidar hırsına kurban gittiniz
Kemiklerinizin sızladığını hissediyorum.
Bu milletten ne beklenirdi ki?
Trabzon şehri seni de tebrik ediyorum.
Beraat eden Aziz YILDIRIM
Hırsızlık, yolsuzluk, 146 günde ölen 450 vatandaşımız
Size dua ediyordur.2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
-
İlk olarak kayseriliyiz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKoray aydina yazik oldu
Envoyé de mon W826 en utilisant Tapatalk
Ciddi ciddi bu ülkeden ayrılmayı, hatta vatandaşlıktan da çıkmayı düşünüyorum
Gittiğim ülkede de niye geldin diye sorarlarsa,
Adalet yok, huzur yok, demokrasi yok, medeniyet yok, insanlar din sömürüsüyle ayrıştırılmış, hırsızlar, yolsuzluklar diz boyu, şike-teşvik serbest, ahlaksızlar, namertler, kaypaklar en değerli derdim, daha çok var söylenecek de neyse.....2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
-
İlk olarak Mert' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzonspor kongresinde başkan bu kadar hızlı belli olmamıştı. Bu nasıl oluyor? Saat 8 olmadan %90 sandık açıldı2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
-
TRT SPOR dün akşam 10 haftada yapılan hakem katliamlarının olduğu maçlarımızın pozisyonlarını gösterdi.
Neredeyse her maç penaltımız verilmemiş.
Bir sezona sığacak hatalar 10 haftada yapılmış ve bir şehrin canı yanmış dedi Ersin DÜZEN
Aynı saatlerde Aspor'da OlcaY ÇAKIR, TS'ye bu yapılanlar kasti hakem davranışı dedi.2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum