Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Helal olsun Trabzonumuza hedef 75
    Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Birakin TRABZONSPORluyum diye cikip dolanmayin sokaklarda. Sizi vicdaninizla basbasa birakiyorum. Allaha sukur benim vicdanim rahat ve % 70 inizden daha fazla daha iyi TRABZONSPORluyum.

Yorum

• Abiler ben de akpye vermem!! Peki burda kizanlar hdpeye chpeye mhpyeye yada baska bi partiyemi verdi!! Ben oy kulanmadim !! Hatta secim sandikta trabzon vebal girdi aklima vermedim!!

Yorum

• Trabzon son 4-5 seçimin rekorunu kırdı. Aziz'in çıkmasından sonra oyların artması Trabzon şehrinin Trabzonspor'a sahip çıkmadığının göstergesidir.

Artık İstanbul'a taşınması gündeme getirilmelidir. Netine ortada.

Not: meclisteki hiçbir partiye vermedim

Yorum

• Koray aydina yazik oldu

Envoyé de mon W826 en utilisant Tapatalk
            son basamagi ölüm olan bir merdivendir hayat

Yorum

• Bu arada secim sonuclari daha önce hic bu kadar hizli sayilmamisti, bu isde bir gariplik mi var ben mi yaniliyorum ?
              No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• Twitter dan alinti, http://galeri12.uludagsozluk.com/552...sin_743710.jpg
                No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• ben zaten İHOyu çok severim.. bizim için ideal başkan
                  Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
                  bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• Trabzonda akp sevgisi TRABZONSPOR sevgisinin önüne gecmistir. Bu is coktan bitmistir. Bence de artik ya takim ligden cekilsin ya da istanbula tasinsin. Kiymetini bilmediginiz menfaatiniz icin maddi kaynak olarak gordugunuz ve sattiginiz TRABZONSPORUMUZUN trabzonda yasamasi kulubu olume terketmektir.

Yorum

• İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Bu arada secim sonuclari daha önce hic bu kadar hizli sayilmamisti, bu isde bir gariplik mi var ben mi yaniliyorum ?
                      Geçen secimde ben de sandik başkanıydım saat 19.00 da eve gelmiştim. Rahat oluyor tek sandık olunca saymak. Bu secimde görev almadım oy da kullanmadım.

Yorum

• Ankara'da ölen 102 kişi, nur içinde yatın.
                        Suruç'ta ölenler
                        Askerler, polisler, siviller
                        Son 5 ayda tek başına iktidar hırsına kurban gittiniz

Kemiklerinizin sızladığını hissediyorum.

Bu milletten ne beklenirdi ki?
                        Trabzon şehri seni de tebrik ediyorum.

Beraat eden Aziz YILDIRIM
                        Hırsızlık, yolsuzluk, 146 günde ölen 450 vatandaşımız

Size dua ediyordur.
                        2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                        82 HELAL PUANLA
                        TRABZONSPOR

Yorum

• Trabzonspor kongresinde başkan bu kadar hızlı belli olmamıştı. Bu nasıl oluyor? Saat 8 olmadan %90 sandık açıldı
                          Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• İlk olarak kayseriliyiz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Koray aydina yazik oldu

Envoyé de mon W826 en utilisant Tapatalk
                            Devlet denen adam partisini bitirdi ve büyük reis'in ekmeğine yağ sürdü
                            Ciddi ciddi bu ülkeden ayrılmayı, hatta vatandaşlıktan da çıkmayı düşünüyorum

Gittiğim ülkede de niye geldin diye sorarlarsa,

Adalet yok, huzur yok, demokrasi yok, medeniyet yok, insanlar din sömürüsüyle ayrıştırılmış, hırsızlar, yolsuzluklar diz boyu, şike-teşvik serbest, ahlaksızlar, namertler, kaypaklar en değerli derdim, daha çok var söylenecek de neyse.....
                            82 HELAL PUANLA
                            TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Mert' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Trabzonspor kongresinde başkan bu kadar hızlı belli olmamıştı. Bu nasıl oluyor? Saat 8 olmadan %90 sandık açıldı
                              Evet ya, ilk kez bu kadar hızlı bir sayım, aklım almıyor arkadaş, her seferinde daha hızlanıyor
                              82 HELAL PUANLA
                              TRABZONSPOR

Yorum

• TRT SPOR dün akşam 10 haftada yapılan hakem katliamlarının olduğu maçlarımızın pozisyonlarını gösterdi.

Neredeyse her maç penaltımız verilmemiş.

Bir sezona sığacak hatalar 10 haftada yapılmış ve bir şehrin canı yanmış dedi Ersin DÜZEN

Aynı saatlerde Aspor'da OlcaY ÇAKIR, TS'ye bu yapılanlar kasti hakem davranışı dedi.
                                82 HELAL PUANLA
                                TRABZONSPOR

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X