Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İşin uefa kısmını da şöyle düşünüyorum. Zamanın yıkılma dönemi Osmanlısı ve avrupalı devletler benzetmesi. Şuan tff ve fb hasta adamı oynuyor. Süreç olarak daha fifalık olmadı mevzu diyoruz ama gerek uefa gerek fifa istediği anda istediği cezayı verebilecek yetkide-bilgide-kanıtta.

Ama işin uefa fifa boyutunda ya yine danışıklı dövüş var ya da bizim hasta adamlar anlamadığım bir şekilde yapmayın etmeyinle bu işi götürüyorlar.
    devamı gelsin mi gelsin çok özledik çünkü...

Yorum

• Amaç süreç uzasın bulunabildikçe kılıf bulunsun, ne kurtarsak kâr hesabı.
      Aldıkları paralar bir işe yarayacak!
      Ceza bile verseler minimize edilmiş cezalar olacak.
      İşte sürecin özeti bu.

Yorum

• Allah bu ülkenin belasını versin diyeceğim bende ama sonra dönüp UEFA ve FIFA'ya bakıyorum söyleyemiyorum.

Böyle rezillik, böyle kepazelik yok ya

FIFA'nın şikayet hattını kitlemedik mi yıllar evvel, niye cevap dönmediler, müdahale etmediler !!! Madem sallamıyorsun şikayetleri niye öyle bir hat açıyorsun açıktan.

UEFA'ya başvuruda bulunuyoruz 1 sene sonra cevap alıyoruz, ne diyorlar "TFF Özerktir" Be uefa bunu söylemek için 1 sene bizi niye bekletiyorsun, niye oyalıyorsun.

Kişilerle alakalı cezayı soruyorsun ne oldu diye, cevap alamıyorsun.

15 ay geçti daha cevap verecekler !!!

Topunu öldürmek, parçalamak, boğazlamak istiyorum artık.

Hakkımdan daha çok istiyorum ölmelerini
        En son Emre İskender tarafından düzenlendi; 13.12.2014, 09:18.
        StopMatchFixing.Com

Yorum

• Bekleyin, bekleyin iyi oluyor hatta ohh olsun diyorum. % 70 oy verip de buraya gelip Tanrı'dan sihirli bir el bekleyen avuçlarını yalayacaklar. O % 70'ini acısını çok çekeceksiniz çoooooookkkkkkkkkk!!!!

Yorum

• İlk olarak Karasoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bekleyin, bekleyin iyi oluyor hatta ohh olsun diyorum. % 70 oy verip de buraya gelip Tanrı'dan sihirli bir el bekleyen avuçlarını yalayacaklar. O % 70'ini acısını çok çekeceksiniz çoooooookkkkkkkkkk!!!!
            bu şike sürecinden bidaha tekrarlansa ve aktörler aynı olsa yine %70 olur.
            o kadar körüz.Müstehak bize.
            Fransanın Cezair Halkına, Amerikanın Vietnam ve Irak Halkına Uyguladığı Sistematik Soykırımı ve Katliamları, İsviçrenin Bütün Dünya Suçlularını ve Terör Örgütlerini Finanse Ettiğini Tanıyor ve Kabul Ediyorum.

Yorum

• İlk olarak Karasoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Bekleyin, bekleyin iyi oluyor hatta ohh olsun diyorum. % 70 oy verip de buraya gelip Tanrı'dan sihirli bir el bekleyen avuçlarını yalayacaklar. O % 70'ini acısını çok çekeceksiniz çoooooookkkkkkkkkk!!!!
              İlk olarak Gordon Freeman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              bu şike sürecinden bidaha tekrarlansa ve aktörler aynı olsa yine %70 olur.
              o kadar körüz.Müstehak bize.
              Ben sizler gibi düşünmüyorum.

Mesela RTE yerine DB veya KK'ya oy verseydik ne degisecekti?

Veya bu diger iki aktor ulkede iktidar olsaydi, yahut CB falan olsaydi ne değişirdi?

Kupa gelecek miydi? Yada bu diğerleri bize siz haklisiniz mi diyecekti?

Hepsi, ama hepsi aynı b..kun farklı renkleri...

UEFA kulaginin üstüne yatmis, hükümet yatmis, TFF yatmis, muhtemelen FIFA da yatacak.

Şu CAS'ı nasil baglayamamis bunlar hayret valla...
              En son Ertan Artan tarafından düzenlendi; 13.12.2014, 06:29.
              HAYAT BİR GÜNDÜR, O DA BUGÜNDÜR

Yorum

• İlk olarak ertan3335 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Veya bu diger iki aktor ulkede iktidar olsaydi, yahut CB falan olsaydi ne değişirdi?

UEFA kulaginin üstüne yatmis, hükümet yatmis, TFF yatmis, muhtemelen FIFA da yatacak.

Ertan, seninle ayni kanida degilim. Sike yapildi mi? Sikebahce gostere gostere yapti. Daha once yapilmismiydi, tabii ki yapilmisti (en az 3 kere sampiyonlugumuz calindi). Ortaya cikarildi mi, hayir. Sikebahce yine ortaya cikmayacagina inandi fakat (benim kanimca) siyaset isin icine girdi ve TAPE filan rezil oldular. Sonra siyaset yeniden isin icine girdi ve bunlari kurtarma islemleri basladi.

"RTE yerine" diyorsun. Digerleri RTE gibi mahkemeleri parmaklarinin ucunda oynatmaz, cocuk oyuncagi etmezdi. TFF'de ayni sekilde. Iste bu yuzden RTE'nin Trabzon'dan %70 oy almasini hic ama hic kabullenemiyorum. Bu politik bir mesaj degil.

Ben ulkemde olanlari gordukten sonra, Trabzon'a yapilan haksizliklara hic sasirmiyorum. Hele bir de RTE mitinglerine giden baskani gorunce bordomavi.net hesabimi da kapattim. Ilk mesaj diye asmayin beni.

UEFA ve FIFA'da beni hic sasirtmiyor. Adamlar neden ugrassin bizimle (=Turk futbolu ile)? Zaten ciddiye alinacak bir durumumuz yok. Siyaset futbol federasyonunun icinde. Ben de olsam "ne haliniz varsa gorun" derdim. Olan Trabzonsporumuza oldu.

Saglicakla kalin.

Yorum

• Kişisel tahminimi söylüyorum, bence şöyle olacak:

Öncelikle ilk aşamada UEFA'dan bir karar çıkmayacak. UEFA biz fenere cezamızı verdik küme düşme TFF'nin işi biz karışamayız diyecek (daha doğrusu kıvıracak) ve topu FIFA'ya atacak biz de işte CAS'a felan gideceğiz. Ok, buna itirazım yok, hukuki prosedür ne olursa olsun sabırla takip edilmeli. Biz de sabırla bekleyeceğiz, tünelin ucunda ışık olduğuna inanıyorum ben.

Velhasıl, bu işi uzattıkça uzatmaya çalışıyor herkes, ama önüzmüdeki sene fenerin avrupa kupasına hatta şampiyonlar ligine gitme ihtimali yüksek. Şimdi o gün geldiğinde zurnanın zort dediği yere gelecekler çünkü UEFA evet Fener'e ceza verdi ve TFF'nin iç meselesine karışmıyoruz diyorlar ama ortada kimsenin ceza vermediği bir Aziz Yıldırım var.

Bu noktada benim şöyle bir kişisel tahminim var ki eğer olursa çok zevkli olabilir. UEFA diyecek ki Aziz Yıldırım şike yaptığı için halen başkanlığa devam ederse Fener'i bu sene de almayız Avrupa Kupalarına. Bunu neden desinler diyebilirsiniz, sebebi şikeye karışmış yöneticileri UEFA futboldan ömür boyu men ediyorlar ve böyle birini CL şeref tribününe davet edemezler. Yani bunu Avrupa futboluna anlatamazlar. TFF'e karışmıyoruz derler ama CL kura çekimine gelen bir Aziz Yıldırım UEFA yönetimini bitirir. Zero Tolerance'ın bu kadar tartışıldığı, şikenin artık Avrupa'da da en önemli problem olduğu bir yerde böyle birşey olay olur.

Burada UEFA işte topu fenere atacak. Ya Aziz Yıldırım istifa edecek ya da feneri almayız diyecekler. İşte orada Fener kendi içinde infial olacak. Aziz Yıldırım istifa etse şikeyi kabul etmiş ve tüm mücadelesi heba olmuş olacak hepsinden önemlisi gücünü kaybedecek. İstifa etmese onun yüzünden şampiyonlar ligine gidemeyecek takım (daha öncede onun yüzünden gidememişti ama bu sefer kasıtlı olarak yapmış olacak) ki tam iki ucu pis deynek durumu. Aşağısı sakal üstü bıyık.

Böyle birşey olur mu bilmem ama böyle bir tahminim var bakalım zaman ne getircek.
                  İnadına Trabzonspor !

Yorum

• İlk olarak ertan3335 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Ertan abi mevzu rte db kk meselesi değil...

Şikeye kim göz yumduysa kim örtbas etti veya ettirdiyse onun Trabzon ilinden oy alması...

En güzel tepki olacaktı.
                    Yok, öyle umutları yitirip, karanlıklara savrulmak;
                    Unutma aynı gökyüzü altında,bir direniştir yaşamak..
                    Nazım Hikmet

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• İlk olarak Emre İskender tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Ertan abi mevzu rte db kk meselesi değil...

Şikeye kim göz yumduysa kim örtbas etti veya ettirdiyse onun Trabzon ilinden oy alması...

En güzel tepki olacaktı.
                      eğer akp nin yerine diğer partilerden birine oy verilip o partinin kazanmasını sağlamakta bişeyi değiştirmezdi, herşey aynı tas aynı hamam olurdu. ama Trabzonspor olarak bağımsız bir aday bulup ona oy verip onu kazanılması sağlansaydı asıl büyük tepki bu olmuş olacaktı.
                      2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• %70 meselesini bence partilere indirgemek yanlıştır. Olaya RTE özelinden bakmak gerek. RTE şike sürecini yöneten baş aktördür. Fanatik bir şikebahçelidir. Kişilerle kurumları ayıran, platinin kucağına oturan, kapılar kapılar ardında şikecilerle birlikte Rıdvan dilmen gibi gizli yardımcılarıyla bu işi planlayan kişidir. Üstüne bir de bonus olarak yeniden yargılama işini de önümüze getirmiştir.

Genelde RTE'ye oy verenler diğer partiler olsaydı da aynı olacaktı muhabbetini yapıyor. Sen önce bu kadar şerefsizlik yapanı bir cezalandır olmayan bir durum hakkında sonra yargılamanı yaparsın. Diğer partilerde aynı şeyi yapacaktı deyip RTE'ye oy vermek midir doğru olan? Ben RTE'den başka biri olsaydı politik açıklamalarla şikecibahçeye destek verir gibi görünürdü ama bence olaya RTE gibi müdahil olmazdı. Eğer hiçbirini gözünüz kesmediyse tepki olarak boşa atsaydınız oyunuzu.

Fb'nin 3 temmuzda şike yaptığı tesbit edilmiştir. Asıl şike ise 3 temmuzdan sonra devlet eliyle üzerine ahlaksızlık da eklenerek devam ediyor.
                        Seni ölüme de götürse doğruluktan sakın ayrılma.
                        Hz. Ömer.

Yorum

• siyaset tff vs hepsi hikaye
                          siyaset her ne kadar şike yok,tff her ne kadar dosyayı kapatsa bile,işi uefa bitirmesi gerekirdi,
                          kendi demedi 0 tolerans uygulanacak...ne sıfırı koskoca milyon rakamları da geçti,uefa adam olsaydı ne bizim siyaseti nede tff yi dinlerdi, bu dosyayı karara bağlardı...
                          Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
                          Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• bu şike olayı da şuna benzedi,hani yakının kaybolur da yıllarca ararsın bulamassın da ,kendi kendine dersinki ölüsünü görsem bari okadar sevineceğimki,,,aynı ona benzedi,,,
                            Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
                            Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• Hala rte değilde diğerlerine oy verseydik ne olacaktı diyenler var inanamıyorum ya.
                              Burada insanlar rteye Verdiniz db kkya vermediniz diyemi kızılıyor?
                              Biz trabzonsporlular olarak aramızdan ortak bir Grup çıkarıp ortak bir tepki koyamadık işte buna kızıyorum ben
                              Sırf rteye Verdiğiniz oyu vicdanen kendinizi rahatlatsın diye diğerlerinede versem bir şey değişmeyecekti diye rahatlatmaya çalışmayın

rte db kk felan farketmez, biz Trabzonsporlular olarak Hakkımızı yiyen siyasete gereken cevabı vermeyi beceremedik, her şeyi elimize yüzümüze bulaştırdık bu kadar basit işte
                              Şimdi boş boş beklersiniz elin gavuru gelecekte adalet getirecek diye
                              Önce kendimize bakalım ne yaptık diye.

Yorum

• Evet anlatılmaya çalışan şu kör renktaşlar. Olay DB KK değil. Diyelim ki Trabzon Partisi kuruldu. Trabzon'u ve Trabzonspor'u koruma yemini etti, halka indi lobi yaptı vs. Belediye seçimi olsa DB'ye KK'ye oy verenler oyundan vazgeçer Trabzon Partisine oy verir ama o oy gene %30'u geçmez, çünkü gene bizim Sultan hayranlığı oyları AKP'ye verdirir. %70 için Şike Trabzon vs'den önce her zaman ama her zaman Tayyip gelecektir. Milletin anlatmaya çalıştığı bu, Şike mi evet kötü bir şey ama Tayyip'e nasıl oy vermem...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X