İlk olarak GÖLONSA tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.
-
Atilla Dilaver @AtillaDilaver 6 dk.6 dakika önce
BU gelişmeler yol haritamız içerisinde vardır ve nasıl davranılacağı çok önceden belirlenmiştir.
Bence her türlü 11 aralığı bekleyecez de...Bordo Mavi bayrağım kanatlansın sonsuza.
Genç, yaşlı, erkek, kadın; verdik omuz omuza.
Yorum
-
İlk olarak gurur6134 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFifayi uefayla karistirmayalim..yetkileri genis verdigi kararlar butun dunyayi baglar yanlis bi kararda isin onu alinmaz..heleki secimler varken blatter koltugundan olmak istemez sike yandakcisi diye..fifa bu isi kokten cozer heleki cas karari varken hic uzatmaz rahat olun..
Yorum
-
Hakan ORHAN: Trabzonspor neden doğrudan CAS'a gitmiyor sorusunun cevabı bu makalede var. http://t.co/dJ6UNxDHReHakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
-
Müfettişin kararı sonrası 11 aralıktaki UEFA disiplin kurulu kararını beklemeye gerek olmadığı açık. Şimdiden Fifa veya Cas süreçlerinin başlatılmamasındaki amaç ne anlamıyorum...Her şey bittiğinde, hatırlayacağımız şey; düşmanlarımızın sözleri değil, dostlarımızın sessizliği olacaktır. (Alija Izetbegović)
Yorum
-
İlk olarak hyasin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu angut sıkecıler nıye bu kadar sevındı kı bu duruma ?2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>
<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>
Yorum
-
İlk olarak GÖLONSA tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİnşallah dediğin gibi olur da fifa halleder.1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
Yorum
-
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS, Yargıtay ve İFM Onadı!
İlk olarak dağlıca61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKonuşsunlar bakalım UEFA, CAS ve yargıtayın onayladığı ''şike'' davasını temize çıkartmaya kimsenin gücü yetmez,madem UEFA açıklasın bakalım disiplin soruşturması sonucunu, kişilere ceza vermeyeceğini tabi cesareti varsa.
Açıkladılar !
Sent from my iPhone using Tapatalk
Yorum
-
İlk olarak hyasin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu angut sıkecıler nıye bu kadar sevındı kı bu duruma ?1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
Yorum
-
İlk olarak signal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞikeciler, Yetki alanımızın dışındadır sözünü aklandık olarak yorumlayıp seviniyorlar2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>
<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum