Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Fenerbahçe’ye göre 2010-2011 sezonunda Trabzonspor ile Galatasaray arasında teşvik primi pazarlığı yapılmış. Soruyoruz; Tek bir dayanağınız var mı? Bugüne kadar neden sustunuz? Yoksa her zamanki gibi yine, ortamı sulandırmaya mı çalışıyorsunuz? DAVA AÇILD

aziz iyice zıvanadan çıktı.. iyice komik olmaya başladılar
    2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• http://www.fotomac.com.tr/trabzonspo...rabzon-aklandi

Yorum

• UEFA'ya yapılan başvurunun gölgesinde Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'nun Başbakan Erdoğan ile bir araya gelmesi kafa karıştırdı. Görüşmenin bir numaralı gündeminin ise şike süreci olduğu iddia edildi.
        Trabzonspor yöneticisi Murat Türköz'ün kendi sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğraf gündeme bomba gibi düştü. Bordo mavililerin başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'nun geçtiğimiz günlerde UEFA'ya yaptığı başvuruda siyasetin şike sürecine müdahil olduğunu belirtmesinden sonra Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile bir araya gelmesi kafaları karıştırdı. Yönetici Murat Türköz ile birlikte Başbakan Erdoğan ile samimi bir ortamda gerçekleşen sohbette Hacıosmanoğlu'Nun UEFA'ya yapılan başvurunun detaylarını paylaştığı öğrenildi. Şike süreci hakkında Erdoğan'a bilgi veren Hacıosmanoğlu'nun Akyazı stadının isim sponsorluğu konusunda da Başbakan ile fikir alışverişinde bulunduğu belirlendi.

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• İlk olarak Ayazoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          ingilizler fransız platini'yi istemiyor
          fifa başkanlığı için
          ingilizlerin desteği alman rumenige

platini oy kaybetmek istemiyor
          türkiye şike göz yumuyor
          işin sırrı başından beri şenes erzik te gizli, platini yolsuzluklarını bildiği için sürekli tehtit içersinde

(aziz yıldırım'ın uefa çatırdayabilir sözü buradan geliyor)

fifayı devreye sokmadığmız sürece uefa işi yokuşa sürmeye çalışacak

mahmut uslu nun dediği gibi gizli uefa-fenerbahçe pazarlığı söz konusu

bu noktada ender kuyumcu nun fifa müfettişine dosya ulaştırmış olması çok iyi bir hamle
          UEFA'dan bi cacık olmaz aşağıda belirttiğim konular FİFAnın olmazsa olmazlarındandır şu saatten sonra bişey yaparsa FİFA yapar;

1-) TFF'nin özerkliği,
          2-) Irkçılıkla mücadele,
          3-) Şike ile mücadele

UEFA daha kişiler hakkında kararını açıklamamışken kimse bana UEFA demesin UEFAnın başındaki adam 7-1'lik D.Zagrep-O.Lyon maçındaki şikeyi görmezden gelen şikeye fransız kalan kişidir RTE'den rüşvet almış olabilir platiniye ben hala güvenmiyorum.
          Temiz Futbol için kirli düzenin havuzunda yüzmemeliyiz Havuz Sisteminden çekilmeliyiz.

Yorum

• Ideolojileri yenilen haltların paravanı yapmak yeni bir şey değil, son kale değil eski kale bu.

En meşhurları Hitler, Stalin, Mao. Ideoloji uğruna kaç kişinin ölüm fermanını imzâladılar.

Şike ne ki, olacaksanız, Hitler, Stalin, Mao olun.

Kumdan kale yapmayın.

Şike değil, son kaleymiş.

Gerçeklerin ortaya çıkma gibi bir huyu vardır.

Başbakanla aynı takımı tutup son kale, gezi, direniş diyerek kaç kişiyi daha ne kadar kandırabilirsiniz.

Pabucumun kalesi.

Alnınız ak olsa ideolojilerin arkasına sinmezdiniz.

Geri dönüş için çok geç, bu rezillik üzerinize yapışacak.
            En son TekfurÇayır 61 tarafından düzenlendi; 30.06.2014, 10:40.
            7

"Her fikri savunma hakkın yoktur. Bilgi temelli fikri savunma hakkın vardır. Hiçkimse câhil kalma hakkına sâhip değildir." Harlan Ellison

Yorum

• İlk olarak Ceyhan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              UEFA'dan bi cacık olmaz aşağıda belirttiğim konular FİFAnın olmazsa olmazlarındandır şu saatten sonra bişey yaparsa FİFA yapar;

1-) TFF'nin özerkliği,
              2-) Irkçılıkla mücadele,
              3-) Şike ile mücadele

UEFA daha kişiler hakkında kararını açıklamamışken kimse bana UEFA demesin UEFAnın başındaki adam 7-1'lik D.Zagrep-O.Lyon maçındaki şikeyi görmezden gelen şikeye fransız kalan kişidir RTE'den rüşvet almış olabilir platiniye ben hala güvenmiyorum.
              Platini ne yapabilir ki bu saatten sonra.

Şikebahçenin düşmesi için eksiği yok fazlası var.
              7

"Her fikri savunma hakkın yoktur. Bilgi temelli fikri savunma hakkın vardır. Hiçkimse câhil kalma hakkına sâhip değildir." Harlan Ellison

Yorum

• Ey şikebahçeliler, 3. Ligde çıkacağınız ilk maçta fenerle kimse başa çıkamaz pankartı açın.

Güzel olur.

Yapıştı üstünüze, çıkmaz.

Yanlış şehre tosladınız.
                En son TekfurÇayır 61 tarafından düzenlendi; 30.06.2014, 10:57.
                7

Yorum

• Şafak 17

Yorum

• Kaldı 18 gün..
                    Başkalarını affet, ama kendini asIa..

Yorum

• Merhaba arkadaşlar, uzun süredir yoktum, takip edemedim. UEFA ya yapılan başvuru ile ilgili bizim bir mail kampanyamız oldu mu?

Yorum

• Sürecin uzamasından çok memnunum, Aydınlar bunları küt diye düşürseydi iç yüzleri ortaya çıkmayacaktı. Rezillik görünenden kat be kat fazlaymış.

Sonunda gerçekle yüzleşmemek için deli raporu almak zorunda kalacaklar.
                        En son TekfurÇayır 61 tarafından düzenlendi; 30.06.2014, 11:25.
                        7

Yorum

• cacık

bu işten bir cacık çıkmazzzz..
                          kimse bu adamları düşürün demez, sadece benim ligime gelmeyin der!
                          onu da diyorlar zaten!
                          sonuç olarak tff bu işi halletmeli!
                          onlar da üstaddan korktukları için nafile!
                          sonuç olarak ne yapabiliriz bilemiyorum. artık bilmiyorum.
                          ligden çeksek ne olacak, tek başımıza bir anlamı mı olacak sanki?
                          maddi olarak güçlü olsa idik zaten bu şikeciler düşerdi! çekilmek diğerlerine bir problem doğurmaz amaaaa eğer gs de çekilirse o zaman tam bomba olur işte!
                          bu işte ne yazık ki maddi ve medya larak güçlü birini çekmemiz lazım yanımza!
                          yoksa bizim maçamız yetmiyor ligi devirmeye!
                          ancak kendimiz çekiliriz o kadar!
                          Ağaca yaslanma kurur, insana yaslanma ölür

Yorum

• Kimse ben avrupaya gitmiyorum diyemez..

Milli takımlar dahil bu işe.. Hazırlık maçı bile yapamazsın..

Dehşet paranın döndüğü bu işte öyle bir delikanlı yok..
                            Başkalarını affet, ama kendini asIa..

Yorum

• İlk olarak Muhammet Hacısalihoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Kimse ben avrupaya gitmiyorum diyemez..

Milli takımlar dahil bu işe.. Hazırlık maçı bile yapamazsın..

Dehşet paranın döndüğü bu işte öyle bir delikanlı yok..
                              Diyene deli raporu benden.

Avrupadaki 5 takımı çekmek için deli olmak bile yetmez.
                              En son TekfurÇayır 61 tarafından düzenlendi; 30.06.2014, 11:40.
                              7

Yorum

• İlk olarak Erhan Atalay tarafından gönderildi
                                Hala UEFA nın feneri düşürüp kupayı bize vereceğine inanalar var, demek insan o kadarda zeki bir varlık değilmiş.
                                Bu cümleyi şikebahçeye UEFA'dan men gelmeden önceki zamanlardan hatırlıyorum.

Hâlâ ne bekliyorsunuz, kapandı bu iş deniliyordu. Demek ki insan epey unutkan bir varlıkmış.
                                En son TekfurÇayır 61 tarafından düzenlendi; 30.06.2014, 11:48.
                                7

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X