Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak inadina61_08 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    bize ne fenerin düştükten sonra ne olacağına, iyimisiniz siz. en az 3 lig düşmeli, aslında lisansı yırtılıp atılmalı da az vicdan yaptım. 3 senedir çekiyoruz, her gün takımımız daha kötüye gidiyor, bizler düşermi çıkarmı, avrupaya gidermi cehennemin dibine kadar yolu var. kupa alınacak, fener en az 3 lig düşecek, 150 milyon dolar civarı tazminat verecek. bunlardan biri olmadıktan sonra adalet yerini bulmamıştır.
    Tüm TS sevdalıları aynen böyle düşünüyor.

Kendimizi yedik bitirdik, üzüldük, yıprandık, öfke dolu ve sinir hastası olduk.

Bunun vebali büyük olacak.

Yüce Mevlam şikecilere ve koruyucularına öyle bir tokat vuracak ki, keşke başından şik yaptığımızı kabul etseydik ve gereke cezayı alsaydık diyecekler.
    2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
    82 HELAL PUANLA
    TRABZONSPOR

Yorum

• Serefsız mecnun yıne konusmus" bu konu bıdaha acılırsa butun bıldıklerımı anlatıcam"demış tv em de altyazı gecıyo

Yorum

• Bu Tvem nerde sikeci toplamis kanala hic izlemedim bu kanali
        # Fırtınam bu yolda hep seninle !

Yorum

• İlk olarak Veysel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bu Tvem nerde sikeci toplamis kanala hic izlemedim bu kanali
          Butun kanallar aynı da orda hıc degılse baransu ıyı gıydırıyo serefsız şikecılere

Yorum

• Tvem i aradım teleefonla bağlamıyolarmış canlı yayına
            Ama büşah gençer denen onun bunun evladı mehmet baransu aziz için sahte raporla askerden kaçmış diyince öyle ahlaksız bi adam diyince kalkmış diyorki ''eee ne olmuş''
            Bu onun için normal bişemi diye kendisine sorulsun dedim sormazlar ama zoruma gitti şu insanların adı bizde onursal başkan olarak geçen birinin kanalında bu şekilde konuşması
            "3 istanbul takımını tutmak vakayı adiyedendir.
            Trabzonspor'u tutmak, orjinalliktir, başkaldırıdır, istisnadır, kalitedir. Son dönemlerde ise sabırdır, özlemdir, sineye çekmektir. En önemlisi ise sürü psikolojisine inat; ÖZGÜRLÜKTÜR."

Yorum

• Adnan Aybaba: "Baransu sen hırsız diyorsun da kim hırsızlık yapmıyor?

Bu nasıl bir zihniyet la
              www.x.com/zykmda

Yorum

• Gürcan Bilgiç:" 3 temmuz ne zamandı " Ben malım dese daha iyiydi
                You Will Never Walk Alone
                Liverpool F.C

Yorum

• Başçalan diye yanlış kişiye diyolar asıl başçalan aziz ve saz ekibi

Yorum

• Bu muhabbetlerin geçtiği kanal Onursal Başkan'ımızın kanalı değil mi? Sevsinler senin onursal başkan sıfatını.....
                    Marka değerini sevdiğimin Türk futbolu....

Yorum

• Her şeyin kapandığını söyleyen TFF ye yine en sevdiğim soruyu sormak istiyorum.
                      2010-2011 Sezonu Süper Kupa finalini neden hala oynatmadın ?
                      2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                      Gerçek budur. ☆

Yorum

• Dün Altan Tanrıkulu, TRT SPOR'da

Trabzon'da çok sevdiğim insanlar var, her zaman TS-FB maçları güzel olmuştur ama TS taraftarlarına şunu söylemek istiyorum:

Fenerbahçe asla şike yapmadı, bu böyle bilinsin dedi.

Ettiğim kötü sözleri sayamam.

Bunlar harbi mal ya.
                        2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                        82 HELAL PUANLA
                        TRABZONSPOR

Yorum

• altanın lafına mı inanalım, yoksa Bağımsız Mahkemelerin, Yargıtay'ın, UEFA'nın, UEFA Tahkim Kurulu'nun ve CAS'ın mı?

Kusura bakma altan efendi ama siz artık TESCİLLİ ŞİKECİSİNİZ. Hem de başvurduğunuz tüm mahkemelerce TESCİLLENMİŞ ŞİKECİSİNİZ.
                          Marka değerini sevdiğimin Türk futbolu....

Yorum

• İlk olarak inadina61_08 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            bize ne fenerin düştükten sonra ne olacağına, iyimisiniz siz. en az 3 lig düşmeli, aslında lisansı yırtılıp atılmalı da az vicdan yaptım. 3 senedir çekiyoruz, her gün takımımız daha kötüye gidiyor, bizler düşermi çıkarmı, avrupaya gidermi cehennemin dibine kadar yolu var. kupa alınacak, fener en az 3 lig düşecek, 150 milyon dolar civarı tazminat verecek. bunlardan biri olmadıktan sonra adalet yerini bulmamıştır.
                            Böyle birşeyin olmayacağını herkes biliyor 2011 temmuz ayından beri şikebahçe her ay düşüyor ve aradan 3 sene geçti tık yok UEFA bir kararı vermek için 3 sene beklemez nedir lan götü boklu fener kimdir de 3 sene bekleyecek türkiye dışında feneri kim sallar yeniden tarihler çıkmış nisan mayıs haziran... mehdiyi beklermiş gibi beklemeye devam.
                            Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
                            O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
                            Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
                            Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• Altan tanrıkulu fb şike yapmadı diyorsa yapacak bişe yok. Artık 2011 sezonunu bırakıp önümüze bakmamız lazım.
                              Başıboş sokak itleri toplanıyor...

Yorum

• İlk olarak edimurphy_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Gürcan Bilgiç:" 3 temmuz ne zamandı " Ben malım dese daha iyiydi
                                Yarın.
                                Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                                Ayağa KALK!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X