Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Yavaş tabi, çünkü ömrümüz uzun ya, gerekirse bir asır bekleriz.
    Bu arada kahrola kahrola da kafayı yeriz.

Yorum

• Şu anda Şamil Tayyar Beyaz TV de Aziz Yıldırım'ın kesinleşmiş kararı uygulanmıyor ve Aziz Yıldırım cezaevine girmiyorsa bu adalete karşı bir kumpastır, bu karar uygulanmıyorsa cezaevleri boşaltılmalıdır diyor.

Yorum

• İlk olarak dağlıca61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Şu anda Şamil Tayyar Beyaz TV de Aziz Yıldırım'ın kesinleşmiş kararı uygulanmıyor ve Aziz Yıldırım cezaevine girmiyorsa bu adalete karşı bir kumpastır, bu karar uygulanmıyorsa cezaevleri boşaltılmalıdır diyor.
        Bırak şu şamil denilen adamı. Onun ve baransu itinin yüzünden generaller hapse atıldı , pkk baştacı yapıldı. Ondan gelecek hayır olmaz olsun.
        En son İlker Yazıcıoğlu tarafından düzenlendi; 15.10.2014, 11:19.

Yorum

• AW: Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS, Yargıtay ve İFM Onadı!

İlk olarak dağlıca61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Şu anda Şamil Tayyar Beyaz TV de Aziz Yıldırım'ın kesinleşmiş kararı uygulanmıyor ve Aziz Yıldırım cezaevine girmiyorsa bu adalete karşı bir kumpastır, bu karar uygulanmıyorsa cezaevleri boşaltılmalıdır diyor.
          Adam yüzde bi milyon haklı. Bir çıkarı olmasa konuşmazdı tabiki orası ayrı.

Gesendet.
          Milli Takımım TRABZONSPOR
          Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
          Helalin adı kaldı, onu gören yok.
          Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Adam yüzde bi milyon haklı. Bir çıkarı olmasa konuşmazdı tabiki orası ayrı.

Gesendet.
            Her şeye şüphe ile yaklaşarak bir yere varamayız adam şike konusunda dün ne dedi ise bugünde aynı şeyi söylüyor,üstelik Trabzon milletvekillerinin ve Trabzon asıllı milletvekillerinin söyleyemediklerini söylüyor.

Yorum

• Allah'ım ne zaman bitecek bu çile
              2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
              82 HELAL PUANLA
              TRABZONSPOR

Yorum

• UEFA Disiplin Komitesi müfettişi İspanyol Silvero Emilio Garcia'nın hazırladığı rapor Eskişehirspor'un suçunu hafifletirken, Fenerbahçe'nin ise başını yakacak gibi...

Eskişehirspor'un CAS'a yaptığı itirazda, "Fenerbahçe başkanı bazı oyuncularımıza ve teknik direktörümüze Trabzonspor karşısında galip gelmemiz için para vermişti. Ama bu kulübün tamamen bilgisi dışında olmuştur" diyerek UEFA'dan aldığı bir yıl men cezasını CAS'a taşımıştı.

Konuyla ilgili olarak Türkiye'de devam eden dava sürecini takip eden UEFA Disiplin Komitesi müfettişi İspanyol Silvero Emilio Garcia'nın hazırladığı raporda Eskişehirspor'un, dava sürecinde de oyuncular ve kulüp antrenörünü suçladığı bilgisine ulaştı. Kulübün antrenörü ve futbolcularının Fenerbahçe başkanının suçlu bulunduğu davadan aklandığını raporuna yazdı. Fakat Silvero hazırladığı raporuna, alınan paranın Eskişehirspor'un Trabzonspor karşısında maçın kazanılmasında şüphe götürmeyen bir etkisi olduğunu yazdı.
                2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• UEFA Başkanı Michel Platini, AB Komisyonu Başkanı Jose Manuel Barroso ve spordan sorumlu AB Komisyonu Üyesi Androulla Vassiliou tarafından imzalanan işbirliği anlaşmasında "Şikenin önlenmesi, tespiti ve soruşturulması için spor kuruluşları ve kamu otoriteleri arasında bilgi paylaşımı dahil yakın işbirliğinin gerekli olduğu" belirtiliyor.

3 yıl süreli anlaşmada, futbolun bütünlüğüne yönelik tehditlerle mücadelenin yanında bu sporun promosyonuna, ekonomik ve sosyal hayatta tam potansiyelinin yakalanmasına yönelik ortak çalışmalar yürütülmesi öngörülüyor.

Platini, imza töreninde yaptığı açıklamada, "AB'nin artan desteğiyle sporun etiğini güvence altına alma ve iyi yönetişimi teşvik etme mücadelemiz yoğunlaşacak. Birlikte çalışarak ayrımcılık, şike ya da şiddet olsun futbolun karşılaştığı meydan okumaların üstesinden gelmeyi sağlama alacağız" dedi.

Spordan sorumlu AB Komiseri Vasiliou ise profesyonel sporların istikrarını, kendine has özelliklerini muhafaza ve AB yasalarına tam uyumlarını sağlamayı amaçladıklarını belirtti.

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• İlk olarak dağlıca61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Ben bu ülkeyi anlamıyorum. İktidar vekilleri şikayetçi, sanki ülkeyi başkası yönetiyor. Muhalefet vekilleri desen onlar da aynı şekilde herşeyden şikayetçi.

İşin garibi seçimler yapılıp sonuçlar açıklandığında tüm partiler çıkıp bu seçimin asıl galibi biziz diye demeç veriyorlar. Eee o ki herkes kazanıyor, bu ülkeyi kim yönetiyor?
                    Marka değerini sevdiğimin Türk futbolu....

Yorum

• 2016 Avrupa Şampiyonası eleme grubunda deplasmanda Letonya ile 1-1 berabere kalan A Milli Takım, dün sabah 04.00'te Türk Hava Yolları'na ait özel bir uçakla Riga'dan İstanbul'a geldi. Ay-yıldızlılar havalimanında protesto ile karşılandı. Sessizliği bozan, "Ahımız var hocam, bu Milli Takım üzerinde ahımız var. O kadar insanın ahı var. Bu ülkede şike ve ırkçılık varken biz bu takımın nasıl taraftarı olalım" sözleri oldu. Trabzonspor taraftarı olan Tuncay Çeliköz, protestosunu anlattı:

HEYECANIMIZ KALMADI

Arkadaşlarıma "Letonya'yı yenemezsek havalimanına gidip Fatih Terim ve futbolculara bir çift söz söyleyeceğim" dedim. "Biz de geliriz" diyenler oldu ama tek başıma gittim. "Halkımız kendi takımlarına verdiği desteği Milli Takım'a da vermeli" söyleminden cesaret aldım. Japonya ve Kore'deki Dünya Kupası'nda sabahın köründe kalkıp maç izliyorduk. Bugün Milli Takım'ı izlerken heyecan duymuyoruz.

DEMOKRATİK BİR TEPKİ

Fatih Hoca kapıdan çıktığında 'Ahımız var hocam, bu Milli Takım üzerinde ahımız var, o kadar insanın ahı var. Bu ülkede şike ve ırkçılık varken biz bu takımın nasıl taraftarı olalım?' dedim. Bir cevap vermeyerek ilerledi. Aslında ben Fatih Terim'e, play-off döneminde şike sürecinin olduğu anlarda konuşacağım deyip konuşmadığı için kızgınım. Bu süreçte Milli Takım'ın bulunduğu konum tepkimi demokratik bir şekilde dile getirmeme neden oldu.

TERİM'E DESTEK DE VARDI

Tuncay Çeliköz sözlerini şöyle sürdürdü: "Kimseye saygısızlık yapmadım. Galatasaray, Beşiktaş ve Fenerbahçeli arkadaşlarım bile arayarak beni tebrik etti. Fatih Terim hocamız da beni gayet iyi dinledi ancak şike konusunu açınca yüzünü çevirip gitti." Havaalanında Terim ve öğrencilerine tepki göstermek için bekleyenlerin yanı sıra destek için bulunanlar da vardı. Bir taraftar Fatih Terim'in yanına kadar giderek, "Hocam Allah sizi başımızdan eksik etmesin" diyerek tecrübeli teknik adamı teselli etti.

Kaynak : Sabah

Yorum

• 14 Ekim 2014 Son Söz proğramı Şamil TAYYAR ın şike ve kumpas konusunda anlattıkları 1.43.40 dakikasından itibaren lütfen izleyin,Şamil Tayyar‘a doğruları söylediği için teşekkür ediyorum, bu açıklama ve tespitler ülkemizde bir milletvekilinin söyledikleri,bu şartlarda ülkemizde halen adalet bekliyoruz.Ama biz hukukun üstünlüğü esastır,2010-2011 sezonu şampiyonu TRABZONSPOR diye bağırmaya devam edeceğiz.Not:Proğram you tubeden izlenebilir.

Yorum

• İlk olarak Soner Albayrak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Cemaate bir zamanlar yakın birisi olarak söylüyorum Hükümet ile cemaatin arasının eskisi gibi olması artık imkansız gibi bir şey. Dönüşü olmayan ayrılıklar yaşandı çünkü.

He bir de zaten farkındasınızdır hükümet cemaati elinden gelse dünya haritasından silecek.
                          Dönüşü olmayan ayrılık yok iki tarafında mezhebinde Soner. Fazlasını yazarsam siyasete girer. Bir gün özel sohbetini ederiz
                          Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                          Ayağa KALK!

Yorum

• İsviçre'de yayın yapan Le Temps Gazetesi'nde UEFA ve FİFA'yı Türkiye'deki şike olaylarında göreve çağıran bir ilan yayınlandı.

Turkish Anti-Corruption Platform bugün İsviçre'de Le Temps Gazetesi'ne Türkiye'deki şike faaliyetlerine UEFA'nın ve FİFA'nın henüz müdahale etmediğini bildiren ve her iki kurumu da göreve çağıran bir ilan yayınladı. İlanda UEFA'nın Fenerbahçe'yi iki yıl men ettiğini ama ne UEFA'nın ne FİFA'nın gerekli raporların bulunmasına rağmen kişilere ceza vermediği vurgulandı. İlanın son bölümünde de hem UEFA'ya hem de FİFA'ya bu konudaki görevleri hatırlatıldı.

Trabzonspor kulübünden tamamen bağımsız bir organizasyon olan Turkish Anti-Corruption Platform tarafından verilen ilanın tercümesi şu şekilde:

"Sayın UEFA Yetkilileri,

Sayın FIFA Yetkilileri,

CAS şunu söylemiştir: “Fenerbahçe, şikeden dolayı, UEFA kulüp turnuvalarından iki sene süresince ihraç edilmiştir.”

Fakat, Türkiye Futbol Federasyonu UEFA ve CAS kararlarına uymayı reddetmiştir. Türkiye Futbol Federasyonu, Fenerbahçe’yi küme düşürmeyi reddetmiştir.

UEFA Disiplin Müfettişinin; şikeye karışan şahıslara ceza verilmesini talep eden (31 Mayıs 2013 tarihli) raporuna rağmen, ne UEFA ve FIFA kişilere ceza vermiştir!!!

Sonuç olarak: Şike faaliyetlerine karışan kişiler ve kulüplerin Türkiye Süper Ligi’nde mücadele etmesine müsamaha gösterilmektedir.

UEFA VE FIFA SESSİZCE İZLEMEKTEDİR. NEDEN?!?

UEFA ve FIFA Tüzükleri’nin 2. Maddesine göre, UEFA ve FIFA’nın amacı “Müsabakaların veya turnuvaların bütünlüğüne zarar verebilecek veya futbolun suiistimaline sebep olabilecek yöntem ve uygulamaları engellemektir.”

FUTBOL AİLESİ UEFA VE FIFA’DAN “TÜRK FUTBOLUNDAKİ ŞİKEYE KARŞI, SIFIR TOLERANS İLKESİNİ” UYGULAMASINI BEKLEMEKTEDİR.

Turkish Anti-Corruption Platform"

Yorum

• birileri var...

Yorum

• 12.000

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X