Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Akp ye oy veren yada verecek olan Trabzonsporlu değildir. Kulp aramayın kulpunu alın uygun bir yer bulun. Böyle aşağılık bir ülkede yaşadığım ve azınlık gibi hissettiğim için lanet olsun. Trabzonluyum diye bu ülkenin vatandaşı gibi hissetmiyorum kendimi yazıklar olsun.
    Başkan derhal istifa etmeli derhal korumalık yapacağına bunları dikkatli dinlesin!
    ANLAŞILMAZ BİR SEVGİ BU!!! ÖLÜMÜNE SEVİYORUZ TRABZONU!!!

Yorum

• Aziz nesinin milletimiz hakkında yaptığı tesbiti hatırlıyorum.
      Emin olun sandıkta hiçbirşey değişmez.

Yorum

• İlk olarak Kasım BEKTAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        öncelikle şunu belirteyim
        şikecilerin henüz küme düşmemiş olmasında iktidarında muhalefetinde katkısının olduğunu düşünüyorum

ancak şu ana kadar yayınlanan tapelerde tayyip ve bilal arasında geçen diyaloglar da beni düşündüren kısımlar var,

mesela konuşmalara bakılırsa bilalin algılama olayı epey düşük
        zira asıl işe yarar kelimeler bilalin anlaması için yapılan tekrar konuşmalarda geçiyor
        tayyipde dinlendiklerini dikkatli konuşmasını gerektiğini söylemesine rağmen neden algısı zayıf bilal ile konuşmaya devam ediyor?

bi de bu tapeler sadece tayyip ve bilal arasında geçiyor?

tuhaf geldi.
        Banada butun gorunen seylere ragmen burdakilerin bazi tutum ve davranislari garip geliyor nedense..toz konduramama hesabi..bugun feshanede bulunanlardan rte slogani atanlardan var galiba buralarda..
        1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
        2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
        3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• Aziz nesinin milletimiz hakkında yaptığı tesbiti hatırlıyorum.
          Emin olun sandıkta hiçbirşey değişmez.

Yorum

• Ben bu akpliler kadar utanmazini gormedim. Herifler resmen akpyi Trabzonspor'dan onde tutuyorlar. Ulan adamlar goz gore gore sikebahceyi kayirmislar, senin de hakkini calmislar! Utanin biraz!

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• İlk olarak melih61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Akp ye oy veren yada verecek olan Trabzonsporlu değildir. Kulp aramayın kulpunu alın uygun bir yer bulun. Böyle aşağılık bir ülkede yaşadığım ve azınlık gibi hissettiğim için lanet olsun. Trabzonluyum diye bu ülkenin vatandaşı gibi hissetmiyorum kendimi yazıklar olsun.
              Başkan derhal istifa etmeli derhal korumalık yapacağına bunları dikkatli dinlesin!
              aziz yıldırım'ı ziyaret eden kılıçdaroğlu mu ?

aziz yıldırım'a haksızlık edildi diyen devlet bahçeli mi?

kupayı gasp eden başbakan mı ?

hepsi oradaydı be !!!
              @tsmustafakemal
              "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• Ynt: Şike Davası | Şike Tescillendi! CAS ve Yargıtay Onadı!

İlk olarak Ayazoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

hepsi oradaydı be !!!
                Hicbirine atmayacaksin oy! Bu kadar basit. Trabzonsporluysan atmayacaksin!

Yorum

• İlk olarak Ayazoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

hepsi oradaydı be !!!
                  peki güç kimin elinde?

Yorum

ses kayıtlarının enteresan noktası

kişiler bu denli önemli konuşmaları neden telefondan yaparlar?

örnek veriyorum
                    - evinde 1 milyar doların varsa bunu sıfırlamak için bu işler telefonda mı yapılır
                    - fenerbahçe seçimi manüple edeceksin , telefonda mı tartışırsın

aklıma takılan soru

Trabzonspor başkanlık seçimlerinde ne gibi girişimleri oldu ?

10 yıldır yaptılar bişey olmayacağını kiriptolu telefon olduğu için zaten diyorlar nasıl dinlersin kriptolu telefonu diyorlar dünyada böyle montaj yapılabilseydi herkes yapardı sesin montajı böyle olmuyor birini yapsan diğerini yapamazsın yüzlerce kaset var karşılıklı konuşmalar var farklı birsürü insan konusuyor hepsine montaj mı olur montaj deyip geçmek işin kolay tarafı adam ne dicek he ben konuştum mu dicek heralde montaj diyecek.
                    Sözlerim gerçektir yüreğim kardeştir her zaman...

Yorum

• İlk olarak Süleyman Baykan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

bu ses kayıtları neden şimdi çıktı

ayrıca şikeci aziz ortalık ses kayıtları ile çalkalanıyor bize koz olacak bir ses kaydı olsun demiş olabilir taraftara şirin gözükmek için takımı ligden çekeriz masalını bile söylüyor bunlar bunlar için ses kaydı düzenletip servis etmek çokta zor değil.

1- 17 aralık operasyonu akamete uğratılmasaydı ses kaydı mahkemelerde dinletilecekti. Baktılar ki üstü örtüldü. Tapeler, dinlemeler su üstüne çıkarılmaya başlandı.

Yeni savcının 15 aralıktan önceki teknik takipte ele geçirilen dinlemelerin imha edilmesi manidar değil mi

2- Aziz daha önce devletin çıkarları için CAS'tan çekiliyoruz. Havuz'dan çıkıyoruz vs... Demedi mi. Ayrıca bu ses kaydı koz'dan çok. şike'nin nasıl hasıraltı edildiğini ortaya koyuyor.

Yorum

• İlk olarak Trabzonspor 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Ses kaydinda fenerin acik sekilde tayyip tarafından kollandigi goruluyor. Ne kozundan bahsediyorsun?

Ben RTE yapmaz demiyorum kesin montajda demiyorum gerçekte olabilir montajda olabilir sadece bir ihtimalden bahsettim millet dolu olduğu için direk saldırıya geçti neyse bu ülkede bunlardan medet ummak yersiz iktidarı muhalefeti herkesin peşinde olduğu tek şey oy. Kazakistan'da 27 Mart'taki UEFA toplantısı bizim için çok şeyleri değiştirebilir bu ülke sınırları içinde bu konuda adalet beklemek yersiz hakkımızı UEFA verecek bu kesin.
                        En son Süleyman Baykan tarafından düzenlendi; 02.03.2014, 23:44.
                        KASTAMONUSPOR 1966 - TRABZONSPOR

Yorum

• kesinlikle bağımsız millet vekili çıkarılmalı en büyük tepki bu olur

Yorum

• Gorende ABD zannedecek burayi) Yok deliller hukuksuz yoldanmis gecersiz mis, yok sen beni niye dinliyormussun? yok montajmis? yok degilmis?

Bu kadar ahlak yoksunu insanlarin bizi yonetmesi agrima dokunuyor. Iktidar a bakiyorum elle tutacak kimse yok, muhalefete bakiyorum oyle, medya ya bakiyorum oyle... Tek gercek hepsi birseylerin gudumunde...

Allah namuslu insanlari basimiza getirsin... Yagmur duasi yerine Ahlakli insan duasina cikmayi oneriyorum.
                            Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim.
                            Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim.
                            Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz.

Yorum

hepsi oradaydı be !!!
                              Tamam kardeşim hiç birine verme ! seni tutan mı var başbakanın yaptıklarıda ortada!

Yorum

ses kayıtlarının enteresan noktası

kişiler bu denli önemli konuşmaları neden telefondan yaparlar?

örnek veriyorum
                                - evinde 1 milyar doların varsa bunu sıfırlamak için bu işler telefonda mı yapılır
                                - fenerbahçe seçimi manüple edeceksin , telefonda mı tartışırsın

aklıma takılan soru

Trabzonspor başkanlık seçimlerinde ne gibi girişimleri oldu ?

Evindeki 30 milyon euroyu (siz 1 milyar demişsiniz ama değil) sıfırlamak için telefon açarsınız zira o telefon OPERASYON SABAHI açılıyor. Yani operasyon başlayıp bakan çocukları ve Reza Zerrab alınınca .... tedbir ve acele cihetinden bizimkide telefona sarılıyor. Telefon kriptolu. Rahat olmasının nedeni ve pervasızca konuşmasının nedenlerinden biri de bu. Beni dinleyemezler (dinlediler)

İlk olarak Kasım BEKTAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                öncelikle şunu belirteyim
                                şikecilerin henüz küme düşmemiş olmasında iktidarında muhalefetinde katkısının olduğunu düşünüyorum

ancak şu ana kadar yayınlanan tapelerde tayyip ve bilal arasında geçen diyaloglar da beni düşündüren kısımlar var,

mesela konuşmalara bakılırsa bilalin algılama olayı epey düşük
                                zira asıl işe yarar kelimeler bilalin anlaması için yapılan tekrar konuşmalarda geçiyor
                                tayyipde dinlendiklerini dikkatli konuşmasını gerektiğini söylemesine rağmen neden algısı zayıf bilal ile konuşmaya devam ediyor?

bu kısmı sildim zira bir başkasıyla olan tapesini de şimdi gördüm.

Her konu hakkında değil bu dedikleriniz. Bazı bölümlerde evet ... Bilal Erdoğanın anlayamadığı ve azar işittiği bölümler var ama bu geneli hakkında şüphe uynadıracak düzeyde değil.

Babası oğlundan daha zeki. Hem de çok daha zeki. Aynı frekansta olmamaları normal.

Ayrıca niye konuşuyorlar hala daha demişsiniz. Baba - oğul'dan bahsediyoruz. Adam oğluna güvenmeyecek ve hata yapsada içini dökmeyecekte kime dökecek?
                                Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X