Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ünlü şarkıcının yapımcısı Bülent Seyhan, Söylemezsem Olmaz programına telefonla katıldı ve Deniz Seki hakkında merak edilenleri canlı yayında açıkladı.

Bülent Seyhan'ın Deniz Seki hakkındaki açıklamaları söyle;

Suçlu insanları her zaman topluma kazandırmak gerekir, Deniz suçsuz olduğunu düşündüğü için teslim olmuyor.
    AZİZ YILDIRIM'A YAPILAN DENİZ SEKİ'YE DE YAPILSIN!

Aziz Yıldırım'a gösterilen imtiyaz Deniz Seki'ye de gösterilsin, Deniz Seki de tekrardan yargılansın.
    TAPELERE İNANILMASIN

Deniz uyuşturucu kullandığını kabul etmiş ancak artık bıraktığını söylemiştir. Deniz Seki bu pisliği yaptığı için herkesten af diliyor.
    UYUŞTURUCUYA BAŞLAMA NEDENİ YANLIŞ SEVGİLİ VE YANLIŞ ARKADAŞ

Deniz çok duygusal biridir. Bu işe başlama nedeni yanlış sevgili, yanlış arkadaştır. Deniz, hayatındaki boşluk yüzünden uyuşturucuya başlamıştır.
    NEREDE OLDUĞU BİLMİYORUZ

Deniz Seki'nin 1 ve 2. klibini çekmiştik ilk klibin onayı aldık ancak kendisinin nerede olduğunu bilmediğimiz için 2. klibi onayı almadan yayınlayacağız. 2. klibi hayat iki kişilik şarkısına çektik.
    NİŞANLISI ONA ULAŞAMADIĞI İÇİN SIKILMIŞTIR

Deniz Seki'nin nişanlısı Faruk Salman Deniz'e ulaşamadığı için sıkılmıştır.

buyrun cenaze namazına
    2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Suçlu insanları her zaman topluma kazandırmak gerekir, Deniz suçsuz olduğunu düşündüğü için teslim olmuyor.
      AZİZ YILDIRIM'A YAPILAN DENİZ SEKİ'YE DE YAPILSIN!

Aziz Yıldırım'a gösterilen imtiyaz Deniz Seki'ye de gösterilsin, Deniz Seki de tekrardan yargılansın.
      TAPELERE İNANILMASIN
      O zaman bu avukat arkadaşın yapacağı belli. mahmut uslu ve rıdvanı yanına alacak doğru Dolmabahçe'ye gidecek. azizin yeniden yargılanması için söz verenden bir söz de Deniz Seki için alacak. İleri demokrasi ile yönetilen ülkemde ben başka bir yol göremiyorum....
      En son alone_6161 tarafından düzenlendi; 22.09.2014, 15:53.
      Marka değerini sevdiğimin Türk futbolu....

Yorum

• İlk olarak alone_6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        O zaman bu avukat arkadaşın yapacağı belli. mahmut uslu ve rıdvanı yanına alacak doğru Dolmabahçe'ye gidecek. azizin yeniden yargılanması için söz verenden bir söz de Deniz Seki için alacak. İleri demokrasi ile yönetilen ülkemde ben başka bir yol göremiyorum....
        bu tip haberleri daha çok okuyacağız,

azize varda bana yokmu diyenler mutlaka olacaktır...
        2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• Para para para
          şike şike şike

tamamını evde söylüyorum sürekli
          2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
          82 HELAL PUANLA
          TRABZONSPOR

Yorum

• Bu aralar sanki UEFA DK veya FIFA'dan bir hareket gelecek gibi bir his var içimde

Bu pislik şikeci emek hırsızlarının hala bu ligde oynayıp geçen yıl şampiyon olması kabul edilemez bir olay
            82 HELAL PUANLA
            TRABZONSPOR

Yorum

• Ben bu yıldan ümidi kestim, neyi beklediklerini de çözmüş değilim..

Bildiğim tek şey hak yerini bulacak.. En fazla 1 sene uzatırlar..
              Başkalarını affet, ama kendini asIa..

Yorum

• Hadi artık be....

Vallahi kabak tadı verdi.....

İnadına umudumu korıuyorum.....

Bu arada TekfurÇayır61'i gözlerim arıyor bu aralar...

Umarım sağlığı sıhhati yerindedir....

Tanıyan,bilen var mıdır?
                Arafilboylu

Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...

Yorum

• Şikeye kaldığımız yerden devam. herifler uydurma penaltıyla 3 puan alırlar, bize de buz gibi faul verilmez gol yeriz.
                  Marka değerini sevdiğimin Türk futbolu....

Yorum

• Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti. KAZIM KOYUNCU

Yorum

• kurulduğun güne lanet olsun Ş İ K E B A H Ç E
                      82 HELAL PUANLA
                      TRABZONSPOR

Yorum

• şike kaldığı yerden devam

dün ve bugün

daha 3. hafta

haydi uefa

tek umudum sensin
                        82 HELAL PUANLA
                        TRABZONSPOR

Yorum

• Şu kirli sistemin/düzenin içinde şampiyonluk hesabı yapan Trabzonsporlu'lara sesleniyorum. Sizler safın en önde gidenlerisiniz. Hep şike, yeter artık. Futbola dönelim diyenlere bu akşamki olaylar kapak olsun. Saftan da ötesiniz arkadaş.
                          Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                          Murat

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Şu kirli sistemin/düzenin içinde şampiyonluk hesabı yapan Trabzonsporlu'lara sesleniyorum. Sizler safın en önde gidenlerisiniz. Hep şike, yeter artık. Futbola dönelim diyenlere bu akşamki olaylar kapak olsun. Saftan da ötesiniz arkadaş.
                            Daha ağır yazmaya gerek yok. Bunları okuyup anlayanlara başka söz söylenmez...
                            2011 yılında şike yoktur diyen namussuzdur...

Yorum

• Aramızda Gümüşdağ'ı seven kimse yoktur ancak şu fotoğraf yüzünden yerel medyanın yönetime yüklenmesi biraz artniyet içeriyor Çünkü hem Sadri Şener hem de Şenol Güneş şike olaylarından sonra aynı kareleri verdiler. Hadi Sadri Şener de Mecnun Odyakmaz'la fotoğrafı yüzünden eleştirilmişti ama Şenol Hoca'ya ses çıkaran olmamıştı...
                              Trabzon bir sevda,
                              Trabzonspor bir destan...

Yorum

• düsecekler

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X