İlk olarak İlker Yazıcıoğlu tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
Bir Allah'ın kulu çıksın bana desin ki bu müfettiş işi mantıklı.
Üç yıldır söylemedikleri yalan kalmadı adamların.
Yok inceliyoruz yok bilmem ne yapıyoruz.
Lanet olasıcalar. Süreci uzatmak için her haltı yediler.
Bütün dosya delil ve kararlar ortadayken çıkıp bana "ay ben diyorum ki bir de mufettis incelesin" dersen sana diyeceğim iki kelime Allah'tan bul olur.
Yalancılar.
Ama iyi oluyor bize. Bas bas bağırıyoruz ki bekleme şu şikeci Uefayi aç tazminat davanı, git Casa git Fifaya.
Yorum
-
beyler 1 yıl daha sürer bu olay uzattılar
UEFA bizi çekmeye çalışsa ble ellerinde bu doneler varken olay CAS'tan döner
mesele o değil
1 yıl daha bu tff bu sistemin altında ezileceğiz
sıkıntı burda
buna vaziyet almak bunu düşünmek lazımçünkü güzel sadece başlangıcıdır dehşetlinin böyle dayanılmaz olduğuna göre
RİLKE
Yorum
-
Trabzonspor'un en büyük eksikliği vizyon sahibi, dil bilen, gerektiğinde bilgisi ve görgüsü ile Fransız köylüsü Platini'yi ezecek bir başkan. Koskoca camiada yok mu böyle adamlar. Biz hep bu mafya kılıklı, dünyadan bi haber, vizyonsuz yerli tiplere mi mecburuz.İSTANBULU EZE EZE ,
EL ELE ZİRVEYE.
Yorum
-
Bu kirli düzen içerisinde mücadele etmek çok yordu bizi, en azından ben çok yoruldum.
3 seneden beri her gün başlığa girip iyi haberler bekledik, bazen iyi haberler aldık da, ama her defasında şikecileri koruyan ve kollayan kurumlar çıktı karşımıza.
Yorum
-
Şike Davası | Şike Tescillendi! CAS ve Yargıtay Onadı! UEFA Kararı 17 Temmuz'da!
Benm bildigim 4 sene once romanyadaki volvou olayinda da aynisi yasandi ve devasa cezalar geldi.
Gerekli olan durum buydu diye duaunuyorum.
İlk cezalar geldiginde de disiplin mufettisi raporu sonrasi gelmisti.
Yani mufettis raporu olmadan uefa ceza vermiyor.
Bugun yarin 1 yil sonra farketmez dusecekler.
Benim anladigim budur daha konuya hakim bir arkadas aciklama getirirse sevinirim.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Yorum
-
UEFA'nin yediği hurmalar günü geldi tirmaladi.UEFA denen rüşvetci kurum bulanik sicmaya başladı.yok efendim müfettiş atadim bakacakta falan ayak yapiyorlar.CAS'in son gerekceli karari UEFA'yi adam gibi vermedigi cezalardan sebep zor durumda birakti.UEFA kiviriyor.durum çizmeyi aştı.CAS ve FIFA'yi sikistirip UEFA'yi zor durumda birakmamiz lazım.
Yorum
-
uefa için, ''rüşvet yiyip büyük kulüpleri kollayan ve güçlü federasyonlara sesini çıkaramayan dandik bir dernek'' diyerek, TFF ve fb üzerinde hiçbir etkisi olamayacağını, çünkü TFF nin bunlardan emir alacak değil emir verecek konumda olduğunu defalarca yazdım. güldünüz geçtiniz.
şimdi de ben gülüyorum... kimi kime şikayet ediyoruz, uefa 3 yıldır oyalıyor bizi. ben avukat değilim anlamam, başlarım müfettişine bilmem neyine, o kadar delil ve açıklamaya rağmen cas a gidip 50-60 milyon euroluk tazminat davası açamıyor muyuz, uefa + tff den bu parayı söküp alabileceğimiz şartlar hala oluşmadı mı ?
hala oluşmadıysa bizim avukatlar ne yapıyor onu anlamadım, uefa ile işimiz bitti be bitti cas a ne zaman gidiyoruz onu söylesinler bize. uefa yı kaşıyıp durmasınlar ceza yiyeceğiz durduk yere."Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum