Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
İlk olarak salihismet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSizin fikriniz yanlisdir demiyorum, ancak zaman acisindan bu benim icin imkansiz bir sey. Sunuda samimiyetle
söyleyeyim bu saatten sonra hic bir eylemin bir sonuc getirecegine inanmiyorum, hatta trabzonspor olarak
bize zarar verme asamasinada girildigini rahatlikla söyleyebilirim, ha basarili olurlar mi, onu zaman gösterecek.
Su ana kadar taraftar acisindan yapilan eylemler yanlistir demiyorum, hatta sapka cikarilacak hamlelerde oldu,
ancak sonuc ortada. Oy kullanma hakkina sahip olan her Trabzonlu kisinin, sike sürecini fb nin lehine cevirmeye
ugrasanlardanda haberleri oldugu halde, oylariyla adeta o insanlari ödülledirdiler, ve buna devam ediyorlar, bu durumda
samimi olan taraftarlarada fazla bir sey yapma imkani kalmiyor.Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
-
Basarili olurlar mi onu zaman gösterecek diyorum, yani hakkimizi aramanin bize bir zarar verdigini savunmuyorum.
Yanliz bize zarar veren unsurlarda var, örnegin bazi kisi ve kurumlara olan kinimizi sike süreciyle birlikte yürütmeye
calismamiz tabiki bize zarar veriyor.insanin gözlerini acmasi bazen cok aci verici olabilir!
Yorum
-
İlk olarak salihismet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBasarili olurlar mi onu zaman gösterecek diyorum, yani hakkimizi aramanin bize bir zarar verdigini savunmuyorum.
Yanliz bize zarar veren unsurlarda var, örnegin bazi kisi ve kurumlara olan kinimizi sike süreciyle birlikte yürütmeye
calismamiz tabiki bize zarar veriyor.
Şimdi düşünüyorum da Atilla Dilaver de bunu mu kastediyordu acaba ama pek te bir ilişki kuramadım açıkçasıHakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
-
Mahmut Uslu: Galatasaray ile Trabzonspor, Türkiye’yi ve Fenerbahçe’yi sattı. Bize yapılanları Tanzanya’da yapsan adamı ipe götürüp, asarlar.
aslında ganita ya koymalıydım da neyse."Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
Yorum
-
İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMahmut Uslu: Galatasaray ile Trabzonspor, Türkiye’yi ve Fenerbahçe’yi sattı. Bize yapılanları Tanzanya’da yapsan adamı ipe götürüp, asarlar.
aslında ganita ya koymalıydım da neyse.
HIRSIZLAR, ev sahiplerine bizi şikayet etmeyin, bizi görmezden gelin, n'olmuş ki sizi soymuşuz, soyduysak fb için soyduk, vay bir de bizi polise şikayet ediyorsunuz he hainler diyor Allah'ım sen şu güruha akıl fikir ver ya Rabbim kimlerle mücadele etmek zorunda kalıyoruz sen gör halimiziEn son My tarafından düzenlendi; 20.07.2014, 14:22.Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
-
İlk olarak Vkgz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUefa karar duruşması 16 Ağustostaymış. Yeni tarihimiz hayırlı olsun. 2053'e kadar gider bu iş ertele erteleTemiz Futbol için kirli düzenin havuzunda yüzmemeliyiz Havuz Sisteminden çekilmeliyiz.
Yorum
-
İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzonspor'u bırakır da işi siyasete dökersek o zaman zarar göürüz, evet. Ama şimdiye kadar en azından organize olduğumuz mail/faks girişimlerimizde bu olmadı.
Şimdi düşünüyorum da Atilla Dilaver de bunu mu kastediyordu acaba ama pek te bir ilişki kuramadım açıkçası
ayirmak gercekten cok ince bir ayar ister dogrusu. Ben sunu net olarak söylüyorum; kisilerle kurumlar ayrilmali lafini
ortaya atanlar, Trabzonsporun haklarinin verilmemeine öncülük edenlerdir. Biz bunu kem küm ederek anlatmaya calisirsak
cok daha el kapilarinda hak aramak icin yol asindiririz.insanin gözlerini acmasi bazen cok aci verici olabilir!
Yorum
-
İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Mahmut Uslu: Galatasaray ile Trabzonspor, Türkiye’yi ve Fenerbahçe’yi sattı. Bize yapılanları Tanzanya’da yapsan adamı ipe götürüp, asarlar.
Sen İtalya gibi bir ülkede neler olur, onu söyle.
.-"Bana göre Aykut Kocaman ve öğrencileri şike yapmadı."
-"Burada klima yok mu?"
-"Renklerin en güzeli siyah-beyaz."
Kadem bastın gönül tahtıma a sultânım, safa geldin.
(Gel 7 Eylül 2026 gel)
Yorum
-
Yahu bu fener camiası nasıl insanlardan kurulu? Bu naaıl bir ardır, nasıl bir şerefsizikr , nasıl bir onursuzluktur. Bunların daha ne kadar daha alçalacağını kestireyorum. YazıklkkNe kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )
Yorum
-
İlk olarak salihismet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSiyasilerin, hatta iktidarin verdigi zarar ortada iken, siyaseti bu ise karistirmayalim düsüncesiyle, zarar veren siyasileri
ayirmak gercekten cok ince bir ayar ister dogrusu. Ben sunu net olarak söylüyorum; kisilerle kurumlar ayrilmali lafini
ortaya atanlar, Trabzonsporun haklarinin verilmemeine öncülük edenlerdir. Biz bunu kem küm ederek anlatmaya calisirsak
cok daha el kapilarinda hak aramak icin yol asindiririz.Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
-
İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMahmut Uslu: Galatasaray ile Trabzonspor, Türkiye’yi ve Fenerbahçe’yi sattı. Bize yapılanları Tanzanya’da yapsan adamı ipe götürüp, asarlar.
Yorum
-
Sanırım bunun üzerinden (hainlik) bizleri baskı altına almak gibi bir düşünceleri var.
Ya bu adamlar ciddi derecede SALAK ya da bunları takip edip inanan kitleHakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
-
Şike Davası | Şike Tescillendi! CAS ve Yargıtay Onadı! UEFA Kararı 17 Temmuz'da!
Geçen Pierre Cornu strasbourg fakultesinde ders vermis. Ögrenciler arasinda benim bir tanidigimdz vardi dersden sonra konusma firsati bulmus kendisi fbli.
Kisaca Cornu görevden ayrilisinin bu olayla alakali olmadigini söylemis.
Tapelerde ay'in pazarliklar yaptiginin sabit oldugunu söylemis.
Lütfü aribogan kendisine dosyayi teslim ederken sakin benim verdigim bilinmesin ay beni bititir demis kendisine.
fb taraftarindan binlerce mektup ve ölüm tehtidi almis geçen türkiyeye davet edilmis özel koruma sartiyla kabul etmis.
Türkiye çok güzel bir ülke insanlarida çok sicak kanli ama diktatorya düzeniyle yönetiliyor 3üncü dünya ülkeleri gibi demis.
ay'in yeniden yargilanmasi hükümet eliyle bu hiçbir avrupa mahkemesinde kabul görmez demis.
Son olarakta bir dahaki sezon fb avrupada olucak uefa ek ceza vermez demis.En son kayseriliyiz tarafından düzenlendi; 20.07.2014, 14:51.son basamagi ölüm olan bir merdivendir hayat
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum