Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Yılmak yok
    durmak yok
    unutmak yok
    unutturmak yok
    biz bu yola baş koyduk
    1996, 2004, 2011'de de şampiyon olduk

ü ç ü n c ü y ü y e d i r m e y e c e ğ i z....
    2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
    82 HELAL PUANLA
    TRABZONSPOR

Yorum

• FİFA ve UEFA, federasyonlara karisamaz, ceza veremez, kupayi fenerden alamaz diyenler, Fifa ve uefanin disiplin maddelerini okusun öyle gelip buraya yazsin... Maddeler üzerinden tartisalim...

Yoksa öyle bos tartismalara girmeyelim burda...

Yorum

• İlk olarak Yunus Emre SEYHAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Hala umudu olanlar var mı?
        Şikeciler 10.5 milyon euroluk anlaşma yapmışlar

SON DAKİKA: Fenerbahçe, 3 yıllık sözleşme imzaladığı Diego Ribas'a, yıllık 3 milyon 500 bin euro ödeyeceğini borsaya bildirdi.
        İşte ilginç olan bu adamların korkusu yok...
        Ya kırdığın gönlü Allah seviyorsa? Bilemezsin. Bilseydin ödün kopardı; dokunamazdın. // Mevlana

Yorum

• UEFA da faksları engellemk için faksın fişini çekiyorsa biz niye uğraşıyoruz ki?
          Ya kırdığın gönlü Allah seviyorsa? Bilemezsin. Bilseydin ödün kopardı; dokunamazdın. // Mevlana

Yorum

• İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Sabret Sibel kardeşim.

Emek hırsızlarının istediği de tam bu. Yani bizi yıldırmak, kupanın gelmeyeceği kanısı yaratmak ve işi zamana yayarak unutturmak

Ne kadar güçlüyüz ki, tüm bu iğrençlikleri yapanlara camiamız olarak TEK BAŞINA SAVAŞIYORUZ.

Ama A S L A B A Ş A R A M A Y A C A K L A R....
            Biz ancak ölürsek bu dünya savaşı biter abi.

Yorum

• İlk olarak arifberkay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              UEFA da faksları engellemk için faksın fişini çekiyorsa biz niye uğraşıyoruz ki?
              Biraz euro fakslasak fişin pası silinir.

Yorum

• özellikle buranın müdavimi arkadaşlar için söylüyorum

beklentiyi yüksek tutmak aşırı sevinmek aşırı üzülmek iyi birşey değil

yapılanlar ortada

yalan dolan ile dolu bir ülkede ve bu tip insanların ortasındayız

bu davadan vazgeçin vazgeçelim demiyorum ama kazanınca aşırı sevinçten kaybedersek aşırı

üzüntüden zarar görmenizi istemiyorum
                samanyolu yerine rafet el romanın şampiyonluk için yazdığı şarkısı söylenebilir:..metehants

Yorum

• Acaba diyorum söyle birsey olabilirmi,

Erdogan cumhurbaskani secilir, yeni basbakan gelir "bu nasil adaletsizlik" der, bize kupayi verir..

Cokmu iyimserin

Yorum

• Ynt: Şike Davası | Şike Tescillendi! CAS ve Yargıtay Onadı! UEFA Kararı 17 Temmuz'da!

Acayip ümit doluykrn 17 temmuzdan bir kaç yorum okuyorum gidiyo bi an tüm ümitler, sonra toparlanıp tekrardan diyorum ki biz bitti demeden bitmeyecek.

Artık ya herro ya merro.

Yorum

• şikecilerin avukatlığına soyunmuş tff ... federasyona karşı kim varsa bir araya gelinmeli havuzdan çekilmeli

Yorum

• Ynt: Şike Davası | Şike Tescillendi! CAS ve Yargıtay Onadı! UEFA Kararı 17 Temmuz'da!

İlk olarak TSezgin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Acaba diyorum söyle birsey olabilirmi,

Erdogan cumhurbaskani secilir, yeni basbakan gelir "bu nasil adaletsizlik" der, bize kupayi verir..

Cokmu iyimserin
                        Abi bu yorumundan sonra yılın en iyimser ödülünü alırsın sanırım.

Yorum

Beklentiyi az tutup deli gibi sevinelim sonunda bence

Yorum

• İlk olarak alperrr tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            özellikle buranın müdavimi arkadaşlar için söylüyorum

beklentiyi yüksek tutmak aşırı sevinmek aşırı üzülmek iyi birşey değil

yapılanlar ortada

yalan dolan ile dolu bir ülkede ve bu tip insanların ortasındayız

bu davadan vazgeçin vazgeçelim demiyorum ama kazanınca aşırı sevinçten kaybedersek aşırı

üzüntüden zarar görmenizi istemiyorum
                            biz elimizden geleni yapalımda sonrası ALLAH kerim...
                            2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• İlk olarak TSezgin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Acaba diyorum söyle birsey olabilirmi,

Cokmu iyimserin
                              hocam iyimserlikten öte bir şey bu zira tayyip cumhurbaşkanı olursa değişen bir şey olmaz başbakanda o olur cumhurbaşkanıda o olur savcıda gazetecide o zaten yani o cumhurbaşkanı olursa başbakan yine kendi emrinde biri olacak

tff'nin savunması tam bir komedi hani biz hep ötekiydikte kardeşim bu kadar yalan üst üste söylenmez ki en basidi diyor ki meclis şike ile ilgili yasa çıkardı. ulan aynı meclis 3 temmuzdan sonra don gömlek uykudan kalkıp o yasayı paramparça etmedi mi ? neyse havlasınlar dursunlar derim köpeğe hakaret olur.
                              sadece aşk bizimkisi

Yorum

• Açıkçası pek bi beklentim kalmadı
                                Herkes sever Biz ÖLÜRÜZ...

TRABZONSPOR

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X