Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ynt: Şike Davası | Şike Tescillendi! CAS ve Yargıtay Onadı!

Volkan Canalioğlu çok konuşmuş ama hiçbir şey söylememiş..
    www.x.com/zykmda

Yorum

• İlk olarak A.Akyüz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Volkan Canalioğlu çok konuşmuş ama hiçbir şey söylememiş..
      Nede olsa siyasetçi...
      Ya kırdığın gönlü Allah seviyorsa? Bilemezsin. Bilseydin ödün kopardı; dokunamazdın. // Mevlana

Yorum

• Şike Davası | Şike Tescillendi! CAS ve Yargıtay Onadı!

Yerinde bir hamle yapmis hukuk kurulu
        Amaç Fifayi devreye sokmak galiba
        son basamagi ölüm olan bir merdivendir hayat

Yorum

• İlk olarak arifberkay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Nede olsa siyasetçi...
          Bu şike başlığı varya tam bir kitap, almanak, tarih derslerinde 1. dönemde işlenecek bir konu.
          herşey var, ülkenin halinden tutunda, demokrasinin, yasaların, paranın gücüne kadar, uzatmayayım yok yok bu sayfalarda..

siyaset böyle olmamalı, elin adamını beğenmeyiz ama hatalı ise kabul edip istifa eder, bizde ise üste çıkma çabası, atasözlerimiz boşuna ortaya çıkmamış "zeytinyağı gibi üste çıkmak" mesela. haksızsan da üste çık. bu siyasete başka bir isim verirdimi ama, burada bana yakışmaz. bu başka birşey bu ağır tabirlerin tanımı gibi olmaya başladı iyice.

size bir olay anlatayım da kıssadan hisse olsun; arkadaş araç alıyor, araç fabrika çıkışı kusurlu, firmanın kendisi fabrika çıkış hatası raporu veriyor ve arkadaş değişim için mahkemeye gidiyor, sonra mahkeme biri özel diğeri yine aynı firmaya ait iki yerden daha rapor istiyor.
          raporlar aynı araç fabrika çıkışı kusurlu.
          mahkeme bitiyor, arkadaş kazanamıyor ancak avukatın söylediği, nasılsa itiraz edeceğiz oradan dönecek diye verilmiş bir karar.
          itiraz ediliyor, kabul görüyor, tekrar mahkeme yolları başlıyor, ve mahkeme birebir değişim şeklinde sonuçlanıyor.
          bu sefer firma itiraz ediyor, ve sonuç yine aynı arkadaş birebir değişim alacak.
          ihtar çekiyor, haciz işlemlerine başlıyor ama ortada birşey yok. tam 4 yıl oldu.

aracı hala alamadı, bu arada el altından gizli pazarlık sana 10 bin verelim bu işi bırak. tabi inada bindi ya bunu da kabul etmiyor.

neyse, en son aracı yetkili bayinin önüne bırakıyor, ruhsatı ve kontak anahtarını bayi müdürünün masasına bırakıp gidiyor, bir ay geçmesine rağmen hala birşey yok ve en sonunda arkadaş tekrar avukat tutuyor. bilin bakalım daha ne kadar sürünecek. belki bir yıl daha. ama kazandı ve alacak. ama alamıyor, niye biliyormusunuz, çünkü güçlü değil, güçlü olsaydı sonuç anında uygulanırdı.

başka bir örnek, arkadaş toyota araç alıyor, araç kusurlu ve raporlar yetkili servislerden, toyota ne yapıyor dersiniz, mahkemeye gitmeden anında değişim.

peki aradaki fark ne? elin gavuru, inancını, geleneklerini yargıladığımız ne yapıyor, "biz" ne yapıyoruz bizim vatandaşımıza..

Hukuk, Adalet her zaman kazanır, kazanacak, ama acı çekmeden hakkını alamadığımız bir ülkede yaşadığımız için kime kızmalıyız ben kestiremedim.

Gelenekler, inançlar, bunları öğretenler, insanlık, yok bunların her biri de olmadı iyisi mi paket yapalım gitsin.

O kupa gelecek ama en önemlisi ADALET yerine GELECEK.

Bunlar öldüklerinde arkalarından küfür edilen insanlar olarak anılacaklar, yüzyıl sonra bile beddua edilen insanlar. Allah bunlara çektiklerimizin kat kat fazlasını yaşatır İnşallah,sadece hapis bile artık beni tatmin etmeyecek arkadaşlar o kadar öfkeliyim. ölmesinler Allah bunlara ömür versin bana da çünkü, Dünya gözüyle çektiklerimizin kat kat fazlasını çektiklerini görmek istiyorum bu hırsızlar ve yandaşlarının.

yine uzun oldu, genelde uzun yazılar okunmaz ama ben yazarak epey rahatladım, kalın sağlıcakla
          En son inadina61_08 tarafından düzenlendi; 09.05.2014, 21:26.

Yorum

• Bu açıklamayı yaptığı için kendisine teşekkür ediyorum.

Yorum

• v. canalioğlunun uzun açıklamasını okudum.. ana tema; riv riv riv.. kendisini salı günü teklif oylanırken meclis genel kuruluna hitap ederken görmek istiyoruz..
              Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
              bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

Yalniziz malesef

Yorum

İlk olarak memozcan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  v. canalioğlunun uzun açıklamasını okudum.. ana tema; riv riv riv.. kendisini salı günü teklif oylanırken meclis genel kuruluna hitap ederken görmek istiyoruz..

Ne o ne koray aydin birsey söylemez hepsi çikarci

Yorum

• Ne kadar Trabzonspor düşmanı varsa ne kadar Trabzonspor'un bu durumuyla alay eden varsa dibine kadar ezmek, mahvetmek geliyor içimden. Fenerliymiş,Gsliymiş,Bjkliymiş bunların hepsinden dibine kadar nefret, kin besliyorum ve gün geçtikçe kinim öfkem artıyor Allah belamı versin ki artıyor Fenerliyi bir düşman olarak görüyorum yemin ediyorum artık dostlukmuş yok aynı topraklarda kardeşmisiz bunlar artık benim için çok boş geliyor iyice içinden çıkılmaz bir yola giriyorum
                    # Fırtınam bu yolda hep seninle !

Yorum

• Bu şerefsizlerin hiç bir şey yokmuş gibi göstere göstere utanmadan şampiyonluk kutlamaları bize gönderme yapmaları beni çıldırtıyor onun bunun evlatları yüzümüze baka baka dalga geçiyor bizlerle

Yorum

• Ülkede siyasetten sanatçıya herkes serefsizligi savunur olmuş.ben boyle ülkenin dezzihniyetinin de...

2010_2011 süperlig şampiyonu TRABZONSPOR

Yorum

• Baskan olunca aziz yildivim o koltukta birgün oturamayacak. Başkan olunca kupa bir ay içinde gelecek. Trabzonspor siyasetin dişinda kalacak. Geleceğin siyasetçisi baskanimiz olmuş vayy beeee

2010_2011 süperlig şampiyonu TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak inadina61_08 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bu şike başlığı varya tam bir kitap, almanak, tarih derslerinde 1. dönemde işlenecek bir konu.
                            herşey var, ülkenin halinden tutunda, demokrasinin, yasaların, paranın gücüne kadar, uzatmayayım yok yok bu sayfalarda..

siyaset böyle olmamalı, elin adamını beğenmeyiz ama hatalı ise kabul edip istifa eder, bizde ise üste çıkma çabası, atasözlerimiz boşuna ortaya çıkmamış "zeytinyağı gibi üste çıkmak" mesela. haksızsan da üste çık. bu siyasete başka bir isim verirdimi ama, burada bana yakışmaz. bu başka birşey bu ağır tabirlerin tanımı gibi olmaya başladı iyice.

size bir olay anlatayım da kıssadan hisse olsun; arkadaş araç alıyor, araç fabrika çıkışı kusurlu, firmanın kendisi fabrika çıkış hatası raporu veriyor ve arkadaş değişim için mahkemeye gidiyor, sonra mahkeme biri özel diğeri yine aynı firmaya ait iki yerden daha rapor istiyor.
                            raporlar aynı araç fabrika çıkışı kusurlu.
                            mahkeme bitiyor, arkadaş kazanamıyor ancak avukatın söylediği, nasılsa itiraz edeceğiz oradan dönecek diye verilmiş bir karar.
                            itiraz ediliyor, kabul görüyor, tekrar mahkeme yolları başlıyor, ve mahkeme birebir değişim şeklinde sonuçlanıyor.
                            bu sefer firma itiraz ediyor, ve sonuç yine aynı arkadaş birebir değişim alacak.
                            ihtar çekiyor, haciz işlemlerine başlıyor ama ortada birşey yok. tam 4 yıl oldu.

aracı hala alamadı, bu arada el altından gizli pazarlık sana 10 bin verelim bu işi bırak. tabi inada bindi ya bunu da kabul etmiyor.

neyse, en son aracı yetkili bayinin önüne bırakıyor, ruhsatı ve kontak anahtarını bayi müdürünün masasına bırakıp gidiyor, bir ay geçmesine rağmen hala birşey yok ve en sonunda arkadaş tekrar avukat tutuyor. bilin bakalım daha ne kadar sürünecek. belki bir yıl daha. ama kazandı ve alacak. ama alamıyor, niye biliyormusunuz, çünkü güçlü değil, güçlü olsaydı sonuç anında uygulanırdı.

başka bir örnek, arkadaş toyota araç alıyor, araç kusurlu ve raporlar yetkili servislerden, toyota ne yapıyor dersiniz, mahkemeye gitmeden anında değişim.

peki aradaki fark ne? elin gavuru, inancını, geleneklerini yargıladığımız ne yapıyor, "biz" ne yapıyoruz bizim vatandaşımıza..

Hukuk, Adalet her zaman kazanır, kazanacak, ama acı çekmeden hakkını alamadığımız bir ülkede yaşadığımız için kime kızmalıyız ben kestiremedim.

Gelenekler, inançlar, bunları öğretenler, insanlık, yok bunların her biri de olmadı iyisi mi paket yapalım gitsin.

O kupa gelecek ama en önemlisi ADALET yerine GELECEK.

Bunlar öldüklerinde arkalarından küfür edilen insanlar olarak anılacaklar, yüzyıl sonra bile beddua edilen insanlar. Allah bunlara çektiklerimizin kat kat fazlasını yaşatır İnşallah,sadece hapis bile artık beni tatmin etmeyecek arkadaşlar o kadar öfkeliyim. ölmesinler Allah bunlara ömür versin bana da çünkü, Dünya gözüyle çektiklerimizin kat kat fazlasını çektiklerini görmek istiyorum bu hırsızlar ve yandaşlarının.

yine uzun oldu, genelde uzun yazılar okunmaz ama ben yazarak epey rahatladım, kalın sağlıcakla
                            Ben okudum renktaş hem de zevkle,
                            nerdeyse harf harf aynı duygular içerisindeyim.

Volkan abinin çıkışı hiç yoktan iyidir,
                            zamanında olmalıydı,daha aktif olmalıydı TS hakkı arama konusunda ama benim hoşuma giden kendi içlerinde muhalefete düşmeleri .Tanrıkulu denen yavşak zorda kalmıştır o güzel oldu.
                            Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• UEFA'ya ve FIFA'ya sunulan iki hukuki raporu ben çok olumlu bulmuyorum. Atacağımız adımların zorlayıcı yönleri, kurumları harekete geçirecek şeyler olması gerekir.

Şu CAS açıklasa gerekçeli kararı, peşine de UEFA kişilerle ilgili kararı da, artık adam akıllı harekete geçsek.....
                              Marka değerini sevdiğimin Türk futbolu....

Yorum

• İlk olarak Ertan 51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Ben okudum renktaş hem de zevkle,
                                nerdeyse harf harf aynı duygular içerisindeyim.

Volkan abinin çıkışı hiç yoktan iyidir,
                                zamanında olmalıydı,daha aktif olmalıydı TS hakkı arama konusunda ama benim hoşuma giden kendi içlerinde muhalefete düşmeleri .Tanrıkulu denen yavşak zorda kalmıştır o güzel oldu.
                                Hiç bir şey olmamıştır abi rahat ol Mhp'nin adayıda Bahçeli'yi takmıyorum dedi kendi bölgeleri olduğu için ayak yapıyorlar o kadar siyaset işte

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X