ooo desenize resmen basa bas gidiyor
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Trabzon baskanini ve yönetimini seçiyor..
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
kutoz
İlk olarak The Legend tarafından gönderildibeyler kötü haber vermis gibi olmiyim ama sümerin sari zarflari çok çikmaya basladi.digerlerini yakaladi.
Kimisi için kötü haber, kimisi için iyi. Ama en önemlisi, kimin geldiginden ziyade Trabzonspor'umuzun kazanmasidir. Hayirlisi olsun...
Yorum
-
İlk olarak lazutlarlivera tarafından gönderildiYa ne kadar sandik açildi.Daha çok mu war yoksa az mi kaldi.yani oylarin ne kadarlik bölümü sayildi.
önce sandıkların tümü açıldı.sonra tüm zarflar sayıldı.(açılmadan)daha sonra hepsi masanın üzerine dizildi.şimdi 7 kişilik grup karışık olarak zarfları açıyor.
elbet bir gün toprak olup gideceğiz...
TRABZONLU DOĞDUK TRABZONSPORLU ÖLECEĞİZ...
legends never die ...
Yorum
-
İlk olarak kutoz tarafından gönderildi
İlk olarak The Legend tarafından gönderildibeyler kötü haber vermis gibi olmiyim ama sümerin sari zarflari çok çikmaya basladi.digerlerini yakaladi.
Kimisi için kötü haber, kimisi için iyi. Ama en önemlisi, kimin geldiginden ziyade Trabzonspor'umuzun kazanmasidir. Hayirlisi olsun...
bencede sonuç bizim için hayirli olsunBiz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz
Yorum
-
İlk olarak The Legend tarafından gönderildiİlk olarak lazutlarlivera tarafından gönderildiYa ne kadar sandik açildi.Daha çok mu war yoksa az mi kaldi.yani oylarin ne kadarlik bölümü sayildi.
önce sandiklarin tümü açildi.sonra tüm zarflar sayildi.(açilmadan)daha sonra hepsi masanin üzerine dizildi.simdi 7 kisilik grup karisik olarak zarflari açiyor.
senin tahminine göre kaçta kaçi sayildiSomali'de insanlar ekmek bulamayıp açlıktan ölürken, Bilbao taraftarlarının bana ekmek atmasını hayretle karşıladım.
Yorum
-
gerci ben cekimser kalalnlardanim ama sümeri en son kazanmasini
istiyenlerdenim ama neyse kim kazanirsa onu desteklemeligiz insallah
Trabzonumuz icin hayirli olur
Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)
Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum