Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzon baskanini ve yönetimini seçiyor..

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ayyas Macit, forum kurallari geregi 2 hafta no post cezasi almistir...

Uygunsuz Hareketler / Yazim Kurallari:AMESPACE PREFIX = O />

1) Forumumuzda üyeler, yalnizca 1 kullanici adi ile mesaj yazma hakkina sahiptir. Hiçbir üye, hangi nedenle olursa olsun 1'den fazla kullanici adi kullanamaz. Bu durumun tespiti halinde ilgili üye forum yönetimi tarafindan 2 hafta foruma mesaj gönderememe cezasi alir. Durumun devami halinde ise üyenin bordomavi.net forum ile iliskisi kesilir. bordomavi.net forum?da periyodik olarak IP kontrolleri yapilmaktadir.
    TARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...

Yorum

• İlk olarak gerçekefsane tarafından gönderildi

Özkan Sümer de aday..

Hep ilerleyen, saglam basan, güven veren, iç ve dis sayginligi büyüyen bir Trabzonspor vaat edebilecegini ifade eden Sümer, ''Trabzonspor'un hayrina, yararina olabilecek her seye açik oldugumuzu beyan ediyorum. Eger bir uzlasma zemini yaratilabilir ise bu uzlasma zeminine Trabzonspor'un daha güçlü bir yönetim kurulu olusturmasi dogrultusunda katki yapariz. Söz konusu kisiler degil, Trabzonspor'dur. Trabzonspor'un, yararina olabilecek her seye evet demeye, yakinlik göstermeye katki yapmaya haziriz.'' diye konustu.

ajansspor.com

akla gelen sorular

1 -Burada Nuri Albayrak'a mesaj mi gönderiliyor. beni destekleyenlerden bir veya bir kaç kisiyi yönetiminize alin

2- Futbol A.S baskanliginateklif edilirse adayliktan çekilecekmidir. ?Edited by: gerçekefsane
      Paul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
      Efsane Boston Celtics geri dönüyor. :)

Yorum

• Özkan Sümeri hala neden savunuyorsunuz anlamiyorum. Simdi Özkan Sümerin baskan oldugunu düsünelim. Sizce Özkan Sümer Trabzonsporu içinden bulundugu darbogazdan kurtaracak ve Sampiyonluga tasiyacak vizyona ve güce sahipmidir???

Iki gün içerisinde baskan olmaya karar veren, hiçbir plan ve projesi olmadigi gibi maddi herhangi bir gücüde olmayan, ilk zora geldigi gün Trabzonsporu yari yolda birakip kaçan, türkiye futbol camiasi içerisinde hiçbir vizyonu ve agirligi olmayan bir insan Trabzonsporuma ne verebilir ki?

Trabzonspora baskan adayi olmak bu kadar kolaysa o zaman ben de adayligimi açikliyorum. Allaha sükür benim de Özkan Sümer kadar futbol bilgim ve maddi durumum var...

Fesüphanallah... Ne günlere kaldik ya? Koca Trabzonspor kimlerden medet umuyor. Küçük olsun benim olsun zihniyetiyle tipik bir Anadolu takimindan baska birsey olamayiz asla. Özkan Sümer ve onun gibilere oy vereceksek o zaman kabul edecegiz büyük olmadigimizi, unutacagiz yasadigimiz sampiyonluklari... Ve her yil küme düsmemek, orta siralarda kendimize iyi bir yer bulmak için sürdürecegiz mücadelemizi...

Bu mudur Trabzonspor camiasi olarak bizim istedigimiz. Bu gidisle korkuyorum ki çok geçmeden Trabzon sehrininde diger Anadolu sehirlerinden bir farki kalmayacak. Yarin öbürgün Trabzonda ezik formali sampiyonluk kutlamasi yapan çocuklari seyredecegiz bizde...

ALLAH INSALLAH O GÜNLERI GÖRMEYI BANA NASIP ETMEZ...
        HEPİMİZ TRABZONLUYUZ...!!!

Yorum

• bak en güzeli o...herkesin yapisina, birikimine mizacina uygun isler pozisyonlar vardir...

özkan sümer'in bu asamada trabzonspora baskan olarak verebilecegi hiçbir sey yoktur, eeyyy trabzon uzunkumdan o yana bakamayan delege...

bir asbaskan veya futbol a.s. baskani olarak en güzel sekilde hizmet verebilir...
          Rüyaları gerçeklestirmenin en kestirme yolu uyanmaktır...

Yorum

• @trapezus61

hatirlattiginiz için tesekkürler.

1996 sonrasi kaçan sampiyonluktan sonra yasananlari ne çabuk unuttuk.

20 yili geçen sürede yeni nesil sampiyonluk göremedi, taraftar ne istiyor sampiyonluk istiyor. Trabzonspor sevgisini salt Trabzonspor tarihini anlatmakla yeni nesile trabzonspor sevgisini anlatmak yeterli mi ?

Yorum

• İlk olarak trapezus61 tarafından gönderildi

Özkan Sümeri hala neden savunuyorsunuz anlamiyorum. Simdi Özkan Sümerin baskan oldugunu düsünelim. Sizce Özkan Sümer Trabzonsporu içinden bulundugu darbogazdan kurtaracak ve Sampiyonluga tasiyacak vizyona ve güce sahipmidir???

Bunlari beni kastederek söylemedin herhalde? Yanlis anlasilmasin diye tekrar etmek istiyorum. Ben, Özkan Sümer'i savunmuyorum ya da tekrar baskan olsun demiyorum. Sadece acimasizca elestirilmesine ve "ÖS baskan seçilirse üyeligimi dondururum" zihniyetinin yanlis olduguna vurgu yapmak istiyorum.

Son olarak söyleyecegim sudur : Nuri Albayrak seçilirse sayet umarim O'na bu kadar umut baglayanlar hayalkirikligina ugramaz da hepimiz seviniriz. Daha güzel bir TS izleyerek O'na sükranlarimizi sunariz. Bu tartismanin içinde daha fazla olmanin benim için fazla anlami yok. Kongereye 5 gün kaldi. TS'um için en iyisinin olmasini dileyerek beklemeye koyuluyorum. Pazartesi'den itibaren konusmak en iyisi.
              Bertrand Russell : "İstediğiniz bazı şeylere sahip olamamak, mutluluğun bir parçasıdır."

Yorum

• İlk olarak metehan tarafından gönderildi
                İlk olarak trapezus61 tarafından gönderildi

Özkan Sümeri hala neden savunuyorsunuz anlamiyorum. Simdi Özkan Sümerin baskan oldugunu düsünelim. Sizce Özkan Sümer Trabzonsporu içinden bulundugu darbogazdan kurtaracak ve Sampiyonluga tasiyacak vizyona ve güce sahipmidir???

Bunlari beni kastederek söylemedin herhalde? Yanlis anlasilmasin diye tekrar etmek istiyorum. Ben, Özkan Sümer'i savunmuyorum ya da tekrar baskan olsun demiyorum. Sadece acimasizca elestirilmesine ve "ÖS baskan seçilirse üyeligimi dondururum" zihniyetinin yanlis olduguna vurgu yapmak istiyorum.

Son olarak söyleyecegim sudur : Nuri Albayrak seçilirse sayet umarim O'na bu kadar umut baglayanlar hayalkirikligina ugramaz da hepimiz seviniriz. Daha güzel bir TS izleyerek O'na sükranlarimizi sunariz. Bu tartismanin içinde daha fazla olmanin benim için fazla anlami yok. Kongereye 5 gün kaldi. TS'um için en iyisinin olmasini dileyerek beklemeye koyuluyorum. Pazartesi'den itibaren konusmak en iyisi.

Sevgili Metehan

Sözlerimle ne seni ne de bir baska arkadasimi hedef almadim. Böyle bir seyi kesinlikle yapmam. Ben sadece düsündüklerimi buraya aktardim. Neticede Özkan Sümerin vizyonu, karizmasi, maddi gücü ve liderlik yetenegi bellidir. Bu niteliklerin hiçbirisi Trabzonsporu yüksek hedeflere tasimaya yetmez. Biz Özkan Sümerle ancak siradan bir Anadolu takimi oluruz.

Ve en büyük korkum da geçen süreler içerisinde siradan bir Anadolu sehri olursak asil tehlike de bura da yatmaktadir. Oyüzden Trabzonspor Sampiyon olsun olmasin vizyonu genis olmalidir... Hedefi hep sampiyonluk olmalidir. Taraftarina her zaman bu heyecani yasatmalidir. Özkan hocanin yönetim biçimiyle bunun basarilamayacagi gün gibi ortadadir...
                HEPİMİZ TRABZONLUYUZ...!!!

Yorum

• sevgili hamsi28 kardesim;

1. soruna verdigim cevap böyle bir sorunun disaridan parali baskan istemezuk diyenleri aklima getirdigimden yazdigim bir cevapti yani sana cevap verirken bu sekilde düsünenlerede vermek istedigim bir cevapti yani. yukarida birinci sorun için yazdigin ayrintili ikinci soru için sunu diyorum ; para kislerin parasi isi degildir ben paradan kulübün parasini düsünürüm. Benim baskan adayim daha öncede yazdigim gibi sirket yönetmeyi becerebilen elindeki parayi yatirima dönüstürebilen bir baskan adayidir.

2. soruna cevap vermek istememe sebebim bu sitenin her topic inin altinda bu sorunun cevabiyla lakali yüzlerce yorumun yeralmasi ayni seyleri tekrar tekrar yazip durmanin geregi yok diye dedim çünkü fazladan birsey ekleyebilecek bisey yok bunuda farkli mana çikarmani istemezdim

3. Elbetteki insanlarin destek verdikleri insani seçmesi kadar dogal birsey olamaz zaten bahsettigin zihniyet bence çöküsümüzü hazirlayip duruyor, haketmeyen insanlari trabzonspor üstkimligiyle dokunulmazlik ve tam destek verilme sarti kosuyoruz sonra beceriksizleri izleyip kanser olmayi bekliyoruz, duygusalligi birakalim trabzonspor kalkani kullanarak duygusömürüsü yapmaya sonverelim.

yanlislik varsa da kusurabakma arkadasim
                  0II0II0I I00I0I0I 0III00II0 00II0I0I II0I0II0

Yorum

• sevgili metehan

Nuri Albayrak'in basiinda yer alan vaadleri oldukça ciddi açiklamalardir. yönetim kurulu basinda yer alan isimler ise oldukça güçlü yönetimdir. (basinda yer aldigi için )

unutmayalim gelecek yil Fenerbahçe'nin 100.yilidir.100.yilda Fenerbahçe'nin Sampiyonluga kesin gözüylemi bakiliyor.Sampiyonluga oynamayalim bosverin mi denilmek isteniyor.

Yorum

• 1 özkan sümerin takima çok karisacagini düsündügüm için o olmasin diyorum.

2 iskender önal da trabzonsporda görew yapmissss ne yaptigini bilmiyom herhangi bir waadi de yok onun için o da olmasin.

3 nuri albayrak onu da hiç tanimiyorum ama stat yildiz transfer biseler diyr o olsun bari bi de o yönetsin trabzonumuzu

Yorum

• 3 adayin da hiçbir ince hesap pesinde olmadigini, TRABZONSPOR'a hizmet etmek için aday oldugunu düsünerek bekleyelim.herkes ne yapacagini, nasil yapacagini anlatsin.bizler de (önyargilarimizdan arindiktan sonra) kararimizi verelim.bize yakisan da budur.
                        Her daim TRABZONSPOR!
                        Türkiye Kyoto'yu imzaladı :)
                        "7"

Yorum

• Bizi minimum 2-3 yil etkileyecek olan Aktug yönetiminden sonra eger baskanligini açikladigindaki söylemi ve zayif ekibi ile birlikteÖ.Sümer gelirse kulübümüz ve taraftarlarimiz çok daha zor günlere hazirlikli olsun.
                          Beklemeyi bilen amacına ulaşır. JOSEPH DE VILLELE.

Yorum

• İlk olarak trapezus61 tarafından gönderildi

Sevgili Metehan

Sözlerimle ne seni ne de bir baska arkadasimi hedef almadim. Böyle bir seyi kesinlikle yapmam. Ben sadece düsündüklerimi buraya aktardim. Neticede Özkan Sümerin vizyonu, karizmasi, maddi gücü ve liderlik yetenegi bellidir. Bu niteliklerin hiçbirisi Trabzonsporu yüksek hedeflere tasimaya yetmez. Biz Özkan Sümerle ancak siradan bir Anadolu takimi oluruz.

Ve en büyük korkum da geçen süreler içerisinde siradan bir Anadolu sehri olursak asil tehlike de bura da yatmaktadir. Oyüzden Trabzonspor Sampiyon olsun olmasin vizyonu genis olmalidir... Hedefi hep sampiyonluk olmalidir. Taraftarina her zaman bu heyecani yasatmalidir. Özkan hocanin yönetim biçimiyle bunun basarilamayacagi gün gibi ortadadir...

Okan, 96'dan sonra TS, son 2 sezonda 2 defa sampiyonluga yaklasti. Yani 84'teki son sampiyonluktan bu yana TS, 3 defa sampiyonluga yaklasti. Son 2 sezonda yaklasilan sampiyonluklardaki pay sahiplerini irdelemek bile bazi seyleri görmek için yeterli olacaktir.
                            Bertrand Russell : "İstediğiniz bazı şeylere sahip olamamak, mutluluğun bir parçasıdır."

Yorum

• özkan sümere bir ºans daha verilmemeli...

''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !

Yorum

• Bu baskanlik konusunda Ozkan Sumer'i tartisirken,ne kadar adama tepkili olsakda,ise yaramaz desek de,onu bu tepkilerle bu kadar gundemde tutarak, aslinda cok daha fazla buyutuyoruz gibi geliyor bana,yani bir cok arkadasimiz dolayisiyla yazdiklari ile tezat duruma dusuyor ister istemez.

Sahsi fikrim Ozkan Sumer'in baskan olmamasidir.Ama Metehan'in dedigi gibi de bu adami bu kadar asagilamak, BMN uyelerine yakisan bir davranis degildir.Sonucta kulubumuzde teknik adamlik ve baskanlik yapmis bir sahisdir. Ve su an 3520 uyemizin oy verme ve baskanliga aday olma hakki var.Ozkan Sumer'de bu hakkini kullanmak istemis,bu son derece dogaldir.Sonucta sag duyulu kongre uyeleri kararini verecektir.

Bazi arkadaslarimiz her seye karsi tepkili ama,bir cok kere burada yazdim yine de yazmaktan yilmayacagim.Zamaninda burada bas bas bagirdik,100 000 uye kampanyasina katilalim,kulube sahip cikalim,baskanimizi da yonetimimizi de bizler secelim dedik.Ama bir cok kisinin bir kulagindan girdi bir kulagindan cikti,simdi istedigimiz kadar bagirip cagiralim o gelsin bu gelmesin,burada bagirip cagiranlardan sadece bir avuc insan(uye olan) bu secimde etkin rol oynayabilecek,benim hayalimdeki BMN, 6500 uyesi oldugu dusunulurse,baskan secip baskan gonderebilecek bir sivil toplum orgutu gibi olmalidir.Ama ne yazik ki bu bir hayalden oteye gidemiyor.Umarim bir gun gerceklesir,yoksa burada kendimiz calar kendimiz oynariz...Edited by: Duman

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim