Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzon baskanini ve yönetimini seçiyor..

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• tahmini olarak oylarin % 20. si açildi.ama bi diger masada da çarsaf listeler var onlarda önemli.su andason durum :

1.albayrak

2.önal

3.sümer

ama oylar çok yakin.
    elbet bir gün toprak olup gideceğiz...
    TRABZONLU DOĞDUK TRABZONSPORLU ÖLECEĞİZ...
    legends never die ...

Yorum

• İlk olarak fever_TS tarafından gönderildi
      ya yok mu bizi su sümerden kurtaracak biri ya ali sen baskan olsun özkan olmasin [img]smileys/smiley7.gif[/img]

bu yazdiginizi birdaha okuyun derim
      Somali'de insanlar ekmek bulamayıp açlıktan ölürken, Bilbao taraftarlarının bana ekmek atmasını hayretle karşıladım.

Yorum

• o kadarda degil yani [img]smileys/smiley4.gif[/img]

Haluk Ulusoy olsaydi simdi - acep baskasi aday olurmuydu ??? bence olmazdi ... ama Ulusoy´da sagolsun ... beni yine küsdürdü ...
        Trabzonspor rule the world.

Yorum

• sümer gelmesin adam konusmasinda bile öç olmaya geldim diyor yaa hem istifa etti gitti hemde öç alicakmis ve yine gs ye maç satacakmis...[img]smileys/smiley7.gif[/img]
          HERYERDE YILDIZ VARDIR AMA AY BIR TANEDIR.....

Yorum

• İlk olarak The Legend tarafından gönderildi

tahmini olarak oylarin % 20. si açildi.ama bi diger masada da çarsaf listeler var onlarda önemli.su andason durum :

1.albayrak

2.önal

3.sümer

ama oylar çok yakin.

AGZIN BAL yesin kardesim bal.

Insallah oylarin tamami sayilduiginda da siralama degismez YA RAB-BIMMMMMM
            MİMOZA

Yorum

• arkadaslar kim baskan olsun kim olmasin tartismasina girmeyin lutfen! Sonuc belli olsun sonra bu konuyu uzun uzun tartisiriz!!!

Edited by: murat
              Kücük beyinlerin yönettigi büyük takimdir, Trabzonspor!

Yorum

• Hadi Albayrak insallah sonundada öndesin ... Yarabbim bu aksam güldür bizi !!!

Yorum

• Arkadaslar alinan bilgiye göre üçünden biride kazanabilir.Bir kopma yokmus.[img]smileys/smiley19.gif[/img][img]smileys/smiley19.gif[/img][img]smileys/smiley19.gif[/img]

kamil28

Yorum

• ya tamam biraz abartmis olabilirim ama gercekten sinirleniyor insan. guclu otoriter bir yönetim lazim hem içerde hem disarda yoksa yine ayi seler dewam edicek

"Bir Trabzonsporlu futbolcunun saha içinde tartaklandığını görmek, aklın baştan gitmesi için yeterli bir nedendir kimileri için"

Yorum

• Neden Albayrak veya Önal?

Hadi Sümer hakkinda fikir sahibiyiz. Önal da yöneticilik yapti bi dönem, onun hakkinda da fikir sahibiyiz diyelim. Ya Albayrak?

Laf dönüp dolasip ayni yere gelmeli; hakkimizda hayirlisi neyse o olsun..
                      Fırtına olarak başladı, sahici bir ihtilâle dönüştü, uzun zamandır “sadece” bir efsane..

www.fikirbahcesi.net

Yorum

• benim su an aldigim bir biligiye göre SÜMER ÖNALI gecti

yani

1. ALBAYRAK

2. SÜMER

3. ÖNAL

ama dogrumu bilemem --- telefondan aldim su an haberi ...

Yorum

• çok çekismeli gidiyor arkadaslar.siralama hala daha ayni.
                          elbet bir gün toprak olup gideceğiz...
                          TRABZONLU DOĞDUK TRABZONSPORLU ÖLECEĞİZ...
                          legends never die ...

Yorum

• ben bir LigTV´yi acayim ... belki orda Mac Basliyor programindan biseyler ögrenirim ...

Yorum

• kim olursa olsun arkasinda olmaligiz insallah basarili olur gelen kisi
                              kaybedenlerde yine vaadlerini yerine getirmeli diyorum ister sevmedigim
                              sümer kazansin ister tanimadiklarim iskender önal ve albayrak kazansin
                              yeterki trabzon kazansin bu konuda
                              Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)

Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)

Yorum

• Sümer siyrilmasin oradan.Bu adamda seytan tüyü var ne yapar yapar ipi önde gögüsler.O zaman yandigimizin resmidir iste.

kamil28

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim