Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzon baskanini ve yönetimini seçiyor..

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• ooo desenize resmen basa bas gidiyor
    Ben Asyada büyüyen, Avrupaya yürüyen TÜRKÜM. Krallara bas egdiren, kiliselere hilal ve yildiz giydiren TÜRKÜM!!!
    Ben daglarda gemi gezdiren, kilicina bas egdiren TÜRKÜM. Ben OSMANLININ torunuyum - TÜRKÜM.

Yorum

• sümer ve sari zarflari......[img]smileys/smiley36.gif[/img]
      rum takimiyla eslesen ilk türk takimi:trabzonspor...

Yorum

• İlk olarak The Legend tarafından gönderildi
        beyler kötü haber vermis gibi olmiyim ama sümerin sari zarflari çok çikmaya basladi.digerlerini yakaladi.

Kimisi için kötü haber, kimisi için iyi. Ama en önemlisi, kimin geldiginden ziyade Trabzonspor'umuzun kazanmasidir. Hayirlisi olsun...

Yorum

• Maçimiz var ona adapte olamadik.Nedir bizim böyle zamansiz zamansiz yasadigimiz olaylar.Of çildirmamak isten bile degil...

kamil28

Yorum

• yine is kötüye gidecek (benim düsüncem yani) ... hicmi sansimiz olmicak ...

Hicmis bir daha samspiyon olmicak ... Cildircam yaaaa ...

Trabzonspor rule the world.

Yorum

• İlk olarak lazutlarlivera tarafından gönderildi
              Ya ne kadar sandik açildi.Daha çok mu war yoksa az mi kaldi.yani oylarin ne kadarlik bölümü sayildi.

önce sandıkların tümü açıldı.sonra tüm zarflar sayıldı.(açılmadan)daha sonra hepsi masanın üzerine dizildi.şimdi 7 kişilik grup karışık olarak zarfları açıyor.

elbet bir gün toprak olup gideceğiz...
              TRABZONLU DOĞDUK TRABZONSPORLU ÖLECEĞİZ...
              legends never die ...

Yorum

• Insallah hayirlisi olur.Ama gidecek yine iki yilimiz masallarla.

kamil28

Yorum

• İlk olarak kutoz tarafından gönderildi

İlk olarak The Legend tarafından gönderildi
                  beyler kötü haber vermis gibi olmiyim ama sümerin sari zarflari çok çikmaya basladi.digerlerini yakaladi.

Kimisi için kötü haber, kimisi için iyi. Ama en önemlisi, kimin geldiginden ziyade Trabzonspor'umuzun kazanmasidir. Hayirlisi olsun...

bencede sonuç bizim için hayirli olsun
                  Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz

Yorum

• Sümer olmassinda ... Önala bile raziyim ... Ama destegim ALBAYRAK icindir !!!

Yorum

• İlk olarak The Legend tarafından gönderildi
                      İlk olarak lazutlarlivera tarafından gönderildi
                      Ya ne kadar sandik açildi.Daha çok mu war yoksa az mi kaldi.yani oylarin ne kadarlik bölümü sayildi.

önce sandiklarin tümü açildi.sonra tüm zarflar sayildi.(açilmadan)daha sonra hepsi masanin üzerine dizildi.simdi 7 kisilik grup karisik olarak zarflari açiyor.

senin tahminine göre kaçta kaçi sayildi
                      Somali'de insanlar ekmek bulamayıp açlıktan ölürken, Bilbao taraftarlarının bana ekmek atmasını hayretle karşıladım.

Yorum

• özkan sümerin gelmesi bence hayirli olmaz
                        SAMPIYONLUGU GETIRIN BIZE
                        CANIMIZI VERELIM SIZE

madheart61--->BDiler61

Yorum

• dogru diyorsunuzda ... Sümer olursa SONU HAYIRLI OLMAZ !!!

Yorum

• sümer bizi yine hüsran zile sinir harbine sokar yaaaaaaaaa
                            zαFєя kєskiη --- !!!!αVη! αkєя αskiηα!!!!

"Bugün Trabzonspor için ne yaptın?"

Yorum

• gerci ben cekimser kalalnlardanim ama sümeri en son kazanmasini
                              istiyenlerdenim ama neyse kim kazanirsa onu desteklemeligiz insallah
                              Trabzonumuz icin hayirli olur
                              Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)

Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)

Yorum

• ya yok mu bizi su sümerden kurtaracak biri ya ali sen baskan olsun özkan olmasin [img]smileys/smiley7.gif[/img]
                                "Bir Trabzonsporlu futbolcunun saha içinde tartaklandığını görmek, aklın baştan gitmesi için yeterli bir nedendir kimileri için"

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim