Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzon baskanini ve yönetimini seçiyor..

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• bugüne kadar trabzonungelecegini düsünmeyenler bundan sonra mi düsünecek????herkez görüyor trabzonun basarisini istemeyen trazonluyum diye geçinen serefsiz haysiyetsizler var
    inadına TRABZON
    ---Sürmeneli Piranalar---

Yorum

• Size bisey söylimmi bu 3 aday arasinda trabzonsporu samiyon yapacak
      baskan yok,,yani tüm bu türkiyedeki futbolda yasanan pisliklere karsi
      koyacak trabzonsporun haklarini sonuna kadar savunacak baskan
      göremiyorum, nuri albayragi tanimiyorum ama bence oda yapamaz,özkan
      sümer 2 sene önce savunamadigi icin istifa etti, iskender önalinda bu
      konuda yeterli olacagini sanmiyorum,sampiyonluk nasil gelecek diye
      soruyorum kendi kendime sadece futbol oynamaklan türkiyede sampiyon
      olunsaydi biz simdi 4 tane yildiz takmistik.. ve tartismasiz son 2
      senenin sampiyonu olmustuk,yildiz transferi yaptiniz diyelim
      oynatabilecekmisiniz istediginiz gibi, yada tek bi yildizin yada 2 tane
      yildizin trabzonsporumuzu sampiyon yapacagini hic sanmiyorum,Besiktasda
      carew diye bi futbolcu almisti ve sorasi malum... Güclü olmaliyiz her
      macimizda stadimizin dolmasi gerekir saha sonuclari ne olursa olsun, ve
      bir Haksizlik göründügende Hepberaber ayaga kalkmalayiz mesela gecen
      seneki Cem papila olayi, herkes trabzonun ve trabzonsporun ve
      taraftarinin gücünü gördü, belki görmezden gelindi biraz ama erkek olan
      cem papilayi trabzonsporun maclarina versinde görelim ve keske bu tür
      olaylar sampiyonlugu kacirdigimiz mactan sora degilde önce olsaydi,
      güclü oldugumuzu her firsatta göstermeliyiz, korkutmaliyiz ve bence
      baskanliga kim gelirse gelsin sadece bir kisiden bütün bunlarla basa
      cikmasi beklenemez zaten basa cikamazda, dedigim gibi herkes ipin
      ucundan tutacak..
      keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...

Yorum

• Bizim derdimiz sampiyonluk degil, Trabzonspor'un ONURUDUR... Artik popülist söylemlerin pesinden giden popüler kültürün bireyleri olmaktan vazgeçin ve insanliginiza yakisacak sekilde gerçekleri degerlendirmeye çalisin...
        Always Trabzon!!!

Yorum

• Seçilecek olan yönetim kurulu görevi birakanlarin kalan 2 yilini mi tamamlayacak ? Yoksa 3 yil için mi seçiliyor ? Bilen var mi arkadaslar ?

Büyük ihtimal olaganüstü genel kurul yine gündeme gelir ama ben yinede ögrenmek istiyorum.
          Beklemeyi bilen amacına ulaşır. JOSEPH DE VILLELE.

Yorum

• İlk olarak halil ibo tarafından gönderildi

Seçilecek olan yönetim kurulu görevi birakanlarin kalan 2 yilini mi tamamlayacak ? Yoksa 3 yil için mi seçiliyor ? Bilen var mi arkadaslar ?

Büyük ihtimal olaganüstü genel kurul yine gündeme gelir ama ben yinede ögrenmek istiyorum.

olaganüstü kongre oldugu için gelen yönetim bir dahaki olagan kongre kadar görev yapacak
            SAMPIYONLUGU GETIRIN BIZE
            CANIMIZI VERELIM SIZE

madheart61--->BDiler61

Yorum

• Yarin yeni baskanimizi seciyoruz.Haydi hayirlisi....
              TRABZONSPORUM, SEN ISTANBUL SALTANATINA SON VEREN TEK TAKIMSIN,SEN KARADENIZDEN KOPAN BIR FIRTINASIN,SEN EN BÜYÜKSÜN.BU BÖYLE BILINE!!!! Eski nickim : Ünyeli61

Yorum

• trabzonsporu sampion yapacak aday yok diyen arkadasima soruyorum sana göre kim sampion yapabilir?

bunun bir garantisi mi var?...

''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !

Yorum

• Nuri Albayrak
                  "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

• yunuso Yazdi:

Sunu soylemeliyim ki, bu sitenin albayrak a destek vermesi var olan kucuk umutlarimi da yok etti, albayrak in kim oldugunu ve nasil islere karistigini herke biliyo, bize hereyiyle trabzonsporu seven ve tertemiz biri lazim, bizde mi 3 biznsli kopeklere benzicez, o zaman yonetime gelmeden direk cirkef bi medya olusturmak icin cirpinalim, yada taraftari cirkflestirelim ya da ne bilim.

Ya gencler bu nuri albayrakla olcak is degil, bugun gelir, sezon sonu gider, en fazla 6 ay ya, yapmayin, ozkan sumer var baskan olabilecek tek adam su listede, gerisi hikayedir ya!

Bence bir an once trabzon ayaklanmali ve albayrak hatasindan kurtulmaliyiz.. Yoksa degil 3, 50 sene geri gidicez..

bu yaziyi yazarken neler düsündün bilmiyorum ama is olsun diye yazdigin kesin kardesim.temiz adam ariyorsan memlekette bulman zor.ayrica iki senedir atay aktug yönetimide senin gibi düsündü ve temiz kaldi.mavi bayraklar liginde sampiyon oldu ama gercek ligde geldigi yer belli. gecelim bu isleri. kurtlarin cirkef insanlarin hakimoldugu bu ligde, türk futbolunda sende kurt olman lazim.yoksa kuzunun akibetine ugrarsin.senin anlattigin avrupa liglerinde olur ancak. avrupada taraftarlar maca gidiyor bayram havasinda, savasa degil.onlarin medyasi bizimkiler gibi eli silah tutan yazarlar degil, kalem tutuyorlar.yöneticileri adam gibi adam bizimkiler gibi benim yasamam icin digerleri ölmesi lazim zihniyetinde degil.

trabzonspor herzaman temiz kaldi kalacakta. baskan kim olursa olsun trabzonlu ve trabzonsporludur.buda temiz oldugunu gösterir.baskan adaylarimizinnasil bir insan olduguna temiz olup olmadigina ne sen nede ben kimse karar veremez. her firsatta serefsiz basin dersiniz ama isinize geldimi onlarin yazilarina inanirsiniz. albayrak hakkindaki daha önce basinda gecenler beni hic baglamaz. cünkü bu yalan dolu sayfalarin ne yazdigi belli.adam secilsin baskanlik yapsin daha yakindan taniriz dedigin gibi bir durumu varsa bu camia onu dislar zaten.

ben trabzonspor bakanini dürüst bizim gibi trabzon asgi ayni zamanda bu kurtlar sofrasinda oturacak özellikte masaya yumrugunu vurabilecek bir insan olmasini isterim.birazda baba adam olacak. cünkü bu sekilde bu rezillerle bas edebiliriz.bu devirde güc=para,politika,bürorasi ve güclü lobi dir.albayragi bende tanimam ama özellikleri bunlara uyuyor.futboldan anlamasi önemli degil o isi yapacak adami buldu zaten. benimde en cok hosuma gidende, yillardir askf baskanligi yapan hasim sayitoglunu futbolla görevlendirmesi oldu.bence cok mantikli bir davranis. taraftar eskisi gibi futbolcu eskisi gibi yönetici eskisi gibi olmazsa basarmamiz imkansiz.avni akere gelen takimin ayaklari titremeli sahaya cikan futbolcumuz formasinin hakkini vermeli yöneticimizde masa basinda kulübünü ezdirmemeli. budur tek formül
                    seninle dogdu seninle yasiyor sensiz olamaz olamaz bu sehir
                    asigiz rengine bordoyla mavine Trabzon ismine asik bu sehir

Yorum

• nuri alabyrak seçilmesin de kim seçilirse seçilsin. yillarca trabzonsporu istanbulda kendine kullanmaya çalisan adamlarin elinden almak için ugras verdik, tüm trabzon özkan sümere destek verdi. ama o ne yapti,aday olarak ehe klüübü tekrar istanbula verme niyetinde.. adam kale arkasi taraftarina oynuyor, herkes bir yorum yapsin bakalim bizim stad kaç milyon dolara yapilir. 25 bin kisilk stadimiz dolmuyor 40 bin kisilik stad istiyoruz niye??? yildiz oyuncu ise tamamen palavra?? basbakanin arkadasi olmak suç mu? keske basbakanin arkadasi olsan da bu da suç olmasa??? acaba basbaknin yanina çikabiliyor mu bu adam. basbakan albayraklarinin kizini aldi diye bu da kendini basbakanin arkadasi ilan etti.. palavralara karnimiz tok... akp nin adayi falan da degil bu adam. gereksiz yorum yapiliyor. yok belediyei kaybetmis trabzonsporu istiyo? niye istesin ki bi açiklamasi var mi?

bunlar trabzonspor sayesinde rant elde etme pesinde olan adamlardir.
                      PARANIN ESIRI OLMAYALIM

Yorum

• su saatten sonra daha fazla konusmaya gerek yok sanirim.yarin kongre üyelerimiz gerekli karari verecek Trabzonspor yeni baskanini belirleyecek.kongreden sonra bize yakisan her kim baskan olursa olsun desteklemektir.sonuçta hepimizin kaygisi TRABZONSPOR degil mi?
                        Her daim TRABZONSPOR!
                        Türkiye Kyoto'yu imzaladı :)
                        "7"

Yorum

• nuri albayrak o kadar konustu..seçilipte vaadlerini yerine getirmezse.....[img]smileys/smiley5.gif[/img]

Yorum

• walsla bu isler demekle olmuyor arkadaslar

Yorum

• ben de konusuyorum. seçilirsem ronaldinyoyu alacam diyorum
                              PARANIN ESIRI OLMAYALIM

Yorum

• [img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img]
                                "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim