Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzon baskanini ve yönetimini seçiyor..

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• isin içine siyaset bulastirmayin naralari atip bazi kimseleri kongreye siyaset bulastirmakla (en azindan site içerisinde) suçlayan kisilere aklim almiyor.bu ülkede futbola siyaseti kimlerin bulastirdigi herkes tarafindan çok iyi biliniyor.henüz seçilmisliginin1.yili dolmadanbu ülkenin basbakani degil miydi ''x takima verilen ceza yanlisti,düzeltilmesi gerekir'' diyip futbolun taaa göbegine siyaseti sokan.ayni basbakanin siyasi partisi degilmiydi önce federasyon seçimlerinde (sadece futbol degil tüm federasyon seçimlerinde) kendi adamlarini seçtirmek için her türlü yolu kullanan.ayni siyasi kanat degilmi bugun en bariz örnekleriyle denizlispor,samsunspor,kocaelispor yonetim kurullarina el atan.ayni siyasi partinin il baskani degil miydi trabzonspor yönetim kurulunu kameralar önünde makaminda elestiren ki o kisi degilmiydi trabzonspor üyesi olup olmadigi meçhul olan..

bir kaç sayfa önce bordomavim (ahmet) kardesim albayrak'in açiklamasini yazdi.ne demis sayin albayrak ''beni istanbul bbspor baskanligina da sayin basbakanimiz getirdi''...buradan su yorumu da çikartmamiznormal degil mi:''trabzonspor'un basina geçmemi de sayin basbakan istedi''...valla söylenecek bisey yok.hersey ortada.islere siyaseti bulastiranlar da ortada..birisi siyasi parti genel baskaninin çok yakin ahbabi-akrabasi,öbürü ise sadece fikir olarak bir siyasi görüse sahip kisi.ama bazilarina göre ise siyaseti bulastiran 2. kisi..ilginç hem de çok ilginç...

bu aradaikide bir kendi destekledigi baskan lehinde haberleri buraya kopyalayan arkadasa da bir yeter demek istiyorum.konumuz baskanlik seçimi.haberleri baska topiclere yapistiriyoruz.

Yorum

• degok yüz kere yazildi o yazilar o kadar dava açildi bana sonuç göster. 28 subat sürecinde bazi sisyasi görüsteki insanlari bitirmek için derin devlet medya ve hatta ordunun el birligi verdigi dönemde bir sürü dava açildi bütün davalarda bos çikti. Albayraklarin aleyhine bir karar çikmadi. Yukarda yapistirdigin yazilara bir bak hepsi hüküm cümlelerdir. Yapti etti yolsuzlarin arasinda albayrak çikti gibi cümleler kesin yargi bildirir ve böyle kesin bir sey yok olsa türk yargisi gereken cezayi verirdi. Örnek olarak verdigin gazetelerin ne mal olduklarini anlatmaya gerek yok. Siyaset olmasin diyoruz ama bazi art niyetli arkadaslar saçmalamak için elinden geleni yapiyorlar. Kardesim sen kizil komünist olabilirsin kimsenin seyinde degil ama buraya gelip saçma sapan seyleri yazip ayarimizi kaçirma... Bizans medyasi ve fenerbahçe medyasi gibi davranmanin alemi yok.
      Bazen Sevinç Bazen Keder, Trazonsporlu Olmak Yeter!
      (Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)

Yorum

• İlk olarak Emorfo tarafından gönderildi

degok yüz kere yazildi o yazilar o kadar dava açildi bana sonuç göster. 28 subat sürecinde bazi sisyasi görüsteki insanlari bitirmek için derin devlet medya ve hatta ordunun el birligi verdigi dönemde bir sürü dava açildi bütün davalarda bos çikti. Albayraklarin aleyhine bir karar çikmadi. Yukarda yapistirdigin yazilara bir bak hepsi hüküm cümlelerdir. Yapti etti yolsuzlarin arasinda albayrak çikti gibi cümleler kesin yargi bildirir ve böyle kesin bir sey yok olsa türk yargisi gereken cezayi verirdi. Örnek olarak verdigin gazetelerin ne mal olduklarini anlatmaya gerek yok. Siyaset olmasin diyoruz ama bazi art niyetli arkadaslar saçmalamak için elinden geleni yapiyorlar. Kardesim sen kizil komünist olabilirsin kimsenin seyinde degil ama buraya gelip saçma sapan seyleri yazip ayarimizi kaçirma... Bizans medyasi ve fenerbahçe medyasi gibi davranmanin alemi yok.

SEVGILI GÖNÜLDASIM

bu adamin trabzonspora siyaseten geldigini bilmeyen aksini inkar etmek mümkün degil.

1-akp trabzonda yenildi.bu tayyip beye çok dokundu.

2-belediyede kendisine söz verildigi halde aday yapilmayan osman abanoz baskanliga aday oldu ama kazanamadi.

3- trabzonspor 2 yil üst üste sampiyonluktan döndü. bundatakimin yetersizligi kadar hakem hatalarida (resmen gasplari) etkili oldu.

4-RTE basarisiz olunanbütün illerdesivil toplumkuruluslarinin ele geçirilereksempati saglanmasi talimatini verdi (ito seçimlerini nevzat yalçintasin kazanmasi vb)

5-bugüne kadar takima bir çivisi bile olmayan albayraklarin trabzonspor sevgisi birden depresti ve aday olmaya karar verdi....

sizce bütün bunlar birer tesadüfmü.........

(siyasi görüsümüm merak edenler olabilir muhafazakar demokratim)
        Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• @kuzey_lee

bu topic Trabzon baskanini ve yönetimini seçiyor

bu topicinanlamina göreherkes kendi düsünçelerini yazabildigi gibi, adaylar hakkinda kongre sürecinde adaylar hakkinda çikan haberler, yorumlar eklenebilir.bu da dogaldir.

burada diger adaylar hakkindada ilgili haberlerde eklenmistir. eksik yada fazla olabilir tartisilabilir .Sizlerde diger haberleri ekleyebilirsiniz yada eklemeyebilirsiniz bu sizin tasarrufunuzda olan bir seydir.sizler haberleri okumak istemeyebilirsiniz. buda dogal bir hakkinizdir.

fakat elestriler karsilikli saygi ve sevgi ölçüsünde olmalidir.

sizin isteginizi yönetici arkadaslara bir danisayim, haber eklemenin yanlis oldugunu söylemeleri durumunda haber mesajlarini editlerim ve editlenen mesajlarin silinmesini talep edecegimden kuskunuz olmasin.

Edited by: gerçekefsane
          Paul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
          Efsane Boston Celtics geri dönüyor. :)

Yorum

• Fatih bunlari söylüyorsun elestiriyorsun da neden Nuri Albayrak dedin anket basliginda. stad olayi mi
            (Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)

Yorum

• @gercekefsane

saygi çerçevesinde elestiri yaptigim düsüncesindeyim.zira varsa saygisiz bir lafim (misal bir üyenin yazdigi ''sizin siyasi düsüncemiz seyimde'' degil dibi) lütfen gösteriniz

Yorum

• Su an da baskanlikyarisinda Iskender Önal Özkan Sümerin önüne geçmis durumda bunda yönetime seçtigi adamlarin çok büyük rolü var.Su an seçimi Iskender Önalin kazanacagini düsünüyorum.

Yorum

• İlk olarak Emorfo tarafından gönderildi

Fatih bunlari söylüyorsun elestiriyorsun da neden Nuri Albayrak dedin anket basliginda. stad olayi mi

faruk iste sizin yapamadiginizi yaptim.bir kisiye destek verirken körü körüne destek veriyorsunuz.kisinin hatalarini yanlislarini eksiklerini söyleyemiyorsunuz.ya buna cesaretiniz yok ya da ardinda farkli seyler var.ayni olayi benim atay aktug hakkiindaki görüslerimde de görebilirsin.onun hatalarini da en açik sekilde dile getirdim ama yeri geldi sizin gözünüzde parali asker olduk.demek istedigim sudur ki nuri albayrak sportif ve tesislesme açisindan kulube çok sey kazandirabilir eyvallah-ki yaparsa da yapmazsa da seçildigi takdirde baskanimizdir bazilari gibi buza oturtmayiz kimseyi- ama bu kisinin eksikleri de vardir hatalari da vardir.bu arada anket topicine verdigim oy yonetim kurulu listeleri açiklanmadan önce idi.su anda bir kararsizlik içindeyim ama az da olsa albayrak agir basiyor.

Yorum

• @kuzey_lee

fakat elestriler karsilikli saygi ve sevgi ölçüsünde olmalidir.

ifadesi genel bir ifadedir. size yönelik bir açiklama olmadigini belirtmek isterim.Edited by: gerçekefsane
                    Paul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
                    Efsane Boston Celtics geri dönüyor. :)

Yorum

• @gerçekefsane

direk benim yazima cevaben yazilmis bi yazida genel bir ifade kullanmissin.kusura bakma anlayamamistim.özür dilerim..

tartisma baskanlik seçimi üzerine yogunlasmasi dilegiyle...

Yorum

• iki kidemli üyenin medeni bir sekilde konusmasini takdir ediyorum...

bu forumda herkes bir amaç için burada "trabzonspor" ...

o yüzden birbirimizi kirmanin anlami olduguna inanmiyorum trabzonspor büyük bir camia onun için bu sekilde görüs ayriliklari tabiki olacaktir..

ama butun gorusler trabzonsporun basarisina çikar
                        ''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !

Yorum

• İlk olarak blackseastorm tarafından gönderildi
                          İlk olarak Emorfo tarafından gönderildi
                          degok yüz kere yazildi o yazilar o kadar dava açildi bana sonuç göster. 28 subat sürecinde bazi sisyasi görüsteki insanlari bitirmek için derin devlet medya ve hatta ordunun el birligi verdigi dönemde bir sürü dava açildi bütün davalarda bos çikti. Albayraklarin aleyhine bir karar çikmadi. Yukarda yapistirdigin yazilara bir bak hepsi hüküm cümlelerdir. Yapti etti yolsuzlarin arasinda albayrak çikti gibi cümleler kesin yargi bildirir ve böyle kesin bir sey yok olsa türk yargisi gereken cezayi verirdi. Örnek olarak verdigin gazetelerin ne mal olduklarini anlatmaya gerek yok. Siyaset olmasin diyoruz ama bazi art niyetli arkadaslar saçmalamak için elinden geleni yapiyorlar. Kardesim sen kizil komünist olabilirsin kimsenin seyinde degil ama buraya gelip saçma sapan seyleri yazip ayarimizi kaçirma... Bizans medyasi ve fenerbahçe medyasi gibi davranmanin alemi yok.

SEVGILI GÖNÜLDASIM

bu adamin trabzonspora siyaseten geldigini bilmeyen aksini inkar etmek mümkün degil.

1-akp trabzonda yenildi.bu tayyip beye çok dokundu.

2-belediyede kendisine söz verildigi halde aday yapilmayan osman abanoz baskanliga aday oldu ama kazanamadi.

3- trabzonspor 2 yil üst üste sampiyonluktan döndü. bundatakimin yetersizligi kadar hakem hatalarida (resmen gasplari) etkili oldu.

4-RTE basarisiz olunanbütün illerdesivil toplumkuruluslarinin ele geçirilereksempati saglanmasi talimatini verdi (ito seçimlerini nevzat yalçintasin kazanmasi vb)

5-bugüne kadar takima bir çivisi bile olmayan albayraklarin trabzonspor sevgisi birden depresti ve aday olmaya karar verdi....

sizce bütün bunlar birer tesadüfmü.........

(siyasi görüsümüm merak edenler olabilir muhafazakar demokratim)

Bu süphe ve panikle hareket edersek o halde sunu da söylemeliyiz AKP Trabzonspor'u ele geçirmeye çalisiyorsa CHP çoktan ele geçirmis demektir ki büyük oranda öyle. Olayin bu tarafina hiç bakmiyorsunuz. Albayraklarin Trabzonspor'a hizmetlerinin olmadigini nerden biliyorsun. Sunu unutmamak lazim hiç kimse disardan kulübe çok fazla yardimci olmaz. Olani da görmedik daha. Sadece Trabzonspor için degil dünyadaki bütün kulüpler için de hep öyle olmustur. Trabzonspor'a hizmet etmeyi düsünen ekibini projesini hazirlar seçime girer kazanir ya da kazanmaz. Hizmet etmek istemeyen zaten bu islere bulasmaz.

Farzedelim ki AKP Trabzonspor'u ele geçirmek istiyor. Bunun için Albayrak'lari destekliyor. Böyle bir seye inanmamakla beraber yine bu plan ve projelerin yapabilecegini düsünmeye devam edersem destegim yine devam eder. Belkide Trabzonspor için hayirlisi budur federasyon ve hükümetle çatismak Trabzonspor'a zarar veriyor. Zaten bazi çevreler Trabzonspor'u muhalefet partisine çevirdi. Kisaca AKP Trabzonspor'u mu ele geçirecek birakiniz ele geçirsin, bu kulüp taraftarin kulübüdür AKP ele geçirmis CHP ele geçirmis her olaya böyle bakarsak isin içinden çikamayiz. Yillarca kulübü CHP zihniyeti yönetti de ne oldu sizin deyiminizle birazda AKP ziniyeti yönetsin...
                          (Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)

Yorum

• faruk yavas yavas kiviriyorsun..daha once ''akp trabzonspor'u ele geçirmek istemiyor'' tarzinda yaziyordun simdi bakiyorum da ''gçirse ne olur,belki böylesi daha hayirlidir'' diyorsun.ne diyelim biz de bosuna ötüyoruz buralarda..

sinava girecem 10 dk sonra.sans dile bana

Yorum

• Iskender Önal yönetimi ve seçimden sonra bütünlestirici olabilirligi açisindan benim gözümde en dogru baskan adayi malesef oy kullanamiyorum bu seçimde ama kullansam oyum Önala giderdi.Bu arada oy hakki olan herkes lütfen gitsin ve kullansin.

Yorum

• İlk olarak kuzey_lee tarafından gönderildi
                                İlk olarak Emorfo tarafından gönderildi
                                Fatih bunlari söylüyorsun elestiriyorsun da neden Nuri Albayrak dedin anket basliginda. stad olayi mi

faruk iste sizin yapamadiginizi yaptim.bir kisiye destek verirken körü körüne destek veriyorsunuz.kisinin hatalarini yanlislarini eksiklerini söyleyemiyorsunuz.ya buna cesaretiniz yok ya da ardinda farkli seyler var.ayni olayi benim atay aktug hakkiindaki görüslerimde de görebilirsin.onun hatalarini da en açik sekilde dile getirdim ama yeri geldi sizin gözünüzde parali asker olduk.demek istedigim sudur ki nuri albayrak sportif ve tesislesme açisindan kulube çok sey kazandirabilir eyvallah-ki yaparsa da yapmazsa da seçildigi takdirde baskanimizdir bazilari gibi buza oturtmayiz kimseyi- ama bu kisinin eksikleri de vardir hatalari da vardir.bu arada anket topicine verdigim oy yonetim kurulu listeleri açiklanmadan önce idi.su anda bir kararsizlik içindeyim ama az da olsa albayrak agir basiyor.

Adaylarda yalnis gördügümüz seyleri elestirmek lazim tabiki. Ancak bir komplo teorisinden hareketle neyi elestirecegiz bu komplo teorisine inansam zaten elestirirdim inanmadigim için elestirmiyorum. Atay Aktug konusunda iyi yaptigi seyleri her zaman söylerim sezarin hakkini sezara veririm. Merak etme körü körüne elestirmiyorum. Dedigim gibi Nuri Albayrak'la tanismasam gözlerinin içine bakmasam samimiyetine inanmasam bende belkide bu gün Albayrak'in adayligina sicak bakmaya bilirdim. Hatta farkindaysam bu baslikta ilk etapta Iskerder Önal diyordum. Tabi daha sonra Nuri Albarak'in projeleri ve vaadleri daha cazip geldi. Birde çalismalarina bizzat sahitlik yapinca inancim artti. Önal'in listesi gerçekten fena degil kaliteli ve ciddi bir çalisma yapmis ancak kesin bir proje sunamiyor. Nuri Albayrak disinda kesin konusan bir aday göremiyorum. Yuvarlak laflarla politika yapiyorlar, ben kandirilmak istemiyorum. Daha önce dedigim gibi su vaadleri Fidel Castro ve ya ÇeGuera midir nedir o versin onu desteklerim. Ben Trabzonspor'un gelecegini düsünürüm siyasi görüsümü degil ben Trabzonspor'un yenilgilerinde aglayan çocuklari düsünürüm onlarin gelecekte daha büyük daha sanli ve güçlü Trabzonspor görmelerini isterim. Bana bunu vaad eden adayi desteklerim, kisiler asla önemli degildir.
                                (Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim