[img]smileys/smiley4.gif[/img]
bu tartismalar bana okadar komik geliyorki, elbette bütün arkadaslar içtenlikle tedirginliklerini dileklerini korkularini dilegetiriyor ama mesajlar öyle siyaset kokuyor öyle sinir bozuyorki hiç yakistiramiyorum, birakalim artik rahsanlari süleymanlari padisahiö çok yasalari...TS kimsenin tekelinde degil adaylik hakki olan aday olur çirkin yakistirmalar bana maksatliymis gibi geliyor, yok kurtulus savaslari yok paranin hegomanyasi sahtecilikler vs. vaybe ne çok bilen var!! ama nedense bu bilenlerin (padisahlari)büyümek adina simdiye kadar hiç ama hiç birsey basaramamislar olagan basarilari hedefmis gibi göstererek sürekli hedef küçültmüsler ve kritik zamanlari becerip asamamislar halen daha birilerine kizip bu adamlardan medet umuluyor. Elbette bi bildiginiz vardir ama neolur siyaset bulastirmayin yaa yeter artik bu tarz seyler okudukça soguyorumda bu ortamdan!! Biri çikip baskanliga adayligini koyuyor yani buna hakki var demek oluyor bu ee size ne oluyor?! hemen karalama kampanyasi kim adina? (padisahlar) adina!? bu ne kin mis anlamadim birakin iddaa edene sans verelim yada en azindan kazanacagi belli degilken siyaset bulastirip kendi baskan adayimiza saygisizlik yapmayalim. Bu formda baskana yani temsil ettigi makama saygida kusur etmeyen ettirmeyen çok arkadas görmüstüm bir zamanlar.
Bu arada seçimi ISKENDER ÖNAL kazanacak!
yani su siyaseti Allah askina birakin, kendi degerlerimizi yok ediyoruz diye mesajlar veren arkadaslar kendi degerlerimiz derken gerçekten kelime anlamini kullanarakmi yaziyorlardi? yani ( belli bir kesimin degerleri?)
sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.
ama sonuna kadar hak veriyorum sümermis faruk özakmis yeter artik yenilik diye bise gelmiyecekmi bu klübe siradanliktan alisilagelmisten biktim artik

Yorum