Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzon baskanini ve yönetimini seçiyor..

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Trabzonspor'da, 17-18 Aralik tarihlerinde yapilacak Genel Kurul'da adaylardan Nuri Albayrak, kulüp baskan adayi olarak bir yildiz futbolcu sözü verdigini belirterek

Nuri Albayrak, kulüp baskan adayi olarak bir yildiz futbolcu sözü verdigini belirterek, ''Bunu Trabzonspor'a alacagim ve tüm masraflari benim tarafimdan karsilanacak'' dedi.

Albayrak, istikrarli, kararli bir yönetim kurulu olusturduklarini ifade ederek, ''Arkadaslarimizla beraber masaya oturup problemleri siralayacagiz, öncelik sirasina göre çalismalara baslayacagiz'' diye konustu.

Futbolda saha sonuçlarinin çok önemli oldugunu kaydeden Albayrak, ''Trabzonspor'da saha sonuçlarinin düzeltilmesi gerekiyor. Bunun için de teknik heyet ve sporcularla toplanti yapip Trabzonspor'a devre arasinda alinmasi gereken oyunculari alarak saha sonuçlarini düzeltmek için elimizden ne geliyorsa yapmaya çalisacagiz'' dedi.

Trabzonspor'a gelecek futbolcularin uyumlarinin sart oldugunu dile getiren Albayrak, ''Trabzonspor tarihine baktigimiz zaman birçok oyuncu gelmis, uyum ve adaptasyon sikintisi çekmis ve gitmisler. Onun için Trabzonspor'a kan uyumu saglayabilecek ülkelerden oyuncu transfer etmeyi düsünüyoruz. Türkiye içinden de alabilecegimiz oyuncu varsa onlari da almaya çalisacagiz. Ama bizim ikinci yaridaki hedefimiz bu takimimizin iskeletini olusturup seneye daha güçlü bir Trabzonspor kurmak olacak. Takim içinde dengeler var, bu dengeleri bozdugumuz zaman olmaz. Bu dengelere uygun oyunculari, hocalarimizin verecegi rapor dogrultusunda kadromuza katacagiz.'' diye konustu.

Nuri Albayrak, Trabzonspor Kulübü'nün kurumsallasma yolunda son yillarda mesafe aldigini belirterek, ''Bu noktada eksikler varsa onlari tamamlamaya çalisacagiz. Kulübün su anda çok büyük maddi sorunu yok. Gereken yeni transferler konusunda kaynaga ihtiyaç var. Ben de kulüp baskan adayi olarak bir yildiz futbolcu sözü verdim. Bunu Trabzonspor'a alacagim ve tüm masraflari benim tarafimdan karsilanacak. Yine Istanbul'da Trabzonlu bir isadamimiz Ali Agaoglu, Trabzonspor'a bir yildiz futbolcu kazandiracagini belirtti. Bunlarin sayisini artirirsak Trabzonspor mali noktada bir sikinti çekmeyecegini düsünüyorum.'' dedi.

''KENDIMI SANSLI GÖRÜYORUM''

Yönetim Kurulu aday listesini belirlediklerini ifade eden Nuri Albayrak, ''Asbaskanliga Trabzon Amatör Futbol Fedarosyonu Baskani Hasim Sayitoglu'nu getirdik. Burada sunu vurgulamak istiyoruz, kulübü öze nasil döndürürüz? Bunun hesabini yapiyoruz. Bizim esas yildizlarimizin altyapidan çikacagina inaniyoruz'' diye konustu.

Albayrak, 24 saat yasayan stat projeleri oldugunu da kaydederek, ''Arkadaslarimiz bunun çalismasini yapiyor. Sosyal donatilari ile kafesiyle alisveris merkezleriyle su anda bulunan stadin yerine yeni bir stat projemiz var'' dedi.

Albayrak, yaklasan kongreye de deginerek, ''Burada daha önce tabanla yakin iliskilerimiz olmamisti. Ama tabanda bize çok büyük bir teveccüh var, arkadaslar gelmemizi istiyorlar. Sonuçta bu delegelerin oylariyla olacaktir. Kendimi sansli görüyorum'' diye konustu. , seçimlerde kendisini sansli görüyor.. yurum sizin

Yorum

• İlk olarak Emorfo tarafından gönderildi

Fatihcim Cemal Saglam teksitilci vildigim kadariyle bir ara MAY' döneminde yöneticilik yapti bildigim kadariyle.Bahri Köse'nin ve en son Öksüzoglu ve Agaoglu'nun birlestirilen listesinde de vardi. Vakfikebirli olmasi lazim...

dogrudur cemal saglam v.kebirli oldukça zengin birisadamiEdited by: eys_61
      Her daim TRABZONSPOR!
      Türkiye Kyoto'yu imzaladı :)
      "7"

Yorum

• kimse karsiliksiz para vermez.sayin mehmet ali yilmaz'da verdiginin kat be katini almisti hatirlarsaniz...ha birde transferlerdeki anormal fiyatlarda cabasiydi...(lange 10 milyon dolar bonservis + bedava gitti+ simdi de 4milyon dolar maliyet getirdi).sayin parali baskan, kulübe kaç yil baskanlik yaptin?kaçinda sampiyon oldun?ligi jkaç kez ikinci bitirebildin? kaç kupa kazandin? hangi taraftarlara para vererek faruk özak aleyhine küfürler ettirdin...

maziyi unutmuyoruz...

Yorum

• Bir kere su para verme isine takilmayalim. Önemli olan para vermek degil klübü adam gibi yönetmek. Zira yönetemedikten sonra para versen ne olur? Örnek MAY. Ama ikisi bir arada olursa çok iyi olur tabi. MAY kötü örnek oldu diye mutlaka parali baskan kötüdür diye bir kural yok. Dedigim gibi ikisini ayni anda yapabilen en iyisi.

Bu arada Trabzon'daki bir arkadasim Albayrak'in oldukça sansli oldugunu söyledi. Kendisi Albayrak taraftari olmadigi halde bunu söylüyorsa iyi durumda demektir. Bakalim 3 gün kaldi.
          Bertrand Russell : "İstediğiniz bazı şeylere sahip olamamak, mutluluğun bir parçasıdır."

Yorum

• İlk olarak a wolf tarafından gönderildi

kimse karsiliksiz para vermez.sayin mehmet ali yilmaz'da verdiginin kat be katini almisti hatirlarsaniz...ha birde transferlerdeki anormal fiyatlarda cabasiydi...(lange 10 milyon dolar bonservis + bedava gitti+ simdi de 4milyon dolar maliyet getirdi).sayin parali baskan, kulübe kaç yil baskanlik yaptin?kaçinda sampiyon oldun?ligi jkaç kez ikinci bitirebildin? kaç kupa kazandin? hangi taraftarlara para vererek faruk özak aleyhine küfürler ettirdin...

maziyi unutmuyoruz...

MAY'a Özkan Sümer ''TS kimsenin cebine sigmaz'' diye artistlik yapmasa bise olacagi da yoktu,antiparantez belirtelim..
            BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• baska sansimiz yok nuri albayragi denemeliyiz

Yorum

• KONGREYE DOGRU.. NURI ALBAYRAK 20 MILYON DOLARLA GELIYOR.. ISTE NURI ALBAYRAK'IN PROJELERI...
                Baskan adaylarindan Nuri Albayrak, yönetime alacagi isadamlarindan toplayacagi parayla 20 milyon dolarlik bütçe olusturmak istiyor...

Bordo-Mavili kulübün 17-18 Aralik?ta gerçeklestirilecek kongresinde gözler baskan adaylarinda ve verdikleri vaatlerde. Üç aday seçim gezilerine devam ederken, en iddiali açiklamalar Nuri Albayrak?tan geliyor. Baskan olmasi halinde bir yildiz futbolcu sözü veren Albayrak?in Trabzonlu isadamlarindan toplam 20 milyon dolar alacagi ve bunu transferde kullanacagi ögrenildi.

Yorum

• baska sans görülmedigi ve çare üretilemedigi için ortaya konulan baskan adayindan sonra Trabzonspor Trabzonspor olmayacaktir. Arka bahçenin sinirlari içinyeni açilimlar saglamis olacaktir...
                  Always Trabzon!!!

Yorum

• Bu arada ilginç bir konu daha dikaktimi çekti; Trabzonspor'a pek sicak bakmayan ve genellikle hakkimizda olumsuz yayinlar yapan Istanbul medyasi özellikle bir baskan adayimizla ne kadar çok yakindan ilgilenmekte ve açik bir sekilde propagandasini yapmaktadir. Yoksa Istanbul medyasi bizi seviyor da biz mi onlara haksizlik yapiyoruz, öznel yargilarmizla...
                    Always Trabzon!!!

Yorum

• nuri albayrak kazanir diye düsünüyoum.En azindan bir programi oldugunu söylüyor ve bunlarin bazilarini açikliyor diger adaylarda tik yok daha
                      SAMPIYONLUGU GETIRIN BIZE
                      CANIMIZI VERELIM SIZE

madheart61--->BDiler61

Yorum

• arkadaslar mantikli bi degerlendirme yapalim 3 aday var 1 i özkn sümer hani zamaninda az daha küme düsüyorduk aurelio gibi bi oyuncuyu sirf 150 bin dolar cdaha veremedigi için elinden kaçirdi ardindan o ahlaksizdir dedi sonrada haklarimizi koruyamadigi için istifa etti diger aday iskender önal adam transfer yaparim demio nuri albayrak ins bize bir yildiz alir dio yani o da olmaz geriye nuri albayrak kalio adam iki yildiz alicam diyor biz inanmiyoruz ama kazin ayagi öle deil bi kere trabzon limanini alan bi adamin maddi gücü yüksektir ki albayraklar taninmis is adamlaridir öyleyse bu adam bize yalan söyleyip dediklerini yapamayip neden is dünyasinda güvenirliligini kaybetsin limandan dolayi zaten kendisinine sicak bakilmayan trabzonda prestijini düzeltmek için geldi bilmiormuki yarin bigün bu yildizlar alinmadiginda istifaya devet edilecegini zaten basarili bir is adamiyken neden bu riskleri göze alsin tablo ortada siz olsaydiniz hangi adayi seçerdiniz :?
                        her daim trabzonspor

Yorum

• Nedense Nuri Albayrak disinda Iskender Önal ve ya Özkan Sümer plan projelerini anlatmadi.hersey yakinda belli olacak.Ben de kararsizim.
                          keyif adamı ..

Yorum

• Nuri Albayrak seçilir de dediklerini yapmazsa sonunu düsünemiyorum.

Seçilir de yaparsa, onu da düsünemiyorum.[img]smileys/smiley4.gif[/img]

Yorum

• çok dogru szymeks söyledin arkadasim bu yüzden albayrak baskan olmali basarisiz olursa gider digerleri gibi bidaha gelmez sümer madem baskan olmaya niyeti vardi baskanlik ilk gün sorduklarinda baskanligini açiklamaliydi ayriyeten düsünmüyorum dedi sonra birilerinin inadina aday oldu soruyorum sahipsizmiydi trabzonspor önal ise arkadasini hacisalihoglunun durdurdu sonradan aday oldu ve hazirliksiz geldim dedi ilk gün lig tv de

Yorum

• Para, hirs, bedavadan yasamak isteyenlerin ülkesini terketmek istedigi bir Türkiye'de, kimin baskan seçilecegi o kadar aleni ki... Yine bir Türk klasigi yasanmakta; her mahallede bir zengin, herkese iki anahtar, bir koyana üç verme sloganlarinin pesinde giderek Türkiye'nin gelecegini ipotek alinmasina yol açildigi gibi; yildizlar, stadlar, paralar sloganlarinin pesinden giden insanlar... fareli köyün kavalcisini okumak gerek tekrar tekrar...
                                Always Trabzon!!!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim