Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzon baskanini ve yönetimini seçiyor..

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• [img]smileys/smiley4.gif[/img]

bu tartismalar bana okadar komik geliyorki, elbette bütün arkadaslar içtenlikle tedirginliklerini dileklerini korkularini dilegetiriyor ama mesajlar öyle siyaset kokuyor öyle sinir bozuyorki hiç yakistiramiyorum, birakalim artik rahsanlari süleymanlari padisahiö çok yasalari...TS kimsenin tekelinde degil adaylik hakki olan aday olur çirkin yakistirmalar bana maksatliymis gibi geliyor, yok kurtulus savaslari yok paranin hegomanyasi sahtecilikler vs. vaybe ne çok bilen var!! ama nedense bu bilenlerin (padisahlari)büyümek adina simdiye kadar hiç ama hiç birsey basaramamislar olagan basarilari hedefmis gibi göstererek sürekli hedef küçültmüsler ve kritik zamanlari becerip asamamislar halen daha birilerine kizip bu adamlardan medet umuluyor. Elbette bi bildiginiz vardir ama neolur siyaset bulastirmayin yaa yeter artik bu tarz seyler okudukça soguyorumda bu ortamdan!! Biri çikip baskanliga adayligini koyuyor yani buna hakki var demek oluyor bu ee size ne oluyor?! hemen karalama kampanyasi kim adina? (padisahlar) adina!? bu ne kin mis anlamadim birakin iddaa edene sans verelim yada en azindan kazanacagi belli degilken siyaset bulastirip kendi baskan adayimiza saygisizlik yapmayalim. Bu formda baskana yani temsil ettigi makama saygida kusur etmeyen ettirmeyen çok arkadas görmüstüm bir zamanlar.

Bu arada seçimi ISKENDER ÖNAL kazanacak!

yani su siyaseti Allah askina birakin, kendi degerlerimizi yok ediyoruz diye mesajlar veren arkadaslar kendi degerlerimiz derken gerçekten kelime anlamini kullanarakmi yaziyorlardi? yani ( belli bir kesimin degerleri?)
    0II0II0I I00I0I0I 0III00II0 00II0I0I II0I0II0

Yorum

• BIlginin ve paranin yarisi ha [img]smileys/smiley36.gif[/img]

albayrak'ta para var mi bilmem ama özkan sümer'in bilgisini görmüstüm 14. oldugumuz sezon...

teknik direktörken de zaten milli takimin ilk 5 ismi ile trabzonspor'un ilk 5 ismi ayni çikiyomus.büyüklerimin demesine göre o kadroyu sampiyon yapamamak marifet olurmus.

Kötünün iyisi diye bi tabir vardir ama trabzonspor için özkan sümer olabileceklerin en kötüsüdür...
      BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• Su anladim ki bizim taraftarda akil felan yok. Olaya tamamen siyasi pencelerinden bakiyorlar Trabzonspor'a stad yapacaklarmis kulübün cebinden para çikmadan 2 tane yildiz alincakmis umurlarinda degil istemzuk kulüp bizim olsun özkanin olsun küme düssün... kendimiz pisirir kendimiz yeriz deniyor. Trabzonspor biran önce genel kurullarda blok oy kullanan gruplardan kurtulmali. Trabzonspor'a ihanet edyorlar bazilarina usaklik ediyorlar. Demokrasinin özüne kültürünü havasina aykiri. Ama bu son olacak bir daha ki genel kurulda bizim borumuz ötecek genç Trabzonsporlularin moruklarin degil.
        Bazen Sevinç Bazen Keder, Trazonsporlu Olmak Yeter!
        (Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)

Yorum

• Yillardir Trabzonspor'a hiç bir faydalari dokunmayan adamlarin simdi kurtariciliga soyunmalari çok ilginç.Daha fazla yorum yapmayayim, sonra siyaset yaptigimiz gerekçesiyle simsekleri üstümüze çekiyoruz.
          ''Üzgün olmaktansa öfkeli olmayı yeğlerim'' (Hodus)

Yorum

• Yillardir bu adamla sans mi verildi. Özkan Sümer ya da türevleri kulübü tekellerine almis kime sans tanimislar. Ahmet Agaoglu'nun önünü mü açmis ya da baskalarinin..Yillardir Trabzonspor'a yararlari dokunmamis bi birakmadiniz ki bi görsek yararlari mi dokunacak zararlari mi. Ama ne hikmetse Trabzonspor'un içine eden özkan sümer de plan yok proje yok liste yok el üstünde tutuluyor hatta seçimi kazanacak deniyor. Yazik olan Trabzonspor'a oluyor bu zihniyetin elinde küçülüp yok olup gidiyor...

Su seçimde Albayrak seçilemezse Trabzonspor sittin sene beliini dogrultumaz stad olsun sportif basari ve kurumllasma olsun ileri gidemez. Trabzonspor'un göbegi özkan sümer le mi kesildi,nedir yani en sonunda gidip sikicam topuklarina kutulacaz tövbe tövbeee Edited by: Berat Tekke
            (Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)

Yorum

• Taraftarinakli hakkinda yorum yapmadan önce buranin bir forum(tartisma alani) oldugunu akildan çikarmamak gerekir. Tartisma alaninda da insanlarin fikirlerini beyan etmelerinde zeka göstergesi arayamazsiniz, herkesin görüslerinibildirme hakki saklidir. Bu görüsler forum ruhu geregince tartisilir ancak; tartismanin da bir adabi vardir takdir edersiniz.

Trabzonspor'a yildiz getiren baskanlarda oldu, sonradan çamasir makinasi çikti yollandi vs. Parali baskanlar da geldi ancak yönetmekabiliyeti olmayinca parali da olsa sonuç hüsran oldu. Stad sözü de her seçim döneminde verilir. Vaatlere bakmaktansa kisilerin Trabzonspor'un bugününe kadar ne yaptiklari da detayli bir sekilde incelenmelidir.

Özkan Sümer elestirilebilir, sevilmeyebilir fakat; bir birey ve Trabzonspor baskanligi yapmis bir insan olarak en azindan saygiyi hakeder.

Seçim sonucunda baskan kim çikarsa çiksin, taraftarin düsüncesi ne olursa olsun, görevine basladigizamanlaro adaya kosulsuz destegin verilmesi gerekir. Seçim olana kadar tartismalar devam eder, baskan seçildikten sonra belli bir zaman bütün camia arkasinda durmalidir. En azindan kendini göstermesine firsat taninmalidir. Adayi seçimi kaybeden taraf, yipratma çalismalarina hemen baslarsa bu kimseye fayda saglamamakla beraber Trabzonspor'a zarar verecektir. Kol kirilir yen içinde kalir, unutulmamali.
              Koyverdun gittun bizi...
              Ekmeğin ova,yüreğin dalga,gurbetin farz olduğu yerin evlatlarıyız.
              Republic of Of
              [COLOR="DarkRed"]

Yorum

• emorfo da psikopata baglamis ama sonuna kadar hak veriyorum sümermis faruk özakmis yeter artik yenilik diye bise gelmiyecekmi bu klübe siradanliktan alisilagelmisten biktim artik

Yorum

• Arkadaslar lütfen daha sakin olalim yahu,, birbirimle konusurken hepimizin Trabzonsporlu oldugunu unutmayin..Bazilarina göre Nuri Albayrak'in baskan olmasi TS için en iyisi olacak,bazilari için Özkan sümer'in bazilari için Iskender Önal'in.. Herkes farkli kisileri istiyor ama herkesin bu kisileri isteme sebebi Trabzonsporun basarilara ulasabilmesi..Bu dogrultuda herkes birbirinin görüslerine saygi göstermeli.. Begenmedigimiz adaylar için muhakkak elestiri yapacagiz ama o isimleri asagilamadan..[img]smileys/smiley2.gif[/img]
                  Güçlülerin İktidarına Karşı; Trabzonspor!

Yorum

• katiliyorum [img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img]birbirlerimizin yorumlarina cevap vermek zorunda degiliz onlar kisisel bi görüs herkes sdc yorumunu yazsin ortam gerilmesin hepimiz trabzonsporluyuz!!!

Yorum

• pacos bill çok sagol forumu nasil kullanacagimi ögrendim sayende... ayrica adab ve ahlak dersini de almis oldum. fe süpanellah..
                      (Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)

Yorum

• Ciddi ciddi tadi kaçmaya basladi bu isin... Isteyen istedigi fikri söylesinfakat çizgiyi asmasin lütfen...
                        Futbolcuyla taraftar el ele versin, şampiyonluk kupası TRABZON'a gelsin!!!

7 7 7 7 7 7 7 7 7....

Yorum

• Zigana Tv'de katildigi programdan;

Nuri Albayrak: Basbakanimizin Trabzonsporla bir problemi yoktur...Aksine Trabzonspor'u çok seven bir insandir kendisi...Beni de Istanbul B.Belediye baskanligi döneminde Ist.BldSpor baskanligina getiren kendisidir...Trabzon'da basbakanla problem varmis gibi bir hava estirilmesi çok yanlis...

---------------------------

vb sözler söyledi Albayrak...Tamda seçim ortamina girilirken kendisine sorulan siyasi içerikli sorya biraz daha akillica bir cevap veremez miydi diye merak ediyorum...

Diger yandan Liman Ihalesi konusunda da ilginç bir söylemde bulundu...

"Albayrak: Biz limani alirken TS'nin teklifi 4.sirada yer aldi...Arada bizden baska 2 sirket daha vardi...TS 4. degilde 2. olsaydi belki bu konuda konusabilirdik..."

Bu mu olmaliydi liman olayinin açiklamasi?

----------------

@emorfo

kimse senin gibi düsünmek zorunda degil ayrica...Senin gibi düsünmeyenleri de "akilsiz" olarak adlandirma gibi bir hakkin yok!

Bize yildiz vaadeden, para vaadeden isimlerin bize ne gibi basarilar sagladiklari yönünde de istatistiki veriler ortada...11 sezon birak sampiyonlugu kupa bile kazandirmayan isimler de güya "parali" lar diye, bu güçlerini vaadederek geldiler bu kulübün basina...Sonuç ne oldu?..

Yorum

• Yani bordomavim akilli bir cevap verebilirdi derken rolmu yapsaydi diyosun? adam bakis acisini belli ediyor hepsi bu, basbakan bizi sevmiyor gibi akilli(?!) laflar edipte trabzonspor taraftarinin gonlunumu kazansaydi?

Liman konusuna verdigi cevabina elestirinide hiç anlamis degilim...

Komplo teoriler uretiyoruz, kendi kendimizi disliyoruz toplumdan, sorada urettigimiz teorileri gerçekler olarak kabullenip dusman uretiyoruz kendimize. Soradan yapilan açiklamarara ise gerçekligini arastirmadan "akilsizca açiklamar" diye saldiriyorsun??

---

+emorfo "akilsiz" derken isim belirtmemisti savunmaya geçmene anlam veremedimEdited by: agantha

Yorum

• @agantha

Istemeyenlerin "Siyasi" yönü nedeniyle istemedigiAlbayrak'in bu sekilde açiklama yapmasi ben siyasiyim demek degildir de nedir...Sizler burda aksini iddea ederken adam çikip bunlari söylüyor...

Liman konusundaki yorumuma anlam verememene de ben anlam veremiyorum...Simdi Trabzonspor 4. oldu diye limani Trabzonspor'un elinden almis olmam söz konusu degil diyor bu adam...E 2. olsaydi limani TS'un elinden alma amaciyla mi girmis olacakti...Önceden biliyor muydu Trabzonspor'un kaçinci sirada yer alacagini ihalede...Trabzonspor'un siralamadaki yeri mi önemli yoksa orada bulunup bulunmamasi mi?

"Emorfo" kendisi gibi düsünmeyelere "akilsiz" demis...Ben onun gibi düsünmüyorum...Üzerime alinmayim da napayim?Edited by: BordoMavim

Yorum

• İlk olarak BordoMavim tarafından gönderildi

Liman konusundaki yorumuma anlam verememene de ben anlam veremiyorum...Simdi Trabzonspor 4. oldu diye limani Trabzonspor'un elinden almis olmam söz konusu degil diyor bu adam...E 2. olsaydi limani TS'un elinden alma amaciyla mi girmis olacakti...Önceden biliyor muydu Trabzonspor'un kaçinci sirada yer alacagini ihalede...Trabzonspor'un siralamadaki yeri mi önemli yoksa orada bulunup bulunmamasi mi?

Trabzon limani konusu tartismasi bitmez, Ihale sürecini bilmeden, ihalede verilen teklifleri bilmeden,kimin açik arttrima bölümünde ihaleden çekildigini bilmeden,

yaz yaz, yazmaklabitmez mesajlarEdited by: gerçekefsane
                                Paul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
                                Efsane Boston Celtics geri dönüyor. :)

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim