Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzon baskanini ve yönetimini seçiyor..

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Peh! Tartismasiz Özkan Sümermis. Sizce Özkan Sümer TS'yi düsündügü içinmi Baskan adayi oldu yoksa baska siyasi ve çikar düsüncelerinden dolayi mi. Bu takimin içine siyaseti sokarsaniz hepimiz yanariz. nuri albayrak'a Hayior diyenler siyaset yapiyorlar. Reddetdikleri baskan adayi degil O'nun siyasi düsüncesidir. Ve böyle düsünüp buna göre karar verenler TS'ye IHANET IÇINDEDIRLER!

Ne vadediyor Özkan Sümer, plani ne, programi ne!

Yaptigi açiklamaya bakin, anlayan anlar...

Yorum

• nuri nuri diyipdurdunuz adamin Trabzonsporla alakasi bile olmadi kimbilir dururp dururken aday oluyo ilginc..bakacaz secilsin gorecez marifetlerinihadi bakalim!!!
      İnsan ol evlat!

Yorum

• google'dan nuri albayrak'i search yapin, karsiniza bakin ne cikacak. her sayfda "TS baskanligina aday olan N. Albayrak" ile baslayan ifadeler. Secilmezse de bu onur ona yeter.

Iskender'i de bildigim kadariyla zengin yapan Trabzon yonetim kurulu uyeligidir, trabzon'da yasamadim ama zamaninda duymus olduklarima gore TS yonetim kurulu uyeliginin verdigi prestijsayesinde istikbal ya da bellona herneyse bunlara tek kurus pesinat odemeden zenginligini yaratmistir. (bu konuda yanlisim varsa duzeltin, cunku bu sadece kulaktan dolma bir bilgi) ama cok da onemli degil nasil bir bilgi oldugu. cunku onun adini yaratan TS oldu sonucta.

kisacasi TS sayesinde buyuyen veya buyuyecek olankulup baskanlari gormek istemiyorum.

Ozkan sumer ne yapar, nasil biridir cok da net bir fikrim yok, tek bir donem baskanlik olayini biliyorum ve bir enkazin altina girme cesaretini gosterdigini, tek bir kisi dahi MAY'e rakip cikma cesaretini gosteremedigi bir zamanda.dolayisiyla benim gozumde Sumer'in prestiji cok daha fazladir.
        http://gezi-notlarim.blogspot.com/

Yorum

• Bazi yorumlari okuyorum ve kendimi bir anda miting alanlarinda hissediyorum, mesela hemen yukarida gozume takilan imza

"TS'YI IKTIDARIN BIR "BUYUKSEHIR BELEDIYESPOR TAKIMI"NA DONUSTURMESINE GECIT YOK! BURASI TRABZON, NO PASSARAN!"

Bu nedir yaa, hani banane tayyipten banane baykaldan banane demirelden Allahini severseniz bu adamlarin baska isi gucu yokmuda kalkip bu tur seylerle ugrassin, Adam adayligini koymus, tipki sumer gibi, tipki önal gibi, secilme orani ayni, yoksa degilmi, yoksa baykal veya tayyip silahli adamlarmi yolliyacak Genel Kurulada benim haberim yok[img]smileys/smiley4.gif[/img].

Özkan Sümerin aktif rol almasi bence Trabzonspor için buyuk kazanc olur. Lakinbaskanlik koltugu agir basli, konusmasini bilen, belli bir karizmasi ve parasi yada en azindan cevresi olanin yeridir,yoksa her futboldan anlayan baskanliga aday olacak olursa?? transfer komitesi baskani olursa harika olur, ama bunada kendi egosu izin vermez malesef...

Iskender önal'in hakkinda bilgi sahibi degilim, fakat kendinden emin bir baskan birazcikda olsa medyayi kullanip kendini reklam etmeye calisir. Projelerini anlatir, kendinden soz ettirir. Bunu kendisinde goremedigim için bence baskanlik için hiçmi hiç yeterli degil.

Tek bir aday kaliyor oda Albayrak. Benim gözümde su an icin en dogru secim o olur, en azindan medyayi kullanabiliriz, paradada en az sorunu bu baskanla cekeriz gibi geliyor bana cunku genis cevreli. Hani tek sorun tayyibe yakin olmasiysa banane tayyibten, Trabzona yaricaksa isterse Bush'a yakin olsun, hatta bush olsun, yeterki bi yerlere gelelim artik...

Yorum

• Eger bu Özkan Sümer i baskan yaparlarsa ben bu takimin hiçbir maçini izlemem. Allahim bu kabustan öte bir sey bu utanmaz bide aday oluyor.Burda ilan ediyorum bu Özkan Sümer eger baskan olursa Trabzonspor un bu günlerini ne iyi günlerdi diye arariz.
            61 Vatan 34 Mekan
            Zavzaga

Yorum

• Kardesim nuri albayrak trabzonspora baskan olmasi prestijini artirmis bu ona yetermis falan ya trabzonspora katkisi olacaksa ne kadar cikar sagliyacaksa saglasin nuri albayrak size ne bize ne bundan????

chelsea su an dünyanin yenilmez takimi baskanida rus abramovici kim taniyodu???????ruslar disinda simdi dünya taniyo birakin adamlarin yakasini tant kavgasiysa rant kavgasi siz olayin hangi boyutuyla ilgileniyosunuz

önemls olan trabzonsporun basarisi degimi????aday olsa sampiyon yapacagini bilsem aziz yildirim in gelmesini isterim köprüyü gecene kadar ayiya dayi demek diye bi söz war biraz saksinyi çalistirin

Yorum

• İlk olarak esTeban tarafından gönderildi

Kardesim nuri albayrak trabzonspora baskan olmasi prestijini artirmis bu ona yetermis falan ya trabzonspora katkisi olacaksa ne kadar cikar sagliyacaksa saglasin nuri albayrak size ne bize ne bundan????

chelsea su an dünyanin yenilmez takimi baskanida rus abramovici kim taniyodu???????ruslar disinda simdi dünya taniyo birakin adamlarin yakasini rant kavgasiysa rant kavgasi siz olayin hangi boyutuyla ilgileniyosunuz

önemls olan trabzonsporun basarisi degimi????aday olsa sampiyon yapacagini bilsem aziz yildirim in gelmesini isterim köprüyü gecene kadar ayiya dayi demek diye bi söz war biraz saksinyi çalistirin

ayrica nuri albayrak bi söyleyisinde trabzonspora herhangi bir bölgeye kendi cebimden yildiz transfer edip klübe hibe edecekmis listesindeki bi yöneticide aynisini söylemis mehmet ali yilmaz gibi para babasi bile bunu yapmamisken siz özkan sümerlerden ne bekliyosunuz?????

Yorum

• Valla isler Degisti olagan üstü sartlarda olagan üstü bir sekilde gelen sümer basarili olmustur yaptigi yanlislar cabasi istifa etme biçimi bence türkiyede bir çigir açmistir ama 50 100 bin dolar sebebiyle kovdugu adam bugun ezikleri kurtariyor
                  aslinda istemiyordum albayraklari fakat bugun türkiye Trabzonum için en dogru tercih gibi görünüyor

Yorum

• Eger sampiyonluk her ne sekilde gelirse gelsin yeterki gelsin diyorsaniz tartisacak bir sey yok zaten. Baskan ha MAY olmus, ha Aziz Yildirim, ha A. Cakici veya olmadi Mehmet Ali Sahin..buyrun dilediginizi baskan yapin.

ayni laflari soylemekten dilimizde tuy bitti ama anlayan anlamiyor iste. bir arkadas daha once belirtti TS'nin sampiyonlugu kil payi kacirdigi donem Faruk Ozak donemi, ve Ozak oyle parali baskan falan da degildi. parali dediginiz MAY donemleri ve sonrasi ise en rezil donemler oldu.. artik kafalar TS'nin parali baskana degil Ts'yi yonetebilecek kapasiteye sahip baskana ihtiyaci oldugunu caksin...alin Faruk Ozak ve atay aktug orneklerini, bi daha dusunun..
                    http://gezi-notlarim.blogspot.com/

Yorum

• Ya arkadaslar para olmadan ne oluyo Allah askina yaaa.Takimda adam gibi stoper yok bu sorunu nasi halledecez para olmadan?eger özkan sümer in futbol bilgisi bizim rio ferdinand gibi bi defans oyuncusunu almamiza yetiyosa hemen baskan seçilsin.Arkadaslar dünya degisti senin maddi gücün yoksa,sen bir hiçsin.Bu isler futbolu bilmekle olmuyo.Parayla oluyo parayla.

Gidin bi futbolcuya talip olun.O klübün baskanina deyin ki "ben futbolu biliyorum,futbolcudan anliyorum"bakalim size futbolcusunu werecek mi?

Dünya globallesmis artik bizim de bu yeniliklere ayak uydurmamiz ve bize layik olan baskani yani NURI ALBAYRAK i baskan seçmemiz gerektigi düsüncesindeyim.Bu sadece benim nacizane fikrim.
                      MİMOZA

Yorum

• özkan sümer dönegi baskan seçilirse bu takimi birakabilirim. [img]smileys/smiley19.gif[/img][img]smileys/smiley19.gif[/img][img]smileys/smiley7.gif[/img][img]smileys/smiley7.gif[/img]
                        her sey TRABZONUMUZ için....

Yorum

• Dün Nuri Albayrak'la birebir görüsme sansini elde ettim. Nasil bir çalisma içerisinde oldugunu gözlerimle gördüm... Telefon iki dakka durmadi Ibrahim Cevahir ve daha bir çok Trabzon'lu is adami arayip duruyor adami. Bazilarinin dedigi gibi siyasi bir çalisma yok. Nuri Albayrak'in su anda yaptigi Trabzon'lu is adamlarini tek çati altina toplamak. Bir kaç gün önce Istanbulda büyük bir toplanti olmus ve herkesten takima katki sözleri alinmis. Ayrica ALi Agaoglu'dan da bir tane yildiz transferi sözü alindi. Agaogoglu insaatin sahibidir kendisi. Su anda kulübün cebinden para çikmadan 2 tane yildiz transferi yapilacak. Muhaberimiz yaptigi röportajda sirf yildiz transferi yapmak için transfer yapmayacagiz. Trabzon'un kanina dokusuna uyuyacak transferler yapacagiz dedi. Kulüpte istikrardan yanayiz Vahid hocayla devam etmek istediklerini söylediler. Oturup konusacagiz anlasirsak devam edecegiz. Trabzonspor'un artik kaybedecek zamani kalmadi önümüzdeki sezon seçildigimiz taktirde hedef kesinlikle sampiyonluk olacak ve buna ulasmak için ne gerekiyorsa yapacagiz.... dedi...

Haydi hayirlisi....Edited by: Emorfo
                          Bazen Sevinç Bazen Keder, Trazonsporlu Olmak Yeter!
                          (Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)

Yorum

• İlk olarak OfluMulkiyeli tarafından gönderildi

Eger sampiyonluk her ne sekilde gelirse gelsin yeterki gelsin diyorsaniz tartisacak bir sey yok zaten. Baskan ha MAY olmus, ha Aziz Yildirim, ha A. Cakici veya olmadi Mehmet Ali Sahin..buyrun dilediginizi baskan yapin.

ayni laflari soylemekten dilimizde tuy bitti ama anlayan anlamiyor iste. bir arkadas daha once belirtti TS'nin sampiyonlugu kil payi kacirdigi donem Faruk Ozak donemi, ve Ozak oyle parali baskan falan da degildi. parali dediginiz MAY donemleri ve sonrasi ise en rezil donemler oldu.. artik kafalar TS'nin parali baskana degil Ts'yi yonetebilecek kapasiteye sahip baskana ihtiyaci oldugunu caksin...alin Faruk Ozak ve atay aktug orneklerini, bi daha dusunun..

bizim de dilimizde tüy bitti demekten, trabzonsporda faruk özak-atay aktug-sümer tipi baskanlik modeli bitmistir, iflas etmistir...mehmet ali yilmaz döneminden sonraki borç batagindan kurtarma döneminde sümer'in yaptiklari tartisilmaz..ama sadece o kadar...gelinen bu asamada sümer veya aktug tibi yönetim bizi küme düsürür...

her parali baskan basarisiz olacak diye birsey yok..ama her parasiz baskan döneminde basarisiz oldugumuz kesin...

her alanda güçlü, 50 bin dolarin hesabini yapmayacak ama kendi çiftligi gibi de görmeyecek baskanlar lazi bize...

sig siyasi düsüncelerden arindirin kendizi biraz, kafanizi çikarin topraktan fener almis basini gidiyor, cemil turan veya ziya sengül'ün baskan olabilme ihtimali var mi acaba hiç...kendi kendimize ütopik dünya kurmayalim...

trabzonsporun tek kurtulusu aziz yildirim tipi baskanliktir...tabiki, daha dürüst, daha prensipli, daha sempatik Trabzon yorumuyla....
                            Rüyaları gerçeklestirmenin en kestirme yolu uyanmaktır...

Yorum

• emorfo söledigin gibi hayirlisi yaa, yalan yok insan bunlari duydukça heyecanlaniyor. artik 'hep beraber' olma zamani.su kongre olsa da vaadler yerine geldikçe keyfimiz gelse. yoksa bu skorlara, olaylara kalbimiz uzun bi süre daha dayanamiycak.

Yorum

• Zaman ve devir degisti artik sampiyonluklar masa basinda belirlenisyor.Zaman 1970-19780 degil. O yüzden kimse burayi kendi hanedanligi sanmasin. Istedigi zaman istifa eden , istedigi zaman geri dönen bir baskan ietemiyorum ben. Evet parasi olacak , is adamlarini toplayacak etrafinda , yildiz oyuncu alacak para düsünmeden ben bu baskan adaylarini tanimam özkan sümer disinda. o yzüden o bu demiyorum. Ben verdigi sözleri tutacak büyük klup oldugumuzu ve söz hakkimiz oldugunu göstren bir baskan istiyorum. Artik basari para ile geliyor. Bakin futbolcu parasini almadigi için bir gün bile oynamiyo sözlesmesine madde eklettiriyo , adam para alirsa oynuyo.O zaman basari para ile gelir. O eski ruhlar kalmadi ortada zman degisti arkadaslar. Artik Futboldada PARA geçiyo. Yoksa biz neden 22 yil bekleyelim dimi.Herkesin siyasi fikri vardir açik veya kapali bu beni ilgilenirmez takimima yarada getiecekse de desteklerim o adamin fikrini karismam yani...
                                İçimdeki Sevdan Öyle Büyük ki.Trabzonum.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim