Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzon baskanini ve yönetimini seçiyor..

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Berat Tekke Yazdi:

Attacking Yazdi:

@Berat Tekke

Basarili oldugu tek sey bu zaten.Yattara..

Ona bakarsan Atay Aktug un da basarili oldugu yerler de vardi.

Demek ki yetmiyor.

Benim gözüm eksik görüyor heralde..ben sadece Yattarayi mi yazmisim?
    son 10 senede altyapidan birtane dogru düzgün adam çikmis vaziyette
    (altyapidan çiktiginda adamdi ama simdi adamligi da tartisilir gerçi
    ama) o da Gökdeniz.. Onu A takima kazandiran da Özkan Sümer, Fatih ve
    Hüseyini döndüren de Özkan Sümer.Kulübü kisilere bagimli olmaktan
    kurtaran da Özklan Sümer,bu takimin temelini atan da Özkan Sümer, hem
    yönetim bazinda hem de futbol takimi olarak gereken islahati yapma
    cesaretini gösteren de Özkan Sümer (bu islahatin sonucunda 14. olduk
    ama semeresini sonraki senelerde topladik)...Özkan Sümer'i
    sevmeyebilirsiniz,onun da muhakkak hatalari olmusturama bunlari da
    kabul edin..

Berat sana bir tavsiyem var sen bu özkan denen zati o kadar övdünki Git söyle senide Yönetime Alsin.

arkadas oyle diyorsun ama cevapta yazmamissin arkadasa.

"Gençliğimizi büyük bir savaş beklemektedir. Bozgunculuğa, tembelliğe, ahlaksızlığa, cehalete, yalancılığa karşı büyük bir savaş." Alparslan Turkeş

Yorum

• özkan bu günleri bekliyordu bu takim nezaman dibe vururda bende bu firsattan yararlanirim.bu takimi sevseydi atay aktuga biraz destek olurdu.tipki akbabalar gibi. trabzonspor olmazsa sizce özkan ne olur.tabiki bir hic.hayatinda küfürden baska ne bilir o.yazik bu taraftara yazik yine bizans oyunlari basladiolan yine bize olur,trabzonspor asiklarina
      seninle dogdu seninle yasiyor sensiz olamaz olamaz bu sehir
      asigiz rengine bordoyla mavine Trabzon ismine asik bu sehir

Yorum

• ÖZKAN SÜMER'i istemeyenler , NURI ALBAYRAK'i ne zaman tanidilar, kaç yildir 2 lig deki takiminda baskanlik yapmaktadir ve basarisi nedir ? TRABZONSPOR'A baskan olursa basarili olmasi için TRABZONSPOR camiasindaki kisilerden yönetici seçecek ! Kisacasi baskanlari yönetime girecek olanTRABZONSPOR lular belirliyor. Bakalim bu 150 kisilik grup kimin yaninda yer alacak, yeni tanidiklari NURI ALBAYRAK'IN yaninda mi , yoksa TRABZONSPOR kuruldugu tarihden beri TRABZONSPOR'da çesitli görev alan kisiden yana mi ? Birde yeter artik ÖZKAN SÜMER elini çek TRABZONSPOR'dan diyecek olanlar vardir .Ama bunlarin sayisi 50 yi geçmez.

Saygilarimla
        TRABZONSPOR ÜYE NO:12458

Yorum

• arkadaslar su yönetimde gitmesine en üzüldügüm insan murat bozogludur.. onun gibi yöneticinin bu yönetimde olmasi futbolculara da moral vermistir.. futbolcu parali yönetici ister rahat futbolunu oynar.. yeni yönetim seçildiginde kulagima gelenlere göre futbolcular bozogluna yakin ilgi göstermisler.. adama yapilmayan kalmadi yakindan biliorum adam futbolcu begenio sirf yönetim içindeki çekismeler yüzünden onun istedigi adamlar alinmayip jun gibi siradan bir forveti getirdiler hemde dünyanin parasina.. çok pahali die almasini istemedikleri adamlar 1.5 -2 milyon civarindayken düsünün jun a ne kadar verildi.. adama bi sövmedikleri kaldi dicektim ama sasirmayin onu bile yaptilar brezilyadan adami resmen kaçirdilar.. trabzonspora gelcek yönetimin içinde birlik olmasi sart.. yoksa iç hesaplasmalar tv de daha fazla görünmek yarisina girerlerse ben aldim sen almadin yarisina girerlerse trabzonsporumuzu daha çok böle görürüz...

Yorum

• berat tekke nin özkan sümer dedigi baskan adayi özkan degil herhalde.baska birinden bahsediyor galiba. kardes bu vatandas bu takima mecbur yoksa adamin baska isi yok.bana özkani anlatma onu 25 seneden beri taniyorum.yok onu almis bunu satmis. trabzonsporu bir cita yukari cikarmismi?daha ligin basi fener macindan sonra artislik yapip gitmedimi madem bu takimi seviyor neden mücadeleyi birakti.ben neden vazgecemiyorum bu takimdan cünkü herseyine asigim rengine ismine......karsiliksiz ne yapti bu takima.parasini almadan antrönörlükmü baskanlikmi taraftarlikmi?bilet alip macami gidiyor?hangisini yapti.gecin bunlari hepsi kurt bunlarin trabzonun iyiligibasarisi islerine gelmez. cünkü hersey yolundaysa onlara is düsmez.
            seninle dogdu seninle yasiyor sensiz olamaz olamaz bu sehir
            asigiz rengine bordoyla mavine Trabzon ismine asik bu sehir

Yorum

• özkan sümer le olmaz bu is onun kuracgi yönetim den hayir gelmez trabzonspor akbabalardan kurtulmali trabzonspor nuri albayragi denemeliyiz[img]smileys/smiley2.gif[/img]

Yorum

• Trabzonspor`un 30 yildir ayni adamlara mahkum olmasi ve her krizde ayni kisir donguyu yasamasi ne aci degil mi?

Siyasette genellikle denenmemis olanlar makbuldur ama anlasilan futbolda (en azindan Trabzon`da) denenenler makbul (!), basarisiz olsalarda...

Bir taraftan farkliya ve yeniye karsi paranoya derecesinde guvensizlik, diger yandan dunya kulubu olma ozlemi. Bu ne yaman paradoks anne!
                "Better to keep your mouth shut and appear stupid than to open it and remove all doubt. "
                Mark Twain

Trabzonspor Ziya Dogan`in korku ve fantazilerine kurban edilmeyecek kadar onemlidir!

Yorum

• Büyük takim olmak büyük düsünmekle olur. Neden diger anadolu takimlari basarili olduklari halde büyük addedilmiyor. Gaziantep neden sampiyonluga çok yaklasmisken sampiyon olamadi. Çünkü büyük düsünmüyorlar...

Artik Trabzon'a BÜYÜK düsünen bir baskan gelmeli. Fakirlik ve kendi yagimizda kavrulmaliyiz edebiyatlari sikmaya basladi. Gördünüz sen sahada biseyler yapsan bile adamlar masa basinda heryerde düdüklerini ödtürüyorlar. Neden?Büyüktakima Büyük düsünen ve büyük laflar edenbaskan gerekli artik. Bu da suan için Nuri Albayrak gözüküyor...

Yorum

• İlk olarak ozcilingir tarafından gönderildi

ÖZKAN SÜMER'i istemeyenler , NURI ALBAYRAK'i ne zaman tanidilar, kaç yildir 2 lig deki takiminda baskanlik yapmaktadir ve basarisi nedir ? TRABZONSPOR'A baskan olursa basarili olmasi için TRABZONSPOR camiasindaki kisilerden yönetici seçecek ! Kisacasi baskanlari yönetime girecek olanTRABZONSPOR lular belirliyor. Bakalim bu 150 kisilik grup kimin yaninda yer alacak, yeni tanidiklari NURI ALBAYRAK'IN yaninda mi , yoksa TRABZONSPOR kuruldugu tarihden beri TRABZONSPOR'da çesitli görev alan kisiden yana mi ? Birde yeter artik ÖZKAN SÜMER elini çek TRABZONSPOR'dan diyecek olanlar vardir .Ama bunlarin sayisi 50 yi geçmez.

Saygilarimla

alinti yaptigim için özür dilerim

burada Özkan Sümer'in futbol bilgisine herhangi bir yorumumuz olmaz. Fakat Özkan SÜmer'in baskanlik açiklamasina karsi yapilan olumlu yada olumsuz elestrilerdir. Özkan Sümer'in baskanligi denenmistir. yaptiklari ve yapamadiklari açikça ortadadir. buradan objektif bir degerlendirme yapildiginda Özkan Sümer'In baskanliginda basarsiz bir dönem yasandigi açikça ortadir. ve Istifa gerekçesi Trabzonspor'un haklarini koruyamadigi içinse (bu çok önemli bir konudur). Trabzonspor baskaninin sikayet etme hakki yoktur. orasi Trabzonspor baskanlik koltugudur.

Sizde kabul ediyorsunuz ki Özkan Sümer'In aday olus sekli çok yanlistir, Özkan Sümer'in aday olmasini isteyenler böye bir ortamini olacagini tahmin edemediler mi yada tahmin ettilerse Nuri Albayrak ismi yüzünden adayligini açiklamistir. Yanlis olan budur. Bu da Özkan Sümer'in Baskan seçilmemesi için bir kriterdir.

Özkan Sümer'In bugünkü basin açiklamasini okumussunuzdur. Basin Açiklamasinda söyledikleri karsisinda Özkan Sümer'in baskan olmamasi için en büyük kriterdir.

Yoksa Özkan Sümer'in futbol bilgisine yorumumuz yok. Baskan adayligi açiklamasina elestrimiz vardir. Edited by: gerçekefsane
                    Paul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
                    Efsane Boston Celtics geri dönüyor. :)

Yorum

• İlk olarak The Londoner tarafından gönderildi

Trabzonspor`un 30 yildir ayni adamlara mahkum olmasi ve her krizde ayni kisir donguyu yasamasi ne aci degil mi?

Siyasette genellikle denenmemis olanlar makbuldur ama anlasilan futbolda (en azindan Trabzon`da) denenenler makbul (!), basarisiz olsalarda...

Bir taraftan farkliya ve yeniye karsi paranoya derecesinde guvensizlik, diger yandan dunya kulubu olma ozlemi. Bu ne yaman paradoks anne!

Son 2 sene sampiyonluga oynamamizdaki bas aktör,bu isin temelini atan Özkan Sümer ise - ki bana göre öyle- (bunu kabul etmeyenler bana sunun açiklamasini yapsinlar; son 2 sezon sampiyonlga oynamamizdaki etmenler Fatih+Yattara+Gökdeniz+Hüseyin degil mi? ve bunlari takimakazandiran isim Özkan Sümer degil mi?(+ szymek ve yan etmenlerin de katkisi var ama temel etmenler bunlar)) bu açidan bakarsak Özkan Sümer basarisiz bir baskan degildir.. ama sütten çikmis ak kasik da degildir, hatalari da muahakkak vardir..

p.s.= temcit pilavi gibi ayni seyleri tekrar tekrar söylüyorum ama anti-Özkanci yazilardaki ibarelersöylediklerimin iyi anlasilmadigina dalalet ediyor..Özkan Sümer'i elestiren arkadaslardan son 2 sezonki basaridaki Özkan Sümer payiyla ilgili hala cevap alamadim..Onun sikintisi içerisindeyim..
                      Güçlülerin İktidarına Karşı; Trabzonspor!

Yorum

• sevgili berat

bazi futbolcularinda Samet Aybaba ve Ziya Dogan için geldiklerinide biliyorsunuzdur. Özellikle bu futbolcularin katkilarini kabul etmeniz gerekir.

birde Osman Özköylü ile Hami Mandirali neden Trabzonspor'dan ayrildilar Ayrilma gerekçeleri neydi.

Yorum

• 1998-1999 sezonu;
                          4. lük (liderin 20 puan gerisinde)

Trabzonspor 34 17 7 10 48 37 58

1999-2000;
                          6.lik (liderin 26 puan gerisinde)

Trabzonspor 34 15 8 11 47 41 53

2000-2001;
                          5.lik (liderin 18 puan gerisinde)

Trabzonspor
                          34

17

7

10

69

52

58

2001-2002;
                          14.lük (küme düsme hattinin 3 puan üzerinde,liderin 38 puan gerisinde)

Trabzonspor
                          34

11

7

16

49

60

40

2002-2003;
                          7.lik ve 8 senenin ardindan kazanilan ilk Türkiye Kupasi,sezonun en kaliteli futbolunu oynayan takimlardan birisi Trabzonspor..(liderin 34 puan gerisinde..bu kadar geride kalmamizdaki en önemli etken Türkiye kupasinin yarattigi rehavet)

Trabzonspor
                          34

13

12

9

44

33

51

2003-2004;
                          2.lik ve Türkiye Kupasi(lider febenin 4 puan gerisinde)

Trabzonspor
                          34

22

6

6

60

38

72

2004-2005;
                          2.lik (Cem Papila faciasi, liderin 3 puan gerisinde)

Trabzonspor
                          34

24

5

5

73

29

77

Bu tabloya genel hatlariyla bakin ve su sorumu cevaplamanizi rica ediyorum..

Son yillardaki sampiyonluk mücadelemizin temelini atan,bunun altyapisini olusturan kim? Özkan Sümer mi, Mehmet Ali Yilmaz mi, Atay Aktug mu? ya da baska birisi mi???

Güçlülerin İktidarına Karşı; Trabzonspor!

Yorum

• trabzonspor a güçlü yönetim sart bu yüzden herkez birlesip bu camia yi ayaga kaldirmali chp ve akp farketmez her sey trabzonspor için olmali ama olmasa suan nuri albayrak olmali albayragi denemeliyiz

Yorum

• Berat, herhangi bir adaya ozel bir sempati beslememis olmamanin verdigi gonul rahatligiyla yaziyorum yazilarimi. Hicbirine karsi ozel bir duygusal bagim yok.

Benim kendi muhakemem Ozkan Sumer`in cokca hata yapmasina ragmen bir donem bir boslugu doldurdugunu, lakin kendini yenilemedigi icin Trabzonspor`da misyonunu doldurdugunu, kendisinin Trabzonspor`u 21. yuzyila tasiyacak adam olmadigini, ozetle kendisinin tekrar baskan olmasinin Trabzonspor adina bir geri adim oldugunu soyluyor.

Tek tek olaylar, yapilan transferler, alinan neticeler vb.uzerinde odaklanipkisir tartismalara girmek istemiyorum. Ben kendisinin yonetim felsefesine karsiyim. Ben merkezci, ben bilirimci kisiligine karsiyim. Cunku boyle kisiler elestiriye ve kendilerini degistirmeye karsidirlar. Dolayisiyla gelismeye de...

Burada bunlari yazmamin tek sebebi Trabzonspor`u hak ettigi yerde gormek isteyisimdir. Ali`yi Veli`yi destekleyerek, ya da Hasan`a Huseyin`e karsi cikarak bir menfaat beklentim yok. Onun donemindedusuruldugumuz orta sinif,mutevazi Anadolu kulubu duzeyi Trabzonspor`un tarihi gercekligiyle celismistir. Bu durum seni tatmin etmisse diyecek birseyim yok.

Son olarak, kendisinin adayliginin etik sakincalari ile ilgili onceki sayfalarda yazmis oldugum bir yazi var. Bakis acimi daha iyi anlaman acisindan bir goz atarsan sevinirim. Ayrica, Ozkan Sumer konusunda bu kadar defansif olma derim. Sonradan mahcup olmazsin umarim.Edited by: The Londoner
                              "Better to keep your mouth shut and appear stupid than to open it and remove all doubt. "
                              Mark Twain

Trabzonspor Ziya Dogan`in korku ve fantazilerine kurban edilmeyecek kadar onemlidir!

Yorum

• Sevgili berat

puan cetvelini belirtmissiniz. çok güzel bir çalisma

birSoru size

Trabzonspor Siradan bir takimmidir. Yoksa Siradan bir takimmidir. Trabzonspor'un hedefi Sampiyonlukmudur. yoksa yarismaci takimmidir.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim