Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzon baskanini ve yönetimini seçiyor..

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bu konuda çok birsey yazmayacagim benim yazdiklarimla nasilsa seçilmiyor baskankim seçilirse seçilsin trabzonspora hayirli olsun..

Bugün maçi izlerken ne gibi birsey içinde oldugumuzu düsününce anladim federasyonda yaratilan bosluk sonrasi hükümet M.Ali Yilmazin bu koltugu istedigini biliyordu.Bu koltuk için M.Ali Yilmazdan Trabzonspor baskanligi istendi.Hükümet yoluyla da olsa M.Ali Yilmaz adami olanHikmet Onurdan Nuri Albayrak için imza toplamasini istedi.Ve son durum olan bunlar;hersey hükümet açisindan yolunda neyse artik pekte Trabzonsporla ilgilenmemeye çalisacam,herseyin hayirlisi diyerek sonunu getiriyim yazimin..

Belki senaryo gibi gözüküyor ama gerçek bu inkar gerektirmez..Edited by: mini FaNaTiK
    elbet bir gün ölecegiz..TRABZONLU dogduk TRABZONLU ölecegiz..

Yorum

• [img]smileys/smiley1.gif[/img]partizanlara hayir !!!!

yasasin spor yasasin TRABZONSPOR [img]smileys/smiley36.gif[/img]
      0II0II0I I00I0I0I 0III00II0 00II0I0I II0I0II0

Yorum

• su ankaraspor maçini kaybettigimizi hayra yormak istiyorum.Insallah özkan sümer in gözü korkmusdur da aday falan olmaz YA-RABBIM.

Su dakikadan itibaren kurtulusumuzun reçetesinin sadece ve sadece NURI ALBAYRAK olduguna inaniyorum
        MİMOZA

Yorum

• Bu Nuri Albayrak , Abdülrahim Albayragin neyi oluyor?
          Ben Asyada büyüyen, Avrupaya yürüyen TÜRKÜM. Krallara bas egdiren, kiliselere hilal ve yildiz giydiren TÜRKÜM!!!
          Ben daglarda gemi gezdiren, kilicina bas egdiren TÜRKÜM. Ben OSMANLININ torunuyum - TÜRKÜM.

Yorum

• ben bu gün çok sinirliyim nedense......ben siyaset felan anlamam da kimliksiz adamlarla da bu is olacak sa da olmasin......valla trabzonsporum seni çok seviyorum ama bazi seyler varkisenden bile geçerim....sampiyon oluruz biz ama olmayalim arkadas sampiyonluk yüzü görmeyelim ama kimligim altta kalmasin......üstmüdür altmidir bilemem ama üstündür.....

su an varya kopmus durumdayim....
            rum takimiyla eslesen ilk türk takimi:trabzonspor...

Yorum

• kongrede kimin seçilmesini istiyor olsanizda, her kimi destekliyorsaniz da sizlere bir tavsiyem var:

Trabzonspor gibi büyük kulüpler hedefsiz kaldiklarinda serseri mermi gibi dolasir oluyorla. Kimi vuracaklari belli olmuyor. Bazen kendini bazen de feneri vuruyor. Dolayisiyla hedefsizligin getirdigi bir sorun olarak gördügüm Ankaraspor kazasi ile fazla cosup celallenmeyin.

Bu sene artik kayip bir sezon olarak Trabzonspor tarihinde yerini almistir. Bu sezon beklentilerinizi artik sonlandirin. UEFA'ya katilmamiz bile zor hatta neredeyse imkansiz diye düsünün. Zaten Türkiye Kupasi da bize oldukça uzak görünüyor.

Hatta bence devre arasinda da müthis transferler beklemeyin. Zaten devre aralarinda kayda deger oyuncu pek bulunmuyor. Sadece sene sonunda sözlesmesi bitecek birkaç oyuncu satiliyor o kadar. Onlar da her zaman Simek gibi verimli olamiyor. Dolayisiyla bu konuda da pek yüksek beklentileriniz olmasin.

Olmasin ki kim seçilirse seçilsin akl-i selimle çalismaya baslayabilsin. Onlari yipratmaktansa, hiç olmazsa sessiz kalarak izleyelim. Artik olan oldu. Seçim de yapiliyor, görünen o ki, Trabzonspor'u yönetmek için hevesli olanlarin da sayisi fazla degil. Bu bile düsündürücü. Hiç olmazsa hevesli olanlarin hevesini kirmayalim da, verimli çalisabilsinler. Belli ki su ana kadar yapmadiklari programlari yapip, hayata geçirebilsinler. Onlara bu alani açmamiz lazim.

Kim seçilirse seçilsin, Trabzonspor'a hayirli olsun.

Her serde bir hayir vardir! (bu lafin dogrusu budur, yillardir "her iste bir hayir vardir" diyerek yanlis kullaniyoruz)
              Trabzonsporlu olmak...
              Zor ama güzel be kardeşim!

Yorum

• ARKADASLAR BAZILARI DIYOR KI AGMET AGAOGLU,

HAYIIIRRRR.

NEDEN?ÇÜNKÜ BU ZAT-I MUHTEREM GEÇEN SEÇIMIN SON 2 GÜNÜDE HAYATI TEHLIKEM YOK DIYEREK ÖZEL UÇAKLA TRABZONDAN KAÇMAMIS MIYDI ?1983 TE BILE YÖNETIMDE YER ALIP KI BABASI DA ESKI BIR YÖNETICIDIR KLÜBE NE KATMISTIR ?KENDI CEBINDEN ARTA KALANLARI MI ? YOK .NERDE? 2000-2001,2001-2002VE 2002-2003 DE YÖNETIM KURULU ÜYESI IDI DE NE OLDU.IYI BIR YORUMCU OLMASINDA BASKA (BIR DE GOLF FED.BS) NE ARTISI VAR KI BASKAN OLACAK? SEBAT DERSEN BAK O OLABILIR ONU DESTEKLERIM

BAZI ARKADASLAR DIYOR KI MAY

HAYIRRR.NEDEN ? O AGIR KISILIGE RAGMEN (!) YAPTIGI FÜTURSUZCA HARCAMALARIN BEDELINI GIDERKEN KLUBÜN GELIR KAYNAKLARINA TEMLIK KOYDURTTUGU IÇIN MI ,BELKI.YOKSA BASKANLIK YAPTIGI 1982-83,83-84,84-85,85-86,86-6-87,87-88,90-91,91-91-96-97,97 -98,98-99,99-2000 YILLARINDA BASARILI OLAMADI BELKI SIMDI BASARIR DIYE MI? YOKSA CANLI YAYINDA ali sen e POSTA KOYDUGU IÇIN MI? BILEMEM.YOK OLMADI,SILAH ,UYUSTURUCU VE BEYAZ KADIN "TICARETINDEN" KAZANDIKLARINI TRABZONSPOR ADI ILE AKLADIGI IÇIN VE YA SERGENE HER MAÇ "CEBINDEN -GERI ÖDEMELI OLARAK-" 100 BIN USD VERDIGI IÇIN MI? BAK BU OLABILIR BIZ DE BIRAZ MAZOSISTLIK VARDIR YA.YA DA SOSYAL DEMOKRATLIKTAN PAYE ÇIKARAMAYIP ASOSYAL LIBERAL OLDUGU IÇIN MI? BU SADECE SAKAYDI.BANANE YAHU..

BAZI ARKADASLAR DIYOR KI I.ÖNAL VEYAHUT H.HACISALIHOGLU VEYAHUT ALBAYRAK OLSUN

HAYIRRRR.

NEDEN MI? ÇÜNKÜ TRABZONSPOR YÖNETIMINI ELE GEÇIRMEK KARSILIGINDA SAMPIYONLUGU VAAD EDEN RTE NIN AKP YÖNETIMINE ÇARESIZCE BOYUN EGMEK IÇIN MI? TRABZONA AIT OLAN HERSEYI,HER ALANDA BITIRMEYI KAFAYA KOYMUS BIRI OLARAK KURTAR BIZI TAYYIP DIYELIM DIYE MI? BU ONA UYAR.SPOR BAKANLIGINI SIRF FARUK ÖZAK OLAMSIN DIYE LAGVETMEK,KARADENIZ MAFYASINI DEVIRIP AKSU YÖNETIMINDE IÇ VE DIS PIYASAYI BASTA ASU NUN OGLU OLMAK ÜZEREKÜRTLERE "SATTIGI" (BUNU BEN DEGIL ALAATTIN ÇALICI SÖYLÜYR),LEVENT BIÇAKÇI GIBI BECERIKSIZLER IÇIN ULUSOY VE YILMAZ I EKARTE EDEBILMEK IÇIN BINBIRBIZANS OYUNLARINA BASVURDUGU IÇIN MI? SONRA DA GEL SEN ONUN ISBIRLIKÇISI HISMINA ADAY OL BIZI KURTAR MI DIYELIM? BEN DEMEM.EGER O GÜNÜ GÖRECEKSEM KÖR OLSUN BU GÖZLERIM.ZATEN GÖNÜL BAGLARIM DEGIRMENDEREYE KAYIYOR BILINE!!!

GEL GELELIM ÖZKAN SÜMER E

HAYIR DIYEMIYORUM

NEDEN MI? ÇÜNKÜ SEYIRCININ TAPTIGI YATTARA YI,MARCO YU,DA SILVA YI,FATIHI VE DE ERDINÇ I,LEE YI,PETKOVIÇ I... ALAN TAKIMIN ISKELETINI KURAN BASKANDIR.ONUN KURDUGU ISKELET ÜZERINE YAPILAN KATKILARLA SAMPIYONLUK POTASINA GIRMIS VE YASA DISI YOLLARLA DISARI ÇIKARTTILMISTIR.O DA "TRABZONSPOR KIMLIGINE YAKISIR BIR BIÇIMDE" ISTIFA EDEREK TÜM TÜRKIYE FUTBOL CAMIASINA GEREKLI DERSLERI VERMISTIR.NE YAZIK KI O DERSLERE HIÇBIR BASKAN VE YÖNETICI GIRMEMIS HEPSI TOPYEKUNSINIFTA KALMISLARDIR.50 BIN USD YE TRABZONSPORU PARAGÖZIKI BREZILYALI KARSISINDA KÜÇÜK DÜSÜRMEYEREK SAMPIYONLUGU VERME NOKTASINDA BILE TAKDIRLERI TOPLAYARAK ONLARA KPI AÇIK DIYEBILMISTIR.ISTE BASKANLIK BÖYLE BIRSEY.SIZ HIÇ MAÇKA DAKI TESISLERINE GIDIP TAZE ALABALIKLARINIZI YERKEN ONUN SÖYLEMLERINDE KI ASILIGINI VE GÖZLERINDEKI ONURLU BIR BIREY VE BIR TEMSILCIOLMANIN ISIGI GÖREBILDINIZ MI? BEN GÖRDÜM VE KENDIMI SANSLI SAYIYORUM.

GELELIM SAYIN BASKAN ATAY AKTUG A,BIR SIYASET ADAMI OLARAK TAKDIR ETMEKLE BERABERVOLKAN BASKANLA KOORDINE BIR BIÇIMDE ÇALISARAK IKI SENEDIR AZ DA OLSA SEHRE O HAVAYI YASATABILMIS.ÇALISKAN,ASIRI DÜRÜST ,MÜKEMMEL BIR IDARECI VE GERÇEK BIR 10 NUMARA FUTBOLCU OLMASININ YANISIRA BU SENE DÜSTÜGÜ YANLISLARI KENDISINI TARTISILIR HALE GETIRMISTIR.BU SENE YAPILAN TRANSFERLERIN HEPSI HATALI VE ZAMANSIZDIR BUNUN EN ÜST SORUMLUSU TABIKI AKTUG'DUR.ZAMANSIZDAN KASTIM TOLGANIN GEÇ SATILIP ALTERNATIFININ GEÇ ALONMASIDIR.GEÇEN SENE DEVRE ARASINDA BIZI HEDEFE TASIYABILECEK ZURAWSKI ALINMAMAKLA BERABER KAMPA GEÇ KATILAN BIR JUN ALINMISTIR KI HEYHAT MALUM SAHIS HENÜZ SUT ÇEKEBILMIS DEGILDIR.EN AZINDAN BENI TATMIN EDECEK DÜZEYDE.ELLER IN VATANDASI ILE AYNI DILI KONUSTUGUNDAN KESIN SÜPHELERIM VAR.BUNLAR BREZILYALI DEGILLER MI ACEP?PETKOVIÇ TRABZONSPOR KARIYERINDE ÇOK AZ HATALI GOL YEMISTIR ANCAK YEDIGI TÜM HATALI GOLLER EN KRITIK MAÇLARDA OLMUSTUR.YANI KÜÇÜK MAÇLARIN BÜYÜK ADAMI.SEN BUNU GÖNDERIYORSAN DAHA IYISINI ALACAKSIN DEGIL M? NE GEZER! 22 YASINDA TOY BIR DELIKANLYI ALDIK ,AL SANA KALE,BIZI SAMPIYON YAP DEDIK.BIZDE FUTBOLU ÖGRENIYOR DESEM YANILMIS OLMAM HERHALDE.AKTUG'UN EN BÜYÜK MANEVRA HATASI YENI HAVUZ SISTEMINDE SÖMÜRGECILERLE BERABER OLARAK TÜM ANADOLUYU KARSISINA ALMAKTI.ELIMIZDEN ALINA SAMPIYONLUK ÖYLE BIR MAÇTA MI OLDU SANIYORSUNUZ TÜM YIL BOYUCA TEPKISIZLIGIN SONU ETKISZLIK VE BASARISIZLIK OLDU.BU EN BÜYÜK HATASI IDI.

TOPARLARSAK "MALUM" ADAYLAR ARASINDA -KI BUNA KÖTÜNÜN IYISI DIYEBILIRIZ- BIR ADIM ÖNDE OLAN SÜMER DIR.BU BENIM NACIZANE GÖRÜSÜM TABI.AMA ADAY OLACAGINI HIÇ MI HIÇSANMIYORUM.EN AZINDAN BUGÜN ITIBARIYLE!

BU ARADA HALUKULUSOYU BASKAN ADAYLIGITARTISMASINA AÇMAK BIZDEN ÖNCE gs camiasina DÜSER HERHALDE.NE DE OLSA gs üyesi ,locasi da var ogluyla beraber keyifler keka.
                TRABZONLULUK BIR YASAM BIÇIMIDIR !
                biz bu topragin delisiyiz...

_GAZI-TS_

Yorum

• Benim müthis bi önerim var ama ben de kalsin suanlik.
                  keyif adamı ..

Yorum

• hiç kimse baskan olmasin 22 senedir olduda ne oldu bakalim baskansiz nasil oluyo bu gelir ayni o gelir ayni kisaca ayni tas ayni hamam kafalar degismedikten sonrA[img]smileys/smiley7.gif[/img]
                    Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
                    Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• ...Olayin siyasal boyutu ve bugüne kadarki Trabzonspor?a ilgisi(zligi) bir yana Nuri Albayrak, Trabzon Limani?ni Trabzonspor?un elinden aldiktan sonra adayligini kabul ettirmekte zorlanir. ?Ticari!? diye savunsa, yarin ticari bir faaliyeti nedeniyle yine Trabzonsporla karsi karsiya gelip gelemeyeceginin hesabini veremez.

ergun ata 10.12.2005
                      Her daim TRABZONSPOR!
                      Türkiye Kyoto'yu imzaladı :)
                      "7"

Yorum

• Trabzonspor bu sonucu hak etmiyor. Herkes Trabzonspor?u sevdigini söylüyor, Trabzonluluga yemin ediyor ama kimse kulübe gereken saygiyi göstermiyor. Burada herkes istedigi gibi hareket edebiliyor hem de hiçbir sorumluluk duygusu hissetmeden. Bu yillarca böyle devam etmis. Bu nedenle bunu degistirmek için çok zaman gerekli. Trabzonspor çok ciddi sekilde hasta.

sözleri bu günkü maçin gerçeklerini yansitmiyormu?Ayni sözler yöneticiler için geçerli degilmi?

Sahadaki topçulardan yöneticilere kadar ayni hastalik yok diyebilirmiyiz.Bundan önceki yönetimleri düsünün adamlar sanki zorla orda oturuyorlardi.Hangisi basarili oldu.ama simdi konusuyorlar söyleydi böyleydi.Sorumluluk duygusu diye bir sey yok.Trabzonspor sanki onlarin babalarinin sirketi orada staj yapiyorlar.Suçlu aranirsa kolay baskan öne sürülüyor.Acaba sadece baskanmi suçlu.ya digerleri onlara ne oluyor bir iki kongre sonra baska bir baskanla devam bumudur budur.Simdi ise adama gel TS ye Baskan ol diyorlar adam benidemi yakacaksiniz deyip bir mazaretle uzak duruyor.

Bu günlerdeki konrede kim sorumluluk almaya geldiki.aday gösterilecekler oy hesabi kazanacaklar basarisiz oluncada yapamadim diyecekler.bir çogueski yönetimlerden gedikliler hani sorumluluk duygusu.

Kaldiki Son seçimi kazanan adam kazanmayi zafer olarak görecek nasil olsa aldim diyecek oysa seçimi almak bir sey degil asil ondan sonra Trabzonspora bir seyler verebilmek esas.

Gerçekten bu takimi kim seviyor Allah askina Kim

Ben aramizdan birilerinin baskan yönetim kurulu üyesi olmasi hayalini kurarken ve son konreye girilirkenbunun yolu kapaniyordiye üzülüyordum niye üzüldügümü anlatabildim saniyorum.

Parali baskan belki çözüm belki kisa vadede belki bir kereligine çözüm.O da sansa maç almak gibi bir sey ama her zaman olmaz.Uzun vadede her zaman böyle bir insan bulamayacaksiniz. Bu insanlar yipranacak gidecekler.Yerlerine ne kadar daha birilerini koyabiliriz.

Oysa Uzun vadeli düsünen, Kendi ayaklari üzerine duran kendi kaynaklarini kurmus bir TS olusturmak gerekli.O zaman ne Baskan ararsiniz nede yönetim kurulu üyesi sadece projeler ve ekipler yarisir.Dikkat ederseniz yarisir diyorum seçilir demiyorum.Çünkü seçimden birileri galip çikiyor ama yaristan TS galip çikar.

Iste o Trabzonsporu yönetmeye, Aramizdan birileri Trabzonspora saygi duyan, Trabzonsporu kendisinden üstte tutan,Trabzonsporluluguna yemin etmeyi kendine hakaret sayan birileri layiktir.

Dilerimki Trabzonspor en kisa zamanda layik oldugu yöneticilere kavussunve dilerimki Trabzonspora Layik olmayanlarda layigini bulsunlar.
                        Ayrıntı meselenin ta kendisidir.

Yorum

• EVET N.ALBAYRAK IN LIMAN OLAYI VAR BAK ONU ATLAMISIM .ILGILI ARKADASLAR KAÇIRMIYOR.HOS HIÇ BIR TRABZONSPOR TARAFTARI ILGISIZ DENEMEZ AMA EVRENSEL VE ÇAGDAS OLAN MANTALITENIN YERLESMESI SART.AYNI SILAHLARLA MI AYNISAHISLARLA MI? ISTE BUNA KARA VERECEK OLANLAR SAYIN TRABZONSPOR A.S. NIN ÜYELERIDIR.TABI OY KULLANMA HAKKINI ELDE EDENLER [img]smileys/smiley36.gif[/img]

SAYGILARIMLA
                          TRABZONLULUK BIR YASAM BIÇIMIDIR !
                          biz bu topragin delisiyiz...

_GAZI-TS_

Yorum

• Haluk Ulusoy olsun :P

Saka bir yana. Ozkan sumer olsun. Yada en azindan futbolcu alim satim
                            isleriyle o ilgilensin. Ozkan Sumerden Trabzonsporun yararlanmasi
                            lazim. Bu adam bu isi biliyor arkadas.

"Gençliğimizi büyük bir savaş beklemektedir. Bozgunculuğa, tembelliğe, ahlaksızlığa, cehalete, yalancılığa karşı büyük bir savaş." Alparslan Turkeş

Yorum

• İlk olarak #10 Fietra tarafından gönderildi
                              Benim müthis bi önerim var ama ben de kalsin suanlik.

Tüm camia nefesini tuttu önerini bekliyor...

Yorum

• bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmayin diye bir söz vardir. bilirsiniz sanirim

Trabzon Liman'in Trabzonsportarafindan neden alinamadigini biraz dernekler yasasini okumanizi. biraz hukuk bilginizle bu ihaleyi Trabzonspor'un alamayacagini bilirdiniz. diyeceksenizki ihaleye girdi. dogrudur. girmistir. büyük bir olasilikla kaybedecekti hukuki sürecte

diyorum ya Dernekler yasasi ve hukuk

sonra Trabzon limaninin konusunu tartisiniz.

Edited by: gerçekefsane
                                Paul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
                                Efsane Boston Celtics geri dönüyor. :)

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim