Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzon baskanini ve yönetimini seçiyor..

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• baskanimizin özkan sümer olmasini istemiyorum.. iskender önalin sesi ise nuri albayrak kadar çikmamistir...

bu arada su anda en güçlü aday nuri albayrak...

trabzondaki kongre üyeleri bu akp-nuri albayrak olayina bazilarimiz gibi bakmiyor.

bilmiyorum trabzonspor için en hayirlisi hangisi ise o olsun...

gönlümden nuri albayrak geçmiordu hatta çok elestirdim ancak trabzonspora su anda en uygun ve ciddi baskan o gözüküyor.

''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !

Yorum

• Futbol'un endüstri oldugu bir dünyada saha sonuçlarinda basarili iseniz sponsorlariniz, Lisansli ürünlerin satisi, yayin gelirleriniz, üye sayiniz artar. diger gelir getirici kaynaklariniz olur. medyada buna göre fazla yer alirsiniz

Trabzonspor sevgisini yeni nesillere salt Trabzonspor tarihini anlatmak yeterli degildir. Saha sonuçlarinda basarili degilseniz tarihinizle övünürsünüz

geçmiste bir eskisehirspor, göztepe gibi örnekler siralayabilirim.Edited by: gerçekefsane
      Paul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
      Efsane Boston Celtics geri dönüyor.

Yorum

• İlk olarak ofli tarafından gönderildi
        bu albayragin cimbomlu albayrak ile akrabaligi olup olmadigini kimse bilmiyormu?

HIÇBIR ALAKALRI YOK CIMBOMLU ALBAYRAK RIZELI.NURI ALBAYRAK OFLU. SADECE SOYAD BENZERLIGI
        Devlet, Trabzon'a ayıracağı bütçe yatırımlardan kessin bu projeye(akyazı) aktarsın. Hastane biraz geç olsun. Çünkü adam maça gitmeyince hasta oluyor
        Sadri ŞENER

Yorum

• Nuri Albayrak; proje isteyen arkadaslara projesini sundu.Teshisleri dogru,beklentilerimiz yönünde çözümler sunuyor.Vaad ettgi 2 yildiz oyuncu var.(1 oyuncu kendisi+1 oyuncuda Ali Agaoglu söz vermis.Bu arada bu Ali Agaoglu'nun bizim eski baskan adayi Ahmet Agaoglu ile bir akrabaligi var mi? Pek merak ediyorum.)

Bazilari elestiri getiriyor:''Söyledi ama,bakalim yildiz getirir mi ?''Yagmasada gürlüyor ki yapmayacak olsa neden söz versin?Yarin verdigi sözün hesabinin kendisine sorulacagini bilmiyor mu? Bazilari takilmis AKP'li,tarikatçi ...vs.Çamur at izi kalsin.Ama çamurda çamura benzese...Su siyasi gözlüklerinizi çikarip öyle yorum yapin lütfen.Böyle baktiginiz takdirde Hayrettin Hacisalihoglu'nun önünü kesen Iskender Önal ile zorlama baskan adayi Özkan Sümer'in fersah fersah önünde oldugunu göreceksiniz.Umarim delegede bunun farkindadir.
          Beklemeyi bilen amacına ulaşır. JOSEPH DE VILLELE.

Yorum

• İlk olarak simal yildizi tarafından gönderildi
            İlk olarak gerçekefsane tarafından gönderildi

İlk olarak ofli tarafından gönderildi
            bu albayragin cimbomlu albayrak ile akrabaligi olup olmadigini kimse bilmiyormu?

soyadi benzerligi olma ihtimali yüksek bir ihtimal

Çok emin degilim ama, cimbomlu olani Rizeli, bizimki Trabzonlu.

hiç bir akrabaligi yoktur.benim soyadimda yilmaz ama mesut yilmaz ile bir akrabaligimiz yok )))) yani biri ofli biri rizeli
            Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• Ben sahsen mevcut baskan adaylarindan üçüne de çok olumlu bakmiyorum. Albayrak'i taniyan arkadaslardan bir ricam var. Gerçekten "masaya yumrugunu vurabilecek, Trabzonspor'un haklarini her platformda koruyabilecek yapida" birisi mi? Taniyan arkadaslardan bu konuda bilgi vermelerini istiyorum. Çünkü paraliolmakla masaya yumrugunu vurabilmek ayni sey degildir bazi arkadaslarin dedigi gibi.
              Emre AYGÜN, Alişen KANDİL, Ergin KELEŞ, Yusuf KURTULUŞ, Ufukhan BAYRAKTAR, Ufuk BAYRAKTAR, Barış MEMİŞ, Kadir KELEŞ, Göksu ALHAS, Hasan Ahmet SARI.......

Yorum

• kardeslerim birakin albayrak AKP liymis ATAY AKTUG da CHP liydi ne hale düstük AYRICA SÜMER ZAMANINDA KÜMEYE DÜSMEKTEN ZOR KURTULDUGUMUZU UNUTMAYALIM KIM GELIRSE GELSIN ISTERSE RUS OLSUN BIZI SAMPIYON YAPSIN

Yorum

• Adam 2 yildiz alinacak diyo,stad yapilacak diyo biz neyi tartisiyoruz anlamadim..

Bu arada 96'da faruk özak'ti baskan,sampiyonluga çok yaklastik ve de faruk özak sadece %5 katki yapiyordu diyen arkadaslara söylüyorum bunu.Senol Hoca o sene devre arasinda bir ortasaha oyuncusu alinmasi için adeta yalvardi ünal'in sakatliklari nedeniyle ama alinmadi.%5 yetmedi belki de(!)...

Özkan Sümer talipse ben de talibim arkadas baskanliga,acaip futbolcu tanirim menecerlik oyunlarindan brezilyaya gidip masraf ta yapmam,babama da sordum emekli maasini bana verecek takim için harcayacam.Bi vaddim de yok simdilik,TRABZONSPOR sahipsiz kalmasin yeter ki(!)
                  BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• İlk olarak tselif tarafından gönderildi
                    tarikatçi marikatçi..hayret bir sey ya..gördük solcularin elindeki TRABZONSPOR u ...her yerden tokat yedik....birakalim bu zihniyeti ya..bizi sampiyon etsinler abi..yeter artik ..her yil gönüllerin sampiyonu olmaktan biktiiiiiiiiiiiiik tamammi!!!![img]smileys/smiley7.gif[/img][img]smileys/smiley7.gif[/img]

sevgili gönüldasim bu fenerli federasyon oldugu müddetçe sampiyon olabilecegimize inaniyormusun.ben inanmiyorum.geçen yil elimizden sampiyonluk resmen gasp edildi.simdide öyle olur.... artik sampiyonluk masabasinda kazaniliyor.....

Yorum

• Benim bildigim kadariyla Albayrak isadamiydi. Tarikatci oldugunu (!)yeni duyuyorum. Bu iddiayi ortaya atan arkadaslar Albayrak`in hangi tarikata mensup oldugunu, tarikattaki statusunu (seyh mi, seyhe yakin kidemli murit mi, yeni mensup murid mi) vb. aciklarlarsa iyi olur. Gecmiste Gulen cemaatinin de Hakan Sukur dolayisiyla G.Saray`i destekledigi iddialari ortaya atilmisti. Siyaset erbabindan sonra tarikat erbabi da futbola el atiyor anlasilan (?)

Son soru: bu iddiayi ortaya atan arkadaslarbasit bir Aristocu mantikla "her AKP`li tarikatcidir" gibi bir genelleme yaparak boyle bir neticeye varmislarsa, bunu da genel ahlak adina aciklamakla yukumludurler.

Ha bu arada, cok saglam bir kaynaktan aldigim son duyumlara (!?)gore Ozkan Sumer Bektasi tarikatina mensupmus. Bu secimde, Naksibendilerle Bektasiler carpisacakmis. AKP-CHP catismasi aslinda isin sadece gorunen yuzuymus (!?)...
                      "Better to keep your mouth shut and appear stupid than to open it and remove all doubt. "
                      Mark Twain

Trabzonspor Ziya Dogan`in korku ve fantazilerine kurban edilmeyecek kadar onemlidir!

Yorum

• İlk olarak The Londoner tarafından gönderildi

Ha bu arada, cok saglam bir kaynaktan aldigim son duyumlara (!?)gore Ozkan Sumer Bektasi tarikatina mensupmus. Bu secimde, Naksibendilerle Bektasiler carpisacakmis. AKP-CHP catismasi aslinda isin sadece gorunen yuzuymus (!?)...

[img]smileys/smiley36.gif[/img]

sence hangisi daha iyi stad yapar bize abi??
                        BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• İlk olarak oflee61 tarafından gönderildi
                          İlk olarak The Londoner tarafından gönderildi

Hangisinin nefesi daha kuvvetliyse o yapar Metin...
                          "Better to keep your mouth shut and appear stupid than to open it and remove all doubt. "
                          Mark Twain

Trabzonspor Ziya Dogan`in korku ve fantazilerine kurban edilmeyecek kadar onemlidir!

Yorum

• [img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img]o zaman bektasi aker olur stadin adi[img]smileys/smiley36.gif[/img]

Yorum

• İlk olarak oflee61 tarafından gönderildi
                              İlk olarak The Londoner tarafından gönderildi

ofliler hangisinde daha fazla ise onu seçelim...........

Yorum

• tam manasiyla isimiz Allah'a kaldi yani [img]smileys/smiley36.gif[/img]

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X