aday baska kimse çikmiyorsa nuri albayrak diyorum.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Trabzon baskanini ve yönetimini seçiyor..
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
emorfo sahsen senin tamamen hakli olduguna inaniyorum.....atay aktug konusun da özellikle yerden göge kadar haklisin.....atay aktug hincal uluçla bile görüstü bu konulari yani bu hatayi da yapti(hincal uluç derken kingdom of heaven filmi için her baba ogluna bu filmdeki yemini ettirmeli diyen manken avcisi büyük kalemaydinlasmis insan).....igrendiren seyler yapti gerçekten.....siyesetse kralini yapti......İlk olarak Emorfo tarafından gönderildi
Dünkü maçi izlerken izlemeye alistigimiz Trabzonspor'un ne kadar küçüldügünü görünce içim burkuldu. Sahada rakibi ezen Trabzonspor, tribünlerde Avni Aker'i cehenneme çeviren taraftarlarimiz gitmis, yerine siradan bir Anadolu takimi ve tiyatro izleyen Trabzonspor taraftarlari gelmis. Kimse kendini kandirmasin. Trabzonspor artik siradan bir takim oldu çikti, bizi böyle aciz durumu düsürenlerden hesap soracagimiza neleri konusuyoruz.
Geçmisteki büyük basarilar medya ve diger güçlerin bu denli egemen olmadigi yillarda amatör ruhlu Trabzonlu gençler devrim yapmilardir ancak artik zaman çok degisti, Trabzonda birakin amatör ruhlu Trabzonsporlulari millet istanbul takimlarini tutmaya basladi. Kisaca bu zamanda basarinin parayla olustugu paranin yaninda profesyonellik ve akil basariya giden formüldür. Artik hiçbirsey eskisi gibi olamayacak..
Bu kongre öncesinde Trabzonspor'un önünde iki yol var Özkan Sümer aday olursa, Trabzonspor küçük olsun benim olsun diyenlerin takimi olacak ve iyice siradanlasacak, ya da çagin gereklerine uyup yeni stad ve sampiyonluk vaad eden adayi seçerek bir atilim yapacaktir. Seçim genel kurulda oy kullanacaklarindir. Iyi düsünüp iyi karar vermek lazim. Trabzonspor'a siyaset bulasak diyerek saçma sapan seyleri ortaya atip Trabzonspor'un gelecegi ile oynamayalim. Trabzon ve Trabzonspor merkez güçlerle (iktidar, federasyon) savasmaktan yoruldu bu agirligi artik kaldiramiyor. Olan Trabzonspor'a oluyor.
Trabzonspor'da siyaset ne zaman yapildi biliyor musun. CHP'Li Atay Aktug baskanken TAyyep Erdogan'in o mashur gafindan sonra Atay Aktug kimlerle konusmus CHP il teskilatinda kimlerle irtibata geçmis Volkan Canalioglu ile neler konusmuslar bir arastirin Trabzonspor'da siyaset Tayyep Erdogan'in feneri koruyan açiklamalarindan sonra bizzat Atay Aktug tarafindan yapilmistir. O dönem taraftar olarak herkes tepkisini vermistir. Ama hiç bir partiyi de ön plana çikarmaya çalismamistir. Siyaset budur ve o Atay Aktug döneminde kulübü ele geçiren CHP zihniyeti bu gün her zaman bu zihniyetteki insanlarin yaptiklari gibi (bakiniz Vandaki rektör olayi, bakiniz YÖK, bakiniz deniz baykal) ortaligi palavralarla karistirmaya çalismaktadirlar. Bunlar Atay Aktug'un uzantilaridir....
sana sunu da söylemek isterim güzel kardesim benim:biz türk insani olarak iki seçenege mecbur birakildigimiz an ki her konuda olabilir bu büyük bir sikinti vardir.....
senin anlayacagin sikinti var......sahsen bana kirilmani kizmani istemiyorum ama özkan sümerin baskanliginin trabzonspor için daha faydali olacagina inaniyorum....en azindan futbol subesinin basinda olmasini yani orda bulunmasinin çok önemli olduguna inaniyorum.....rum takimiyla eslesen ilk türk takimi:trabzonspor...
Yorum
-
İlk olarak Emorfo tarafından gönderildi
Dünkü maçi izlerken izlemeye alistigimiz Trabzonspor'un ne kadar küçüldügünü görünce içim burkuldu. Sahada rakibi ezen Trabzonspor, tribünlerde Avni Aker'i cehenneme çeviren taraftarlarimiz gitmis, yerine siradan bir Anadolu takimi ve tiyatro izleyen Trabzonspor taraftarlari gelmis. Kimse kendini kandirmasin. Trabzonspor artik siradan bir takim oldu çikti, bizi böyle aciz durumu düsürenlerden hesap soracagimiza neleri konusuyoruz.
Geçmisteki büyük basarilar medya ve diger güçlerin bu denli egemen olmadigi yillarda amatör ruhlu Trabzonlu gençler devrim yapmislardir ancak artik zaman çok degisti, Trabzonda birakin amatör ruhlu Trabzonsporlulari millet istanbul takimlarini tutmaya basladi. Kisaca bu zamanda basarinin parayla olustugu, paranin yaninda profesyonellik ve akil basariya giden formüldür. Artik hiçbirsey eskisi gibi olmuyor...
Bu kongre öncesinde Trabzonspor'un önünde iki yol var Özkan Sümer aday olursa, Trabzonspor küçük olsun benim olsun diyenlerin takimi olacak ve iyice siradanlasacak, ya da çagin gereklerine uyup yeni stad ve sampiyonluk vaad eden adayi seçerek bir atilim yapacaktir. Seçim genel kurulda oy kullanacaklarindir. Iyi düsünüp iyi karar vermek lazim. Trabzonspor'a siyaset bulasak diyerek saçma sapan seyleri ortaya atip Trabzonspor'un gelecegi ile oynamayalim. Trabzon ve Trabzonspor merkez güçlerle (iktidar, federasyon) savasmaktan yoruldu bu agirligi artik kaldiramiyor. Olan Trabzonspor'a oluyor.
Trabzonspor'da siyaset ne zaman yapildi biliyor musun. CHP'Li Atay Aktug baskanken TAyyep Erdogan'in o mashur gafindan sonra Atay Aktug kimlerle konusmus CHP il teskilatinda kimlerle irtibata geçmis Volkan Canalioglu ile neler konusmuslar bir arastirin Trabzonspor'da siyaset Tayyep Erdogan'in feneri koruyan açiklamalarindan sonra bizzat Atay Aktug tarafindan yapilmistir. O dönem taraftar olarak herkes tepkisini vermistir. Ama hiç bir partiyi de ön plana çikarmaya çalismamistir. Siyaset budur ve o Atay Aktug döneminde kulübü ele geçiren CHP zihniyeti bu gün her zaman bu zihniyetteki insanlarin yaptiklari gibi (bakiniz Vandaki rektör olayi, bakiniz YÖK, bakiniz deniz baykal) ortaligi palavralarla karistirmaya çalismaktadirlar....
Aynen katiliyorum asil siyaseti yapanlar CHP kanadidir.ve Bunlarin bir özelligivardir haksiz olduklarinda daha çok bagirilar.Suçsuz insanlari ziyaret edenleri suçlu gösterip parti kapattiran zihniyet suçlu Rektörü ziyaret edip ona acindiracak kadar milleti aptal yerine koymaya kalkarlar.ÖZKAN SÜMER denilen sahis madem aday olacakti nerdeydi.ama Albayrak çiktiya hemen çik ortaya.
Benim anlamadigim ATAY AKTUG,ÖZKAN SÜMER CHP li olup baskan seçilince bir sey olmuyor.AMA ALBAYRAK aday olunca AKP li diye kiyamet kopuyor.evet bu seçim TRABZONSPORUN geleceginin seçimi olacak YA KÜÇÜK OLSUN BIZIM OLSUN MANTIGI ile hareket eden grup kazanacak bu günkü günlerimizi bile arayacagiz.YADA YENIDEN BÜYÜK TRABZONSPOR diyenler kazanacak kötü günleri silecegiz.
SABIRLA BEKLEDİK AVRUPADA UEFA CAS TA KİTAPTA YAZANLAR OLDU
BEKLİYORUZ ÜLKEMİZDE KİTAPTA YAZANMI YOKSA KİTAPSIZLARIN DEDİĞİMİ OLACAK
Yorum
-
İlk olarak Emorfo tarafından gönderildi
Geçmisteki büyük basarilar medya ve diger güçlerin bu denli egemen olmadigi yillarda amatör ruhlu Trabzonlu gençler devrim yapmislardir ancak artik zaman çok degisti, Trabzonda birakin amatör ruhlu Trabzonsporlulari millet istanbul takimlarini tutmaya basladi. Kisaca bu zamanda basarinin parayla olustugu, paranin yaninda profesyonellik ve akil basariya giden formüldür. Artik hiçbirsey eskisi gibi olmuyor...
Trabzonspor'da siyaset ne zaman yapildi biliyor musun. CHP'Li Atay Aktug baskanken TAyyep Erdogan'in o mashur gafindan sonra Atay Aktug kimlerle konusmus CHP il teskilatinda kimlerle irtibata geçmis Volkan Canalioglu ile neler konusmuslar bir arastirin Trabzonspor'da siyaset Tayyep Erdogan'in feneri koruyan açiklamalarindan sonra bizzat Atay Aktug tarafindan yapilmistir. O dönem taraftar olarak herkes tepkisini vermistir. Ama hiç bir partiyi de ön plana çikarmaya çalismamistir. Siyaset budur ve o Atay Aktug döneminde kulübü ele geçiren CHP zihniyeti bu gün her zaman bu zihniyetteki insanlarin yaptiklari gibi (bakiniz Vandaki rektör olayi, bakiniz YÖK, bakiniz deniz baykal) ortaligi palavralarla karistirmaya çalismaktadirlar....
içim kan aglayarak söylediklerine katiliyorum gönüldasim.artik 4. büyüklügümüz filan kalmadi.ne sahada nede lobi olarak hiç bir agirligimiz yok. dün hasta hasta maça geldim sesim kisildi,yoruldum ve moralmen çöktüm. bunlari çektirmeye kimsenin hakki yok.Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !
"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana
Yorum
-
Bende Faruk(Emorfo) kardesim gibi düsünüyorum.Ve hala daha anlamakta zorluk çekiyorum.Nuri Albayrak denen sahsin, siyasilerle özellikle basbakan ile olan yakin iliskileri birilerini neden rahatsiz ediyor?Olaylari çarpitip neden hemen siyaset yapiliyor yalanini ortaya atiyorlar?Siyaset ise Atay Aktug da en baba siyasetçilerden degilmiydi?Zamaninda Trabzon belediye baskanligi yapmamismiydi?O zaman kendisi Trabzonspor'a baskanseçilirken neden kimse çikipta Atay Aktug Trabzonspora siyaset karistiriyor demediler!...Onun kimligi baskan olurken siyasi olmuyor ama bir baskasi Trabzonspor'a baskan olmaya adayken yer yerinden oynuyor.Neden bu çifte standart????
Özkan Sümer konusuna gelince,Trabzonspor baskanligini neden birakip kaçti? sorusunu kendime çok sordum.Tabi kendince bir sürü nedeni olabilir ama bize yansitildigi kadari ile;stadlardan küfürü ve olaylari kaldirmak için, hatta ve hatta basbakana karsi bir tepki olarak istifa etmisti.Hemde ona en ihtiyaç duydugumuz bir zamanda bu takimi yüzüstü birakip kaçmistir.Simdi zamaninda yaptigi bu hareketle neyi düzeltmis oldu da baskan olmak için geri gelmeye ugrasiyor.
Baskan adaylarindan ortaya projelerini koymalarini bekliyorum.Özellikle stad ile ilgili kimin projesi var ise ben o adami desteklerim kardesim.Artik biraksinlar su Trabzonun yakasini, küçük olsun benim olsun anlayisi bu kongre ile son bulacaktir.Bu kongreden sonra artik 2-3 bin kisi ile baskan seçmeyecegiz.Binlercer kisi oy verecek ve bu konuda Trabzon delegesi en iyisi kim ise onu belirleyecektir.TARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...
Yorum
-
Atay Aktug olsun.Tabii futboldan anlayan bir baskan.Futbolcu müsveddei hilkat gariberini kim Brezilya'larda bulup getirebilir.Ya da kadroda mevcut asalaklara,parazitlere kim iyilestirme yapmayi düsünebilir.Aman el etek öpün tutun birakmasin bizi büyük baskan.O olmazsa Özkan Sümer T.Direktörlügünün en verimli çaginda hem baskan olur,hem T.D.iste size tasarruf.Brezilya'dan 4 oyuncu getirir 1 tanesi süper çikar,onuda 3-5 yüzünden en büyük rakibine kaptirir.Eziklerin sampiyon olmasi yönünde yataklik etmis olur.Masa basinda rakiplerine dis geçiremeyince birakip kaçar.
Artik yolun sonuna gelindi arkadaslar.Siyasi kimliklerimizden siyrilip Trabzonspor'u ayaklandirmak için güçlü,parali bir baskana ihtiyaç var.M.Ali Yilmaz'a yada baska bir deyisle geriye dönmemeliyiz.Önümüzde tek parali baskan adayi Nuri Albayrak ise ben artik onu görmek istiyorum.Güçlü olmak istiyorum.Sahada da,masada da.Beklemeyi bilen amacına ulaşır. JOSEPH DE VILLELE.
Yorum
-
bence sümer baskanligi kaldiracak bi tip degil nitekim istifa ederken bunu açikca kendisi belirtti. Ama iyi bir spor adami baska kademelerde trabzonspora hizmet edebilir.
Baskanlik için su anda eniyi tercih nuri albayraktir.Siyasetide bu kadar kafaya takmamak gerek.herkesin siyasi tercihi var zaten.Akp li diye baskanligini engelliyelim mantigi yanlistir. Bu ülkede çagu sey siyasetle ve is adamligi kimligiyle olur. Transferler bile.Örnegin Kayseri spor baskanina kiramiyacagi bir is adami vekiramiyacagi bir siyasi yandasi futbolcusunualmak istedigini belirtirse bu çikar meseleleri neticesinde transfer sonuçlanabilir.&nb sp;Devlet, Trabzon'a ayıracağı bütçe yatırımlardan kessin bu projeye(akyazı) aktarsın. Hastane biraz geç olsun. Çünkü adam maça gitmeyince hasta oluyor
Sadri ŞENER
Yorum
-
Siyaseti sporun da, hayatin da disinda görmek bence dogru degil. Bir partiye oy veriyorsaniz, o kisilerin koca Türkiye'yi yönetecegini düsünerek oy veriyorsunuz. Eger ülkeyi iyi yönetip yönetemeyeceklerini bilmeden oy veriyorsaniz bu da yanlis. Çünkü siyasette de yer alan bazi ütopik düsünceler insani uzun vadede etkiler ama is yapabilirlik konusundaki kabiliyet direk hayatimizda yerini bulur.
Trabzonspor seçimi için oy verirken de bu siyasi gözlükle bakmanin bir sakincasi olmadigini görüyorum. Trabzonspor'da siyasetin en derinden yapildigi yillarda Özkan Sümer ve ekibi ile Ahmet Suat Hoca ve ekibinin çarpisirdi. Ama her iki ekibinyapabilirlikleri yüksekti ve ikisi de o zamanin sartlarinda Trabzon'daki enerjiyi "Sampiyonluga" çevirebilmisti. Siyaset hayatin içinde yer aliyor, Trabzonspor'da yeralmasi da sasirtici degil.
Nuri Albayrak'i basbakan ile olan iliskisi disinda tanimiyorum. Açikçasi kendisi de pek fazla kendisini tanitmaya çalismiyor. Daha önce adi Trabzonspor ileberaber anilmadi. Ya da ben duymadim.
Trabzonspor kongresi ile ilgili haberlerde basinda hiç AKP, CHP, MHP gibi parti isimleri anilmasa da, bu konu basligi altinda bu isimler bol bol geçiyor. Aslina bakarsaniz bu baska bir endise dogurdu benim aklimda.
Ülkede ülkeyi yönetmeye aday "iyi" alternatifler mevcut degil. Yani hükümeti elestirseniz de, begenseniz de karsisinda bir alternatifi görünmüyor. Böyle olunca da ülkedeki yönetim kalitesi düsüyor. Bizler ise "kabullenmek" zorunda kaliyoruz.
Isin aci tarafi simdi Trabzonspor bu sikintiyi yasiyor. Hani nerede o sayilan baskan adaylari. Hani Trabzonspor'u sahipsiz birakmayacak "Trabzon Büyükleri"? Demek ki Trabzonspor yönetimi de alternatifsiz kaldi. Iste asil aci tarafi bu. Koskoca Trabzonspor'u yönetmeye hevesli kimseler yok ortalikta.
Ben Özkan Sümer'e büyük saygi duyuyorum. Daha önce de belirttigim gibi aday olsa ona da destekleyecegim isim odur. Sizler baska türlü düsünebilirsiniz, Özkan Hoca'yi sevmeyebilirsiniz. Buna da saygi duyarim. Ama ona "hain" demeye varacak görüsler ortaya koyarsaniz, o zaman bunu çok yadirgarim, zira bu yillardir tasimakla gurur duydugum "ortak" degerlerimize saygisiz oldugunuzu gösterir. Benim adima olayin aci tarafi budur.Trabzonsporlu olmak...
Zor ama güzel be kardeşim!
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum