Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzon baskanini ve yönetimini seçiyor..

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• cafer abi hala daha lafi degistirerek söylüyorsun..bana açik ve net konus..giray bulak'in görevine özkan mi son verdi?bahsettigin sergen'in 1 golundan fazlasi varmidir trabzonspor formasi altinda.son söyledigin 3 isim özkan sümer'in baskanligi degil de hocaligi zamaninda alinmamismidir?madem öyle yattara'yi kim getirmistir?

bu arada gercekefsane koydugun haber 31/05/2000 tarihine ait..tesadufe bakin ki özkan sumer 2000 aralik kongresinde baskan seçilmistir diye hatirliyorum

Yorum

• LIMAN ihalesini ALBAYRAK almis.PES yahu DEMEKKI ALI SEN girse ihaleyi kazansa AZIZ YILDIRIM girse ihaleyi kazansa bir sey demeyeceksiniz ALBAYRAKLAR KAZANMIS suçmu olmus.Neymis Trabzonluymus PES dogrusu
      SABIRLA BEKLEDİK AVRUPADA UEFA CAS TA KİTAPTA YAZANLAR OLDU
      BEKLİYORUZ ÜLKEMİZDE KİTAPTA YAZANMI YOKSA KİTAPSIZLARIN DEDİĞİMİ OLACAK

Yorum

• kargalar hollandanin bir takimiyla hazirlik maçi yapti,ülkeye dönecekleri sirada hava alaninda mahsur kaldilar çünkü hollandadaki takimlarin tamami as. statüsünde olduklari için hollanda hükümeti maçtan vergi alinmasini istedi,fakat o dönem kargalar bütün türk takimlari gibi dernek statüsündeydi,bu olayi kargalarin basin sözcüsü yapmisti sanirim aydin ayaydin mi neydi adi,adamlari zor inandirdim dernek oldugumuza demisti,,
        Adam Ölür Adamlık Ölmez - Trabzon/Tonya

Yorum

• @coach

trabzon limaninin ihalesi dedigin sebepten dolayi ertelenmistir.bu erteleme süresinde trabzonspor için baska bir formul bulunup ihaleye öyle girilmistir..

bu arada bazilari hala yazdiklarimizi görmezlikten gelmeye devam ediyor

Yorum

• İlk olarak CAFER52 tarafından gönderildi
            LIMAN ihalesini ALBAYRAK almis.PES yahu DEMEKKI ALI SEN girse ihaleyi kazansa AZIZ YILDIRIM girse ihaleyi kazansa bir sey demeyeceksiniz ALBAYRAKLAR KAZANMIS suçmu olmus.Neymis Trabzonluymus PES dogrusu

Komik bir yorum. Bizim sikintimiz, limani kimin aldiginda degil. Tabi ki, Trabzon disindan biri alacagina Albayrak almasi sevindirici. Ama ihalede Trabzonspor'un saf disi birakilip, Albayrak'lara verilmesidir rahatsiz edici unsur. Bilmem anlatabildim mi...

Yorum

• @kuzey_lee

farkindayim Giray Bulak ve Özkan Sümer arasindaki gerginligin altinda yatan nedenlerden birisi olarak bu haberi ekledim.

ikinci ihalede girmistir Trabzonspor kulubu fakat baslayacak hukuki mücadelede bu ihalenin diger gruba geçmesini sagliyordu. Dernekler Yasasi her sekilde engeldi. sorun dernekler yasasi

Edited by: gerçekefsane
              Paul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
              Efsane Boston Celtics geri dönüyor. :)

Yorum

• İlk olarak gerçekefsane tarafından gönderildi

@kuzey_lee

farkindayim Giray Bulak ve Özkan Sümer arasindaki gerginligin altinda yatan nedenlerden birisi olarak bu haberi ekledim.

ben anladim da simdi tutar birisi bunu kanit olarak gösterir o yuzden söyledim..

sahi giray istifa mi etmisti yoks görevden mi alinmisti???

Yorum

• İlk olarak kuzey_lee tarafından gönderildi

@coach

alakasi yok bu söylediginle desem..o dönemde liman ihalesinde trabzonspor ihalede 2.oldu.yasalara göre 2.olan kuruma da verilebilir ihale.amma ve lakin dünürlere layik görülmüs..ne diyelim boynumuz kildan ince

ben bu konuyu kadiköy'de avukat olan sürmeneli bir abimizden bilgi aldiktan sonra buraya yazdim ama israr etmeyi sevmem,,
                  Adam Ölür Adamlık Ölmez - Trabzon/Tonya

Yorum

• @coach

hafizamda oyle kalmis.ben de israr etmiyorum..biraz arastirma yapayim tekrar bu konuda konusuruz.olmadi özelden msjlasiriz

Yorum

• kuzey _lee

Trabzonspor 2.kez ihaleye girmistir. Fakat dernekler yasasi karsisinda bir hukuki sorun yarattigindan dolayi ihalenin otomatikman diger gruba geçmesi demekti. yani her sekilde dernekler yasasi bir dernek olmasi sorunun temeliydi.Edited by: gerçekefsane

Yorum

• @gercekefsane

biraz once yaptim arastirmayi.maliye bakanligindan trabzonspor için ''ihaleye girebilir'' belgesi alinmis.yani bakanlik izin vermis trabzonspor'a.ama ise bakin ki o ihaleyi yoneten kisi akp trabzon milletvekili kemalettin göktas'in kuzeni çikiyor.ve trabzonspor'u ihaleye almiyorlar.pardon yaa ben de çok komple teorisyeni oldum dimi

Yorum

• yahi özkan sümer i öpüp basimiza koyacagimiza neler konusuyoruz ya

özkan sümer Trabzonspor u MAY in elinden kurtarmistir,Trabzonspor uuçurumun kenarindan almistir.

Özkan Sümer baskan oldugu zaman hiç unutmam 4-5 sene sonra sampiyonluga oynayacagiz öze dönüsüm planini uyguluyacagiz...

demisti kulubün borclarini kapatti öze dönüsü gerceklestirdi bugün taptigimiz futbolculari takima aldi ve dedigi gibi 4-5 sene sonra takimi sampiyonluga aynayacak seviyeye getirdi ve çekildi.

özkan sümer dediklerinizin hiçbirini haketmiyor bugünlere gelmemizde onun büyük rolü vardir.

efrasiyab

Yorum

• İlk olarak gerçekefsane tarafından gönderildi

kuzey _lee

Trabzonspor 2.kez ihaleye girmistir. Fakat dernekler yasasi karsisinda bir hukuki sorun yarattigindan dolayi ihalenin otomatikman diger gruba geçmesi demekti. yani her sekilde dernekler yasasi bir dernek olmasi sorunun temeliydi.

Iyi ya, bende diyorum ki bu liman Trabzonspor'un hakkiydi. Artik sayin baskan adayi iade eder limani, o dönem dernekler yasasi sayasinde aldigi, bugün ki Trabzonspor AS.ye... O zaman bende derim ki, hakikatten bu insan Trabzon ve Trabzonspor'a hizmet için geldi. Bizde onu her alanda destekleyelim.

Ben olaylara siyasi yönden bakmiyorum. Bugün çikan baskan adaylarinin listesini görmeden, gelecege dönük neler yapabilirler kestirme imkanim yoktur. Sadece baskan adaylarini fert olarak degerlendirme imkanim ve elimden geldigi kadar da o yönde yorum yapmaya çalisiyorum. Yoksa, Nuri Albayrak'in hangi partiyi tuttugu bana ne. Benim için üst kimlik Trabzonspor'luluktur ve ona hizmettir. Takimi sampiyon yapacaksa, Trabzonspor'u Avrupa seviyesine çikacaksa, neden elestiriyim ki.

Yorum

@gercekefsane

biraz once yaptim arastirmayi.maliye bakanligindan trabzonspor için ''ihaleye girebilir'' belgesi alinmis.yani bakanlik izin vermis trabzonspor'a.ama ise bakin ki o ihaleyi yoneten kisi akp trabzon milletvekili kemalettin göktas'in kuzeni çikiyor.ve trabzonspor'u ihaleye almiyorlar.pardon yaa ben de çok komple teorisyeni oldum dimi

hukuk devreye girdiginde bu ihaleyi Trabzonspor kazansa bile . Danistay'da bu karar geri dönerdi.

Yorum

cafer abi hala daha lafi degistirerek söylüyorsun..bana açik ve net konus..giray bulak'in görevine özkan mi son verdi?bahsettigin sergen'in 1 golundan fazlasi varmidir trabzonspor formasi altinda.son söyledigin 3 isim özkan sümer'in baskanligi degil de hocaligi zamaninda alinmamismidir?madem öyle yattara'yi kim getirmistir?

bu arada gercekefsane koydugun haber 31/05/2000 tarihine ait..tesadufe bakin ki özkan sumer 2000 aralik kongresinde baskan seçilmistir diye hatirliyorum

Bulak: Ceza verilmeli

BORDO-MAVILI takimin eski Teknik Direktörü Giray Bulak ise 'Bazi futbolculariniz, Mehmet Ali Yilmaz'in seçimi kaybetmesi halinde ayrilacagini açiklamisti. Bu konuda ne diyorsunuz?' seklindeki bir soru üzerine, 'Biz futbolculara demeç yasagi koymustuk. Kim olursa olsun buna ragmen konusanlar varsa gereken cezalar verilmeli' karsiligini verdi. Bu arada bu ay içinde futbolculara yapilmasi gereken ödemelerin de durumu belirsiz.

Kongre sonrasi Giray Bulaktan açiklamalar,Ayrica Tüm Teknik direktömrler Yönetim degisiminden sonra istifa ederler.Ayrica SERGEN Trabzona geldi kaç ay oynadi sen söyle SERGEN bitmis ti Trabzon onu adam etti.Ama elde tutulmasi gerekirken ÖZKAN geldiginde gönderildi.FATIH sebinle Tartismak istemiyorum.

KISACA SÖYLÜYORUM ÖZKAN SÜMER demek Kaos demektir.Özkanin oldugu yerde Ot bitmez.

HA gene söylüyorum eger aday olurda seçilirse yapacak bir sey yok.eger seçilirse bu günleri çok arariz çok.

Futboldan anlayan ÖZKAN SÜMER 2.ligden TEKELIOGLUNU takimin basina getirdi.O zamanki Taktigimiz neydi hatirliyormusun 7-2-1 7 DEFANS 2 orta saha 1 forvet hatirlatayim.Türkiyenin her ilinde TRBSZON KÜMEYE diye bagirtan ve hala bu gün baskanligi konusulan bir adam varsa diyecek bir seyim yok.

SABIRLA BEKLEDİK AVRUPADA UEFA CAS TA KİTAPTA YAZANLAR OLDU
                                BEKLİYORUZ ÜLKEMİZDE KİTAPTA YAZANMI YOKSA KİTAPSIZLARIN DEDİĞİMİ OLACAK

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim