camiayi birlestirip, beraber yonetelim diyen biri gelmesin...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Trabzon baskanini ve yönetimini seçiyor..
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
"KELLE KOPAR AMA KONUSMA!"
Trabzonspor eski Profesyonel Futbolcular Dernegi Baskani Serdar Bali, kongre sürecini, kendi tavirlarini, adaylarin durumunu degerlendirdi. Teknik Direktör Vahid Halilhodziç?in Çaykur Rizespor maçi öncesinde yaptigi açiklamalari elestirdi. Dernek olarak tavirlarinin nasil olacagini anlatti. Bali, takimda yöneticiye, ?ben kilçigim, beni yiyemezsiniz? diyen futbolcu konusuna da açiklik getirirken, o futbolcunun hala kulüpte olmasini ise otorite boslugu olarak yorumladi. Serdar Bali, gelecek her yönetimin yaninda olacaginin da sinyallerini verdi.
'Ilk Defa Karismiyorum'
Bali, "Bir Trabzonspor'lu olarak genel kurulun bu dönemde olmasina üzülüyorum. Hiç bir seyi hiçbir zaman, zamaninda yapamadik. Iki yillik kongrelerde yapamiyorduk, seçimleri 3 yila çikardik ancak bir yil dolmadan yine seçim yapma noktasina geldik. Seçim yapilsa, sonra da isler normal seyrinde gitse bir sey degil ama yine iki yil sonra bir seçim olacak. Ne yazik ki top kaleden içeri girmedigi, yapilan bir takim isler yanlis çiktigi için seçime gidiyoruz. Bu normalde daha saglikli bir kan degisikligi olacaktir. Ben belki de ilk defa bir seçim içerisinde aktif bir çalisma içine girmiyorum, yani karismiyorum" ifadelerini kullandi.
Serdar Bali, "Trabzonsporlu eski Profesyonel Futbolcular Dernegi olarak, biz kendi aramizda daha nasil bir strateji izleyecegimizi konusmadik ama konusacagiz, tavrimizi belirleyecegiz ve bunu da açik olarak ortaya koyacagiz. Atay Aktug, ?Fenerbahçe maçini kazanirsak tekrar aday olabilirim? diyor. Olabilir; Futbolculara, ?Benim aday olup olmamam sizin elinizde? dedigini duydum. Bu futbolcuya endeksli bir yapiyi dogurur. Söylenmisse yanlis ifadelerdir. Neticede Aktug dürüst bir insandir. Ama aday olursa ne diyecek. ?Yöneticiler kötü oldugu için bu hale geldik mi?? diyecek. ''Ben yeni yönetim topluyorum, bütün suç eski yöneticilerdir.'' diyecek herhalde. O zaman hiç etik olmaz bu..." diye konustu.
'Agresif Görüntü Sergileyemem'
Trabzonspor eski Profesyonel Futbolcular Dernegi Baskani Bali, "Hayrettin bey aday olacak. Onun yaninda baska adaylar da çikabilir. Açikça söylemek gerekir ki Hayrettin bey, görevi hak eden yapabilecek bir adam. Atay bey de iki senesini basarili geçirdi. Ama bu sezon istenilen gibi gitmedi. Gelecek yönetimi bekleyen tehlikeler var ama avantajlar da var. Trabzonspor bu durumdan daha asagida olamaz. Demek ki kimse gelecek yönetime skor açisindan sikayet etmeyecek. Yeni bir yönetim geldiginde hep gelecege dair konusmalar yapilacak" dedi.
Serdar Bali, gelecek yönetimi avantaj ve dezavantajlarin bekledigini de dile getirirken, "Trabzonspor'un bu sezon hedefi kupa olmalidir. Lig sampiyonlugu veya ikinciligi hedefi kalmadi. Trabzonspor'un hedefi kupada iyi bir derece almak olacak. Fakat yönetime aday olacak kisi, ?Ben Trabzonspor'u dünya takimi yapacagim? derse taraftar da dünya takimi ister. Onu basaramadiginda da sikintilar bas gösterir. Gelecek yönetimin transfer için önünde uzun bir zamanin olmamasi ise dezavantajlari? Trabzonspor'un yeni yönetimine kim gelirse gelsin tabi ki her zaman yanindayiz. Biz bir dernek yöneticisiyiz. Çok kavgaci, agresif bir görüntü söyleyemem" seklinde konustu.
'Kopart Ama Konusma!'
Vahid Halilhodziç?in, futbolculari hedef yapan açiklamalarina da deginen Trazonspor Profesyonel Futbolcular Dernegi Baskani Serdar Bali, "Sen patronsun, takimin liderisin. Yanlisi olan varsa kellesini koparacaksin. Yoksa topluma sikayet edip, futbolcuyu toplumun önüne atip sonra da seyretmek olmaz. Sonuçta sahaya o oyuncuyla çikacaksin, sonucu onlarla alacaksin. Vahid Halilhodziç?in konusmalari çok yanlis ve bir teknik direktör kalitesine uygun degil. Trabzonspor?un geleneklerinde de, futbolcuyu böyle toplumun önüne atan teknik direktör yoktur" dedi.
Divan Kurulu toplantisinda, Baskan Atay Aktug?a yönelik olarak, "Bir futbolcu, yöneticinize, ?Beni yiyemezsiniz, ben kilçigim, bogazinizda kalirim? dedigine dair sorusunu hatirlattigimiz Bali, "Inanin o futbolcunun kim oldugunu hala daha bilmiyorum. Yani elimde belge yok. Ama bu tür futbolcular varsa ve hala o kadronun içinde yer aliyorsa, Trabzonspor bitmis demektir. O futbolcu kimse, yöneticisine bu ifadeleri kullandigi anda kulüple iliskisini keserim. Gerekirse o kulübü yakarim, yeniden yaparim. Taraftara da, ?Bu kulübe fare girmisti, mecbur kaldim ama yeniden insa edecegim. Hem de çok daha iyisini? derim" seklinde konustu.
gunebakis.com.trPaul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
Efsane Boston Celtics geri dönüyor. :)
Yorum
-
cevat kol
Mükemmeli yoksa Aktug devam etsin
TRABZONSPOR?DA yaklasan genel kurul öncesi Atay Aktug?un koltuguna talip olan adaylar, çalismalarini tüm hiziyla sürdürüyorlar.
Simdiye kadar Hayrettin Hacisalihoglu'nun disinda resmen adayligini kimse açiklamazken, diger adaylar sessiz ve derinden çalisma yaparken, Baskan Atay Aktug da nabiz yokluyor. Trabzonspor gibi büyük bir camianin kongreye kisa bir süre kala halen sessiz ve tek adayla çalisma yapmasi dogru mu?
Atay Aktug ve ekibini basarisizlikla suçlayan ve her alanda yetersiz olarak gören o grubun halen neyi bekledigini anlamis degilim.
Eger kongreye kadar bu hava devam ederse, Baskan Atay Aktug ve ekibi küçük degisikliklerle yoluna devam eder. Muhalifler de 2007 yilina kadar susmak zoruna kalir.
Trabzonspor gibi köklü, mazisi basarilarla dolu bir kulüp kongrelerini de, projelerini de o olgunlukla yapmak zorundadir. Gel gör ki; tüzüge göre hafta sonunda adaylari kesinlesecek olan kulüpte yarim agizli açiklanmis tek bir aday var.
Basarisizligin had safhaya ulastigi, saha sonuçlarinin dibe vurdugu bir tabloya sahip çikmayanin Trabzonsporlulugundan süphem var.
O zaman ya simdi aday olun ya da ebediyete kadar susun.
Bordo-Mavililer'de görünen o ki kulübün yönetiminden çok siyasi bir hesaplasma var.
Bu hevesi güdenler de öncekiler gibi tarihin sayfalarinda tozlanarak yok olurlar!..
Trabzon her seyin üzerinde sehrin her alandaki tek lokomotifidir.
Birlik ve beraberlik isteniyorsa listeler hazirlanmali, adaylar projelerini delegeleriyle paylasmali, eger bunlar yapilmayacaksa Atay Aktug ve ekibiyle yola devam edilmelidir.
stargazete.comPaul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
Yorum
-
Bana kizanlarda olacaktir elbet ama ben Atay Aktug'dan yanayim. Adamin içinde Trabzonsporluluk ruhu var ya. TrabzonSpor yenilince aglayan yenince gülen bir baskan o. Yerine gelecek diger baskan adaylarinin çogu o mevkiye isim yapmak için geliyor. Aktug'a rakip olacak önemli bir aday hakkinda size sunu söyleyeyim. Trabzonspor'un almak için israr ettigi Liman ihalesinde Trabzonspor'umuza rakip olupta kendi menfaatini düsüneninsanlarin bu klübe baskan adayi bile olmasini kendime yediremiyorum.BMN TRABZON
Yorum
-
Aktug: ?Göreve devam edecegim?
Trabzonspor Kulübü Baskani Atay Aktug, muhtemelen görevine devam edecegini söyledi.
06.12.2005 13:44
Sayfa Fonksiyonlari

Arkadasina gönder

Yorum yaz

Yaziciya gönder
Aktug, AA muhabirine yaptigi açiklamada, yönetim kurulu olarak aldiklari genel kurul kararinin zamansiz oldugunu belirterek, ''Bir grup arkadas istiyordu ve böyle bir karar aldik. Yeni bir aday degilim. Bu kulübün baskaniyim ve devam edip etmeyecegim bu hafta belli olacak. Muhtemelen de göreve devam edecegim'' dedi.
Bordo-mavili kulübün yönetim kurulunun istedigi takdirde tüzük dogrultusunda mali genel kuruldan seçim maddesini kaldirabilecegi belirtildi.
ARKADASLAR ÖMER SARIYLA OLURSA TRABZONSPORUN PUANLARI HER ZAMAN PUANI ÇALINIR TRABZONSPOR YÖNETIMI ALYAY EDIYOO SEÇMI IPTAL EDERSE SONUMUZ GELMIS DEMEKTIR ÖMER SARI GIBILERLE YÖNETIMDE OLMAMALI GÜÇLÜ LISTE OLMALI
YORUMLARINIZI
Yorum
-
Atay Aktug ve yönetim kurulu kongre karari almislardir. peki baskan adaylari nerede. sadece bir kisi açikladi adayligini, baskan adayineler açikladi, neler vaad ediyor. projeleri neler. yönetim kurulunda kimler görev alacak biliyormusunuz. önce bunlari bir sorgulayiniz.
secimi maddesini iptal etmek sadece bir seçenektir. Atay Aktug Muhtemelen adayligini açiklayacaktir. yönetim kurulunda bazi isimler degisecektir. Ahmet Agaoglu muhtemelen yönetim kurululistesinde olacaktir.Edited by: gerçekefsanePaul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
Yorum
-
İlk olarak gerçekefsane tarafından gönderildi
Ahmet Agaoglu muhtemelen yönetim kurululistesinde olacaktir.
Dünkü Spor Zamani programinda ''Golf Federasyonu baskanligini yürüttügümden Trabzonspor Baskanligina adayligimi koymayacagim'' dedi Ahmet Agaoglu.Ama 2.baskan falan olmayacagim diye bisey söylemedi.Açik kapi birakmis oldu bu konuda...Edited by: thepatfhinder- you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.
Yorum
-
09.12.2005'de Hacisalihoglu baskanligini,neler yapabilecegini ve listesini açiklayacak.Atay Aktug basaramayan ekibin bir parçasidir.Bu nedenle ben devam etmesini istemiyorum.Çünkü iyi bir durumda aldigi takim dip yapti.Oysa transfer yapilsaydi ligde ve Avrupa'da iddiali birdurumda olabilirdik.Beklemeyi bilen amacına ulaşır. JOSEPH DE VILLELE.
Yorum
-
ATAY AKTUG baskan olmali
Herzaman söyledim hesap vermesi gerekenler hesap vermeli takimi düzlüge çikartiktan sonra istifa etmesi gerekiyorsa etmeli takimi bu hale getiren Atay ve ekibidir düzeltmeden bir yere gidemez ki DÜZELTECEGINE INANDIGIM için Atay Aktug diyorum yaptigi hatalari tekrarlamayacagina inancim sonsuz...UEFA KANIRTA KANIRTA AÇTI ŞEMSİYEYİ....ARTIK UEFA DAN TESCİLLİ BİR HIRSIZIMIZ, BİR DE ŞAMPİYONUMUZ VAR....82 HELAL PUAN ALIN TERİYLE ŞAMPİYON TRABZONSPOR....TEŞEKKÜRLER SADRİ BAŞKAN VE EKİBİ, TEŞEKKÜRLER BATMAYAN GÜNEŞİMİZ, TEŞEKKÜRLER YÜREKLİ FUTBOLCULARMIZ, TEŞEKKÜRLER PAYDAŞLAR.....
Yorum
-
Ne diyordum bir kaç galibiyet aliriz hersey düzelir atay aktug kalir yedigimiz kazik yanimiza kar kalir.... Trabzonspor taraftariçok fazla yere, zamana , mekana ve gaza göre fikir degistiriyor. Atay Aktug'u bende gerçekten çok severim ama yok yani Trabzonspor'a verebilecegi bir sey yok bunu görmek bu kadar zor mu. Kongrenin iptal edilmesi söz konusu olamaz. Böyle bir sey olursa Atay Aktug güvenirligini hepten kaybeder. Ne yapar aday olur iyi bir liste olusturur seçilir eyvallah ama su sartlarda devam etmek intihar olur...
Ayrica hep derdik Trabzonspor'un kötü gününde kimse baskan olmak istemez diye. Buyrun size iyi gün iste kasa dolu para takim iyi bir kaç takviye lazim.. hani baskan adayi bir kisi disinda yok. Ilginç gerçekten galiba herkes Atay Aktug aldi basina bir dert bulasmayalim birakalim devam etsin havasinda... Kimse proje ve planlariyla çikip bu takimin sampiyonluk hasretine son verecegim sunlari sunlari yapacagim diyemiyor. kandiriliyoruz Atay gitse baskasi gelse sampiyonluk sözü vermedigi sürece ve bunun için bütün gücünü kulllanmadigi sürece oldugumuz yerde sayariz. Artik bazi seyleri asmamiz lazim ufkumuzu genisletmeliyiz 20 senelik uykudan uyunalim artik bu düsüncelerimizi tasiyan yönetimler görmek istiyoruz. Mevsimlik heycanlarla ancak kendimizi kandiriyoruz.... offf Trabzon'um Trabzon'ummmmmBazen Sevinç Bazen Keder, Trazonsporlu Olmak Yeter!
(Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum