hep birlikte görecegiz, kimler aday, kimler ne vaad ediyor, kimler proje üretiyor, transfer dönemi yeni gelecek yönetim için büyük bir sinav olacak. yeterki biz enkaz devraldik demesinler.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Trabzon baskanini ve yönetimini seçiyor..
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak aleminkrali tarafından gönderildi
trabzonsporun kesinlikle trabzondan yonetilmesi gerekir
trabzon disindan sonradan gorme delisi trabzonlularin sirf reklam amacli trabzonsporu kullanmalarina insallah izin verilmez
ne is yaparsa yapsin copcu olsun trabzondan olsun
su an ki yönetimin gitmesinin pek bi anlami yok o zaman..BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan
sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.
Yorum
-
Proje mroje hikaye adam gibi yönetimler seçilse neyse bir tane seç bir sene gitsin öbürünü seç 6 ay gider..Benzedi siyasete önceden çok olurdu Genel Seçimler simdi duruldu millet sandiga gidip oy atmayacagim diyordu,en sonunda Trabzonspor kongrelerinden de bikacak bu delege ya neyse..
Ahmet abinin görüslerine de aynen katilmaktayim.Adi geçen sahislar Trabzonspor da ancak as baskanlik ve diger yardimciliklarda görev yaparlar! Trabzonsporu ayaga kaldircak güçlü ve Türkiyede ses getirecek bir yönetim olusmadigi müddetçe biz ilerleyen senelerde çok daha kongreler yapariz..
Yorum
-
kardes ben de ahmet agaoglu yu isterim ama adama acik acik ben aday olmayacam dedi onun icin adini gecirmenin bi anlami yok.mehmet ali yilmaz da federasyona aday oldu.geriye haluk ulusoy kaliyo o aday olacak bence.secilir mi bilemem ama aday olur gibime geliyoHEPIMIZ MEHMETCIGIZ BIR ERMENI OLDU ONBINLER YURUDU HERYIL ONBINLERCE SEHIT VERIYORUZ HANGINIZ YURUDUNUZ!!!
Yorum
-
Baskanligi düsünüyorumffice
ffice" />
KARARI AÇIKLAYACAGIZ
Trabzonspor'da Aralik ayi içinde yapilacak Mali Genel Kurul'a seçim maddesi koydurmasinin ardindan baskan adaylari da çalismalarina hiz verdi. Baskanlik için ismi kulislerde konusulan isadami Nuri Albayrak da, kendisine Trabzon, Istanbul, Ankara gibi illerdeki arkadaslarinin aday olmasi için baski yaptigini söyledi. Albayrak bu konudaki net kararlarini gelecek hafta vereceklerini belirtirken, "Su anda 3-5 kisi bu konuda bir degerlendirme yapiyoruz. Kararimizi net olarak vermis degiliz. Gelecek hafta basinda bu konudaki kararimizi açiklayacagiz" dedi.
zBASKILAR ARTIYOR Albayrak, Trabzonspor'da birlik ve bütünlügün saglandigi tek listenin daha yarar getireceginin de altini çizerken, "Daha önceleri de Trabzonspor baskanligina aday olmam için baskilar geldi ancak o dönemde Trabzonspor'un durumunun iyi olmasi nedeniyle aday olmayi düsünmedim. Fakat su an takim içinde birçok sikinti var. Bu sikintilarin bir an evvel çözülmesi gerekiyor. Camianin önde gelenlerinin üzerimdeki baskilari bu dönemde daha fazla artti. Ben de Trabzonspor baskan adayligina sicak bakiyorum" dedi.
z15 YILDIR IÇINDEYIM Tek bir listenin Trabzonspor'a yarar saglayacagini ifade eden Albayrak, "Yaklasik 15 yildir futbolun içinde bulunuyorum. Istanbul Büyüksehir Belediyesi'nde, amatör spor kulüplerinde hizmet verdik. Dolayisiyla bu konuda tecrübelerimiz var. Su ana dek ismim hep baskanlik için geçti. Trabzonspor'da düsündügüm yer baskanlik olur" diye konustu. Albayrak'in, yönetimine almayi düsündügü bazi isimler ile Cuma günü bir araya gelecegi ve bundan sonra yapacaklari çalismalar ve izleyecekleri yol hakkinda fikir alisverisinde bulunacaklari ögrenildi.
GÜÇLÜ YÖNETIM SART
Necmi Perekli, Iskender Günen ve Cevat Kol, güçlü bir yönetim olusturulmasi görüsünde birlesirken, basari için tüm camianin tek çati altinda toplanmasi gerektigininin de altini çizdiler
ORTAK GÖRÜS
11-18 Aralik tarihlerinde yapilacak olan Trabzonspor kongresi öncesinde Bordo-Mavili baskan adayligini düsünen isimler çalismalarina sessiz bir sekilde baslarken, Trabzonspor yazarlari, yeni olusacak yönetimin profilini çizdi. Fotomaç Gazetesi yazari Necmi Perekli, "Yeni yönetim bütünlügü saglamali" derken, Sabah Gazetesi Yazari Iskender Gönen de, "Trabzonspor'un beklentilerine yanit verebilecek bir yönetimi olusturmak zorundayiz" dedi. Star Gazetesi yazari Cevat Kol ise göreve talip olacaklarin her türlü planlamayi iyi yapmalari gerektigini söyledi.
Necmi PEREKLI
(FOTOMAÇ)
"Trabzonspor'un hem sporcu kadrosu, hem idari hem de teknik kadronun durumu iç açici degil. Bence sil bastan yapilmasi gerekir. Yine de 'ben Trabzonluyum' diyenin elini külhandarin en sicak yerine cesaretle sokmasi gerekir. Bütünlük sart. Menfaatler düsünülmeden Trbzonspor'un umuni menfaatleri ön plana çikarilarak icraatlerin yapilma zamanidir. Trabzonspor eski günlerini ariyor. Bu mantalite ile gidilirse, degil eski günleri, birkaç yil önceki Trabzonspor'u arar hale gelir."
Iskender GÜNEN
(SABAH)
"Öncelikle belirtmeliyim ki Trabzonlu, Trabzonlunun kurdu olmus. Yani isin gerçegi, bu camiada yillardir agizlarda sakiz olan, birlik ve baraberlik koskoca bir yalan. Son 25 yilda, istenilen arzulanan sampiyonlugun gerçeklesmemesinde de bu olgunun payi yatsinamaz. Eger bizler, Trabzonspor'u bir kurum olarak görmek yerine kisilere mal ettigimiz takdirde bu kisir döngüden çikabilmemiz çok zor. Artik, herkesin sakayi önüne alip, düsünme zamani geldi. Hiç degilse, bundan sonra ki kongrede herseyi bir kenara birakarak, Trabzonspor'un beklentilerine yanit verebilecek bir yönetimi olusturmak zorundayiz."
Cevat KOL
(STAR)
"Yönetime aday olanlar, listelerinin bir bölümünü netlestirip, delegeye kendini anlatmak zorunda. Maceraci olmaidiklarina inandirmak zorundalar. Ayrica, transfer konusunda da çalismalarina baslamali. Yurt içinden veya yurt disindan oyuncu izlemeli. Göreve geldiklerinde hazirliksiz olup bahane aramamali. Trabzonspor'un kasasinda para vardir düsüncesiyle hareket etmememi. Çünkü güldiklerinde hayal kirikligi yasayabilirler. Bu nedenle güçlü "
Terzi adaylik yolunda
TERZI RUSYA'DA Trabzonspor genel kuruluna dogru en çarpici gelisme dün gece yasandi. Kulisler bir anda hareketlendi. Rusya'da olan Zorlu Holding Yönetim Kurulu Üyesi Osman Terzi'nin baskan adayligi konusunda ciddi girisimleri olabilecegi ögrenildi. Terzi'nin hafta sonuna dogru Trabzon'a gelecegi belirtildi. Terzi?nin Zorlu Holding Yönetim Kurulu Baskani Ahmet Zorlu ile görüstükten sonra kararini açiklayacagi söyleniyor.
TUNA?YA BAGLI Osman Terzi'nin, aday olmasi halinde Erol Tuna ile ittifak arayarak seçimlere girecegi belirtiliyor. Tuna'nin, kesinlikle aday olmayacagini açiklamasina ragmen Terzi ile yakin dostlugu böyle bir ittifaki ciddi sekilde gündeme tasiyabilecegi belirtiliyor.
Utku Bozoglu?na ?aday ol? baskisi
SICAK BAKMIYOR Trabzonspor camiasinda saygin bir yeri olan ve yöneticilik döneminde birçok basariyi tadan Utku Bozoglu'na, baskan adayi olmasi için yogun baski yapiliyor. Bozoglu'nu arayan ve baskanliga aday olmasini isteyenler, bu teklifi Trabzonspor camiasinin bütünlesmesi için yaptiklarini dile getiriyorlar. Bozoglu?nun ise adayliga sicak bakmadigi, bugünkü çok sesliligin Trabzonspor?a zarar verecegini söyledigi ögrenildi.
Aktug kararsiz
ZAMANA BIRAKTI Ligde alinan basarisiz sonuçlarin ardindan Mali Genel Kurul'a seçim maddesini ekleten Trabzonspor Baskani Atay Aktug, kongrede yeniden aday olup olmama konusunda henüz kararini vermedi. Bazi çevreler Aktug'un yeni bir liste yapip seçime girecegi fikrini ortaya atarken, bazi çevreler de artik Trabzonspor defterini kapattigi görüsünü savunuyor. Aktug ise "Zaman neyi gösterir bilemem. Kongreye kadar görevimizin basindayiz. Kulüpte de herhangi bir sorun yok. Tek sorun sahada" diye konustu.
Abanoz: Katkiya haziriz
GÜÇLÜ BIR YÖNETIM Adi Trabzonspor Baskan adayligi için geçen Osman Abanoz, mevcut yönetimin kongre karari almasinin dogru bir adim oldugunu ancak bundan sonra geçmisten ders alarak daha dikkatli davranilmasi gerektigini söyledi. Ekibi ile yaptiklari toplantidan sonra bir açiklama yapan Abanoz, "Bundan sonra 'biz olgusu' içinde saglikli ve güçlü bir olusum gereklidir. Trabzonsporumuz'a bu kritik dönemde her türlü katkiyi vermeye haziriz" dedi.
Trabzonspor?u düsünüyoruz
ADAYLIK HESABI Trabzonspor'da baskan adayligi için çalismalarini sürdüren, yakin kurmaylariyla görüsmeler yapan eski Asbaskan Hayrettin Hacisalihoglu, Albayrak'tan görüsme önerisi geldiginde görüsebilecegini belirtti.
TAVRIMIZI BELIRLERIZ Trabzonspor menfaatleri için Trabzonspor ile ilgili planlari olan herkesin görüsme teklifine sicak bakacagini bildiren Hacisalihoglu, ?bu görüsmede tavriniz ne olacak?? seklindeki soruyu da, "Ne görüsecegimizi bilecegiz ki tavrimizi belirleriz" seklinde yanitladi.
DANISACAGIM Nuri Albayrak'tan asbaskanlik teklifi almasi halinde nasil bir tepki verecegi konusundaki sorulari ise Hacisalihoglu, "Bize ne diyecegi önemli. Belki planlarini söyleyecek, destek isteyecek, belki gel birlikte çalis diyecek; ben de ona göre arkadaslarima danisacak ve karar verecegim" dedi.
karadenizgazete.com
Paul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
Efsane Boston Celtics geri dönüyor. :)
Yorum
-
Kimin gelecegine adaylar belli olduktan sonra tartisalim bence.Ama kim gelecekse gelsin Trabzon un hayirli olmasini dilerim.M.A.Y. olmadiginada ayrica çok seviniyorum.bordomavi.netTrabzonspor'un ilk ve en büyük taraftar sitesi
Yorum
-
Tam da spekülasyonlari dogrular sekilde bir kongre olacak. Trabzonun Trabzonlunun gözbebegi, morali, disari açilan kapisi her seyi TRABZONSPOR bu özellikleri nedeniyle en iyi seçim malzemesi olarak yorumlanip siyasete alet edilmeye çalisiliyor. Son yerel seçimlerde de hüsran yasayan mevcut iktidar partisi eski CHP li baskani indirip yerine kendine yakin bir ismi TS nin basina geçirmek ve bozuk olan Trabzon insani ile iliskilerini düzeltmek istiyor. Kisacasi rant ariyor. Olan yine ugruna paramizdan, pulumuzdan uykumuzdan sagligimizdan fedakarlik ettigimiz takimimizin basina gelecek. Mevcut iktidar siyaseti sokmamak zorunda oldugu tüm kurumlara siyaseti bulastirarak kendi sonunu hazirliyor. Sanatin sporun bilim ve egitimin uzak durmasi gereken siyaset çamuru bu kurumlari temsil edenlere ne yazik ki bulasmis.
Insallah hayirlisi olur da büyük Trabzonspor camiasi bu oyunu bozar.Edited by: EminSahipsiz Vatanın Batması Haktır. Sen Sahip Çıkarsan Bu Vatan Batmayacaktir...
M. Akif ERSOY
Yorum
-
İlk olarak Emin tarafından gönderildi
Tam da spekülasyonlari dogrular sekilde bir kongre olacak. Trabzonun Trabzonlunun gözbebegi, morali, disari açilan kapisi her seyi TRABZONSPOR bu özellikleri nedeniyle en iyi seçim malzemesi olarak yorumlanip siyasete alet edilmeye çalisiliyor. Son yerel seçimlerde de hüsran yasayan mevcut iktidar partisi eski CHP li baskani indirip yerine kendine yakin bir ismi TS nin basina geçirmek ve bozuk olan Trabzon insani ile iliskilerini düzeltmek istiyor. Kisacasi rant ariyor. Olan yine ugruna paramizdan, pulumuzdan uykumuzdan sagligimizdan fedakarlik ettigimiz takimimizin basina gelecek. Mevcut iktidar siyaseti sokmamak zorunda oldugu tüm kurumlara siyaseti bulastirarak kendi sonunu hazirliyor. Sanatin sporun bilim ve egitimin uzak durmasi gereken siyaset çamuru bu kurumlari temsil edenlere ne yazik ki bulasmis.
Insallah hayirlisi olur da büyük Trabzonspor camiasi bu oyunu bozar.
görüslerine tamamiyle katilmakla beraber bir sey soracagim.yukarda adyligi gecen nuri albayrak su mevcut iktidarin basiyla yakin iliskileri olan albayraklar dan mi?<font size=\"1\"><font color=BROWN>ASKIMIZ<font color=BLUE> SONSUZ<font color=BROWN> !</font> </font> </font></font>
Yorum
-
Önce oy kullanacak delegeye güvenelim.Herseyi biz biliyoruz bunun farkindayim.Ama oy kullanacak kardeslerimiz,agabeylerimizde herhalde Trabzonspor'un menfaatlerinin geregini yapacaktir.Lütfen onlara güvenelim.Birde bu arada adaylari görelim.Söyle gögüslerini gere gere ben Trabzonspor'u yönetmeye talibim diyen yigitleri görebilsek artik.Beklemeyi bilen amacına ulaşır. JOSEPH DE VILLELE.
Yorum
-
Arkadaslar baskan kim olursa olsun sözünü geçirecek biri olsun..
Özkan Sümer gibi Fenerbahçeyle basedemedim diyerek aglayip istifa eden, Atay Aktug Yönetimi gibi federasyona gerçek tepkisini bir türlü gösteremeyip her hafta hakem ve federasyon hatalatirina maruz kalmis bir Trabzonspor istemiyorum.. Kisacasi herkesin çekinecegi veya saygi duyacagi yani sözünü geçirecegi bir baskan istiyorum. bu bahsettigim iki yönetim futbolcu ve teknik heyete bile söz geçirememistir...
Yorum
-
İlk olarak Efrasiyab tarafından gönderildiİlk olarak Emin tarafından gönderildi
Insallah hayirlisi olur da büyük Trabzonspor camiasi bu oyunu bozar.
görüslerine tamamiyle katilmakla beraber bir sey soracagim.yukarda adyligi gecen nuri albayrak su mevcut iktidarin basiyla yakin iliskileri olan albayraklar dan mi?
Evet o albayraklar...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum