Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzon baskanini ve yönetimini seçiyor..

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

MEHMET ALI YILMAZ
    UGRUNDA ÖLMEYEN FENERLI OLSUN
    TABUTUMUZ BORDOMAVI
    CEHENNEMDE ATESINLE KAVUR BIZI
    BORDOMAVI
    [/b]<font size=\"4\">www.baskents.net

Yorum

May gelmesinde aranacak kriteler su olmali:

1)Futbolu bilmeli

2)Trabzonsporlu olmali^

3)Parali olmali

4)Masa basinda güçlü biri olmali

5)Herkes tarafindan saygi duyulan ve sevilen biri olmali
      FxY

Yorum

Benim aklimdan Haluk Ulusoy geçiyoo ama...
        FxY

Yorum

İlk olarak oflee61 tarafından gönderildi
          İlk olarak Can basten tarafından gönderildi

neyse ki kulübümüzün hiçbir bireye ihtiyaci yok artik, isteyen gelir aday olur kazanirsa kazanir ve baskan olur...

iyi diyosun da papila bizi yedi kurumsal olarak bise yapamadik,tahkim-federasyon-hakemler bizi eziyo bise yapamiyoruz.

o bakimdan diger özelliklerinin yaninda masaya vurdu mu ses getirebilecek birisi de olmasi gerekiyo bence..baskan olarak olmasa bile en azindan yöneticilerin içinde böyle adamlar olmali.

Iste onu diyorum ya, önemli olan isbitiricilik.. Bu özellik de sadece paraya bagli degil..

Benim adayima gelince, hiçbir adayim yok... Tam olarak kriterlerime uygun bir isim aklima gelirse söylerim...
          Futbolcuyla taraftar el ele versin, şampiyonluk kupası TRABZON'a gelsin!!!

7 7 7 7 7 7 7 7 7....

Yorum

kim gelirse gelsin.ama bir kez olsun bu sefer önce taraftardesin
            fenerbahçe dünya pisliğidir..
            her şeyin hesabı sorulur bir gün.....

Yorum

Akilli birisi gelsin. baska ne diim yaf [img]smileys/smiley5.gif[/img]Akli bi kac karis havada insanlarla olmas bu isler [img]smileys/smiley5.gif[/img]
              - impossible ? what does it mean ?

Yorum

İlk olarak arsinlionur tarafından gönderildi

bir önceki mesajinla çelisiyor haluk ulusoy un Trabzonsporlulugundan süpheliyim ben
                SAMPIYONLUGU GETIRIN BIZE
                CANIMIZI VERELIM SIZE

madheart61--->BDiler61

Yorum

Özkan SÜMER derim ben
                  Onurla Kazanilan Tek yildiz Onursuzca Kazanilan Yildizlardan Büyüktür

Yorum

ismi duyulmamis genç ve yukarda sayilan özelliklere sahip birinin olmasini istemem. Edited by: The Legend
                    elbet bir gün toprak olup gideceğiz...
                    TRABZONLU DOĞDUK TRABZONSPORLU ÖLECEĞİZ...
                    legends never die ...

Yorum

İlk olarak madheart17 tarafından gönderildi

İlk olarak arsinlionur tarafından gönderildi

bir önceki mesajinla çelisiyor haluk ulusoy un Trabzonsporlulugundan süpheliyim ben

benim dedigim ama da bu iste[img]smileys/smiley5.gif[/img]
                      FxY

Yorum

Mehmet ali yilmaz veya

ahmet agaoglu

veya cevahir
                        G ö K h A nT ü F e K ç I

Yorum

gonlumden gecen cevahir veya agaoglu.ama icimden mehmet ali yilmaz olacak diye bir ses var
                          HEPIMIZ MEHMETCIGIZ BIR ERMENI OLDU ONBINLER YURUDU HERYIL ONBINLERCE SEHIT VERIYORUZ HANGINIZ YURUDUNUZ!!!

Yorum

sezon basinda yönetimin yaptigi transfer politikasinda mantik yoktu.hiçkimsenin içine sinmedi yapilanlar.....sezonu yine korkuyla ve üzülecegimizi bilerek bekledik.malesef yönetim teshisi koyduk bundan sonra bunu düzeltiriz lafini kötü sonuçlardan sonra söyledi.oysaki trabzonspor taraftari ve kalenleri daha geçen sene hastaligi teshis etmis ayni aklin yönetimde de bulundugunu hatta daha güçlü bir anlayisa sahip olduklari beklentisini duymustu dogal olarak.....ve ergun ata nin yazisiyla irkildik:yazi özetle bmn de ki transfer sayfalarinin adedinden dolayisiyla taraftarin samimi ve büyük sevgisinden bahsediyor,yönetiminse bunun çok uzaginda oldugunu ifade ediyordu bize.....

sonuç olarak bu yönetimde bir samimiyet sinavi vermistir ve gördügünüz gibi bu sinavdan geçer not alamamistir.....

rum takimiyla eslesen ilk türk takimi:trabzonspor...

Yorum

Hangisi gelirse gelsin yeteki trabzonuma hayirli olsun [img]smileys/smiley1.gif[/img][img]smileys/smiley1.gif[/img][img]smileys/smiley1.gif[/img]

güçlülerin iktidarina karsi trabzonspor

Yorum

Atay Aktugunda kalma durumu var herhalde aday olur gibime geliyor hiçkimse onun ismini önermemis[img]smileys/smiley36.gif[/img]
                                elbet bir gün ölecegiz..TRABZONLU dogduk TRABZONLU ölecegiz..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X