MEHMET ALI YILMAZ
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Trabzon baskanini ve yönetimini seçiyor..
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
UGRUNDA ÖLMEYEN FENERLI OLSUN
TABUTUMUZ BORDOMAVI
CEHENNEMDE ATESINLE KAVUR BIZI
BORDOMAVI
[/b]<font size=\"4\">www.baskents.net
-
İlk olarak oflee61 tarafından gönderildiİlk olarak Can basten tarafından gönderildi
neyse ki kulübümüzün hiçbir bireye ihtiyaci yok artik, isteyen gelir aday olur kazanirsa kazanir ve baskan olur...
iyi diyosun da papila bizi yedi kurumsal olarak bise yapamadik,tahkim-federasyon-hakemler bizi eziyo bise yapamiyoruz.
o bakimdan diger özelliklerinin yaninda masaya vurdu mu ses getirebilecek birisi de olmasi gerekiyo bence..baskan olarak olmasa bile en azindan yöneticilerin içinde böyle adamlar olmali.
Iste onu diyorum ya, önemli olan isbitiricilik.. Bu özellik de sadece paraya bagli degil..
Benim adayima gelince, hiçbir adayim yok... Tam olarak kriterlerime uygun bir isim aklima gelirse söylerim...Futbolcuyla taraftar el ele versin, şampiyonluk kupası TRABZON'a gelsin!!!
7 7 7 7 7 7 7 7 7....
Yorum
-
İlk olarak arsinlionur tarafından gönderildiBenim aklimdan Haluk Ulusoy geçiyoo ama...
bir önceki mesajinla çelisiyor haluk ulusoy un Trabzonsporlulugundan süpheliyim benSAMPIYONLUGU GETIRIN BIZE
CANIMIZI VERELIM SIZE
madheart61--->BDiler61
Yorum
-
İlk olarak madheart17 tarafından gönderildi
İlk olarak arsinlionur tarafından gönderildiBenim aklimdan Haluk Ulusoy geçiyoo ama...
bir önceki mesajinla çelisiyor haluk ulusoy un Trabzonsporlulugundan süpheliyim ben
benim dedigim ama da bu iste[img]smileys/smiley5.gif[/img]FxY
Yorum
-
sezon basinda yönetimin yaptigi transfer politikasinda mantik yoktu.hiçkimsenin içine sinmedi yapilanlar.....sezonu yine korkuyla ve üzülecegimizi bilerek bekledik.malesef yönetim teshisi koyduk bundan sonra bunu düzeltiriz lafini kötü sonuçlardan sonra söyledi.oysaki trabzonspor taraftari ve kalenleri daha geçen sene hastaligi teshis etmis ayni aklin yönetimde de bulundugunu hatta daha güçlü bir anlayisa sahip olduklari beklentisini duymustu dogal olarak.....ve ergun ata nin yazisiyla irkildik:yazi özetle bmn de ki transfer sayfalarinin adedinden dolayisiyla taraftarin samimi ve büyük sevgisinden bahsediyor,yönetiminse bunun çok uzaginda oldugunu ifade ediyordu bize.....
sonuç olarak bu yönetimde bir samimiyet sinavi vermistir ve gördügünüz gibi bu sinavdan geçer not alamamistir.....
rum takimiyla eslesen ilk türk takimi:trabzonspor...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum