Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzon baskanini ve yönetimini seçiyor..

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Berat Tekke tarafından gönderildi

Kafama takilan nokta su ; eger Albayrak Baskan olursa , mevcut hükümetle olan yakin iliskilerini kullanarak Federasyonun Trabzonspor'a bakisini Trabzonspor lehine mi çevirecek yoksa sadece nötrleyeck mi?? Eger nötr leyeckse yani sadece hakkimizi yedirmemek için ugrasacaksa basimizin üstünde yeri var.. ama bu iliskilerini Trabzonspor'a Istanbul takimlarinin kazandigi türden avantalar kazandirmak için kullanacaksa, takimi Federasyon Hükümet ve hakemler aracligiyla kanatlandiracaklarsa ki benim endisem bu yönde; hiç gelmesinler.. Bu yolla sampiyon yapabilecek olsalar bile gelmesinler.. Bana sampiyonluk lazim degil..Trabzonspor'un geçmisine gölge düsürmesinler.. Asil önemli olan nokta bu, bu olmali!

Sevgili Berat, senin düsüncelerine yakin endiseleri tasimamla birlikte, aklima baska bir soruda gelmiyor degil. Sen basbakan olsan, 256 bin nüfuslu bir sehrin belediye baskanligini almak için, diger takim taraftarlarin antipatiligini kazanmak istermisin. Dolayisiyla, siyaset burada sadece nötralize görevi görür diye düsünüyorum en fazla...

Yorum

• ''BIR YILDIZI HIBE EDECEGIM''-

Albayrak, eksik olan bir mevkiye bir yildiz oyuncuyu alacagini belirterek, ''Hocamizla görüsecegiz. Hangi mevkiimizde eksik varsa, o mevkiye bir yildiz alacagim. Ve bunun bütün masrafini ben üstlenecegim. Bu alacagimiz isim de herkesi ayaga kaldiracak bir isim olacak'' sözünü verdi.

[img]smileys/smiley32.gif[/img]

@kutoz

haklisin abi ama tutamiyorum kendimi özkan sümer adini duyunca..

@Berat Tekke

abi zaten öyle bi beklenti yok ki baskandan.ne diyoruz kaç zamandir hakkimizyenmedikten sonra gölge etmesinler baska ihsan istemez.Hakkimizi yedirmesin,su dediklerinin de yarisini yapsin basim gözüm üstüne..

Bu adamin dediklerinin 4te birini vaad eden kim olursa olsun o da gelebilir...
      BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• nolacaksa olsun artik ya[img]smileys/smiley7.gif[/img]

Yorum

• Bir insani sirf siyasi görüsü nedeniyle elestirmek insafsizlik.Herkesin gönlünde bir siysi parti vardir.Ne yani adam bir siyasi parti sempatizani ise Trabzonspora hizmet edemez mi
          İki renk ve Asalet Bordomavi.net

Yorum

• İlk olarak mackdali22 tarafından gönderildi

Bir insani sirf siyasi görüsü nedeniyle elestirmek insafsizlik.Herkesin gönlünde bir siysi parti vardir.Ne yani adam bir siyasi parti sempatizani ise Trabzonspora hizmet edemez mi

Elbette hizmet eder. Herkez sosyal yasam içinde, kendi düsünceleri paralelinde bir siyasi düsünceyi benimseyim, demokratik teammüller geregi de ona oy verir. Sorun onun siyasi kimligi degil. Sorun, siyasi kimliginden siyrilip gelip gelemeyecegidir baskanlik koltuguna. Gelirse amenna, kimsenin de sesi çikmaz sanirim. [img]smileys/smiley1.gif[/img]Endise bundan kaynaklanmaktadir.Edited by: kutoz

Yorum

• Albayrak TS üyesi degilse zaten baskan seçilemez.TS üyesi bir kisi için bu kadar felaket tellaligi yapmak niye.Zaten bu söylenenler gibi olacaksa orada durma sansi olabilirmi.Geldigimiz nokta bizi Albayrak sansimizi degerlendirme noktasina getirmistir.
              kamil28

Yorum

• Atay Aktug da Chpli idi ve herhangi bir sorun olmadi.Zaten kendisi de baskan olduktan sonra Chpden istifa etti.Bence Nuri Albayrak da baskan secildikten sonra Akp üyesi ise istifa edecektir veya etmelidirEdited by: mackdali22
                İki renk ve Asalet Bordomavi.net

Yorum

• Hele sükür baskan adaylari konusmaya basladi. Madem baskan seçilecek icraatlari konusulmali, siyasi renkleri degil.

Iste adam çikmis konusuyor, ben de ilgiyle izliyorum. Merak da ediyorum neler vaadedecekler diye. Yanliz aklima takilan bir soru var. Bizim baskan adaylarimiz hep "baskilara dayanamayarak" aday olduklarini söylüyorlar. E böyle olunca nerede kaliyor heves. Umudu ve hevesi olmayanin adaylikla ne isi var?

Baskan adaylarimizin çikip, hevesli bir sekilde somut seyler konusmasini istiyorum. Net olarak konusurlarsa, daha sonralari onlarin icraatlarini degerlendirmek de daha kolay olmayacak midir?
                  Trabzonsporlu olmak...
                  Zor ama güzel be kardeşim!

Yorum

• Arkadaslar sinif baskani seçmiyoruz.Onun için bizim hayat memat meselemiz.
                    kamil28

Yorum

• acaba baskanin yeni alacagi ve türkiyeyi ayaga kaldiracak yildiz kim olabilir ben emre belezoglu tahmin ediyorum
                      Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
                      Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi
                        acaba baskanin yeni alacagi ve türkiyeyi ayaga kaldiracak yildiz kim olabilir ben emre belezoglu tahmin ediyorum

Hangi baskanin... Dur bi adam daha seçilmedi. Seçilsin ondan sonra tahmin konusun açalim. [img]smileys/smiley4.gif[/img]

Yorum

• İlk olarak simal yildizi tarafından gönderildi

Hele sükür baskan adaylari konusmaya basladi. Madem baskan seçilecek icraatlari konusulmali, siyasi renkleri degil.

Iste adam çikmis konusuyor, ben de ilgiyle izliyorum. Merak da ediyorum neler vaadedecekler diye. Yanliz aklima takilan bir soru var. Bizim baskan adaylarimiz hep "baskilara dayanamayarak" aday olduklarini söylüyorlar. E böyle olunca nerede kaliyor heves. Umudu ve hevesi olmayanin adaylikla ne isi var?

Baskan adaylarimizin çikip, hevesli bir sekilde somut seyler konusmasini istiyorum. Net olarak konusurlarsa, daha sonralari onlarin icraatlarini degerlendirmek de daha kolay olmayacak midir?

Burada sanki -üstüme gelmeyin yakarim kendimi repligini söylemek için firsat kollayan adaylar görüyoruz. Hani yarin vaadlerini gerçeklestiremezlerse zor günde zorlamayla aday olduklarini öne süreceklermis gibi bir hava sezinliyorum. Yahu baskanlik için can atiyorum, Trabzonspor baskanligi gibi onurlu bir göreve aday olmak bile gurur verici demek bu kadar zor mu, Levent Biçakçi gibi birilerinin zorlamasiyla baskasinin hesabini bozmak için kukla konumunda aday oluyorsan zaten olmayacaksin. Baskan adaylarindan su ana dek olumlu bir sinyal almadim, somut vaad istiyorum, stad yapacagizdeyip yarin koltuklari yenileyen bir yönetim degil. Hayirlisi...

Yorum

• adaylara genellikle baskanim diye hitap ederler[img]smileys/smiley2.gif[/img]
                            Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
                            Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• İlk olarak kamil tarafından gönderildi
                              Arkadaslar sinif baskani seçmiyoruz.Onun için bizim hayat memat meselemiz.

Arkadas farkinda olarak ya da olmayarak çok sey söyledi iste... gerçekten forumda kaybettigimiz zaman olusan hava-ki buna ben de dahil oluyorum arada yalan yok- nasil bir bakin.. forum aglama duvari ya da isyan burcu oluyor.. neden? çünkü Trabzonspor burada bulunan insanlarin özelinde tüm Trabzonspor'lularin hayattaki mutluluk kaynaklarindan biridir.. yani en basit olarak bu sekilde düsünürsek ortak bir nokta bulabiliriz saniyorum..

Atay Aktug'un kazandigi seçimde de aynisini demistim.. hayirlisi olsun.. seçileni en az 1 yil süreyle rahat birakip desteklemeliyiz.. ister akp, ister chp'li olsun seçilen.. biz takima ve kulübe katkisina bakmak zorundayiz... yani kim ne kadar içine sindirir, sindiremez tartisilir ama sonuçta 'hayattaki mutluluk kaynaklarimizdan biri'nin kurumasi hepimizi üzer.. meseleye bu açidan bakmak sanirim epey bir sorunu çözecektir tartismalarda..
                              #7 King of Kings

Yorum

• siyasi kaygilar bir yana özellikle liman olayi yüzünden albayrak ismine karsi bir önyargim vardi ancak bugün gerçekefsane (ki kendisi aramizdan ayrildigini belirtti ne yazikki) nin bilgilendirmesi sonucu ihale sürecinin tam da benim düsündügüm gibi olmadigini anlamis bulunuyorum.

albayrak in açiklamalarina gelince.bir baskan adayi için geç kalinmis ama dogru bir adim.en azindan yapacaklari konusunda insanlara fikir vermek açisindan medyada daha çok görünmesi gerekir.(yaptiklarim yapacaklarimin teminatidir gibi havada asili bir cümledense)

kendinden emin bir hava sezdim açiklamalarda.ama kesinlikle yeterli degil.neyi nasil yapacagi konusunda daha doyurucu bilgiler vermeli.(bütün adaylar için geçerli)

bugün yasanan gelismeler sonucunda albayrak gözümde deger kazanarak bir adim öne geçti.daha önümüzde süre var bakalim zaman ne gösterecek.sonuçta hersey daha iyi bir TRABZONSPOR için
                                Her daim TRABZONSPOR!
                                Türkiye Kyoto'yu imzaladı :)
                                "7"

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim