Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzon baskanini ve yönetimini seçiyor..

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bence stadi kimse yapamaz.
    Bertrand Russell : "İstediğiniz bazı şeylere sahip olamamak, mutluluğun bir parçasıdır."

Yorum

• Bende stadi yapacak bir baskan istiyorum su stadi adamakilli yapabilen baskan eminim bizi sampiyonda yapar!!
      0II0II0I I00I0I0I 0III00II0 00II0I0I II0I0II0

Yorum

• Bu konununn basligi "Sizce baskanimiz kim olmali"dan,

"Sizce baskanimiz kim OLMAMALI"ya dönmeye baslamistir. [img]smileys/smiley2.gif[/img]
        Trabzonsporlu olmak...
        Zor ama güzel be kardeşim!

Yorum

• Yanlis anlasilmasin, ben de stadi yapabilecek bir baskani tercih ederim. Ama mevcut adaylar bunu yapamaz demek istiyorum.
          Bertrand Russell : "İstediğiniz bazı şeylere sahip olamamak, mutluluğun bir parçasıdır."

Yorum

• Aziz Yildirim'a Azize ezik mezik diyoruz ama adam fener için nasil ugrasiyoruz görüyoruz. Stadlarini yaptilar, bütün tesislerini modernlestirdiler. Malesef bu konularda çok geri kaldik. Çok ilkel bir stadimiz var. ingiliz tarzi 30 bin kisilk stad isimizi görür bunu yapacak bir yönetimin isi kolay degil. saha sonuçlari ile sevinemedigimiz gibi saha disi konularda da sevinemiyoruz. hep hüsran tam hüsran...

Ayrica stad için hersey hazir kanimca Faruk Özak bu konuda çok yardimci olacaktir. Kararli bir yönetim ve baskan sart.Edited by: Emorfo
            Bazen Sevinç Bazen Keder, Trazonsporlu Olmak Yeter!
            (Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)

Yorum

• biz stad yapmakta gs kadar zorlanmayiz yeterki istesin bizimkiler çok rahat yapariz30-40 bin kisilik bi stad isimizi görür bence ama tabi bunun için sportif basari gerekir bence

Yorum

• valla suanki adaylar arasinda albayrak önde gidiyor...Para olarakta fena degil...Önce tesislesme sonra basari...

Bu yil kaçti bari güzel bir tesisi güzel bir stat yapin...Basari sonra gelir..

Örnekleri var

Yorum

• ben inanmiyorum stad yapacaklarina belki açiklari daha fazla kapasiteye ulastirirlar ama yikip da yapmazlar yani eger yaparlarsa istanbulda oturmama ragmen 2 tane kombine alirim valla tesekkür olarak yani [img]smileys/smiley1.gif[/img]

Yorum

• maratondaki direkleri kaldirsinlar,sahayi alçaltip tribünle bir yapsinlar,kale arkalarini yapsinlar...

saraçoglu'ndan iyi stad olur.(Çekirdek satisini da yasaklamak lazim.)
                    BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• İlk olarak oflee61 tarafından gönderildi

maratondaki direkleri kaldirsinlar,sahayi alçaltip tribünle bir yapsinlar,kale arkalarini yapsinlar...

saraçoglu'ndan iyi stad olur.(Çekirdek satisini da yasaklamak lazim.)
                      çekirdek de nerden geldi aklina oflee[img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img]

Yorum

• nerden gelecek elalem 90 dk bagirmaya gidiyo maça bizim usaklar da(%90) çekirdek yemeye gidiyo sanki.Babaim anlattigi avni aker iyice yalan gibi gelmeye basladi bana..
                        BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• İlk olarak oflee61 tarafından gönderildi
                          nerden gelecek elalem 90 dk bagirmaya gidiyo maça bizim usaklar da(%90) çekirdek yemeye gidiyo sanki.Babaim anlattigi avni aker iyice yalan gibi gelmeye basladi bana..
                          [img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img] la dogru diyon aslinda...bence de avni akerin büyüsü bozuluyo

Yorum

• Trabzonspor baskanligina adayligini koyan Nuri Albayrak liste çalismalarini sürdürürken, hedeflerini de yüksek tutuyor. Albayrak öncelikli olarak ara transferde takima önemli katki yapacak 3-4 isim alinacaginin sözünü verirken, diger yandan Avni Aker Stadi?ni modern 30 bin kisilik stat haline getirecegini vurguluyor. Nuri Albayrak, Istanbul Kartal?daki benzin istasyonu sorununu da çözüp kulübe en az 5 milyon dolar kazandiracagini belirtiyor.
                            Nuri Albayrak, önceki günkü ziyaretlerinden sonra dün de Kenan Iskender ile bir yemek yedi. Albayrak listesini de sekillendirmeye çalisiyor. Nuri Albayrak?in asbaskan adayi Hasim Sayitoglu olduktan sonra listesinde de Ali Osman Hacisüleymanoglu, Köksal Güney, Çaglar Bozoglu, Cemal Saglam, Alican Ulusoy, Nuri Günaydin, Yusuf Cevahir, Metin Çelik, Faruk Kanca, Hüseyin Balaban gibi isimlerin olmasina kesin gözüyle bakiliyor. Ali Agaglu, Albayrak?in listesinde olmayacagini açikladi. yorum sizin ARKADASLAR YORUM SIZIN

Yorum

• listesi saglama benziyo

Yorum

• Bu listeyle ve vaatlerle ALBAYRAK in baskanimiz olmasi lazim.yanlis mi düsünüyorum?
                                MİMOZA

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim