Konyaspor-TRABZONSPOR?UM (0-0)

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler
  • falcon61
    • 11.07.2005
    • 593

1 puanlada sampiyon olunmaz kardes yaa hem dedikleri gibi büyük olan takim kötü oynadiginda kazanir ama daha önemlisi büyük takimin oyuncusuna dünki gibi bi müdahale yapilirsa cezasini bulur![img]smileys/smiley7.gif[/img]
    guRbetcigençleR

Yorum

• kutoz

Birincisi ben senin kardesin degilim, agabeyin sayilirim. Bir zahmet mesajimin altindaki profile tiklarsan, yasimi ögrenirsin. Ikincisi 1 puanla sampiyon olunmaz tabi ki, oldugunu da kimse söylemiyor. Ama 2 maç sonucunda alinan 4 puanlada, sampiyonlugu kaybettik diye de aglanmaz.

Yorum

• My
        • 09.06.2004
        • 24460
        • Aydın

Bu sezona baslamadan önce yönetim olsun hoca olsun çok büyük hatalar yaptik. Transfer asaa transfer yukari herkes haril haril hoca dahil takim unutulmus. Koca bir hazirlikzamani dooru düzgün bi çalisma yapilmadan geçirilmis anlasilan. Herkes transferlere odaklanmis asil seyi, futbolu unutmusuz.

Bazi akadaslarda deinmis, Senol Hocam futbolcu kazanacam diye farkinda diil belki futbolcu kaybediyor. Hem futbolcu kaybediyor hem kan kaybediyor. Kim formsuzsa keseceksin. Bu Hüseyin'de olsa Gökdeniz'de olsaSzymek'te olsa Celaleddin'de olsakeseceksin. Bu adamlarada yazik, özellikle Gökdeniz'e. Gökdeniz'in ii niyetinden süphem yok ama olmayinca olmuyor arkadas. Al hocam biraz Gökdeniz'i kenarada dinlensinyahu, toparlasin kendini. Her geçen gün daha da kötüye gidiyor hem ona hemsana hem bize yazik.

Bazi arkadaslar saolsun Gökdeniz'i Hüseyin'i Lee'yi Volkan'i Emrah'i Erdinç'i gönderiyor. Belki arada Yattara'ya da sallayanlar olmustur görmemis olabilirim. Biraz saaduyu lütfen! Elestri olabilir, sinirlenebiliriz, moralimiz bozulabilir ama biraz sakin olmamiz lazim. Bi kaç maç öncesine kadar methiye düzülenler simdi günah keçisi ilan edilmis kelleleri isteniyor. Bu ne samimi geliyor bana nede gerçekçi. Çok ilginç dünmüydü neydi Ingiltere liginden bi maç seyrediyoruz (sanirim çelsi maçiydi) adamlar son dakikalarda yenildi. Adamlar takimini alkisliyor! Onlar üzülmüyormu, deli olani yokmu içlerinde. Var elbet ama biraz sükunet diyorum, ama katilirsiniz ama katilmazsiniztakima sahip çikalim. Elestirelim ama çok fazla abartiya kaçmadan kelle isterük tarzindan uzak, sakince...
        "Sabırlı, sistemli ve ekonomik; tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
        Murat

Yorum

• Cengiz Çubukcu
          Trabzonspor Kongre Üyesi

BMN Yönetim Kurulu
          • 07.03.2005
          • 14853
          • endüstri müh.
          • İstanbul

takima sahip çikmaktan baska birsey yapmiyoruz zaten...bizim asli vazifemizde budur zaten...bazi arkadaslar gibi ben de bu takimin hazirlik döneminde yattigini ve çalismadigini düsünüyorum...senol hocaya taktiksel anlamda hiçbir zaman inanmiyorum, inanmayacagim....ayrica geçen sene takimin basina senol hoca geçsin diyen hakan kulaçoglu bile onu artik elestiriyor.....

yanlis olan takimin basinda teknik direktör olarak kalmak istemesi.....senol hoca milli takim sayesinde kazanmis oldugu krediyi de yitiriyor...ah ziya hoca ah...çok erken biraktin gittin(korkaklik ettin)

Yorum

• Harun
            • 31.05.2004
            • 7993
            • Tekniker
            • Sakarya

Senol Günes'i bugüne kadar hiç elestirmedim.Bundan cesaret almis olacakki [img]smileys/smiley1.gif[/img]herkesin gördügünü görmüyor yada görmemezlikten geliyor.Hüseyin,Erdinç ve Gökdeniz 'deki form düsüklügünün ispati için daha kaç puan kaybedecegiz çok merak ediyorum.Bir forvet aldik ama yedekte tutuluyor ne mantiktir anlamadim.Lee'nin sol kanatta verimli olamadigini zaten biliyoruz buna ragmen niye solda oynatilir? buda baska bir soru.M.yilmaz'i kafasindan sildigi belli fakat neden satilmasina izin vermiyor?Ve ayrica bu kötü futbolu ve kaybedilen puanlari moralsizlige baglamis hoca sensin bunu düzeltecekte sensin fakat niye bahane buluyorsun onuda anlamadim.Sonuçta Konya deplanmasinda birakilan 2 puanin tek sorumlusu Senol Günes'tir.Önce kendisi moral ve motivasyon bulsun sonra futbolculara asilasin.
            Zaman çabuk geçse de bugünleri özlesek.

Yorum

• #10 Fietra
              • 31.05.2004
              • 5506
              • Mühendis
              • İstanbul

Senol Günes bu maçi da senin hatalarindan dolayi kaybettigimizi düsünüyorum.Yaptigin bütün hamleler hataliydi bence.Hala Trabzonspor'un havadan top oynayamayacagini anlayamadin mi?Topu yere indirme becerisini hiç bi futbolcu gösteremedi mi yahu.Haketmedigimiz bir beraberlikti açikcasi.Yattarayi ne sekil oynattin anlayamadim.Gökdeniz hiç bir sey yapamadi.Fatih Tekke ayni sekil.Hüseyin çok kötüydü.Eller yine top çikardi ama kötünün iyisiydi bana hala güven vermiyor.Erdinç Eller ikilisinin arasindan çok top arkaya sarkabilir.Celoyu ben bu maçta begendim git gide gözümde degeri artiyor.Emrah her zamanki gibi ortalama Emrah gibi gözüktü.Jefferson bence maçin en iyi adamiydi.Dönelim Senol Günes'e su an için Trabzonspor için Senol Hoca'dan baska alternatif yok gibi gözüküyor ki Ziya Dogan istifa ettiginde de öleydi.Takimda hiçbir sistem yok yahu.Kim topu nereye atacak onu bilmiyor.Taç kullanacak adam aval aval bakiyor nedir bu.Sana kaliplasmis bir futbol oynat demiyoruz ama adam topu aldigi zaman ne yapacagini ne taraftan gidecegini bilmiyor.Yani ne bileyim orta saha denen birsey yoktu bizde.Inanilmaz igrenç bir Trabzonspor vardi sahada.2 top yapamadi yahu.Szymek'i çikartmak hata idi Hüseyin dururken.Jun'u koymak için Yattara'yi sokmak ne akla hizmettir anlamiyorum Lee dururken.Adam akilli orta kesen tek adamimiz var Yattara onu çikariyorsun Jun gibi bir adami sokuyorsun.Mehmet Yilmaz'i soksan daha iyiydi valla?Of Of Of!...
              keyif adamı ..

Yorum

• Özkan Erdem
                • 28.06.2004
                • 3908
                • Yük. Mühendis
                • İstanbul

Bence en büyük hata yattara'nin sola yakin santrafor gibi oynatilmasiydi, gökdenizi saga çekip isleyen tek kanatimizi da körelterek, fatih'i son adamlik konusunda asiriya kaçip stoperlerin ortasina yerlestiren zihniyeti kiniyorum. Yattara sag açiktir, santrafor oynadiginda basarisiz oldugunu 2 senedir gördük ( ziya dogan da denemisti onu bu mevki de ) Tomas Jun'a deginmek istiyorum, o kafayla dokundugu topu kaleye vursa maç bizimdi, ancak orda topa rahat biçimde bir hamle yapamadi, rakibi üzerine çikacakti nerdeyse.. Lee Eul-Yong.. 2 maçlik göz boyamayla kadroda kalicak diye korkuyorum, son 10 dakika biraz pres yapti gerisinde berbatti.. Hüseyin'in de kondisyon eksigi oldugu ortada, Lee - Hüseyin ikilisi yerine Adem-ibrahim ege tercihimdir.. Gökdeniz'in bu formuyla oynamasi ona zarar vermeye basladi.. Ayrica bu takimda Fatih - Gökdeniz de kötü olduklarinda çikmalilar, böylehem kötü olup hem sahada kalmalari sinir bozucu, hocamiz biraz yürekli olmali.. Szymek in kenara alinmasi beni sasirtti dogrusu, onun yerine orta alandan lee ve ya hüseyin çikabilirdi.. Celaleddin yine kötülerden, Emrah'dan hiç bahsetmeyelim bu ara, umarim Feridun'a sans verir hoca.. Ufukhan Bayraktar, Ali Güzeldal.. Bu çocuklarin sahadakilerden bir eksigi yok.. Stoperde erdinç'in hatalari çok göze batiyor, ufukhan denenebilir.. Ali Güzaldal ise sol açik oynayabilen bir oyuncu, gerçi tomas'a bile sans vermeyen hoca gençleri nasil oynatir ayri konu.. Gençlerden bahsetmisken ;

Dün Sebat - Ist. Belediye hazirlik maçini izlemeye gittim, orada milli takimlar eski menejeri Can Çobanoglu'yla tanistim ve sohbet firsati oldu. Trabzon - Sürmeneliymis kendisi, Feridun'u çok övdü, büyük yetenek ama islenmesi gerekli dedi, trabzonspor'dan kendisine bir teklif varmis ve sular durulsun öyle degerlendirecekmis.. Bunun disinda maçin tamamini seyretmedim, seyretseydimbizim maçi kaçiracaktim.. Ama su kadar söyleyeyim, umutla bekledigimiz selim ve ergin hiç birsey yapamadilar, ergin ilk yarida 2 tane yüzde yüz kaçirdi.. Ufuk Bayraktar bana göre en iyileriydi, çalimlari, paslari gayet iyiydi, sol açik - forvet gibi oynadi, tek eksigi fizigi.. yasi 18, eminim birseyler yapilabilir..
                BORDO MAVİ

Yorum

• #10 Fietra
                  • 31.05.2004
                  • 5506
                  • Mühendis
                  • İstanbul

Celo ve Emrah disinda QuakeviL61'e katiliyorum.
                  keyif adamı ..

Yorum

• Nytre
                    Trabzonspor Kongre Üyesi
                    • 31.05.2004
                    • 10231
                    • Trabzon

KAYBEDILEN IKI PUANIN ÖNEMINI LIG SONU GELDIGINDE SAMPIYONDAN IKI PUAN GERIDE OLDUGUMUZDA DAHA IYI ANLARIZ BELKIDE..

BIZ DEGIL MIYDIK SON IKI SEZONDUR PISI PISINE KAYBEDILEN MALATYA KONYA ANTEP ISTANBULSPOR FB GIBI MAÇLARDA KAYBEDILEN PUANLARDAN DOLAYI SAMPIYON OLAMAYAN?

BIR PUANIN KIYMETINI BILEMEYEN NIYE TOP OYNUYOR KI?

MAÇ 0-0 SON DAKIKALAR BIZIMKILER AGIR ADIMLARLA TOP OYNUOR KALECI TOP ATACAK ADAM BULAMIYOR ÇÜNKÜ KIMSE TOP BANA GELSIN ISTEMIYOR...

YAZIK!..

ÖMER SARIDA SABREDILSIN DIYOR.. TAKIM 2-3 HAFTA SONRA DAHA FARKLI OLACAKMIS.. YANI 2-3 HAFTA YENILECEK MIYIZ? YÖNETICI SARI SADECE TARAFTARLARI YATISTIRMAK IÇIN BU AÇIKLAMAYI YAPTI HIÇBIR DOGRU SÖZ YOK DEDIKLERINE KENDISI BILE INANMADIGI YÜZ HALINDEN BELLI..AYRICA TRANSFER YAPMAYACAKLARMIS.. PES DOGRUSU!
                    ''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !

Yorum

• Balcklabel
                      • 18.01.2005
                      • 340
                      • Akademisyen
                      • Eskişehir

Şİmdi;

Bu takımda bir takım sorunların olduğunu kimse görmemezlikten gelmemelidir. Bu sorunların başında;

1) Yönetim ve teknik kadro arasındaki uyumsuzluklar

2) Futbolcuların sorumsuzlluğu;

3) Teknik yönetimin maça müdahale yetersilizkleri..

Şenol Güneş'in alınan futbolculra ilişkin açıklamaları futbol
                      adamlığına yakışmamaktad ve Trabzonspor'a zarar vermektedir. Kendisi
                      istesin ya da istemesin alınan futbolcuları motive etmek ve onlardan en
                      iyi şekilde yararlanmak onun görevidir. Felsefi söylemlerinden önce
                      Trabzonspor'un en azından dışarıya karşı bütünlüğünü koruyacak anlayış
                      içinde görevini yerine getirmelidir.

Futbolcuların form düşüklüğünün nedenleri araştırılmalıdır.
                      Futbolcular&#305 ;n bu kötü oyunlarını Rum takımına yenilmenin moralsizliği
                      ile açıklamaları mümkün değildir. Çünkü taraftar kendilerine sonuna
                      kadar sahip çıktıklarını Kayseri maçında göstermişlerdir. Türkiye'nin
                      ekonomik sorun yaşamayan ve elde ettikleri başarılar karşısında
                      değerlerinin çok üzerinde maddi kazançlar sağlayan futbolcuların
                      performansı sorumsuzluk örneğidir.

Teknik yönetimin Trabzonspor2a yerleştirdiği takım anlayışı ve oyunu
                      okuma becerileri Trabzonspor'a yakışmamaktadır. Son Konyaspor maçında
                      takımın puan kaybetmesi değil oyun anlayışının büyük takıma
                      yakışmayacak acizlik içinde olması önem taşımaktadır. Bu süreç içinde
                      teknik kadronun oyuncu değişiklikleri rakip takımı yenmek üzerine
                      değil, durdurmak üzere kurlmuş olması üzüntü vericidir. Ayrıca son dört
                      maçtır kötü performans sergileyen Hüseyin'in oyunda tutulup, takımda
                      hücuma yönelik katkılar sağlayan Şimek gibi oyuncuların çıkarılması
                      oyun okuma becerisizliğinin göstergesidir. Ayrıca maç içinde oyuncu
                      değişikliklerine karşın, taktik çeşitlilik olarak üst düzey
                      müdahalelerin üretilememesi kaygı vericidir. Defanstaki
                      yetersizliklerine rağmen orta saha ve hücum jhattındaki zengin kadroyu
                      böyle bir kısır yapı içinde kullanmak doğru değildir.

Tüm bu sorunların devamı ve alınabilecek önelmlerin geciktirilmesi
                      Trabzonspor'luların takıma yönelik beklentilerinde oluşturacağı
                      zaafiyet önem taşımaktadır. Taraftar olarak bu takımın istediğii zaman
                      neler yapabileceği bilinmektedir. Buna karşın yaşanan olumsuzluklar,
                      yönetimin bu olumsuzluklar karşısında değil çözümler üretmesi kendi
                      içinde çelişkilere düşmesi (Yattara konusunda olduğu gibi) takım
                      üzerinde toplu bir imha planının uygulandığı izlenimini uyandırcaktır.
                      Ve bu durumda da taraftar takımına sahip çıkacaktır, taraftarca...

Always Trabzon!!!

Yorum

• ayoga
                        • 14.08.2004
                        • 82

HEMEN DE SICAGA BAHANE BULDU ZATEN BARCELONA REAL BETIS MAÇINDA SICAK YOKMUYDU NASIL TOP OYNADI ADAMLAR BIRAKIN SICAGI SUCAGI UNIVERSIAD'DAKI TAKIMLAR BILE BIZDEN DAHA IYI OYNUYO TAKIMDA KONDISYON BILE YOK. BIRISI DEDIYA 'BIR FUTBOLCU KÖTÜ OYNAYABILIR AMA, KÖTÜ KOSAMAZ' OLAY BUDUR IYI OYNAYAMIYORSAK IBRAHIM ÜZÜLMEZ GIBI KOSACAKSIN. O KADAR

Yorum

• ts_fan

ª.G seni lanetle kutluyorum, helal olsun sana[img]smileys/smiley7.gif[/img]

Yorum

• Beytullah
                            • 10.10.2004
                            • 2827
                            • banka.
                            • İstanbul

bu ne birrezil futboldur ya.biz bu takimdan bide sampiyonluk bekliyoruz kimse kusura bakmasin biz bu futbolla ilk 4 bike giremeyiz.gene ii bebabere kaldik .ya insan o üstündeki formanin serefine kosarperfortopoynar be o kadar para aliyorlar ama yaptklari sahada dolasmak.ama hakililar adamlar performansa göre para almiyorlar nasil para geliyor..ya yeter be nu nedir aldiginiz paranin ve en önemlisi o formanin hakkini verin.yenilin ama desinler ki waybe trabzona helal olsun cok iyi oynadi ama kaybeti..hiç olmassa boynumuz bükük gezmeyiz
                            "t®ß" Biz TRABZON'luyuz; Susarsak Güneş Doğar, Konusursak Ay yanar, İsyanımızda Kıyamet Kopar

Yorum

• imported_özgür
                              • 18.07.2005
                              • 32

arkadaslar yapmayin ya allah askina daha ligin ikinci haftasi bu kadar acimasiz olmayin bu takim cok iyi olacak bu sicak hava da mac yapiyolar daha lige isinamadilar hem konya yi küçümsemeyin ligin ilerleyen haftalarinda rakiplerimiz konya deplasmanindan alinacak 1 puana sükredecekler hem yakismaz TRABZON taraftarina takimini bu kadar acimasizca elestirmek

unutmayin bizimkisi platonik bir ask
                              özgürkaptan
                              www.kalearkasi.net
                              çilginlar_saü

Yorum

• SZYMEK55
                                • 26.07.2005
                                • 293
                                • doktor
                                • İstanbul

WALLA SENOL HOCANIN OYUNCU DEGISIKLIGINE ANLAM WEREMEDIM.

DOGRUSU MAÇI IZLEMEDIM AMA SZYMEKI NEDEN 57. DAKIKADA ÇIKARTTIGINI ANLAYABILEN WARSA BANA ANLATSIN. GERÇEKTEN KÖTÜMÜYDÜ?

BI DE BENIM ANLAYAMADIGIM YATTARASIZ SZYMEKSIZ BIR TAKIMDA FATIHLE JUNA KIM PAS ATACAK.

MADEM BU ADAMLARI ÇIKARDI NIYE ÇIFT SANTRAFORA DÖNDÜ.

OKUDUGUM KADARIYLA HÜSEYIN BIRAKTIGIM GIBIYMIS. ANLAYAMADIK GITTI BU ADAMA NOOLDU?

AMA BAZI ARKADASLARIMIZ ÇOK KARAMSAR SEYLER YAZMISLAR. ONA ÜZÜLDÜM. DAHA 2. HAFTADAYIZ BEYLER. VE SU LIGI IZLEDIGMDE EN HAZIR TAKIM BIZIZ.

HEP DESTEK TAM DESTEK
                                Samsun, Trabzon, Rize elele Istanbula yok vize

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...