Konyaspor-TRABZONSPOR?UM (0-0)

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler
  • Aniketus
    • 15.08.2004
    • 124

SENOL GÜNES

Takimi tamamen güncel gelismelere odaklanmis sekilde politik bir
    taktikle sahaya sürdü. Tek amaci yenilmemekti. Çünkü bu maçin kendi
    koltugu açisindan kritik bir esik olabilecegini düsünüyordu. Beraberlik
    halinde kendisine daha insafli davranilacagini hesap etti. Bütün plani
    sadece ve sadece yenilip rezil olmamakti. Çünkü yönetim'in ensesinde
    bekleyen bazi "dis kaynakli" güçlerin böyle bir firsat kolladigini
    biliyordu. Bu yüzden üç puani hiçbir sekilde düsünmedi. Oyunu okumak
    gibi yetenegi olmadigi gibi öyle bir derdi de yok senol hocanin ne
    yazik ki. Sahada 20 metrekarelik bir alanda 89 dk boyunca gezinip duran
    hüseyini görmezden geldi. Gökdeniz ile Fatih'in kutsal
    dokunulmazliklari hala devam ediyor. Yapilmasi gereken, simdiden
    uluslararasi kariyer sahibi bir hocanin arayisina girilmelidir ve bu
    sorun sezon sonunda tamamen kapatilmalidir.

HÜSEYIN CIMSIR

Aylar boyunca ben bu adamin
    nasil olupta trilyonlarla ifade edilen ücretleri talep ettigini
    anlamaya çalistim. Saha'da bazen sadece onu izleyerek acaba benim
    göremedigim kaçirdigim marifetleri mi var diye saatlerimi günlerimi
    harcadim. Ama su saatten sonra aradigim seyin kesinlikle saha içinde
    olmadigina karar verdim. Bundan sonra cevabini arayacagim soru su
    olacak : "Hüseyin, Trabzonspor yönetiminde ya da camia içinde kimden
    torpillidir? Ona yer açamak için Aurelio'nun ipini çektirecek kadar
    güçlü olan bu torpil kimlerin insiyatifiyle kullaniliyor?"

LEE YOUNG

Diger yorumlardan gördügüm kadariyla, hiç kimse benim
    gördügüm gibi görmemis onu, ancak bana göre bu maçta takimin en
    iyisiydi. Tüm eksiklerine ve hatalarina ragmen, oyunu genis alana
    yayma çabasi, isabetli uzun toplari, defansif çaliskanligi
    ile benden tam puna aldi. Tek eksigi ikili mücadelelerde fizik
    olarak rakiplerine ezilmesi ve zayif kalmasi. Bu da yanlis yerde
    oynatilmasindan kaynaklaniyor. Bence Hüseyin'in yerinde
    oynatilmasi gerekiyor. Bu adam kanat oyuncusu degil, uzun toplar
    dagitabilecek çok iyi bir ön libero.

JAFER

Gelecekte çok iyi bir kaleci olacak. Ama biraz daha
    pismesi gerekecek. Çünkü tecrübesizligi ve hatali çikislari nedeniyle
    kötü goller de yiyebilir ilerleyen haftalarda. Ama su anki
    haliyle, 22 yasinda bir kaleci olarak süper bir yetenek.. Her durumda
    kesinlikle Petkoviç'ten daha iyi bir kaleci. Isabetli bir transfer.

GÖKDENIZ

Hala saha içinde
    kendisini dünyanin merkezinde gibi görüyor. Top ayagina geldiginde, tek
    amaci, topu kaybedene kadar ne kadar sürebilecegi. Sadece kendisi için
    oynuyor. Takim oyunu gibi bir derdi yok. Birkaç hafta ilk 11 den kesilmesi gerekiyor. Aklini basina almasi için bu sart.

TOMAS JUN

Kesinlikle ilk 11 de oynamali. Trabzonspor artik büyük
    bir takimsa eger, takim içinde hiç kimsenin ilk 11 dokunulmazligi
    olmamali. Bu adama firsat verilmeli. Gol yollarinda etkili olabilecek
    gibi bir izlenim veriyor.

At hirsizi

Yorum

• POYRAZ
      • 18.10.2004
      • 6656
      • Avrupa Diğer

Lig daha yeni basladi umutsuzluga kapilmayin, fener köpegi iki haftadir berabere kaliyor, besiktas bir mac berabere kaldi galatasaray köpegi sansa aldi maci, papaz her zaman pilav yemez. Hele biraz toparlanalim o zman tozunu attiracagiz.
      Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli.

Yorum

• kelkitli29
        • 29.05.2004
        • 2441
        • Almanya

İlk olarak worldmaster tarafından gönderildi
        İlk olarak kelkitli29 tarafından gönderildi
        İlk olarak thepatfhinder tarafından gönderildi

Biliyorsun Gökdeniz çikarilamaz oynamak zorunda(!)

Jun nasil 11'de oynasin degil mi???

Hüseyinin yerine denenebilir.

Hüseyin in yerine Jun ha adam gökdeniz diyor sen hüseyin .Hüseyin le Jun ne zamandan beri ayni mevkii de görev yapiyor????????*
        eger o yönden bakarsan Gökdenizle - Jun da ayni mevkiide oynamiyor. Hüseyini cikarip Junu fatihin yanina koymayi düsünemiyormusunuz?
        Ben Asyada büyüyen, Avrupaya yürüyen TÜRKÜM. Krallara bas egdiren, kiliselere hilal ve yildiz giydiren TÜRKÜM!!!
        Ben daglarda gemi gezdiren, kilicina bas egdiren TÜRKÜM. Ben OSMANLININ torunuyum - TÜRKÜM.

Yorum

• The Legend
          • 25.07.2005
          • 2929
          • Makina Mühendisi
          • Trabzon

lazkopat_61 Yazdi:

TAKIMI SATIYORLAR
          Bakin arkadaslar konyadayim dün maçtaydim gece takimi hava alaninda karsiladim gökdenize sordum ne yapicaz dedim konya maçinda o bana ne derse iyi "zor deplasman bize güvenmeyin" ya gökdeniz sapitma adami ya delirtme görevim itibariyle 4 senedir konyanin kendi evinde oynadigi tüm maçlari izledim ve en kötü izledigim konya dünkü konya idi 10 kisi idman yaptiklari sahaya gittik baklava ikram ettik çiçek verdik ama idmanda tek bir hava hakimdi bitse de gitsek senol hoca maçtan sonra açiklama yapiyor hava sicakti ya konya da nem bile yok ne sicagi hoca göz göre göre kandirma milleti yazik taraftara trabzondan gelen ankaradan. antalyadan aksaraydan gelen isparta dan gelen trabzonlular vardi dün konya da hiç mi ruh olmaz ya hüseyin resmen yürüyor gökdeniz sahadane yaptigini bilmiyor senol hava sicak diyoya sicaktan çarpilmis olmali ki bu iki futbolcuyu görmüyor simekle yattara yi çikariyor oyundan hüseyini de 87 dakika da çikariyor ya birakin arkadaslar ruh kalmamis tarbzonlu topçu diyoruz ama göz göre göre eriyoruz hüseyin bitmis bitmis bitmis oynatsana i.ege yi thomas isina isina eridi kenarda ya bi dene ya hani takim çok iyi oynarda takimin havasinibozmayalim diye oynatmayiz thomasi ya takim tel tel dökülüyor ya arkadaslar kesinlikle bir baskaldirivar takimda bir isyan var birilerinin gitmesini isteyen topçular var trabzon da oynamadigi halde takimda ilk onbir oynayan topçular var ya ben kör degilim benimle dalga geçmeyin ben taraftarim takimimipara için sevmiyorum ben ben sampiyonluk görmeden basari görmeden seviyorum trabzonu trabzonsporu üç bes çapulcuya yedirtmemmmm oynamiyorlar ya resmen kosmuyorlar sahada yok böyle birsey kimse görmüyormu senol oyunu hiç okumuyormu hüseyinle eksik oynuyoruz ya sen trabzonsporsun konyadan korkarak sahaya çikarsan senden birsey olmaz olmaz olmaz...

Benzer bi olay da anorthosis maçi öncesindeoldu.(Trabzondaki) Ama burda uzun uzadiyaanlatmama gerek yok is isten geçti.
          elbet bir gün toprak olup gideceğiz...
          TRABZONLU DOĞDUK TRABZONSPORLU ÖLECEĞİZ...
          legends never die ...

Yorum

• perfectstorm
            • 31.05.2004
            • 450

senol günesle bu isler yürümez dedigimde,herkez bana veryansin etmisti.kendimizi kandirmakta üstümüze yok maalesef.hüseyin kötü diyoruz.yok adam milli takimda oynuyo türküyenin en iyisi deniyo. ne diyimkiben daha....!

sahadan symek ve yattarami çikmaliydi. yattara neden sag kanattan baska israrla baska yerlerde sahada oyuna küstürüldü,nedeni ben çok sey biliyorum inadi olmasin..!fatih orta sahaya çekilmis. gökdeniz 4 maçtir kazanilmak adina kayboldu,rezil oldu gitti.futbolcu salak degil..!hocanin düsüncesini biliyor ve sadece kendini göstermek için aptalca islere girisiyor. bu rezil futbolunun sorumlusu kim..????????????symekin saha kenarindaki halini gördünüz.! hüseyinin yattarayi sahada nerdeyse tartaklamasini......orta sahadan symek çikiyor daha sonraki degisiklikte hasan üçüncüyü ortasahaya aliyor..!!!!!!! shadan 3-4 farkli yenilgiyle ayrilmamamizin nedeni konyali forvetlerin sanssizligi sadece..!

elbette senol günes.!!!!!!!

Yorum

• perfectstorm
              • 31.05.2004
              • 450

senol günes istifaaaaaaaaa !!!!!!!! lütfen !

Yorum

• falcon61
                • 11.07.2005
                • 593

Yazilari okudumda abartmayin diyenler var tama Konyayla berabere kalmak sorun deil asil sorun bu takimin son 4 maçtir oynamiyo olmasi gewçen sezonun çok gerisine gittik bu futbolla Trabzondan bi nane olmaz bende bunu bilirim illaki birileri gidecekse basta gökdeniz arkasindan Yönetim Senol hoca bana göre henüz gönderilecek bi hata yapmadi
                guRbetcigençleR

Yorum

• worldmaster
                  • 13.04.2005
                  • 4427
                  • Diyarbakır

Gökdeniz ve hüseyin lütfen bu takimdan gidin!!!!!!!!!!!111
                  "Primum non nocere" (Önce zarar verme)!

Yorum

• perfectstorm
                    • 31.05.2004
                    • 450

İlk olarak falcon61 tarafından gönderildi
                    Yazilari okudumda abartmayin diyenler var tama Konyayla berabere kalmak sorun deil asil sorun bu takimin son 4 maçtir oynamiyo olmasi gewçen sezonun çok gerisine gittik bu futbolla Trabzondan bi nane olmaz bende bunu bilirim illaki birileri gidecekse basta gökdeniz arkasindan Yönetim Senol hoca bana göre henüz gönderilecek bi hata yapmadi

onlari sahada tutan kim ? i.egeyi gördünmü adam köpek gibi kostu.adam adem koçak'in eline sepeti verecek neredeyse.hiç bisey yapmadiki hata yapsin.mirasyedi geldi,mirasida tüketti..!takim kötü degil hocada is yok. gökdeniz abondene oldu artik .ne yaptigini bilmiyor sahada onu kazanicam diye bir insan bu kadarda rezil edilmez.oyun içinde bütün hamleleri yanlis.. daha ne olsun..!

Yorum

• Nytre
                      Trabzonspor Kongre Üyesi
                      • 31.05.2004
                      • 10231
                      • Trabzon

trabzonsporu dün izledim..

böyle bir oyunla karsilasacagimi ve yenilebilecegimi düsünüyordum ancak yenilmekten beter olduk diyebilirim. bu maçi kazansak bile kimsenin sevinmeyecegini de biliyorum..

trabzonspor daha bir ay önce bu muydu? böyle mi top oynuyordu..

ne oldu bu tatilde? birisi futbolcular bir sey mi söyledi ... takim oynamiyor kayseri ve rumlari maçlari dahil hiç bir maçta iste trabzonspor diyemedik. o eski bile olmayan trabzonsporu nasilda mumla arar olduk. trabzonspor hazir degil diye bisey yok. hazir olmassin ancak kosarsin çabalarsin bu da yok. uyum yok takimin hiç bir futbolcusu arsinda. gökdeniz fatih yattara olayi da bitmis.. defansta bitmis.. mevkiler arasindaki uyumsuzluk ve bunun sonucu hatalar hadsafhaya çikmis ne yazikki. bu durumda kimse bu takimdan ümit etmez ancak herkes bu takima yine güvenir ancak taraftarin beklentileri ligin basinda azalmaya baslar böyle.

teknik direktör hiç bir sey mi görmüyor hiç mi bu takimi uyarmiyor.. nedir bu vurdumduymazlik. bir maç degil iki maç degil tam dört maçtir keyifli bir sekilde maç izlemedik ve bu gidislede izleyemeyecegiz. bu kaleci eger bu sezon dünyanin golünü yerse bu gollerin yüzde doksandokuzu defans hatasi olacaktir. defansimiz bu kadar bariz ve amatör hatalar nasil yapior. bu takima defans ortasahaya takviyenin sart olduunu kimse görmüyor mu. bu takimin bir hafta içerisinde transfer yapabilecek parasi da var becerisi de var. peki o zaman neden kimse çikip demiyor suraya suraya futbolcular aldik...

yönetim ile hoca arasinda ve hoca ile futbolcular arasinda bir iletisimsizlik mi mevcut. yoksa futbolcular arasinda bir huzursuzluk mu var. ayrica hoca futbolculari lige akil olarak hazirlayamamis. motive takimda sifira yakin. neden ? futbolcular hocayi takmiyor mu.

yoksa futbolcular ile yonetim arasindaki köprüyü hoca kuramadigi için futbolcular da bir küskünlük mü var. sanki bir kiriklik var. futbolcular ayni futbolcular hatta bu takim takviye olunmus vaziyette. peki neden böyle oluyor? sorun para mi yönetim anlayisi mi taktik hatalar mi formsuzluk mu nedir sorun.. ya da hepsimi?

trabzonspor için gecen sezonun sonlarinda gelecek yil için sampionluk sarkilai söyleyen yönetim neden simdi sus pus olmus bir sekilde oturuyor neden kaz gelecek yerden tavuk esirgenior..

yatirim yapmadan meyve alinir mi?.. trabzonsporumuz böyle olmamali hiç trabzonspora yakismiyor. izleyenleri çok tedirgin ettiriyor. 2000yilina bir dönüs mü mevcut.. acilen önlemler alinsin yönetim futbolcu hoca bir araya gelsin konussunlar..

ne yapacaklarsa yapsinlar çünkü onlarin görevi trabzonsporu sampiyon yapmaktir!..

trabzonsporumuz bu olmamalidir derhal bu durum degismeli ve hatta gerekiyorsa paf takimdan ve genç oyuncularimiza sans verilmelidir..transfer sarttir. ocak falan beklenmemli..

buoyunlaçok zor günler bekliyor bizi..

ben takima güveniyorum ancak takim adina bu seneki ümitlerim birer birer batiyor...

bu mudur yani?

''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !

Yorum

• Esra Yıldırım
                        • 09.05.2005
                        • 769

HÜSEYIN TEK KELIMEYLE BERBATTI...

Yorum

• zafercalikoglu
                          • 05.08.2004
                          • 6286
                          • IT yoneticisi
                          • Afrika Diğer

adami psikopata baglamasin lar destek se destek olduk hala millet alay geciyor,tutturmuslar bir iyilestirme neyin iyilestirmesi Allah askina ne verdiniz sampiyonmu yaptiniz s.l ye mi giridiniz,sözlesmesi bitenle oturur pazarlik edersin,olmazsa huseyin gibi sahada gezersin,gökdeniz gibi adin iddialarda gezer tamamen rezillik,

bunlar boluda isviçrede et mi yemisl hep kosan yok basan yok ,yok yok yok yeter uyanin beyker trabzonda oynuyorsunuz ,kayseride degil,adam gibi çikip oynayin bizi kimse avutmasin ,

keske yenilseydiniz konyadan hatta fark yeseydiniz zaten oyuna bakilirsa haketmisler,

eller ve kaleciyi bari kendinize benzetmeyin,

@zafercalikoglu
                          @trabzonspor

Yorum

• zafercalikoglu
                            • 05.08.2004
                            • 6286
                            • IT yoneticisi
                            • Afrika Diğer

İlk olarak scenerc tarafından gönderildi

adami psikopata baglamasin lar destek se destek olduk hala millet alay geciyor,tutturmuslar bir iyilestirme neyin iyilestirmesi Allah askina ne verdiniz sampiyonmu yaptiniz s.l ye mi giridiniz,sözlesmesi bitenle oturur pazarlik edersin,olmazsa huseyin gibi sahada gezersin,gökdeniz gibi adin iddialarda gezer tamamen rezillik,

bunlar boluda isviçrede et mi yemisl hep kosan yok basan yok ,yok yok yok yeter uyanin beyker trabzonda oynuyorsunuz ,kayseride degil,adam gibi çikip oynayin bizi kimse avutmasin ,

keske yenilseydiniz konyadan hatta fark yeseydiniz zaten oyuna bakilirsa haketmisler,

eller ve kaleciyi bari kendinize benzetmeyin,

@zafercalikoglu
                            @trabzonspor

Yorum

• immortal_TS
                              • 17.07.2005
                              • 3163
                              • Muhasebe
                              • İstanbul

valla artik benimde sabrim tasmaya ve sagduyum yavas yavas beni terketmeye basliyor, dün amcamin ogullari yla maçi izledim kendileri gs'liler adamlara rezil oldum diyebilirim yani, ama ben hiç bozuntuya vermedim üçüylede basettim ben kazandim ama trabzonum oyunuyla kaybetti keske konya maçi alsaydi, adamlar haketti çünkü yenilseydik zor deplasmandi bir puan iyi, bahaneside tutmayacakti ve birseylerin degismesigerekecekti bunlar oyuncularin kesik yemesi mi? senol hocanin söyle bir düsünüp biz napiyoruz demesi mi? yönetimin nerde hata yaptik demesi mi? varin orayi siz çikarin.

Benim söyliycem eger bu takim bi dahaki haftada kendine gelemezse ve korkak,beceriksiz futbolunu devam ettirirse artik biseylerin yapilma vakti geldi ve geçiyo deme zamani gelecek ve bu belkide çokönceden denmesi gerekiyordu ama hepkoruyorduk takimimizi tabi diyenler oldu ama az sabir az sabir dedik sonucu böyle rezalet bir futbol olmamaliydi benim kanimca.

SAYGILAR.
                              İnsanları işaret ederek suçlarken, diğer 3 parmağınızın sizi gösterdiğini unutmayın.

Yorum

• The Legend
                                • 25.07.2005
                                • 2929
                                • Makina Mühendisi
                                • Trabzon

Ziya Dogani arar olduk.

Onu bize aratanlara yaziklar olsun.
                                elbet bir gün toprak olup gideceğiz...
                                TRABZONLU DOĞDUK TRABZONSPORLU ÖLECEĞİZ...
                                legends never die ...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...