Konyaspor-TRABZONSPOR?UM (0-0)

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler
  • kutoz

Abartmayalim beyler. Geçen yilda ikinci maçta, üstelik Avni Aker'de Antep'le beraber kalmadik mi? Umutsuzluk almis basini gidiyor. Ilk 5 maç her zaman tehlikelidir. Bu 5 maçi ne kadar az kayipla atlatirsak, bu bizi basariya getirir. Tamam beraber kaldik, dünyanin sonu gelmedi ya. Bu takim, geçen yilin takimindan iki farkli oyuncu ile sahada. Ve yildiz diye tabir ettiklerimizde çok formsuz. Ama formsuz... Yani dün sahadakiler gerçek, Fatih, Hüseyin, Gökdeniz, Simek miydi sizce.

Her olumsuz sonuçtan sonra, kelle istemek moda oldu bu sene. Durun bakalim arkadaslar. Daha iki maç oynadik. Üstelik Konya bu yilin bence en iddiali deplasmani. Bunu bir yere yazin. Oradan bu sene zor puan çikar.

Gönül ister ki, her maçtan galibiyetle ayrilalim. Ama unutmayalim ki, bizde elbet puan kaybedecegiz. Yeter ki takim formunu bir yakalasin. Bu tür tepkilerin kimseye faydasi yoktur. Senol Günes istifa etsin, Gökdeniz, Hüseyin takimdan gitsin demek ne kadar kolay dimi. Kolayina kaçmayalim ve sabir gösterip desteklemeye devam edelim. Sayet bu 5 hafta sonunda, durumumuz gerçekten kötüyse, o zaman hep beraber olaya zaten el koyariz.

Yorum

• The Legend
      • 25.07.2005
      • 2929
      • Makina Mühendisi
      • Trabzon

Keske sakir sakir top oynasaydik da 5-0 yenilseydik.O zaman bu takimda umut var derdik.Ama simdi öylemi ne umut ne bise kalmadi tam bi dumur olduk.

Bu arada kutoz kardes geçen sene hatiladigim kadariyla ilk 5-6 hafta galiptik.
      elbet bir gün toprak olup gideceğiz...
      TRABZONLU DOĞDUK TRABZONSPORLU ÖLECEĞİZ...
      legends never die ...

Yorum

• antagonist
        Trabzonspor Kongre Üyesi
        • 26.03.2005
        • 8897
        • Tıp Doktoru
        • İstanbul

gol görüntülerini çeken yok mu?[img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img]

Yorum

• Hekimoğlu
          Trabzonspor Kongre Üyesi
          • 19.07.2005
          • 8161
          • Trabzon

o erhan albayrak yok mu[img]smileys/smiley7.gif[/img]az kaldi yattaranin ayagini kiriyordu serefsizzzzz.maçtan sonra da piskin piskin yattaranin kivrandiktan sonra kendisine tepki göstermesine laf söylemiyormu insanin agzina çok kötü sözler geliyor ama burasi yeri degil.
          Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

• perfectstorm
            • 31.05.2004
            • 450

kutoz

famagu sta hezimeti olmasa dediginde haklisin..

hiç polyanacilik oynayip kendimizi kandirmayalim. bu kadroyla demiyorum bu oyunla hiçbirsey olmaz 4 maçtir ayni.düzelicek olsa bi adim atardik ama geriye gidiyor daha kötü oynamaya basladik.

senol hocanin oyuncu degisikliklerini anlayan varmi. tamam oyuncu degistirmesin daha kötüsü olmaz.berbat ediyor takimi

Yorum

• Badaloğlu
              Trabzonspor Kongre Üyesi
              • 16.07.1999
              • 18194
              • İstanbul

Erdinç'in yaptigi hatalari amatör futbolcular yapmaz,bukadar kötü bir defans anlayisi,bu kadar kötü bir oyun sezgisi,bu kadar kötü dan dun oynayan,savruk oynayan baska bir defans oyuncusu olmaz herhalde...Adam yaninda 2 metre zipliyor,rakip kafasiyla rahatlikla saga sola toplar indiriyor ama Erdinç'de bizim gibi seyrediyor.Aldigi toplari olumlu kullanmasi için su adama birisi futbolu anlatsin,Ogün gibi vur ileri gitsin salakligindan ne zaman vazgeçeksin be adam!...4'lü savunmada Erdinç ile Eller yanyana oynayamaazzzz...Defansin arkasina atilan her top bizde sorun teskilediyor.Her pozisyonda kaleciyle karsi karsiya kaliyorlar.

Her maçta belki gol atabiliriz (bu maç istisna)ama her maçta rakip forvetler Zafer Biryol gibi beceriksiz olmayacaktir.Bu kadar kötü bir defans yapiyoruz.

Ben aksam sunu gördüm,Yattara ile ilk yari sag taraftan getirdigimiz toplari gol yaptik yaptik,yapamadik bizim isimiz ikinci yari bitiktir.Sol tarafta bir halt yok,ileri destek yok,bindirmeler yok,ne Lee,ne de Celaleddin...Aksam sol kanatsiz oynadik.

Artik Rum maçini unutun,bu yil isimiz her seneden daha fazla zorlasti.Öncelikle artik rakip takimlarin büyügü küçügü kalmadi,zira artik beraberlige bile federasyon para veriyor.Herkes para kazanmak için köpek gibi kosuyor.Sahada 2-0 öne geçsek bile maçi kazandik garantisi yok...Bu sene sadece biz degil; eziklerde çok puan kaybedecekler.Ama ben bu kadroyla ilk 5'e zor gireriz diyorum...

Dünkü maçta Erhan albayrak'in, Yattara'ya yaptigi hareket dünyanin her yerinde direk kirmizi karttir.Ama hakemlerimiz eyyamci olduklari için kirmizi karti göstermeye (amiyane tabirle) püzügü yemedi.Yattara'yi Famagusta maçindan oyundan attiran rumlarin taktigini Konyalilar yapmaya kalkismislardir.Ama Senol Günes bu sefer elini çabuk tutarak,Yattarayi olasi bir kirmizi karttan kurtarmistir.

Bu anlamda kaptanimizin Yattara'ya bu konularda acilen destek ve yardimikaçinilmazduir.Ona aninda müdahele ederek onun yanlis bir hareket yapmasina izin vermemelidir.Aksam bu isi Hüseyin tam zamaninda yapmistir.

Gökdeniz inanilmaz kötü oynamaya devam ediyor.Bu takimda yeri geldi mi Gökdenizi kesip; I.Ege'ye oynatacaksin,Erdinç'i kesip; Özgür'ü(bu adamada 3 maç üst üste sans verin) bunu hocamiz yapabilirmi?Bence yapamaz!...Gökdeniz kötü oynadigi halde neden bu kadar sahada tutulur?onada yazik...Bunlari konusalim,yoksa Gökdeniz hep ayni...Insan her sene oynadigi futbolunu gelistirir degil mi?ama onda bakiyorum her maçta çok net poziyonlarda topa öyle bir vuruyorki top direk kalenin üzerinden 5 metre yukardan auta çikiyor,onun adina utaniyorum.Sonra birebirlerde kesinlikle yaratici degil!...topu rakibin arkasina atip adami geçmekten baska birsey yaptigi yok...Bu hareketinin % 80'i basarisiz oluyor.Ve çok top kaybetmemize neden oluyor.Trabzonsporda top oynayan bu kardesimiz;bu eksigini giderecek; bir de milliyse?bu isi düzeltmekten baska sansi yoktur...Antremanlardan sonra sut çalisacak nedir bu ya?verem olduk...Topun dibine girmek marifet degildir.Asil ustalik;topu kaleye belli bir seviyede paralel göndermektir.Belki kaleciden geri dönecek topa forvetimiz yetisip gol yapacaktir.

Futbol adina söylenecek pek fazla bir sey yok...Herkes diyor ki; takim Famagusta yenilgisininetkisinden kurtulamadi.Oysa Famagusta maçindan öncede biz kötü oynuyorduk,Famagusta maçina hiç giremedik ki etkisinden çikalim!...

Artik baskaninda tatili bittigine göre bu takima bir çeki düzen verirler herhalde...Yoksa bu lig böyle bitmez...

TARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...

Yorum

• kutoz

Peki dostum neden kötü oynuyoruz söylermisin. Bu Senol Günes geçen yil kime futbol oynatiyordu. Tolga ve Petkoviç dahil ayni futbolculara. Simdi onlar yerine iki futbolcu geldi ki, onlarin da iyi oldugu kanisindayim.

Demek ki takimda bir sorun var. Ben bunun adina formsuzluk derim, siz baska birsey dersiniz. Bence takim iyi hazirlanamadi. Takimda, daha öncede bahsettigim gibi yildiz diye tabir ettigimiz futbolcular acaip derecede formsuz. Famagusta yenilgisinin üzüntüsü nasil bizde varsa, onlarda da var.

Bu yüzden ben Polyanacilik oynuyorum ve elestirmiyorum. Elestirenler arkadaslar da niye elestiriyor diye kafama takmiyorum. Herkes istedigini yazabilir, kisilik haklarina elestiri olmadigi sürece.

Yorum

• Emre7
                  • 09.06.2004
                  • 4522
                  • emekli öğrenci
                  • Trabzon

hakli haksiz bir sürü kisi var. Basta yönetim olmak üzere bence ne bilim burda konusmam ne kadr dogru. yöneim hakli zamaninda oyuncu alinmadi Ergün abinin yazisini okuyanlar daha ii bilir. zamaninda niye transfer yapilmadi.ne bilim 1 adamla mi 6 ay anlasmaya çalistik. Bence 5 ay yattik ne zamanki sa.li. göründü o zaman kaltik transfer sonra yumurta meselesi yalan üstüne yalan. gasteler özgürle emre takas düsünüyo. millet genç aliyo bizde takasla yasli aliyoz genç neyse bu takimda sorun defans mi acaba bence defans iyide sorun orta sahada 3 sene önceki hüseyin geri döndü.bilmem ne kadar katilirsiniz. bence eller iyi tam trabzonspor da onayacak türden bir oyuncu ataklarda orta sahayada yardimci oluyo hatta söyle de yapilabilir ortaya hüseyin yerine elleri koy defansa da bi oyuncu eller yerine bak nasil oluyo.
                  [ille d' 7]

Yorum

• Emre7
                    • 09.06.2004
                    • 4522
                    • emekli öğrenci
                    • Trabzon

ee diyceksiniz senol hocanin sucu yokmu.

söyle bi soru sorim cevabini siz verin

Su ana kadar kaç tane oyunculuk yilinda kaleci olan bir futbolcunun basarili teknik adam oldugunu gördünüz?

çok büyük isimler hariç

birakin dünya 3sünü. herkez nasil dünya 3 oldugumuzu kabul etsin. benim merak ettigim ise bu kulubeye girerken ahat olanlar niçin orda iken rahat olamiyo neden acaba.
                    [ille d' 7]

Yorum

• perfectstorm
                      • 31.05.2004
                      • 450

form düzeyi düsük üç kisi görüyorum hüseyin,gökdeniz ve emrah.defans taki sorunda bu futbolcularin formsuzluguda var ama asil sorun sistemde.hüseyinin oynadigi yer çok kritik orada rakibe devamli basacak adam lazim ama her hareketi faul adam dökülüyor keza gökdeniz..!

ben diyorumki bu adamlari takimda tutan hocadan fayda gelmez,futbolcudanmi çekiniyor anlamiyorum.oyuncu degisiklikleri facia...! balik bastan kokar ,bence sorun hocada basliyor,bütün takima yayiliyor.bundan sonrada toparlanacagimizi sanmiyorum.takimda bir basibosluk var.otorite kuramiyor.

senol günes gitmeden bu takim düzelmez. yaninda yönetimde degisirse dahada iyi olur. geçen senede ondan önceki senede 3 hoca degistirdik ve takima olumsuz degil aksine olumlu yansidi..yol yakinken,is isten geçmeden elimizi çabuk tutalim diyorum yoksa çok geç olacak....

Yorum

• kutoz

Sen Gökdeniz formsuz du diyorsun, Hakan Kulaçoglu'da dün sahanin en çaliskan ismi Gökdeniz'di diyor. Yani herkes kendince takim kuruyor, sahaya sürüyor. Forum genelinde bazi arkadaslarimiz var ki, takimdaki 8 futbolcuyu gönderiyor farkina varmadan. Çünkü bulundugu ruh hali öyle diyor.

Ben onu bunu anlamam aslinda. Senol Günes, Emrah, Hüseyin, Gökdeniz, Simek, Yattara, Eller yani takimdaki futbolcularimiz yapilan elestirileri çokta hak ettigini düsünmüyorum. Evet futbol olarak çok iyi degiliz, geçen yilin üzerine çikmamiz gerekirken, ayni seviyeyi bile yakalayamadik. Ama geçen yil o futbolu oynayanlarda bu futbolcular degilmiydi. Sadece seninde belirttigin gibi, orta sahada ki aksama bütün takima sirayet ediyor. Evet Hüseyin formsuz, kenarda oturtulup yerine baska birisiyle baslanabilir. Her futbolcunun formsuz oldugu dönem olur, önemli olan o formunu yakalamasi için gereken destek ve çabanin gösterilmesidir. Yani silinip atmasi degil. Ha, bütün çabalara, tedavilere karsi vücut reaksiyon vermiyorsa, elbette ki yol verilmelidir. Ama suanda degil...

Yorum

• Emin
                          • 06.07.2004
                          • 729
                          • Memur (Kamu)

Kazanma hirsindan yoksun, amaçsiz suursuz oynanan vasat siradan bir maç. Bir puan aldigimiza sükredelim.

Forvet, ortasaha defans hepsinden sorunlar var. Geçen sene daha iyiydik. Sanki biri bize büyü yapti. 4 maçini izledik bu sene Trabzonsporun ama oynanan futbolda ilerleme yok.
                          Sahipsiz Vatanın Batması Haktır. Sen Sahip Çıkarsan Bu Vatan Batmayacaktir...
                          M. Akif ERSOY

Yorum

• perfectstorm
                            • 31.05.2004
                            • 450

zamanida çok uzak degil .bu gidis hayirda degil. ins. iyi olur düzelir diyoruz ama umudum kalmadi özellikle hocadan yana.

Yorum

• kutoz

Çok formsuz takim. Hazirlik dönemi bence çok kötü geçmis, takim sezona iyi hazirlanamadi. Yada rum maçinin etkisinden futbolcular siyrilamadi daha. Düzelecek insallah, umut fakirin ekmedigidir ne diyelim.

Bir söz daha var, oda konya maçina cuk oturuyor. Fakirin tavugu, tek tek yumurtlarmis... Çok kötü oynadigimiz maçta yenilmiyorsak, 1 puan iyi sonuç diye düsünüyorum bende...

Yorum

• perfectstorm
                                • 31.05.2004
                                • 450

bu futbola göre tabiki iyi. hayirlisi diyelim.

hayirlisi neyse o olsun.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...