biraz erken ama bu macla ilgili yorumlar buraya
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Konyaspor-TRABZONSPOR?UM (0-0)
Daraltma
X
-
Eger içimizdeki çatismalari tatliya baglayabilirsek(en önemlisi yattara mevzuati)bu maçi rahat geçeriz diye düsünüyorum !Kendini geliştirmeli(!). Hiç bir futbolcu Trabzonspor'dan üstün değildir(!). Yeniden yapılanalım(!). Özümüze dönmeliyiz(!). Transferi kapattık(!).
Yorum
-
İlk olarak NoPain-NoGain tarafından gönderildi
gecen dönem bu mac basliklari TRABZONSPORUM diye yazilirdi genelde...
yarin gs ile oynuyor konya. umarimgs de lig basinda bi celme yer ama biz haftaya gene aliriz üc puani.
iyi oynuyor takim ama simdilik sadece ilk 60-70 dk...
Kesinlikle katiliyorum.Tabii ki kondisyon eksikliginden,ve sezonun basi oldugu için.Bu problem halledilir.Önemli olan içerdeki problemleri halledip,baskanin ikna edilmesi(yoksa kötü seyler olacak)Kendini geliştirmeli(!). Hiç bir futbolcu Trabzonspor'dan üstün değildir(!). Yeniden yapılanalım(!). Özümüze dönmeliyiz(!). Transferi kapattık(!).
Yorum
-
aykut hoca iyi takim kurdu...
zor bir deplasman olacak !
az ve öz: 1:0 olsun, bizim olsun [img]smileys/smiley32.gif[/img]*
* Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *
~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~
Yorum
-
arkadaslar...bence Konyaspor bu yil cok iyi...baya iyi transferler yapmislar. Bana sorassaniz bu deplasman sezonun en zor deplasmanlarindan biri. 1-0 yensek bence büyük basari olur.
su ana kadar takimin durumu pek iyi degil. insallah yeniler yavas yavas takima alisir ve takim oyunu oturur. defansda maalesef pek uyumlu olabilmis degil su ana kadar. ama ümitliyiz [img]smileys/smiley32.gif[/img]
Yorum
-
yanilmiyosam lige 1 hafta ara verilecek hem fiziksel hemde zihinsel dinlenme herkese iyi gelecektir..
konya iyi takim ancak TRABZONSPOR dan artik herkes korkuyor kafa tutabileceklerini sanmiyorum
FATIH SULTAN biraz daha hazirlansin baglar maçi...
Sevmekse Hayatı anLamLı kıLan; ßordo- Mavi uLan!!!
Yorum
-
Konyaya karsi sansimiz tutmuyo bizim Ayrica konya öyle kayseriyede benzemez çok iyi transferler yaptilar Bizde bu defans olgusu degismedigi sürece sadece konya degil diger takimlara karsida zorlaniriz[img]smileys/smiley5.gif[/img]"İnandığı gibi yaşamayan, yaşadığı gibi inanmaya başlar"
Yorum
-
Show yapmaya gerek yok.
Sade bir skorla ve sakatlik v.s cezali durumlara düsmeden
3 puani alalim yeter.. Bu güce sahipiz..
Sadece Trabzonspor!u yipratmak isteyen mihraplara dikkat edelim!!!
Yorum
-
benim bu mac icin ilk 11 im
Cafer
Tayfun Erdinc Eller& nbsp; Lee
Hüseyin
YattaraGökdeniz&nb sp;Szymek&nb sp; Celo
Fatih
ilerleyen dakikalarda tayfun emrahla degisir. Emrah düzelmesi lazimBen Asyada büyüyen, Avrupaya yürüyen TÜRKÜM. Krallara bas egdiren, kiliselere hilal ve yildiz giydiren TÜRKÜM!!!
Ben daglarda gemi gezdiren, kilicina bas egdiren TÜRKÜM. Ben OSMANLININ torunuyum - TÜRKÜM.
Yorum
-
Guests
jefferson
emrah erdinç eller volkan
yattaraszymek hüseyin celo
jun fatih( jun yedek kalabilirse - lee kayseri maçinda oldugu gibi orta sahada oynuyabilir. mümkünse gökdeniz 18 kisilik kadroya alinmasin )
konya bugün gese'ye bir çembe taksin ama kirmizi kartta görsünde tam kadro çikamasin
Yorum
-
Insallah bir terslik olmazsa bu maça gidecegim,eger Antalyada olupta bu maça gitmek isteyen olursa lütfen benimle irtibata geçsin.Ortak bir organizasyon yapabiliriz.Maç sonucuna gelince biz kazaniriz.Klüpte Artik Çok Para Var MAY Göreve Bize Daha Çok Feti Daha Çok Lange Daha Çok Tansel Lazim....
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum