su an destek zamani eger gecen sene avni aker de bos tribunlere oynamasaydik ,o kadar puan kaybetmeseydik kendi sahamizda gecen sene sampionduk
Konyaspor-TRABZONSPOR?UM (0-0)
Daraltma
X
-
İlk olarak sbay tarafından gönderildi
fatihe de üzülüyorum adam hazir olmadan oynuyo yapabileceginin en iyisini yapiyo adama hele olsun gecen sene sakat sakat busene hazir olmadan oynuyo bravo vallaa
Ah ah...
Keske herkes senin gibi bunlari bir görse ama nerde...- you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.Yorum
-
neydi dun ya resmen rezaleti oynadilar olmaz boyle bi futbol hepsi yuruyordu sahada biri topun pesinden kosmuyor, konyali topcular fare bizim topcular kedi anca kovaladilar onlari sahada yuhh be bu futbollami sampiyon olacaz hangi takimin formasini giyindiklerini unuttular herhalde TRABZONSPOR ULAN, o formayla berabere kalsaniz bile yurumeyeceksiniztop oynicaksiniz ulan top!!!
ASKIMIZ SIZLERE DEGIL ASKIMIZ BORDO MAVI'YEİnsan ol evlat!Yorum
-
Açikçasi maçtan önce çok rahat yenebilecegimizi düsünmüyordum ama bu kadarda rezil bir futbol beklemiyordum. Dogrusu ikinci lig ekiplerinden daha kötü bir top oynadik. Yani adam akilli kimse görevini yerine getirdi diyemiyecegim. Jefferson Konya'nin forvetinin beceriksizligi ve üstüne gelen toplari sov yaparak tutunca çok iyi gözükmüs olabilir. Emrah ve Celalettin bulundugu kanatlardan çok fazla saglam gözükmedihatta üstüne Erdinç ve Elleri'in açiklarini kapadilar. Hele Celaleddin'i 3 kez sag kanatta top pesindeyken görünce iyice dumura ugradim. Erdinç ve Eller'in bir an önce uyum sorununu asmalari gerek. Bu tarz oyun oynamaya devam ederlerse kaliteli takimlar o posizyonlari affetmez. Hüseyin maçin genelinde yaptigi bir kaç olumlu pasin disinda çok durgundu. Hele ki yorumcu Hikmet Karaman önü bombosken vur be Hüseyin dedikten sonra daha ne diyeyim. Szymkowiak çok kosup erken yoruldu ve çok pas hatasi yapti. Gökdeniz bu maçtada kendisini maradona sanmaya devam etti. Yahu 3-4 oyuncunun arasina girip onlari geçmek marifet mi ben anlamadim. Bence Senol Hoca'nin Gökdeniz'in bu takimin en çok sevilen oyuncularindan biri oldugunu umursamadan yedege çekmesi gerek. Lee aslinda genel anlamda ne çok iyiydi ne çok kötü. Genede Volkan'a binayen daha iyi bir performans sagladi. Ama hepimiz Lee'yi orta sahada görmeyi beklerken Senol Hoca gene sola dikti adami. Yattara genel anlamda forvete kaydigindan pek bir sey yapamadi. Zaten sag kanat disinda da çok fazla etkili olamazdi. Erhan Albayrak'in posizyonunda ise Allah korudu. Az daha adamin futbol hayati bitiyordu. Kaptanimiz Fatih ise hala eski formuna kavusamadi. 4 maçtir diri Fatih'i göremiyoruz. Topu aldigi anda sadece saklamakla yetiniyor ve ileriye yapilan hücumlarda hiç ters hareketlenmiyor. Maçta alda at seklinde verilen paslarda ise sansi yoktu. 2 topu defanstan döndü diger 2 topu da cömertça harcadi. Sonradan giren Ibrahim Ege ise çok kostu ve eski formuna döneceginin sinyallerini verdi. Jun ise uyum sorununu henüz asamadi. Asar mi onuda bilmiyorum ama umarim fiyasko bir transfer olmaz. Yapilan ortada Fatih'e indirecegine kaleye vursaydi belkide maçin kahramani o olacakti. En kisa zamanda takimimizin eski gücünü yakalayabilmesi dilegiyle...Trabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...Yorum
-
TAKIMI SATIYORLAR
Bakin arkadaslar konyadayim dün maçtaydim gece takimi hava alaninda karsiladim gökdenize sordum ne yapicaz dedim konya maçinda o bana ne derse iyi "zor deplasman bize güvenmeyin" ya gökdeniz sapitma adami ya delirtme görevim itibariyle 4 senedir konyanin kendi evinde oynadigi tüm maçlari izledim ve en kötü izledigim konya dünkü konya idi 10 kisi idman yaptiklari sahaya gittik baklava ikram ettik çiçek verdik ama idmanda tek bir hava hakimdi bitse de gitsek senol hoca maçtan sonra açiklama yapiyor hava sicakti ya konya da nem bile yok ne sicagi hoca göz göre göre kandirma milleti yazik taraftara trabzondan gelen ankaradan. antalyadan aksaraydan gelen isparta dan gelen trabzonlular vardi dün konya da hiç mi ruh olmaz ya hüseyin resmen yürüyor gökdeniz sahadane yaptigini bilmiyor senol hava sicak diyoya sicaktan çarpilmis olmali ki bu iki futbolcuyu görmüyor simekle yattara yi çikariyor oyundan hüseyini de 87 dakika da çikariyor ya birakin arkadaslar ruh kalmamis tarbzonlu topçu diyoruz ama göz göre göre eriyoruz hüseyin bitmis bitmis bitmis oynatsana i.ege yi thomas isina isina eridi kenarda ya bi dene ya hani takim çok iyi oynarda takimin havasinibozmayalim diye oynatmayiz thomasi ya takim tel tel dökülüyor ya arkadaslar kesinlikle bir baskaldirivar takimda bir isyan var birilerinin gitmesini isteyen topçular var trabzon da oynamadigi halde takimda ilk onbir oynayan topçular var ya ben kör degilim benimle dalga geçmeyin ben taraftarim takimimipara için sevmiyorum ben ben sampiyonluk görmeden basari görmeden seviyorum trabzonu trabzonsporu üç bes çapulcuya yedirtmemmmm oynamiyorlar ya resmen kosmuyorlar sahada yok böyle birsey kimse görmüyormu senol oyunu hiç okumuyormu hüseyinle eksik oynuyoruz ya sen trabzonsporsun konyadan korkarak sahaya çikarsan senden birsey olmaz olmaz olmaz...UEFA KANIRTA KANIRTA AÇTI ŞEMSİYEYİ....ARTIK UEFA DAN TESCİLLİ BİR HIRSIZIMIZ, BİR DE ŞAMPİYONUMUZ VAR....82 HELAL PUAN ALIN TERİYLE ŞAMPİYON TRABZONSPOR....TEŞEKKÜRLER SADRİ BAŞKAN VE EKİBİ, TEŞEKKÜRLER BATMAYAN GÜNEŞİMİZ, TEŞEKKÜRLER YÜREKLİ FUTBOLCULARMIZ, TEŞEKKÜRLER PAYDAŞLAR.....Yorum
-
Geçen haftataraftara kabahat bulanlar, bu hafta kim kabahatliymis gördünüz mü?
Yok taraftar senol günesi niye yuhalamis.(bizim taraftar futboldan anliyoda ondan)Eee bu hafta gördük niye yuhaladigini.Takimda ne moral motivasyon ne kondisyon ne beceri ne akil nefikir hiç bise kalmamis.Peki bunlari saglamasi gerekenler kimler ? Yönetim ve teknik ekip degilmi? Ama biri tatilde digerinin ise nerde oldugu belli degil.
Maça gelince dogru düzgün gol pozisyonumuz yok.Ama hocamizin maç sonu açiklamasinda maçin hakki beraberlikti dedigini hatirlar gibiyim.Herhalde geçen seneki bi maçtan bahsediyordur kendileri.
Belki Hocamizinakli hala daha anorthosis maçinda tayfunu oyuna niye soktugundadir.Yada gökdenizi ve hüseyinioyundan nedenalamadigindadir.Neyse...
Ayrica maçta hakemin bizimlehimize vermedigi kararlarda vardi.(kirmizi kart gibi)Ama biz ona siginamayiz.Çünkü bu yönetim sezon öncesi hakemleri de yenecek kadro kuracagimizi söylemisti bize.Meger bizi kandiriyolarmis.(ama bizi kimse kandiramaz bunu bilmiyorlar)
Bu gidisle Ziya dogani daha çok arariz.Onu bize aratanlara yaziklar olsun.elbet bir gün toprak olup gideceğiz...
TRABZONLU DOĞDUK TRABZONSPORLU ÖLECEĞİZ...
legends never die ...Yorum
-
yattara'nin oyundan çikma nedeni, kendisine yapilan çok sert hareketten dolayi her an kirmizi kart görme olasiligi yüzündendir.
jun artik ilk onbirde oynamali,
senol günes artik futbol A.S'nin basina dönmeli,
Edited by: gerçekefsanePaul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
Efsane Boston Celtics geri dönüyor. :)Yorum
-
abi bu yazdiklarini hayretler içerisinde okudum gökdeniz bunu nasi söler senol bunlari nasi yapar zaten hüseyin çoktandir öle biz bu turu kaybettikten sonra ligde de bittik takimda köklü degisiklikler lazim hiç vakit geçirmeden arkadaslar... ne olursa olsun masöre kadar degisiklik!İlk olarak lazkopat_61 tarafından gönderildiTAKIMI SATIYORLAR
Bakin arkadaslar konyadayim dün maçtaydim gece takimi hava alaninda karsiladim gökdenize sordum ne yapicaz dedim konya maçinda o bana ne derse iyi "zor deplasman bize güvenmeyin" ya gökdeniz sapitma adami ya delirtme görevim itibariyle 4 senedir konyanin kendi evinde oynadigi tüm maçlari izledim ve en kötü izledigim konya dünkü konya idi 10 kisi idman yaptiklari sahaya gittik baklava ikram ettik çiçek verdik ama idmanda tek bir hava hakimdi bitse de gitsek senol hoca maçtan sonra açiklama yapiyor hava sicakti ya konya da nem bile yok ne sicagi hoca göz göre göre kandirma milleti yazik taraftara trabzondan gelen ankaradan. antalyadan aksaraydan gelen isparta dan gelen trabzonlular vardi dün konya da hiç mi ruh olmaz ya hüseyin resmen yürüyor gökdeniz sahadane yaptigini bilmiyor senol hava sicak diyoya sicaktan çarpilmis olmali ki bu iki futbolcuyu görmüyor simekle yattara yi çikariyor oyundan hüseyini de 87 dakika da çikariyor ya birakin arkadaslar ruh kalmamis tarbzonlu topçu diyoruz ama göz göre göre eriyoruz hüseyin bitmis bitmis bitmis oynatsana i.ege yi thomas isina isina eridi kenarda ya bi dene ya hani takim çok iyi oynarda takimin havasinibozmayalim diye oynatmayiz thomasi ya takim tel tel dökülüyor ya arkadaslar kesinlikle bir baskaldirivar takimda bir isyan var birilerinin gitmesini isteyen topçular var trabzon da oynamadigi halde takimda ilk onbir oynayan topçular var ya ben kör degilim benimle dalga geçmeyin ben taraftarim takimimipara için sevmiyorum ben ben sampiyonluk görmeden basari görmeden seviyorum trabzonu trabzonsporu üç bes çapulcuya yedirtmemmmm oynamiyorlar ya resmen kosmuyorlar sahada yok böyle birsey kimse görmüyormu senol oyunu hiç okumuyormu hüseyinle eksik oynuyoruz ya sen trabzonsporsun konyadan korkarak sahaya çikarsan senden birsey olmaz olmaz olmaz...ölümüne trabzon !Yorum
-
İlk olarak thepatfhinder tarafından gönderildi
Biliyorsun Gökdeniz çikarilamaz oynamak zorunda(!)
Jun nasil 11'de oynasin degil mi???
Hüseyinin yerine denenebilir.Ben Asyada büyüyen, Avrupaya yürüyen TÜRKÜM. Krallara bas egdiren, kiliselere hilal ve yildiz giydiren TÜRKÜM!!!
Ben daglarda gemi gezdiren, kilicina bas egdiren TÜRKÜM. Ben OSMANLININ torunuyum - TÜRKÜM.Yorum
-
Takimin görüntüsüne bakacak olursak pek iç açici bir manzaradan söz edemeyiz.Çünkü senol günes takimda yavas yavas gruplasmaya gidecek hatalar yapiyor. sahada yürüyen hüseyin ve gökdenizi oyundan almak yerine simkovyak ve yattaraya kafayi takmis durumda..bu oyuncular takima küserse tek sorumlusu senol günestir
ayni zamanda yönetiminde yapmadigi transferler yüzünden ziya dogan istifa etmisti. hatta kibarlik yaparak da olayi alttan alarak - artik trabzonspora hizmet edemeyecegim için istifa ediyorum demisti. oysa yönetim o zamanda futbolcu almamis simdiki gibi bir hal vardi
senol günes bu takimdan kovulmadikça kendisi istifa etmez. çünkü sözlesmesindeki tazminat geregi kendini garanti altina almis durumda..yönetim futbolcu almamis,takimda hirs yok,yerli futbolculara biraz daha torpil var vs vs
bu sezon ligi 4-5 bitirirsek iyidir. çünkü bu takim istanbul takimlarinin kadrolariyla yarisacak düzeyde degil.. geçen seneki gibi olsa yeter diyecek olursaniz yine bir sey degismeyecek çünkü derbi maçlarda takimin tecrübesiz olup yenildigini biliyoruz..
Allah yardimcimiz olsunYorum
-
Futbolcular acaba S.Günesi istemiyor olabilirler mi?
Bu rezaletten sonra aklima baska bisey gelmiyorda...Edited by: The Legendelbet bir gün toprak olup gideceğiz...
TRABZONLU DOĞDUK TRABZONSPORLU ÖLECEĞİZ...
legends never die ...Yorum
-
İlk olarak kelkitli29 tarafından gönderildiİlk olarak thepatfhinder tarafından gönderildi
Biliyorsun Gökdeniz çikarilamaz oynamak zorunda(!)
Jun nasil 11'de oynasin degil mi???
Hüseyinin yerine denenebilir.
Hüseyin in yerine Jun ha adam gökdeniz diyor sen hüseyin .Hüseyin le Jun ne zamandan beri ayni mevkii de görev yapiyor????????*Edited by: worldmaster"Primum non nocere" (Önce zarar verme)!Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum