Bence bu haftaki avni akerdeki maçta bir şeyler yapılmalı
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Kazım Koyuncu Kalbimizdesin
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak TheCrow tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSimdi ekran ekran "çok büyük bir sanatçiyi kaybettik" diye bagiran,manset manset methiyyeler düzen medyaya sormak lazim,madem o kadar büyük bir sanatçiydi da,neden bize yillardir sarki diye demet akalinin kiçiyla paket dinçözün basiniizlettiniz?..hülyanin selülitleri,leylanin yeni sevgilisi,bilmemkimin jetskisi kadar deger vermediginiz eserlerini simdi mi farkettiniz?..Lütfetmissiniz efendim,size de zahmet oldu,ratinginiz azalmamistir Insallah...
Buarada salya sümüğüm şu anda...bu yazı çarptı gözüme..Bilmez misiniz işte,gerçek büyüklerin ortak özelliğidir bu! orda burda boy göstercek kadar küçük değildirlker! medya maymunu olmak için debelenmezler...Medyanın onu keşfetmesine engel olurlar adeta..sanatını ölümüne yaparlar onlar..tıpkı meleğim,kazım abim gibi,tıpkı trabzonsporum gibi!'"Orada birisi farklı yürüyordur."
Yorum
-
Ben üniversite de okurken beni hiç kırmayan 2 güzel abim vardı.Kazım koyuncu. ve Volkan Konak abilerim...
Kazım abi seninle Amerikan Hastanesinde hasta yatagında wefatından 20 -25 gün önce yaptığımız konusmaları hatırlıyorum da gözlerim doluyor...darlanıp isyan ediyorum hayata...Etrafta bunca sanatçıyım diye geçinen dangalak varken niye sen ölüyorsun...Niye....
Allah bir abimi kopardı benden...Digerine uzun ömürler wersin diyelim ...
Çünkü gerek Kazım Koyuncu, Gerek Volkan Konak gerek Fuat Saka, .......... diğer karadenizli müzik emekçileri... bunlar bizlere vizyon kazandırdılar... Ufkumuzu açtılar...Volkan Konak ın agzından düşürmediği bir lafı vardır..Hepimiz üzerinde düşünmeliyiz bence..GÜNESİN BİLE ÜSTÜNE YÜRÜDÜM,GÖLGEMİ GEÇMEK İÇİN....Haczavera,Maçka,Trabzon....,
Sen Fatih in torunu,Ben Deli İbrahim in
Sen Düzenin Adamı,Bense Memleketimin......
Yorum
-
Kazım Koyuncu'nun yeni albümü geliyor
Kanser nedeniyle 32 yaşında hayata veda eden Karadenizli rock müzik yıldızı Kazım Koyuncu'nun, ölümünden 1.5 yıl sonra bir solo albümü daha piyasaya çıkacak. Üniversiteden arkadaşlarıyla kurduğu "Zuğaşi Berepe" (Denizin Çocukları) adlı grupla yaptığı çalışmalarla Türk müzikseverleri Lazca rockla tanıştıran ilk solo albümünü 2001, ikincisini ise 2004 yılında çıkaran Koyuncu'nun yeni albümünün adı "Dünyada Bir Yerdeyim" olacak.
Sanatçının üçüncü albümünde, eski albümlerinin kayıtları sırasında stüdyolarda okuduğu ama kullanmadığı şarkılar yer alacak. Halkevleri'nin desteğiyle piyasaya çıkacak albümde, "Ayrılık" ve "Fırtına" dizisinde kullanılan "Hoşçakal"ın da dahil olduğu 12 şarkı yer alıyor. Albümün geliri, Kazım Koyuncu Kültür Merkezi'ne bağışlanacak.
kaynak:www.milliyet.com.tr"Trabzonspor taraftarı rüzgara uymaz, rüzgarı yaratır" Şenol GÜNEŞ
Yorum
-
bir taraftarın kazım koyuncu'ya mektubu. . .
üşüyor musun oralarda kazım;
trabzonsporun maclarını yine radyodan mı dinliyorsun;
1996 da kacan şampiyonlukta kendini asan mehmeti görüyor musun?
ya dozer cemili,
trabzon maclarında en önde elinde cayla bağıran babamdır,
de ki; oğlun evlendi,ve 20 gün önce bir kızı oldu,
kulağına önce ezan sonra şampiyon trabzonspor dedik,
söyle ona; değil 22, bin yılda gecse şampiyonluk kupasını getireceğiz oraya....
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

yaşayan en büyük efsane sensin
Yorum