bencede koyulmalı ama onların dediği gibi kazım koyuncuyu unutmadık unutmayacağız unutturmayacağız
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Kazım Koyuncu Kalbimizdesin
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
En son deniz_61 tarafından düzenlendi; 25.09.2006, 12:24.TRABZONSPOR'U SEVİYORSAN,KÜFÜR ETME,SEYİRCİSİZ OYNAMAYA MAHKUM ETME TEPKİ GÖSTERECEĞİMİZ KİŞİLERİN YERLERİ BELLİ AMA SAHA YERİ DEĞİL
Yorum
-
Offffffffffff büyük Ustam offfffffffffff...bende kanal değiştirirken rastladım ve takıldım tabiki hiç kaçarmı?
Allahım mekanını cennet eylesin büyük Usta büyük Trabzonspor'lu...
OnUrUnLa TaKtIğIn TeK YıLdIz OnUrSuZcA TaKıLaN YıLdIzLaRdAn DaHa BüYüKtÜr TRABZONSPOR'um...TSira TRABZON
Yorum
-
Yüzünden gülücükler hiç eksilmesin Kazım dün gene muhteşemdin mekanın Cennet olsun Toprağın bol olsun Sen herzaman Avni Akeri yukarıdan izle bizi unutma biz seni unutmayacağız...UEFA KANIRTA KANIRTA AÇTI ŞEMSİYEYİ....ARTIK UEFA DAN TESCİLLİ BİR HIRSIZIMIZ, BİR DE ŞAMPİYONUMUZ VAR....82 HELAL PUAN ALIN TERİYLE ŞAMPİYON TRABZONSPOR....TEŞEKKÜRLER SADRİ BAŞKAN VE EKİBİ, TEŞEKKÜRLER BATMAYAN GÜNEŞİMİZ, TEŞEKKÜRLER YÜREKLİ FUTBOLCULARMIZ, TEŞEKKÜRLER PAYDAŞLAR.....
Yorum
-
ah ah,dün yine yanlışlıkla rastladım ve çok uykum olmasına rağmen izledim.harikasınn kazım abi çok özledim seni yaHADDİNİ BİLEN MERTTİR,VATAN BÖLÜNMEZ TEKTİR,CUMHURİYET İÇİNDE CUMHURİYET KURAN NAMERTTİR!NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!
SERHAT KIRKAYAK,BÜNYAMİN KAHRİMAN,AHMET MUHAMMET DEMİREL VE MESUT KELEŞ!SİZİ HİÇ UNUTMAYACAĞIZ!21.12.2009
Takım tutmak farklı, adam tutmak farklı...
Yorum
-
Bugün 7 Kasım Salı 2006
Kazım abi 34 yaşında....
Doğum günün kutlu olsun Kazım abi...
Unutulmayacaksın....En son Özgür Öztürk tarafından düzenlendi; 07.11.2006, 22:03."Ben TRABZONSPOR kaptanıyım, başka kaptanların arkasında sahaya çıkmam." Dozer Cemil
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum