Rahat uyu Kazım abi.Uyu diyorum çünkü sen bizim için hiç ölmedin.Bir gün mutlaka..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Kazım Koyuncu Kalbimizdesin
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Değişen bir şey yok Kazım abi..Uşaklar hala şampiyonluk kovalıyor..Ve bir gün o kupayla yanına geleceğiz..O mutlu güne kavuşacağız Kazım abi..ve abi seninde dediğin gibi ' Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti. 'Eski kullanıcı adı: olikos61
Memleketler içerisinde bir güzel memleketir Türkiye yedi bölge yedi iklim ama
Trabzon'da futbol oynamak zor zanaat imkansız değil ama zor.....
Yorum
-
İlk olarak Ahmet Karadeniz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDeğişen bir şey yok Kazım abi..Uşaklar hala şampiyonluk kovalıyor..Ve bir gün o kupayla yanına geleceğiz..O mutlu güne kavuşacağız Kazım abi..ve abi seninde dediğin gibi ' Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti. '

Trabzonspor DEVRIM DEMEKTIR
irkciliga hayir bursa
Hacıosmanoğlu İstifa!
Yorum
-
Kazım Abi'ye mektup.merhaba kazım abi,
sen aramızdan ayrılalı 6 sene oldu, dile kolay tam 6 sene...
trabzonlu olmama rağmen seni geç tanıtım. seni bana tanıtan hemşerindi. çok severdi seni, sürekli şarkılarını dinlerdi. onunla beraber dinlemeye başladım ve hala dinliyorum seni.
seni tanıdıktan 3-4 ay sonra ölüm haberini aldığında çok üzülmüştüm. seni o kadar benimsemiştim ki öldüğüne üzüldüğüm 2-3 sanatçıdan birisi oldun.
yaptığın müzikler, şarkılar hala daha çok dinleniyor. bu senin çok kaliteli şarkılar yaptığını gösteriyor.
şunu da söyleyeyim hala daha şampiyon olamadık. beklemeye devame diyoruz. ama az kalı o kupayı senin mezarına getirip sevinç naraları atarak "şampiyon olduk kazım abi" diyeceğiz. sende bize oradan bakıp "helal olsun çocuklar, bir gün bir kez daha bu sevinci yaşayacağımızı biliyordum" diyeceksin.
unutmadan; orada yanında olan, trabzonspor uğruna can veren taraftarlarımıza selam söyle. onları da özlüyoruz. ama şunu bilsinler ki asla onları unutmuyoruz.
kazım abi sana daha çok şey yazmayı istiyordum ama diğer sevenlerinin yazdıklarını da okuman için kısa kesiyorum. allah bir kez daha sana rahmet etsin.
Yorum
-
Kocaman bir kalp,büyük kavgalar, her şeye inat kocaman bir tebessüm ve aşk'tır Kazım Koyuncu..Karadenizdir Kazım Koyuncu İhtilaldir Efsanedir.. Devrimdir Kazım Koyuncu Kalbimizin Kuzey kapısıdır Zirvesidir.. Sevmesini bilmektir Kazım Koyuncu ve bilhassa Yaşamaktır.. Hayatımızın her köşesine işlediğimiz en güzel nakışımızdır Kazım Koyuncu Hopadır, Pançoldur.. Bordodur Mavidir Kazım Koyuncu Trabzonspordur,Kahramandır Kazım Koyuncu.. ve herkezinde bildiği gibi ölümsüzdür Kahramanlar..Ölümsüzdür Kazım Koyuncu..Hastikoz
Yorum
-
Kazım Koyuncu'yu nereden anlatsam bilmiyorum o kadar çok söyleyecek şeyim var ki ona duyar mı bilmem ? Ama şunu söylemek istiyorum Kazım abi'ye sen kazandın. Seni geç tanıyanlardanım bende, sen popüler kültür karşıtı bir bireydin. Televizyonlara çıkıp ünlü olmak değil halkınla iç içe olup tanınmak isteyenlerdin. İnsanlar için şarkılar yaptın. İnsanların yüzlerinde yeter ki tebessüm olsun eğlensin diye şan şöhretten vazgeçenlerdendin. Kendini şöhret etmek için değil hem kendini hem de insanlarını eğlendirmek için sanatçıydın. İşte sen bu yüzden büyük bir sanatçısın. Sanatçı nasıl olunur gösterdin ama kaç tanesi gördü o televizyonda reyting uğruna halkı gerizekalı yerine koyan kişiler ? Seni hayla daha dinliyor ve anıyorsak bu yüzdendir Kazım abi dik duruşluğunu insanlığını her zaman öveceğim ve insanlara anlatacağım sen rahat uyu..Kazimişi gzas vorert
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Seni yaşamaya devam ediyoruz Kazım abi..
Yorum