Bugün sen de meydanlardaydın. Emekçilerle omuz omuza...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Kazım Koyuncu Kalbimizdesin
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
“Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
Malik bin Dinar
Yorum
-
"Kumral bir çocuğun yaz öyküsü gibi… Şarkılarla geçti aramızdan…"
Kazım, güçlülerin iktidarına karşı güçsüzleri desteklemişti.
Zaten "genetik olarak iktidardan nefret ederdi." O yüzden Trabzonspor'u seçmişti...
Kim olduğunu müziğiyle anlatan, vedasını şarkılarıyla yapan, 7 yıl önce milyonları ağlatan Kazım...
Yine olmadı... Yine kıvrılamadı bedenler horonda. Yine çınlayamadı "Eze eze kupa Karadeniz'e" sesleri İstanbullarda...
Senin yokluğunda, 7. defa, yine hüzün vardı bu taraflarda... "Rüzgarla yarışırken, koşamaz olduk" yine...
Ama sen dert etme Kazım...
Değecek toprağına o kupa...sesleneceksin cennetinden: "Hiç sönmedi bu sevdanın ateşi..."
Ve anıların düşecek peşimize bir kere daha, taptaze...
"Kazım" diyeceğiz, "Kazım gitme..."
"Çok erken..."
Ruhun şad olsun...
Yorum
-
-
Dünyada bir yerdesin, biliyoruz Kazım abi.
Unutmadık, özlüyoruz seni.''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''Kazım Koyuncu
Yorum
-
Doğum günleri için "Kutlu olsun!" denir genelde ama; ben bugün için "Kutlu olsun!" diyemiyorum abim...
Ortada ne bir pasta var, ne fotoğraflara gülücükler saçan insanlar, ne gönülden kopmuş hediyeler..
Bugün doğum günün oysa senin:
Ölümsüzlüğe doğuşunun ilk günü...
Ölümsüzlüğe doğuşunun 7.yılı...
Çok seviyorum seni...
Çok..En son 61viya tarafından düzenlendi; 25.06.2012, 00:25."Orada birisi farklı yürüyordur."
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum