Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Kazım Koyuncu Kalbimizdesin

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Koyverdin gittin be abi hic olmadı bu. Mekanın cennet olsun , insallah o kupayı getireceğiz sana.
    -1461 TRABZON-

Yorum

• Nur içinde yat abi...
      ŞAMPİYON TRABZON

Yorum

• Toprağın bol olsun Kazım Koyuncu

Yorum

• Kardeşim, nurlar içinde yat...
          KAZIM YAŞIYOR, KAVGA DEVAM EDİYOR...

Yorum

• Nurlar içinde Huzur içinde Uyu...Seni ömrüm boyunca unutmayacağım...
            "Vi veri veniversum vivus vici" "By the power of truth, I, while living,have conquered the universe".
            "Artists tell lies to tell the truth, politicians tell lies to cover it up. "

Yorum

• Vefatından kısa süre önceki Hakan Dilek röportajından bir kesit;

Genç ömrüne sığdırdığın onca şeye karşın bir illet yapıştı yakamıza..
              İllet deme illet deme...

Tamam tamam ama Trabzonspor diyeceğim, şut diyeceğim, ceza sahası diyeceğim..
              Ben de sana bacakarası atacağım -gülüyor-

Hemen boşa çıkarım...
              Beni en iyi yerimden yakaladın kardeşim. Bir kere Trabzonspor deyince durur akan sular. Bak yine heyecanlandım. Bir Trabzonspor marşı yazmak, müziklemek istiyordum, o da "sanculu kunlerume" rastgeldi.

Lehçesi laz nakaratı bir futbol muhabbete girelim istiyorum Kazım..
              Girelim bakalım ceza sahasına kıvrak çalımlarla.

Kıvraklık senin dilinde, müziğinde..
              E futbol da bir çeşit müzik değil midir bizim için? Sen Ali Kemal için "Horon Oynar Gibi Çalım Atıyor" diye yazmıştın. Liverpool maçıydı değil mi?

Evet. 1975'te Liverpool'u 1-0 yendiğimiz maçta bekin karşısında horon oynamıştı ellerini kaldırıp...
              Hah, tam da böyle bir şey futbol bizim için. Çıkacaksın sahaya ne kadar bize özgü fiziki durum varsa o maçın realitesi o olacak.

Peki sonuç?
              Sonuç önemli mi kardeşim? Volkan geçen hafta senle yaptığı söyleşide "topun çizgiyi geçmesinden daha başka bir şeydir futbol benim için" demişti. Tam da böyledir. Top çizgiyi geçse ne olur, geçmese ne olur? Sen neyin varsa ortaya koyuyorsun. Horonun güzeliği, dağların soluğu devreye girer lazlar futbol oynamaya başladığında.

Bu Trabzon'a özgü bir şey mi?
              Evet. Bakın Barcelona için neler söyleniyor. Eğer bir bölgeyi bir coğrafyayı temsil etmek ve onun özelliklerini taşımaksa bir futbol takımına düşen, bunun Türkiye'deki adı Trabzonspor'dur. Bu takımın bütün tartışmaların dışında bir havası, bir başkalığı vardır. Öteki takımların da vardır ama Trabzon bir başkadır. İnatçılığımız, oyunu çirkinleştirmeden futbol oynama isteğimiz tamamen bölgenin yöresel özelliklerine hizmet etmiştir. Ya da etmelidir.

Trabzon deyince bir başka oluyorsun?
              İşte o başkalığımızdır Trabzon bizim. En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz........

Nurlar içinde uyu Kazım Abi.
              Güçlülerin İktidarına Karşı; Trabzonspor!

Yorum

• Nur içinde yat Kazımiçkimi. Saygıyla anıyoruz.

Yorum

• Allah rahmet eylesin. Mekanın cennet olsun Kazım Koyuncu.

Yorum

• Anıl'ın yazısını okumadan Kazım'ı andık demeyelim bence...

Önce Kazım'a böyle bir cevher olduğu için;
                    Sonra Anıl'a onu böyle güzel andığı için
                    Teşekkür ediyorum...
                    "Trabzonspor bir çember gibi,
                    her noktasında başlayan ama asla bitmeyen..."
                    - Dik oynahttps://twitter.com/HalitOF

Yorum

• Ruhun Şad Olsun Kazım Abi...
                      Trabzonspor'un "T"si büyük yazılır!

Yorum

• Seni kaybettiğimiz günün acısı ve o güne giden süreçteki içimize akıttığımız gözyaşlarımız hala tazeliğini koruyor.Nur içinde yat...
                        Beklemeyi bilen amacına ulaşır. JOSEPH DE VILLELE.

Yorum

• Ben sana doyamadım,doysun kara topraklar...
                          ÜNYE TRABZONSPORLULAR DERNEGI-2003

Yorum

• şair ceketli çocuk,ben senigülbeyazda ki o deniz kenarında elinde gitarınla söylediğin şarkılarla tanımaya başladım.küçüktük daha, bir adam çıkmış muhteşem söylüyorinsanın içini titretiyordu.araştırdım kimsin die bir sürü şarkını öğrendim hepsi birbirinden güzel olan ve birde TRABZONSPORLU olduğunu öğrendim.trabzonlu olmayıp bordo mavi formasız konserlere gitmediğini okudum...zaman geçti büyüdük erken yaşta kansere yakalanıp aramızdan ayrıldığını öğrendim,erkendi be kazım abi daha bir çok gole birlikte sevinip,bir sürü güzel şarkına eşlik edicektik.biz gollere sevinmeye ve şarklarını söylemeye devam etdik de bir eksikle.eksik olan sendin...biliyoruz yanımızda olmasnda bir yerlerden bizi duyup eşlik ediyosun..
                            birgün o kupa gelicek çalınan emekler,hayaller gerçekleşicek bir gün.ateşin içinde açan bir gül gibi bizde bu pis ortamda adalet arıyoruz...adaletin tecelli etdiği gün ise her yer bordo mavi olucak işte o gün senin mezarına bordo mavi kupayla gelip işte kazandık diyeceğiz.aslında o kazanılan maçlardan ziyade manevi olarak bizim için apayrı olan kupayı senin mezarı başına getirip yılların acısı çıkaracağız.biz bekliyoruz o günü kazım ağabey.heyecanımız ilk günkü gibi taze...mekanın cennet olsun....

Yorum

• BMN Radyo Kazım Koyuncu şarkıları ile yayında...
                              Internet Explorer'da www.bmnradyo.com açınız.

Trabzonsporlu olmak...
                              Zor ama güzel be kardeşim!

Yorum

• helal olsun carsi !!!!!!
                                2010-2011 Türkiye Spor Toto Süper Lig Şampiyonu TRABZONSPOR

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X