Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Kazım Koyuncu Kalbimizdesin

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• söylenecek söz yok, çok özledim
    1 Ocak itibarıyla imkanı olan arkadaşları Trabzonspor kulüp üyeliğine davet ediyorum. World özellikli kredi kartına 8 taksit yapılıyor
    Trabzonsporu karakter yoksunu, haysiyetsizlerden, çıkarcılardan, hırsızlardan korumak, geleceğinde söz sahibi olmak için..

Yorum

• Özlüyoruz...
      Türkiye'de Futbol'un Tanrısı TRABZONSPOR...
      #20 COLMAN

Yorum

• çok özlüyoruz......

Yorum

• Resmi sitemiz neden adam gibi bir haber eklemiyor siteye anlamıyorum bu konuyla ilgili.Tek cümle ile geçiştiriyorlar sadece
          Twitter: https://www.twitter.com/burakzihni61
          Gazete: https://www.takvim.com.tr

Yorum

• Kazım Koyuncu algısı ile Trabzonspor algısı birbiri ile örtüşmektedir...Kazım Koyuncu bizim bir değerimizdir..Resmi sitemizin de BMN kadar Kazım Koyuncuya camiamızın bir değeri olarak ilgi göstermesini bekliyorum....

Yorum

• Mekanın cennet olsun abi.

Bizimkiler bir gün kupayla yanına gelecek inşallah.
              - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• Çok özledik Kazım abi...

Yorum

• Allah rahmet eylesin. Kazım abimizin ismini yeni yapılacak stadyumumuzun bir tribününe versek güzel olur kanaatindeyim
                  Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                  Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                  Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                  Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Allah rahmet eylesin. Kazım abimizin ismini yeni yapılacak stadyumumuzun bir tribününe versek güzel olur kanaatindeyim
                    Adını bir teesise veya tribüne vermek bencede yerinde bir düşünce....

Yorum

• Yine Haziran Yine Hüzün.Unutmadık Unutmayacağız.
                      Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
                      Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• Allah rahmet eylesın .
                        Rejime el koyamadıgımız anda bile,yön vermeye devam ederiz.(KUZEYİN ÇOCUKLARI)

İSTANBUL AREL ÜNİVERSİTESİ

Yorum

• bugun yine bogazim dügümleniyor.... cok özledik seni.. cook...
                          beklenen gün gelecekse eger cekilen cile kutsaldir...

Yorum

• koyverdun gittun bizi
                            Ufacık Bir MAÇKA Deresiyim Ama Doğrudan Denize Akarım...
                            NORTHERNER
                            RUHSUZ VE ONURSUZ TAKIM İSTEMİYORUM

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Allah rahmet eylesin. Kazım abimizin ismini yeni yapılacak stadyumumuzun bir tribününe versek güzel olur kanaatindeyim
                              süper fikir

Yorum

• Özlem ve rahmet ile anıyoruz..
                                Bu arada burdan Forzabeşiktaş ailesine sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.
                                Adamlar giriş sayfasına Trabzonspor formalı Kazım abinin resmini koymuşlar..Hakikaten çok duygulandım

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X