Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Kazım Koyuncu Kalbimizdesin

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• onu anlatmakda sözler kifayetsiz kaliyor

Yorum

• Trabzonsporlu olmak...
      Zor ama güzel be kardeşim!

Yorum

• sagolasin tunga abi çok anlamli bi çalisma ellerine saglik[img]smileys/smiley32.gif[/img]

Yorum

• İlk olarak Selim55 tarafından gönderildi
          tanimadigim birinin ölümüne hic bukadar üzülmemistim
          ayni sekilde kardesim bende hiç tanimadigim bi insan icin bu kadr üzülecegimi tahmin bile edemezdim

Hani bi ara gercek sanatci diye bi laf dolandi ya tv lerde iste o sifata laik gördügüm tek insan kazim koyuncu benim gözümde

adam bi kere bile magazinle gündeme gelmedi sadece sanatiyla varoldu en güzel yanida su ki sarkilari hala yasiyo ben mesela her gün dinliyorum desem yalan olmaz cep telimde bile kayitli

biz ve bizim gibiler oldukca kazim koyuncu unutulmayacakk

Yorum

• Allah rahmet eylesin, Allah günahlarini affetsin...
            Bazen Sevinç Bazen Keder, Trazonsporlu Olmak Yeter!
            (Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)

Yorum

• seni çok özledik be Kazim Abi..
              Güçlülerin İktidarına Karşı; Trabzonspor!

Yorum

• Hiç unutmadik, unutmayacagiz

Yorum

• sen her zaman orda olacaksin...en vazgeçilmeyenlerde...Edited by: shogun61

Yorum

• Yeni nesle elimizden geldigi kadar seni taniticaz Kazim abi hep kalbimizdeydin sonsuza kadar da öyle olucak.
                    İnsanları işaret ederek suçlarken, diğer 3 parmağınızın sizi gösterdiğini unutmayın.

Yorum

• seni özledik sair ceketli çocuk dualarimiz seninle

Yorum

• sair ceketli çoçuga ithafen

19/5/2006 - KAZIM KOYUNCUNUN EN SEVDIGIM RÖPORTAJI

SAIR CEKETLI O ÇOCUK
                        Hesabin kitabin, ömrün mömrün olmadigi
                        SAHNEDE ve her yerde o hep KRAL

Umay Umay: çok güzel görünüyosun..

Kazim Koyuncu: bir hasta oldum var ya, hepinize güzel görünmeye basladim arkadas yaa=)

Umay Umay: biliyorsun ki senle konusmak çok zor. Çok sinirlisin

Kazim Koyuncu: sinirliiii, yakisikliiiiii, konus konus, kizmayacagim=)

Umay Umay: bensenle her zaman müzik konusmayi sevdim. Bugün de müzigi ve müzikle arandaki meseleden baska bir sey konusmak da pek gözüm yok..

Kazim Koyuncu: müzikle aramda bir sorun yok=) benim bildigim hayatla aramda bir mesele var?. Öyle olunca..

Umay Umay: biliyorum ama..

Kazim Koyuncu: aslina bakarsan 5 aylik hastalik sürecimde müzik içinde olmaliydim ama olmadi. Bazen hastaligin seyri, bazen konsantre bozuklugu, insan düsenemiyor bile.

Umay Umay: hiç mi?

Kazim Koyuncu: üretme noktasinda bir sorunum var, müzigi düsünme noktasinda bir sorunum vardi ama tedavim kötüye gitmeye basladiktan sonra müzige takrar-gönülden yönelme süreci basladi içimde. Müzigi tekrar yaratmak, yeni müzikler yaratmak gibi degil de sahneye çikma arzum çok yükseldi. Bu da sanirim yasama çabamla ilgili.. bir konser yaptim ya Trabzon da?,

Umay Umay: ya evet bunu soracagim. Doktorlar endiselenirken, uyarirken nasil bu kadar cesur davranabiliyorsun? Bir de çok dinamik konserler veriyorsun.. çok sasiriyorum..

Kazim Koyuncu: aslinda olay bostanci daki konserde basladi.. o gece çok konser vermek istedigimi fark ettim.

??????..

yeni sarki yaratmayi çok isterim tabi. Bir tane bile yapsam çok güzel bir sey yapacagimi biliyorum ama bu durumda yaratmak çok zor. Hastaligim disardan bakildiginda bir sanatçinin yaratmasi için biçilmis kaftan gibi duruyor. Bunalimlar, savaslar, bilebilecegimiz bütün kötü seyler sanki sanatçilarin yaratmasi için yaratilmistir. Insanlar disardan hep böyle sanirlar. Bence bu müzigi dinleyenlerin, resmi görenlerin, tiyatroyu izleyenlerin söyleyebilecegi seyler. Sanati takip eden insanlarin sanrisi yani. Asla küçümsemek için söylemiyorum ancak basina gelmeyenin bilebilecegi bir durum degil bu hastalik hali. Sanatçi her zaman hayatla bir sorun yasar !! haa bu tabi bir sanat eseri olarak ortaya çikabilir,,,, ama hiçbir sey olarak da çikabilir. Bu ne benden ne de benim durumumda olan bir sanatçidan deger kaybettirmez. Yasadigim süreci bir sanatçinin, kazim in, hatta en önemlisi bir devrimcinin süreci gibi yasadigimi düsünüyorum.

Umay Umay: Sözlerinde hiç düsmedigini görüyorum..

Kazim Koyuncu: Her ne kadar çok istedigim seyleri yapmakta zorlaniyorsam da pes etmedim. Düsmedim yani.. bir devrimci gibi duruyorum ki zaten devrimci olmakla sanatçi olmak arasinda benim için ciddi bir baglanti var. 2 sinin baglaminda yapmak gereken tek sey sahneye çikmak diye düsünüyorum. Bundan sonra sürekli sahnede olmak ve müzigin tam içinde olmak istiyorum.

Umay Umay: ben hala sahnede nasil o kadar korkusuz, cesur ve güzel kalmayi basardigini merak ediyorum. Ilk bostanci, sonra volkan in gecesi, sonra da Trabzon.. sahnede yasadigin ne kazim?

Kazim Koyuncu: çok endiseliydim. Bir sarki tolere edilebilir. Herkes katilir ve o sarki mutlaka söylenir biter. Hatta hasta oldugum için seyirciye sempatik bile gelebilir. Simdi?????..)) bizler zeki olmak zorundayiz. Durumlari, yaz aylarini, kis aylarini, sogugu-sicagi sevip sevmedigimizi oturup kendi durumlarimiza göre ayarlamaliyiz. Orda herkes senden bir sey bekleyebilir, ben de kendimden bekleyebilirim ama gelecege dair isaretleri bulmak durumundayim. Sarkiyi söylerken basinda- ortasinda-sonunda nasilim,neler hissediyorum diye ölçüyor insan. Bu yüzden kendimi duygu seline fazla kaptirmamaya çalisiyorum.

Umay Umay: trabzon da, üniversitede verdigin konser çok yogun ve uzundu?

Kazim Koyuncu: Insana güç veren sey kendi istediklerini yapmak. Kendi olmak. Moral dedikleri kendin olabilmekle ilgili bir sey. O gün hareketli bir sarkiyla basladim konsere, 3. ? 4. sarkida her sey normale döndü ve unuttum hastaligimi. Gittigi yere kadar böyle gider. Acayip seyler beklemiyorum, hep sahnede olsam ömrüm 100 yil uzayacak sanmiyorum, nereye gidecegimi düsünmenin manasi yok..zaten sahnede zaman yok. Belki 1 gün- belki 100 sene gibi..,,?????????????????????????.bir konsere çiktigimda ne kadar yasayacagimi veya uzun yasamak için ne yapmam gerektigini asla düsünmüyorum. Orda ben varim, beni anlayanlar var, benle beraber müzigi yaratanlar var; BASKA BIR YERDESIN VE GÜVENDESIN.. sahne hayat saldirisini en fazla hissettigim ama her seye ragmen en güvendigim yer.

Umay Umay: .....................;

Kazim Koyuncu: Eskiden korktugum rüyalarim, saldirilar.. umay ben bir sey büyüttüm. 3-5 kisilik bisey degil. O sevgi denen sey herhalde.., o büyüdüyse, büyüdüyse, büyüdüyse?.., bu yüzden basima orda bir sey gelmeyecegini düsünüyorum. Gelecekse; o bile bizdendir diye düsünüyorum. Anlatabiliyor muyum? ???????????????????????.sahnede hesap kitap yok umay. Orda ömür, mömür, uzun, kisa, misa, neyse iste. tek önemli sey müzigi yaratmak, yapmak, söylemek önemli.

Umay Umay: tabii bunu söylemek sana kolay. Bu kadar büyük ve içten bi sevgi, böylesi zor bulunur bi sempati, violensel gibi bir ses, yüksek ahlak?, tabi saldirilardan korkmazsin. Orda savasi senin hep kazandigina çok tanik olduk,,, kendi adima söyleyeyim; bu savasa tüm kalbimle katildim..

Kazim Koyuncu: orda kazaniyorum evet, orda kral benim=))))) kendimi çok adil hissediyorum ki umay. Nasil desem.., adil, sevkatli, paylastiran bir kral.. biliyor musun çocukluk ütopyalarimi gerçeklestirdim, müzisyen oldum, devrimci oldum, hep güzel olmasini istedim hayatin ama onlar bile bana yetmedi. O kadar güzelini istiyorum ki sanatçilar bunu yaratabilirler. Bu beni bazen ürkütür, bazen de içimde tertemiz oldugunu düsündügüm vicdanimla iyi hissederim. Sevmenin içine ettik, anlami bozuldu. Ama bizim sahnemizde bu var, hep de oldu. Bütün insanlari mutlu etmek istiyorum sarki söylerken. Belki bu yüzden hastalandim, belki büyük sevgimden ürken güçler var, durdurmak istiyorlar belki=)) sevgi kralligi istiyorum iste.. sarki söylerken her sey her seyi, herkes herkesi tutuyor saniyorum. bu yüzden sanirim kendimi birakmiyorum.

Umay Umay: tip,la ilgili ne düsünüyorsun?

Kazim Koyuncu: Bir kere masum sempatilerinden bahsetmem lazim. Özellikle Türkiye de herkes doktorlara sempati duyarlar. Ben hala öyleyim. Sistemle ilgili konusursak isler bozuluyor. Ya da bilimle ilgili konusursak? bilim, tip sistemin bir parçasi olursa eger _ki öyle_ , benim için çok da fazla bir sey ifade etmiyor. Yine devrimcilik meselesi umay, bence iyi bir bilim adaminin da devrimci olmasi gerekiyor. Hayati yönlendiren, etkileyen, degistiren insanlarin devrimci olmasi lazim, sistemin bir parçasi degil. Bilimin isigina hep inandim ama tip bende hayal kirikligi yaratti. Her seyin sadece bir standart oldugunu görmek dayanilmaz bir sey. Bu standartlar içinde hastaligimi begenmedim. ?????????..bir kanser panelinde sunu söyledim; vicdan ve cesaret bilimde yoksa benim için hiçbir sey ifade etmiyor. Sadece bilgi yetmiyor. Bilginin vicdanla sinanmasi gerekiyor artik. Dedigim gibi devrimci olmalari, normal alginin ötesine geçebilmeliler. Bu olmadigi sürece kimse tiptan fazla medet ummasin. Tabi ki önemli tip, böbregin agrimasi, dis agrilarinin durdurulmasi, acisiz tedaviler ama özünde baska seyler de var. Hayati sonsuzlastirsinlar, tip ölümü yok etsin demiyorum fakat?.. ???????hayati politikacilar yönlendirmiyor ki umay. Doktorlar, sanatçilar, mühendisler..,bunlar yönlendiriyor hayati. Aptallar sadece yönetiyor.

Umay Umay: hayati müzigin gibi anlatiyorsun,, vicdan,cesaret,adalet, yüksek algi?

Kazim Koyuncu: Bütün bunlar hayatin karsisinda bir yer kaplama hikayesi. Gücüme gitti.. ta basindan bu yana. Gücüme giden müzisyen olmam degil. Hiçbir sey yapmayan insanin da büyük yer kaplayan hikayesi vardir.

Umay Umay: ben hep senin dünyaya ses tasiyacagina inandim. Buna hala inaniyorum. Yeni bir albüm daha yapma istegin var mi? Belki 5 sarkilik bir albüm..?

Kazim Koyuncu: Bilmiyorum ki.. sagligimla çok ilgili. Müzik çok önemli, müzik insani yasatan bir sey de? yapacak çok sey var ama yasamak gerekiyor. Yasarsam yaparim ya da yaparsam yasarim.. her sey olabilir. Basak bir sey düsünmüyorum aslinda. Hayat biter umay, önemli olan yasarken neyin bittigi. Müzik bitmedi.. müzik biterse yerine ne korum bilmiyorum. Mesela surda yatarken bile aklima enstüramanlar geliyor, melodiler geliyor, melodiyi çogaltmak geliyor, yan yana koymak istedigim sesler geliyor. Eger bunlar olmasaydi kanser olurdum=) çesitli sesler, daha çikarilmamis, yan yana gelmemis sesler duyuyorum.

Umay Umay: sende hep çok örtük ve tatli bir sairlik durumu hissettim. Ama onu hep gizledigini de. Hep algi ötesi bir savasci oldugun için mi bu sende öne çikmadi acaba=))))) vicdanla sevisirken siiri es mi geçtin=)

Kazim Koyuncu: Çocukken siirle güzel oynuyordum. Sairlerle çok ugrasiyordum. Bir ceket yaptirmak istedim o zamanlar Istanbul a gelirken..,sair ceketi=) geldigimde sairlerin köprü altina gittigini biliyordum. Kocaman bir yalana hazirdim, muhtemelen ne ceketler diktiridim kendime.. köyümden çikip gelmistim, orda baska seyler okuyordum, burada baska baska seyler okumaya basladim, açtirma agzimi simdi=)))). Bak solcu bir babanin solcu ogluydum. Solcular saçlarini uzatmiyordu o zaman. Dik yakali devrimci kazagim??????. Biliyor musun, o çocuk dogru bir çocuktu. Hep o çocuk oldum. Hiçbir seyi terk etmedim. Siir yazamadim evet..,vaktim yoktu.

Umay Umay: siiri yasadim diyorsun haa.. bir de solculugu sollamissin, anladigim bu..

Kazim Koyuncu: Bu senin yorumun=))

Umay Umay:

Kazim Koyuncu: Sevgilimin hep yanimda olmasini istiyorum?

Umay Umay: son kez müzigi sorsam

Kazim Koyuncu: Hep yanimda kalmasini istiyorum?

Yorum

• has Trabzonsporlu, gerçek bir sanatci ve düsünürdü.. bmn ve Trabzonsporlular olarak onu diger kesimlerden daha çok sahiplenmeleyiz. unutmadigimizi ve unutmayacagimizi yüksek sesle söylemeliyiz..
                          75 en hizli tur, 68 pole pozisyon, 154 podyum, 91 grand prix zaferi ve 7 dünya sampiyonlugu.. yasayan en büyük efsane MICHAEL SCHUMACHER

Yorum

• UNutursak adimiz batsin! her zaman kazim agabeyi saygiyla ve özlemle anacagiz..

ve Trabzonspor sampiyon oldugu zaman aklimi ilk sen geleceksin sözüm söz!
                            Sadece Ask Bizimkisi

Yorum

• Tam bir yil oldu be KAZIM USTA bugün ..tam bir yil ..Bizi birakip gittin bi daha da gelmedin .Nasil biraktin bizi be USTA ..Hadi bizi geçtin ..TRABZONSPOR unu nasil biraktin...? nasil ? Hiç mi özlemedin be usta ?..Ama biz seni özledik çooooooook özledik USTA[img]smileys/smiley19.gif[/img]

Neden mi? Sen farkliydin KAZIM USTA ..Çünkü sen bizim milli degerimizdin..Hala da öylesin..Ortadan kalkmasi , yok olmasi gereken o kadar pislik varken senin olmaman kötü be USTA...[img]smileys/smiley19.gif[/img]

Ben de söz veriyorum sana USTA ...Ilk sampiyonlukta sen geleceksin aklima..Senin için dua edecegim , ilk sampiyonlugu sana armagan edecegiz ...SENIN OLACAK O ILK SAMPIYONLUK..Senin parçanla yikilacak Avi Aker...Biz seni çoooook seviyoruz be USTA ...[img]smileys/smiley19.gif[/img]

Yerin cennet olsun USTAM ...Bugün sadece senin için yazacagim..Senin için aglayacagim ve senin için dua edecegim..[img]smileys/smiley19.gif[/img]

....ve inan TRABZONSPOR lulugumla hep gurur duydum...Senden sonra bir kez daha gurur duydum ..Çok sansli ve çoooook özel oldugumu senden sonra bir kez daha anladim...Tipki milyonlarca TRABZONSPOR taraftari gibi bende birkez daha haykirmak istiyorum senin için USTAM

IYI KI TARBZONSPOR'LUYUM..sükürler olsun ...Neden mi....? Iste cevabi ...USTAMIZIN AGZINDAN DINLEYIN!!

"Bendeki Trabzonspor sadece futbolu temsil etmiyor, zaten etmemeli de... Trabzonspor, Türkiye?de sürekli sampiyon olanlar disinda olan her seyi temsil ediyor?

"Trabzonspor?un bendeki ifadesi, statükonun karsisinda yer almasi, statükoyu parçalamasi, güçlülere karsi güçsüzlerin var oldugunu ve onlarin da bir seyler yapabilecegini göstermesidir. Trabzonspor, sadece bir yöre takimi olarak ben de ifade bulmus olsaydi, bu lokal bir sey olurdu ve de çok dogru temellere oturmamis olurdu. Oysa Trabzonspor, sadece Trabzon? u degil tüm Karadeniz?i asmis bir olgu. Evrensel degerlere sahip olan benim için de Trabzonspor, Türk futbolunun en evrensel degeri ve en önemli unsurudur."

"Açikçasi Hopa da Lazlar daha çok Fenerbahçe? yi tutar. Benim ailemdeki herkes de Fenerbahçeli?dir. Normal olan benim de Fenerbahçeli olmamdir ancak kafayi biraz kaldirdigimda, biraz farkli oldugumu hissettigim anda farkli olanla bulusabildim. Farkli olan Trabzonspor?du. Mesela kazara Fenerbahçeli olsaydim hayatimda futbolun bu kadar yeri olmazdi; en fazla arada bir Fenerbahçe maçlarinin özet görüntülerini izlerdim; futbolun bende bir karsiligi olmayabilirdi"

Sen anlatilmakla bitmezsin KAZIM USTA ...Tipki TRABZONSPOR'um gibi[img]smileys/smiley32.gif[/img]

[img]smileys/smiley19.gif[/img]Iste USTAM bizde bunun için farkliyiz...NUR IÇINDE YAT [img]smileys/smiley19.gif[/img]
                              "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• Seni geç tanidim erken yitirdim Kazim KOYUNCU.

Yilmaz ERDOGAN:
                                Insanin yasini yillar degil , basindan geçen ölümler belirtir der.

Sen benim 1 yas yaslanma sebebim oldun ama senden çok sey kaldi hatta içimizde hala sen varsin olacaksinda.

Huzurla uyu denizin çocugu biz her zaman arkandayiz.Allah tan bugün için birsey istesem suan bulundugun alemde sadece bizim için seni GÜLÜMSETMESINI diliyorum.
                                38 yıldır olduğu gibi yine buradayız,
                                Küllerinden doğmanı bekliyoruz...?
                                " Gülüşümüzü astık intehar koğuşlarına,ya ölelim yada görelim artık...?.."

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X