onu anlatmakda sözler kifayetsiz kaliyor
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Kazım Koyuncu Kalbimizdesin
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak Selim55 tarafından gönderilditanimadigim birinin ölümüne hic bukadar üzülmemistim
Hani bi ara gercek sanatci diye bi laf dolandi ya tv lerde iste o sifata laik gördügüm tek insan kazim koyuncu benim gözümde
adam bi kere bile magazinle gündeme gelmedi sadece sanatiyla varoldu en güzel yanida su ki sarkilari hala yasiyo ben mesela her gün dinliyorum desem yalan olmaz cep telimde bile kayitli
biz ve bizim gibiler oldukca kazim koyuncu unutulmayacakk
Yorum
-
Yorum
-
has Trabzonsporlu, gerçek bir sanatci ve düsünürdü.. bmn ve Trabzonsporlular olarak onu diger kesimlerden daha çok sahiplenmeleyiz. unutmadigimizi ve unutmayacagimizi yüksek sesle söylemeliyiz..75 en hizli tur, 68 pole pozisyon, 154 podyum, 91 grand prix zaferi ve 7 dünya sampiyonlugu.. yasayan en büyük efsane MICHAEL SCHUMACHER
Yorum
-
Tam bir yil oldu be KAZIM USTA bugün ..tam bir yil ..Bizi birakip gittin bi daha da gelmedin .Nasil biraktin bizi be USTA ..Hadi bizi geçtin ..TRABZONSPOR unu nasil biraktin...? nasil ? Hiç mi özlemedin be usta ?..Ama biz seni özledik çooooooook özledik USTA[img]smileys/smiley19.gif[/img]
Neden mi? Sen farkliydin KAZIM USTA ..Çünkü sen bizim milli degerimizdin..Hala da öylesin..Ortadan kalkmasi , yok olmasi gereken o kadar pislik varken senin olmaman kötü be USTA...[img]smileys/smiley19.gif[/img]
Ben de söz veriyorum sana USTA ...Ilk sampiyonlukta sen geleceksin aklima..Senin için dua edecegim , ilk sampiyonlugu sana armagan edecegiz ...SENIN OLACAK O ILK SAMPIYONLUK..Senin parçanla yikilacak Avi Aker...Biz seni çoooook seviyoruz be USTA ...[img]smileys/smiley19.gif[/img]
Yerin cennet olsun USTAM ...Bugün sadece senin için yazacagim..Senin için aglayacagim ve senin için dua edecegim..[img]smileys/smiley19.gif[/img]
....ve inan TRABZONSPOR lulugumla hep gurur duydum...Senden sonra bir kez daha gurur duydum ..Çok sansli ve çoooook özel oldugumu senden sonra bir kez daha anladim...Tipki milyonlarca TRABZONSPOR taraftari gibi bende birkez daha haykirmak istiyorum senin için USTAM
IYI KI TARBZONSPOR'LUYUM..sükürler olsun ...Neden mi....? Iste cevabi ...USTAMIZIN AGZINDAN DINLEYIN!!
"Bendeki Trabzonspor sadece futbolu temsil etmiyor, zaten etmemeli de... Trabzonspor, Türkiye?de sürekli sampiyon olanlar disinda olan her seyi temsil ediyor?
"Trabzonspor?un bendeki ifadesi, statükonun karsisinda yer almasi, statükoyu parçalamasi, güçlülere karsi güçsüzlerin var oldugunu ve onlarin da bir seyler yapabilecegini göstermesidir. Trabzonspor, sadece bir yöre takimi olarak ben de ifade bulmus olsaydi, bu lokal bir sey olurdu ve de çok dogru temellere oturmamis olurdu. Oysa Trabzonspor, sadece Trabzon? u degil tüm Karadeniz?i asmis bir olgu. Evrensel degerlere sahip olan benim için de Trabzonspor, Türk futbolunun en evrensel degeri ve en önemli unsurudur."
"Açikçasi Hopa da Lazlar daha çok Fenerbahçe? yi tutar. Benim ailemdeki herkes de Fenerbahçeli?dir. Normal olan benim de Fenerbahçeli olmamdir ancak kafayi biraz kaldirdigimda, biraz farkli oldugumu hissettigim anda farkli olanla bulusabildim. Farkli olan Trabzonspor?du. Mesela kazara Fenerbahçeli olsaydim hayatimda futbolun bu kadar yeri olmazdi; en fazla arada bir Fenerbahçe maçlarinin özet görüntülerini izlerdim; futbolun bende bir karsiligi olmayabilirdi"
Sen anlatilmakla bitmezsin KAZIM USTA ...Tipki TRABZONSPOR'um gibi[img]smileys/smiley32.gif[/img]
[img]smileys/smiley19.gif[/img]Iste USTAM bizde bunun için farkliyiz...NUR IÇINDE YAT [img]smileys/smiley19.gif[/img]"-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!
Yorum
-
Seni geç tanidim erken yitirdim Kazim KOYUNCU.
Yilmaz ERDOGAN:
Insanin yasini yillar degil , basindan geçen ölümler belirtir der.
Sen benim 1 yas yaslanma sebebim oldun ama senden çok sey kaldi hatta içimizde hala sen varsin olacaksinda.
Huzurla uyu denizin çocugu biz her zaman arkandayiz.Allah tan bugün için birsey istesem suan bulundugun alemde sadece bizim için seni GÜLÜMSETMESINI diliyorum.38 yıldır olduğu gibi yine buradayız,Küllerinden doğmanı bekliyoruz...?
" Gülüşümüzü astık intehar koğuşlarına,ya ölelim yada görelim artık...?.."
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum