ah kazim abi ah[img]smileys/smiley19.gif[/img]
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Kazım Koyuncu Kalbimizdesin
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
DUYSUN BU SESI DÜNYA DUYSUN BÜTÜN INSANALAR
GELEN KARADENIZDEN DALGA DALGA FIRTINA
GENÇ-YASLI ERKEK-KADIN VERDIKOMUZ OMUZA
OY TRABZON TRABZON YASA SANLUGA YASA
SAMPIYON YAZACAKSUN YENIDEN DAGA TASA
NE GÜZEL YAZMISSIN BE KAZIM ABI.ALLAH GANI GANI RAHMET EYLESIN.MEKANUN CENNET OLSUN
KOYVERDUN GITTUN BIZI
Yorum
-
Belki bu yazimi biri okur diye yaziyorum...
Kazim Koyuncu yu taksimde çok takilirdi beyoglu sinemasinin 1.kattaki cafede çok konusmustuk ben onlan tanistigimda Trabzonspor kaset çalismalari vardi.O kadar çok sevinmistiki orda olmaniz lazimdi size soruyorum türkiyede Trabzonspor'u bu kadar sevmeyen varken o inadina trabzonsporlu, inadina laz usagi istanbulda O güzelim trabzon formasiyla gezdi hiç bir zaman düsünmediki benim kasedim satmaz trabzonsporluyum diye beni sevmezler hiç düsünmedi o farkliydi yasarken trabzonlular degerini pek bilmedi yanimizdayken bile üzülerek MAALESEF beni en çokKÜRTLER DINLIYOR demisti Kazim in trabzon sevgisi çok büyüktü trabzonlu olmadigi halde son günlerinde sampiyon olacagiz ama ben göremiyecegim demisti...
Evet posterinin indirilmesinin sebeblerini okudum ama bu karadeniz usagina yakisirmiydi hemen pes edermiydi karadeniz usagi...
Biliyorum en çok istegi sampiyon olup taraftarlan beraber kendi yazdigi sarkilari sölemekti ama simdi biz onun sesini kasedden dinliyoruz bence kazim a hala borcumuz var çünkü onu biraz tanisaniz ...
TESKI AVNI AKERDE OLSAM DA maçlarda SIZIN YAPAMADIGINIZI BIR KARADENIZ USAGININ YAPAMADIGINI BENBIR KÜRT OLARAK YAPSAM.BENIM BILDIGIM KARADENIZ UGASI INATTIR,HIRÇINDIR KAZIM ABIM GIBI.TESKI ORDA OLSAM DA KAZIM ABIMIN FORMASINI AÇSAM ELAZIGLI OLARAK
Seni unutmayacagiz abim benim bir SAMPIYON OLUP SONRA SENIN TMEZARININ BASINA O KUPAYI GETIRMEDIKTEN ÜM EMEKLERIN BIZE HARAMDIR...
KAZIM ABIM SEN GITTIKTEN SONRA
ARTIKBENDE TRABZONSPOLUYUM bEN katilmiyordum size bagiriyorum hebordo mavi en büyük trabzon derken ama simdi mdeöle bir bagiriyorum ki bordo ama sen mavi demiyorsun sampiyon ama sen trabzon demiyorsun nerdesin KAZIM ABIM NERDESINNNNN
Bu yazimi yanlis anlamanizi istemem arkadaslar bilmiyorum ya ben bir trabzonlu olsam o stadta kazim için...evet kürtüm ama ben kendimi karadeniz usagi gibi hissediyrim da...Trabzon her zaman büyüklerini böle unuturmu cemil kaptan gibi... bizim bjk,gs,fenerden ne farkimiz kaldi ya ne olur bir keren umursayin ya ölmüs gitmis böle demeyin o yasadigi anlardaki ondaki sevgiyi o gözlerinde görseydiniz... Ne olur zaten açilista asmissiniz peki soruyorum bunu trabzonlulardan baska ve internette arastirmayanlar disindaki kisiler nasil bilecek asilKAZIMI anacaksaniz bu maçlarda olacak ki bütün Türkiye görsün TrazbonuN Kazimi unutmadigini ama maalesef...
Evet son sözlerim yine maalesef olacak çünkü Kazim öldükten sonra DIYARBAKIR DENEN YERDE KAZIM I ANDILAR BASKENT ANKARADA TAKSIMDE YOLLAR KESILDI AMA KAZIMIN MANEVI SEHRI TRABZONDA....bir açilis iste bunu zaten hiç kimse bilmiyor bilenler bi o gün stada gidenler
Bu muydu büyüklügünüzteröristlere karsi yürüyüs federesyona karsi 30 bin yürüyüs içimden vay be hangi sehirde böyle birlik vaR
AMA Neyse dimi KAZIM NE KI BOSVERINama bir düsünün trabzonu bu kadar seven Kazim para için yapmazdi yapsaydi zaten zengin olurdu kanserden kurtulurdu...neyse ya bosverinbiri ölmüs ne olacak ki
AMA BANA KOYAN MADEM BUNU KAZIMA YAPACAKLARDI KAZIM BU SEHRI NEDEN BU KADAR SEVDI NEDEN ACABA ONA HAKKINIZ ÖDEDINIZ MI EVET BEN SIZE KIZGINIM AMA INANIN KI O KIZGIN DEGILDIR ONU ANMASANIZDA ÇÜNKÜ TRABZONU SIZLERI O KADAR ÇOK SEVIYOR KI
BEN TRABZONSPORU GÜÇLÜLERE BAS KALDIGI,HAKSIZLIGA BOYUN EGMEDIGI IÇIN SEVIYORUM TIPKI KARADENIZ GIBI HIRÇIN(KAZIM KOYUNCU SÖZÜ)
O SIZLERI UNUTMADI
Yorum
-
ne o bjk maçinda tribünde KAZIM KOYUNCU için pankart asildi diyemi bu yazi burda bugün..
ama bu sehir KAZIM KOYUNCUYU asla unutmadi ve unutmayacak..bu yazidaki mana çok daha ince bence..biraz düsünmek yeter anlamak için
"-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!
Yorum
-
kazim koyuncunun gitmesine hepimiz agladik!...
kazim abi için ne yapsak azdir!.. ama ne trabzon ne de karadeniz halki kazim abiyi unutmayacak demiyecegim! hep hatirlayacak...
''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)
feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !
Yorum
-
İlk olarak didounana tarafından gönderildi
Bu muydu büyüklügünüzteröristlere karsi yürüyüs federesyona karsi 30 bin yürüyüs içimden vay be hangi sehirde böyle birlik vaR
AMA Neyse dimi KAZIM NE KI BOSVERINama bir düsünün trabzonu bu kadar seven Kazim para için yapmazdi yapsaydi zaten zengin olurdu kanserden kurtulurdu...neyse ya bosverinbiri ölmüs ne olacak ki
sana katilmiyorum.... sana sunu diim Kazim Koyuncu vefatindan yaklasik 2 ay önce Ktü de bir konser verdi. ve o konsere gittim. Hatta sunu diim yalnizda gitmedim üniversitedeki disardan gelen ve Kazim Koyuncu'yu tanimayan arkadaslarimida getirdim. dedim ki gelin de has karadeniz müzigi dinleyin tulumla kemençe nasil birlesir diye... geldiler ve kionserden sonra bana çokk tesekkür ettiler. ve dalen o arkadaslar en az benim kadar Kazim Koyuncu hastasi artik....
neyuse diycegim o ki konserden 2 ay sonra yani vefatinda telefonuma gelen msjda vefatini okuyunca emin ol sinirlerim bosaldi ve agladim... hem de sabaha kadar. pankartin indirilme ne denini bilmiyorum. ama diycegim oki önümde ordan indirilmesi deil kalbimden inmesidir. o da inmeyecektir.
emin ol.[img]smileys/smiley19.gif[/img][ille d' 7]
Yorum
-
Elazigli kardes. öle bi yazmissinki sanki biz Trabzon halki, ki Kazim abiyi sevmeyenimiz yoktur, onu unuttuk... Bana biraz sömürü yapiyosun gibi geliyor. Ben her Trabzon maçi öncesi onun sarkilarini dinleyip motive olurum, etrafimda onu tanimayan herkese sarkilarini dinleterek sevilmesini sagladim, Karadenizle ilgili hangi siteye girersen gir, Kazimla ilgili ana sayfada bi bölüm veya fotograf vardir. Dedigin gibi de karadenizlilerin onu dinlemedigi yanlis bilgidir, bütün Türkiye gibi Trabzon halki da Kazim abiye hastadir. Sampiyonluk kupasi geldiginde sen merak etme, o kupa Kazimla birlikte bir çok insanin mezarina gidecek... Yazis üslubunu begenmedim, ama sevgin çok büyük. Bazen insan çok sevince sevdigi kisilere haksizlik yapildigini düsünür. Kazim Koyuncu Trabzon taraftarlari tarafindan hiç bir zaman unutulmaz. Zaten avni akerde attigimiz her golden sonra onun sarkisi çalar. Poster konusuna gelince, tabii ilelebet o poster orda asilmaz. O zaman Cemil kaptan ve Orhan Kaynarin ve kaybettigimiz bir çok Trabzonda emegi geçen insanin posterlerini de asarsak stat posterden geçilmez. Ama söyle bir fikir güzel olabilir. Trabzonspor müzesinde kaybettigimiz Trabzonsporda emegi olan insanlarla ilgili bir bölüm yapilabilir. sevgiler... Koyverdun gittun bizi........OF Republic! (Doka, Doumbia, Yarmolenko, Jay Emanuel Thomas, Ndongala)
Yorum
-
Kazimi asla unutmayacagizmerak etme. Kazim hayattaykende avni akerde her golden sonra kazimin sarkisini dinliyorduk. Trabzonspor yönetimi de elinden geldigince kazimin destegini almaya çalismistir. Vefatundan sonra da cenaze töreninde Trabzonspor baskani yöneticisi ve teknik heyetiyle bulunmustur. Biz trabzonsporlular ve trabzonlularda onu her zaman yasatacagiz. Dikkat edersen BMN de yer alan 10 avatarin5 i kazima aittir.HAYDE HAYDE.ISTANBULU BIRDAHA GETIR DIZE TRABZON.EZE EZE KUPA KARADENIZE TRABZON HAYDE HAYDE VUR HAYDE TRABZON
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum