Tüm yerel gazetelere verilen reklamları geri çekip para kazandırmadıkları için teşekkür ederim. Yerel medya ile alakalı bir kişiyi bile tesislere sokmaz röpörtaj verdirmezlerse gözümde en başarılı yönetim olacaktır. Başarılı olamamamızın birinci sebebi istanbul lobisi ise ikincisi fesat, kıskanç, para göz, çıkarcı yerel medya ve tüm Trabzonspor camiasıdır. Bunlarla alakayı kesebilirseler ki çok zor bence imkansız, arap yada rus başkan gelmedikten sonra bu kenelerden kurtulamayız, eğer keserseler gözümde en başarılı yönetim olacaktır.
Yönetime Yönelik Teşekkürler...
Daraltma
X
-
-
Yönetimi en çok eleştirenlerden biri olarak yönetime teşekkürü bir borç bilirim. Bundan sonrası taraftar ve hocada
Kızlar !! evlenecekseniz Trabzonsporlu biriyle evlenin. Senelerce çekmediği kahır kalmadığı halde Trabzonspor'u bırakmadıysa sizi hiç bırakmaz. :DYorum
-
şimdi onu bunu bırakın....
yok çok paraymış, yok oymuş yok buymuş...
Adam sezon başı çıktı dedi ki
'' kimsenin hayal kuramayacağı kadroyu kuracağız ''
Herkes güldü bu lafına ama adam dediğini yaptı... Helal olsun...
Söz şimdi taraftarda... Tribünler dolu, Ts clupler ciroda tavan yapmış şekilde olmalı...
Bende güldüm renkdaş, ama dediğini yaptı başkanımız, öyle başkanın ağzını yerimmmS.N.O.O.S.
'M'Yorum
-
-
Yönetime bu kadroyu kurduğu için teşekkürler.
Ama son bir şey var.
Yönetime yakın kişilerden iletmesini rica ediyorum.
Gerek Hami gerek Fatih Tekke'ye jubile yapacak olan adam Hacıosmanoğludur.
Devre arasında lütfen bu iki önemli efsanemize jubile yapılsın.
Çok mu zor bunu organize etmek.
Lütfen bunu yapın.Yorum
-
Siyasi yalakalığınız ve seviyesizliğinizden dolayı Messi'yi bile bu kulübe transfer etseniz benim tavrım nettir bu yönetime karşı. Hakkımızı savunmadı çünkü kendisi sadece bir piyondur. Acilen yönetim değişmeli. Paralı ve yalaka bir yönetim değil Trabzonsporlu bir yönetim istiyoruz.Manuel Fernandes&Gustavo ColmanYorum
-
demek ki neymiş: sadece TRANSFER yaparak başarı gelmiyormuş. lig başlamadan takımı şampiyon ilan edenler küme düşmeye oynadığımızı görünce acaba ne yapıyorlardır merak ediyorum.
bu hoca bize uymadı. bu yönetim ise hiç ama hiç uymadı. ve sonuçta ortada duruyorDünyada İsrail ne ise; Türkiyede fenerbahçe o'dur! Dünyada Türkiye ne ise; Türkiyede Trabzon O'dur!Yorum
-
yönetimi transferler konusunda herkes alkışladi...herkes övdü...üzerine düşen görevi yerine getirdi...daha ne yapsın...ssiyasi kimliğini deşifre etti diye istifası isteniyor başkanın baskada birşey değil...demek ki neymiş: sadece TRANSFER yaparak başarı gelmiyormuş. lig başlamadan takımı şampiyon ilan edenler küme düşmeye oynadığımızı görünce acaba ne yapıyorlardır merak ediyorum.
bu hoca bize uymadı. bu yönetim ise hiç ama hiç uymadı. ve sonuçta ortada duruyorYorum
-
Yönetime Yönelik Teşekkürler...
Ne siyaseti ya? Şu anda takım kaçıncı haberin var mı?
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildiOyun bitince Şah'ta Piyon'da aynı kutuya konur...Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum