En aktif Transfer dönemlerimizdendi kaliteli adamlar transfer ettik. Sorunlu oyuncuları göndermesinide bildiler. Teşekkürler.
Yönetime Yönelik Teşekkürler...
Daraltma
X
-
İHO büyük başkanmış adam herkesi şaşırttı sözünü tuttu...teşekkürler yönetim..şimdi destek zamanı.Trabzonspor, tutkum.Yorum
-
yonetimi cok elestiren birisi olarak cani gönülden teşekkür ederimOyun bitince şah da piyon da aynı kutuya konur...Yorum
-
geldikleri gunden beri hep elestirdim ama artik tesekkur zamani.saha sonuclari ne olur bilemem ama kurulan kadro cok rahat zirveye oynar.hatta
devre arasinda stoperlerden biri gonderilip yerine canavar gibi bir orta saha alinirsa bu takim en kotu 2-3 sene ligde estirir..gecen sene ki kadroyu topyekun temizleyip boyle bir kadro kurmak her babayigidin harci degil..ama hoca konusunda dikkatli olmalari gerekiyor..bu takimin zamana ihtiyaci var eyvallah ama 3 ay sonrasinda da takimda bir kipirdanma olmazsa direkt yeni hoca bakmalari gerekiyor.yoksa harcanan paralar basarisizlikta cop olur gider.Yorum
-
kolay değil, elde kalan ne kadar yabancı futbolcu varsa HEPSİNİ temizledi.
Yapabileceği en iyi transferleri yaptı he belki ortasaha alınabilirdi, o hocanın takdiri.
Hoca ne derse onu yaptı.
Hocayla başkanın bu kadar bağlantılı olduğu bir yönetim tanımadım daha .
Hami Hocanın listesinin mağduru oldu ilk başta
ve tabii ki yine o tribünler dolmayacakEn son Murathan tarafından düzenlendi; 02.09.2014, 12:43.Yorum
-
Şimdi yapılanları taktir etmemek mümkün değil, umarım, göndermeye çalıştığımız gibi bu aldıklarımız da bize patlamazlar. Tek umudum iyi bir takım ruhu yaratabilme isteğiYan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsunYorum
-
Borçların yapılandırılması ve faiz yükünden büyük ölçüde kurtulmamız, yararsız ve Trabzonspor'un hedefleriyle uyuşmayan kalibredeki futbolcuların en az zararla elden çıkarılması ve transfer faaliyetlerinde 17-18 oyunculuk rotasyona sahip olabilecek bir kadro derinliği yaratılması ; kulüp adına bir devrimdir. Bu yaz transfer döneminde , üstelik onları rezil rüsva ederek sonsuza dek kulüpten uzaklaştırmak isteyen "iç direnç noktaları varken" yönetimin bu denli özverili çalışması , uzun yıllar saygıyla anılacak başarılardır.
Saha dışındaki iki önemli konu ise : Şikecilerle mücadelede kararlılık ve , başta DHMİ'ye devredilmesi beklenen tesisler olmak üzere , kulübün gelecek yıllara dönük büyük maddi kaynaklarına ve akyazı projesindeki haklarımıza sahip çıkmak.En son Serdar A tarafından düzenlendi; 02.09.2014, 18:04.Yorum
-
Fm de bile bu kadar köklü değişiklik zor yapılırdı ihtiyaç da vardı tebrikler...Messi playstation oyuncusuysa , Jose Mourinho bir Championship Manager , Football Manager ustasıdır .
Herşey için Rabbime sonsuz şükürlerimle,eyvallah...Yorum
-
gerçekten öyle
fm de kupalar alsak bile böyle başkan denk gelmiyor
tebrikler yönetim
sözleşmeler de güzel sanırım
yani kiralık olan var tek yıllık olan var bonservisler uygun gidenlere az para verildi satılanlar iyi paraya satıldı
yanarım yanarım yattara, colman,selçuk,egemen gibi adamlardan alacağımız en az 15 milyon euroyu almadığımıza yanarım
iho olaydı öyle olmazdı
olcanı bütün itirazlara rağmen mantıklı davranıp sattı
sadece salihi değil de umut ya da yekta alınabilirdi o kadarYorum
-
çok büyük temizlik yapıldı,ve yerleri fazlasıyla dolduruldu,umarım bu kadra iskeleti çok güzel işler yapar,pasa ,prese dayalı bir oyun oynarız,bu arada takımın hız sorunu var,acilen giderilmesi lazım, teşekkürler başkan ve emeği geçen herkes@zafercalikoglu
@trabzonsporYorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum